jenny sizindemi evlilik yıldönümünüz ne güzell uzun sağlıklı birlikte nice yıldönümlerine canımm
pervinnn cumartesi gaalatadaydım tek geçerim orayıı bizim mekan moonlight bi kerede d.günümü yapmıştım orda çok severim oranın havasını manzarasını..
aftabru, bizi ara ara bilgilendir olur mu...çok üzüldüm esra için,şimdi iyi dedin değil mi..
nazan jenny sayfayı bulamamkine tekrar koyayımmı fotoları?
jenny sizde bizim gibi bizde 21 nisan 29 nisan 2 tarih kutlamamız var. 21 nisan nikah 29 nisan dugun. esime gore 21 nisanda evlenmisiz ama ben dugun gunume onem veriorum cunku daha ozel bana gore.gerci bizim nikahımızda kalabalıktı 25 kisiden fazla vardı dostlerımızı cagırmıstık bende bembeyaz etek ceket takım giymistim etekte tul vardı. ne gunlerdi 2006.
insallah bu topikteki herkes cok ama cok mutlu olsun
saol canım sizinde bayramıznız kutlu olsun :1hug:fasulyeko tanısma gununuz kutlu olsun
minik kelebek esininde dogumgunu kutlu olsun nice nice yıllara ins bir yastıkta
bugunde azerbaycanın kurtulusu yani cumhuriyet bayramı 28 may :) benim icinde ozelligi bu resmi tatil bugun.
nazan jenny sayfayı bulamamkine tekrar koyayımmı fotoları?
geçen gün yaptığım şekerler hani kızlar..biraz büyük oldu bazı değişiklikler yapıcam aksesurlarında ve boyunda..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kendimden alıntı yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?