2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Çok teşekür ederim tatlım Aslında bizim iki yıl dönümümz var 21. mayıs ve 28 mayıs - iki tane düğün yaptık çünük biri İstanbulda haftasında da Balıkesirde - kutlicak bol bol gün yarattık kendimize

jenny evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere inş bebişinizle mutlu mutlu
minik kelebek eşinin de doğumgünü kutlu olsun
babymom tatiliniz kutlu olsun :) ve tebriğin için sağol 28 mayıs birçok kişi için özelmiş ne güzelsss

aftabruuuu canım hayır tabikii esra oralara cok takılıo ya ondan dedim oyle eminonu galata vs esra cok gidio cok bilio oraları ondan sen anadoludasın die. tabiki hepimiz bulusuruz (insallah) bu sefer muhakkak gormek istiorum herkesi vede bebisleri bakalım niyetim bayrama

gypsy evet canım bi ara istersen bunlar otu b.ku kutluolar ama cumhuriyet dediler bana. gecen eski liderlerinin dogum gununu kutladılar hemde ogunu gul bayramı ilan etmisler. sadece 1 parkı gullerle dosemisler dunyanın heryerinden guller getirtmisler parka tek giris tek cıkıs yapmıslar. bunlar icin bayramdı dugundu dogumgunuydu dunyanın en onemli meselesi

jenny sizde bizim gibi bizde 21 nisan 29 nisan 2 tarih kutlamamız var. 21 nisan nikah 29 nisan dugun. esime gore 21 nisanda evlenmisiz ama ben dugun gunume onem veriorum cunku daha ozel bana gore.gerci bizim nikahımızda kalabalıktı 25 kisiden fazla vardı dostlerımızı cagırmıstık bende bembeyaz etek ceket takım giymistim etekte tul vardı. ne gunlerdi 2006.
insallah bu topikteki herkes cok ama cok mutlu olsun

aksama ne yemek yapacagımı bulamıorum kafayı yiycem bu hafta hep otla beslendik yapacak ot kalmadı aksi gibi canım biseyde istemioki yapayım oneri bekliorum

aftabru, babymom, cilgin_kedi, defnedamla, dnzyildizi84, gypsyesra+, irem34, jenny_sh, LalEce, pinky_42, telkirma, tuana3434 hepinize günaydın kızlarr,
alt takımlardaki ağrıları okuyunca yanlız olmadığımı anladım... yürürken tek ayağımı kaldırdığımda bile iç kısımlara sanki uçan tekmeyle vurmuşlar da çürümüş gibi ağrıyor, otururken, yataktan kalkarken cok zorlanıyorum. ya bir de alt takımın rengini gören oldu mu hiç bu aralar? geçen sivilce gibi bişey cıkmış aynayla baktım inanamadım resmen mosmoor, iyi ki dedim asker arkadaşı olmuşuz içimden...

off ya yazık esrakoya ben bilirim o agrıyı gerci benimki bobrekti ama cok fenaydı aklına bebek gelmio gercekten sadece sancıdan aglıosun dra yalvarıodum lutfen kesin sancımı die. allah yardımcısı olsun cok zor ins agrısı ilacla vs gecerde bebeisini erken almak zorunda kalmazlar

nazan jenny sayfayı bulamamkine tekrar koyayımmı fotoları?

valla çok iyi olur - bi zahmet kaydirigubbakcemile3

aaaa dur nikah tarihimiz de 30 haziran - pürüz çıktı bizim nikah evraklarında - ben yabancı vatandaş olduğum için Balıkesirde memur evraklarımı gözü tutmadı - bizde istanbuldan gün almak zorunda kaldık - orası da yoğun olduğu için haliyle 1.5 ay sonraya verdiler günümüzü
Kutlanacak çok günümüz var çoook

glzfb gecen haftalarda konusmustuk renginin karardıgını bende uzun zaman sonra gordum cok sasırdım ama formulu bebeyagıyla limonu karıstırıp surmekmis rengi acılsın die suna dumankayanın sitesninden alıntı yapmıstım istersen siteye goz at

fasulyeko tanısma gununuz kutlu olsun
minik kelebek esininde dogumgunu kutlu olsun nice nice yıllara ins bir yastıkta
bugunde azerbaycanın kurtulusu yani cumhuriyet bayramı 28 may :) benim icinde ozelligi bu resmi tatil bugun.
saol canım sizinde bayramıznız kutlu olsun :1hug:
nazan jenny sayfayı bulamamkine tekrar koyayımmı fotoları?

canım msjlarını arat ordan arahtlıkla bulursdun

herkesin 28 mayıs'ı kutlu mutlu olsun....

esrako iyileşsin. şimdiyimi bulmuş taş yahu, gitsin sonra gelsin.

valla ne önemlı günmüş şu 28 mayıs,jenny daha cok uzun senelr kutlamak nasip olsun evlilik yıldönümlerınızı

fasulyekocum sizinde tanısma yıldönümüz,maşşalah yanı 10 yılı devırmıssınız.bizde agustos 20de 6.yılı kutlıycaz inşallah,evlenelı 3 sene olcak 1temmuzda inşallah

28 mayısı özel olan herkezın 28 mayısı kutlu olsun kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr. herkes ii galiba okudum az biraz geçmişi. esraya üzüldüm. nerden çıktıysa şimdi bu. geçmiş olsun inşallah ağrısı tekrarlamaz da tam zamanında kavuşur bebeğine.

jennycim yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere inşallah...

meltemcim sizin de kutlu olsun allah ayırmasın dahaa uzunnnnnnnnn yıllar ömürler versin birlikte geçireceğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…