2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben cıkıorum kızlar markete gidiorum hemde yurumus olurum orda sebzeleri gorunce yapacak bisiler gelir aklıma gelince yazarım

ben cıkıorum kızlar markete gidiorum hemde yurumus olurum orda sebzeleri gorunce yapacak bisiler gelir aklıma gelince yazarım

ya sen okadar zaman geçiriyosun mutfakta yiyeceklerin arasında nasıl böyle zayıf kalabiliyosun anlamıyorum - ben nefes aldığım havadan bile kilo alıyorum yemin ederim

evet nazannn buluşma ayarlayalım haftaya cumartesiii??
ist. hatunlarıda yazsın fikirlerini

evet neden olmasın ama esrako da iyileşsin bir de 20 haziran olmasss çünkü ben taşınacağım o günn bir debuluşma ne tarafta olacak anadolu mu avrupa yakasımı??? düşünceler ne yönde arkadaşlar

soslu makarnayı denedinizmi hiç arkadaşlar (babycimmmm)
bol domates biber sarımsak doğrayıp içine bol baharat nane kekik pul biber vs. sos elde ediyorsunuz sonra bu sosun üzerine kaynayan suyu ilave ediyorsunuz içine makrnaları atıp tam 11 dk pişiriyorsunuz, hafif sulu kalıyor, sıcakken hepsini tüketmeniz faydali ısıtıldığında aynı havayı vermiyor,

bende burdayım bende bende:çok üzgünüm:
adın çıkmamıştı altta sana da güzel günler olsun..

nazan sonuçta normal sınırlarda değil mi naz? sakın böyle bir şeyi kafana takma allaha şükür sağlıklı..benim kızımın kilosu hep üst sınıralara yakın çıkıyor..inan buna hiç sevinmedim satıyla uyumlu gitmesi bana yetiyor..bir de sağlıklı olsun yeter..normal kiloda olsunlar azcık zayıf olsunlar bişeycik olmaz..doğduklarında iyi bakarız onlara..hareketler gerçekten çok daha belirgin oldu ben dede sanki dışardan biri hızlıca dokunuyormuş gibi oluyor.karnım ve ben bazen iki yana doğru sallanıyoruz..sanırım kızlar daha hereketli neva da tüm gün durmuyor desem yeridir hele akşam karın izlemeye doyum olmuyor..bir de sende de oluyor mu bilmiyorum konuşunca dokununca o an hareketsiz bile olsa tepki vermeye başlıyor..çok güzel bir duygu..bir de doğduklarında gözümüzün içine baktıklarını bize sarıldıklarını öğrettiğimiz bir şeyi öğrenmelerini düşünsene ne harika

Günaydın kızlarrr a.s.
Ay ESRAKO ya çok üzüldüm yaa... Gelmiş geçmiş olsun, inş ağrısı tekrarlamaz bi daha..
Dualarım kendisiyle.. :Saruboceq:
Bende 28 Mayıs'ın kendisi için özel olduğu herkesii kutluyorumm hihoyyythihoyyyt

evet neden olmasın ama esrako da iyileşsin bir de 20 haziran olmasss çünkü ben taşınacağım o günn bir debuluşma ne tarafta olacak anadolu mu avrupa yakasımı??? düşünceler ne yönde arkadaşlar

haftaya cumartesi tatlım 20 haziran değil(zaten o hafta bende yokum tatilde olucam bi aksilik olmazsa)
ondan sonraki haftada esra tatile çıkıcak
anadolu avrupa farketmez pınar anadoluda olursa gelirim diyodu sizler ne diyorsunuz?

ayrıca bende burdayım - çok küsüştüm senle Çok üzgünüm çoook
yavrum jenny yoktu adın kes yapıştır yapyıyozz herhalde
hiç bahsetmemişti ağrıdan falan..demek ki aniden ortaya çıktı..inşallah tekrarlamaz..çok dua edelim Esra'ya arkadaşlar..inşallah düzelir bir an önce.
köprüaltı mı delikafadulden ada bak ya..tam esranın mekan.:jeyyar:
kutlu ve mutlu olsunn
Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
nice güzel seneler dilerim jenny
dün kendime göğüs pedi aldım. 40lı paket. hastane çantamı bu haftasonu hazırlayacağım da... ne de olsa gecelik takımımı da aldım.
ne marka aldın nazan?kaça aldın?
esrayı aradım meşgule verdi iyice merak ettim yaa

dinleniyordur bence.

haftaya cumartesi tatlım 20 haziran değil(zaten o hafta bende yokum tatilde olucam bi aksilik olmazsa)
ondan sonraki haftada esra tatile çıkıcak
anadolu avrupa farketmez pınar anadoluda olursa gelirim diyodu sizler ne diyorsunuz?

canım herkese haftaya cumartesi olmaz belki diye bana uymayan günü yazdıms ben
mecidiyeköy beşiktaş kadıköy taksim merkez uyar bana da farketmez yani

sabah erken saat buluşalım olmadı birlikte kahvaltı yaparız günün kalan kısmında herkes kendine ait programını da yapabilir böylece bu da bir alternatif ne dersiniz

Çok çok gecmıs olsun.. Evladını bagıslasın Rabbim ona..

Nıce nıce yaslara hep bırlıkte.. Allahım sızı hıc ayırmasın.

Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)

Nıce nıce uzun yıllar kutlamak nasıp olsun bırlıkte...

İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...

Bu arada Jenny.. foto sahane..

bende varım ben de ben deee...özellikle yataktan kalkarken çok oluyo..

maşallahı var..bence gayet normal kilosu..allah vaktinde doğurmayı nasib etsin hepimize..bir an önce işleri bitirip dinlenmem lazım artık..

magnezyumu ağrın olmadığı sürece kullanma dedi benim dr...ama balık hapını alıyorum hergün 1 tane...balık yiyemiyorum çünkü..

aftabru+, babymom+, defnedamla+, dnzyildizi84, fasulyeko, mercimekim+, minik_kelebek+, telkirma+ HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLERİM serap gelmeden ben diyeyim dedim

sana da şahane bi gün diliyorum..a.s.

umarım bu süreçte tekrarlamaz bi daha..herşeyin hayırlısını diliyorum onun için..allahım sen koru...

aksama ne yemek yapacagımı bulamıorum kafayı yiycem bu hafta hep otla beslendik yapacak ot kalmadı aksi gibi canım biseyde istemioki yapayım oneri bekliorum
makarna yapsana. azcık da ot yerine hamur yiyin. kıymalı makarna yap. bol domates ve maydonoz koyarsın sosuna....

e-bebek çok güvenilirdir. bizim eve yürürme mesafesinde çok büyük bir mağaza... güle güle kullanın canım.

sen ne vatandaşısın JENNY?

anadolu bana daha çok uyar ama avrupaya da gelebilirim. ESRAKO hasta olduğu için belki gelemeyebilir ama anadolu ona da daha uyar. GYPSY sen avrupalı kızlara servis çek de bu anadolu da buluşalım bu kez. bostancı sahil olursa hem isteyen deniz otobüsüyle de gelir.

aaayyyyyyy DEFNE, ağzımın suyu aktı valla.... bayılırım ben makarnaya, makarna canavarı da diyebilirsiniz.

haklısın canım, dert etmiyorum zaten, sadece kızıyorum bazen "kızım azcık uyu istirahat et" diye. yoksa kilosunda bi anormallik yok, hatta doktora sorarsan bir hafta önden bile gidiyormuş.

Haydaa esrakoya noldu yaw, mesajı da bulamıyorum. Biraz daha karıştırayım geçmişi.
safra kesesinde taş çıkmış. dün akşam acile gitmişler. 3 saat şiddetli sancı çekmiş. belki ameliyat gerekecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…