ben cıkıorum kızlar markete gidiorum hemde yurumus olurum orda sebzeleri gorunce yapacak bisiler gelir aklıma gelince yazarım
evet nazannn buluşma ayarlayalım haftaya cumartesiii??
ist. hatunlarıda yazsın fikirlerini
adın çıkmamıştı altta sana da güzel günler olsun..bende burdayım bende bende:çok üzgünüm:
gunaydın arkadaslar,
kizim artik rahmimde takla filan atıyor galiba. iki haftadır hareketleri çok keskin. resmen göbeğime yumruk yemiş gibi filan oluyorum. göbeğim şekilden şekile giriyor. hareketsiz olduğu anlar çok kısa. gece bile uykumdan uyandırıyor. benim kızım galiba çok zayıf doğacak. bu kadar enerji harcarsa kilo filan alamaz bu kız. hiç uyumuyor galiba. yakında hareketleri azalırmış, o zaman da eminim bugünleri özleyeceğim. zaten benim çoook hoşuma gidiyor onu böle izlemek. her akşam göbeğimi açıp sıkılmadan izliyorum. tek derdim kilo alamaması, çok cılız doğması. gerçi şimdilik ağırlığı iyi görünüyor.
evet neden olmasın ama esrako da iyileşsin bir de 20 haziran olmasss çünkü ben taşınacağım o günn bir debuluşma ne tarafta olacak anadolu mu avrupa yakasımı??? düşünceler ne yönde arkadaşlar
yavrum jenny yoktu adın kes yapıştır yapyıyozz herhaldeayrıca bende burdayım - çok küsüştüm senle Çok üzgünüm çoook
hiç bahsetmemişti ağrıdan falan..demek ki aniden ortaya çıktı..inşallah tekrarlamaz..çok dua edelim Esra'ya arkadaşlar..inşallah düzelir bir an önce.arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
köprüaltı mı delikafadulden ada bak ya..tam esranın mekan.:jeyyar:dide izmir hatunları kemeraltı diyince benim aklımada hep koprualtı gelio. galata koprusunun altı yani. ne guzel cıvıl cıvıldır oralar simdi ya. gypsy istanbula gelince koprualtında bulusalımmı on numaraya gideriz cok istanbulum geldi bak simdi
kutlu ve mutlu olsunnbende 28 mayısı cok sevırım:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çünkü bugun canım kocacıgımın dogum günü..seneye insallah bebişimizle beraber üçümüz kutlarız.daha cook mutlu huzurlu saglıklı yeni yaşlar nasip etsın Rabbim kocacıgımaaa
nice güzel seneler dilerim jennyCanım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
ne marka aldın nazan?kaça aldın?dün kendime göğüs pedi aldım. 40lı paket. hastane çantamı bu haftasonu hazırlayacağım da... ne de olsa gecelik takımımı da aldım.
esrayı aradım meşgule verdi iyice merak ettim yaa
haftaya cumartesi tatlım 20 haziran değil(zaten o hafta bende yokum tatilde olucam bi aksilik olmazsa)
ondan sonraki haftada esra tatile çıkıcak
anadolu avrupa farketmez pınar anadoluda olursa gelirim diyodu sizler ne diyorsunuz?
arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
bende 28 mayısı cok sevırım:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çünkü bugun canım kocacıgımın dogum günü..seneye insallah bebişimizle beraber üçümüz kutlarız.daha cook mutlu huzurlu saglıklı yeni yaşlar nasip etsın Rabbim kocacıgımaaa
Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
Nıce nıce yaslara hep bırlıkte.. Allahım sızı hıc ayırmasın....
İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...
Bu arada Jenny.. foto sahane..
selam kızlar bir bakıp kaçıcam yorgunlıktan ölüyorum tadilatı yarıladık sayılır işlerden şeker yüklemesine gidememiştim bugün kontrolüm vardı dr sabah gittim nazikçe fırçaladı beni hemen yapıcam dedi ama yarına kaldı sabah ilk iş gidicem ama aklım evde parkeciler gelicek annem idare ederim dedi ama neyse fıstıgım 1.200 gr olmuş 29 haftalık dedi anlamadım saglık ocagındaki dr 1 hafta önde gidiyorsun demişti buarada dogumuda konuştum dr umla herşey yolunda giderse normal burada yaptırırım dedi sonra bebişe baktı yüzü bir anda degişti burçin hala pozisyonunu degiştirmemiş ters duruyor başı göbegimde ayakları malum yerde eger degişmesse sezeryanla başka bir hastanede alırm dedi bol bol dinlenmeliymişimki burçinde rahat hareket edip pozisyonıunu degiştirsin bütün gün ayakta ve yorgun oldugumu hemen anladı kadın ama 1 haftalık bir zahmetim daha var sonra dinlenicem.
kızlar bebişin kilosu bana az geldi sizce nasıl acaba?normal de olsa sezeryanda olsa 40 haftanı bitirmeden dogmasını istemiyorum dedi dr bebegin ben ısrarla erken dogarmı diye soruyordum ama artık sormuyacagım ben galiba çok sabırsız bir anneyim
Şu iki gün gittik gittik, sonra artıyor sıcaklıklar
Ya şu magnezyumu doktorlarınız tavsiye etti mi hepinizin? Bana hiç kullan diyen olmadı ama benim arkadaşlar hep kullanmış magnezyum, ha bir de balık yağı:uhm:
aftabru+, babymom+, defnedamla+, dnzyildizi84, fasulyeko, mercimekim+, minik_kelebek+, telkirma+ HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLERİM serap gelmeden ben diyeyim dedim
arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
makarna yapsana. azcık da ot yerine hamur yiyin. kıymalı makarna yap. bol domates ve maydonoz koyarsın sosuna....aksama ne yemek yapacagımı bulamıorum kafayı yiycem bu hafta hep otla beslendik yapacak ot kalmadı aksi gibi canım biseyde istemioki yapayım oneri bekliorum
e-bebek çok güvenilirdir. bizim eve yürürme mesafesinde çok büyük bir mağaza... güle güle kullanın canım.saol hayatım - buhar makinaları ucuzlamış e-bebek ten aldım ben 119 lira - kargo da ücretsiz Site konusunda için rahat olsun (bende sormuştum da almadan önce güvenilir mi diye ) güzenilir bir site Bu arada Chickonun kendi mağzalarında bile 140 lira
sen ne vatandaşısın JENNY?aaaa dur nikah tarihimiz de 30 haziran - pürüz çıktı bizim nikah evraklarında - ben yabancı vatandaş olduğum için Balıkesirde memur evraklarımı gözü tutmadı - bizde istanbuldan gün almak zorunda kaldık - orası da yoğun olduğu için haliyle 1.5 ay sonraya verdiler günümüzü
Kutlanacak çok günümüz var çoook
anadolu bana daha çok uyar ama avrupaya da gelebilirim. ESRAKO hasta olduğu için belki gelemeyebilir ama anadolu ona da daha uyar. GYPSY sen avrupalı kızlara servis çek de bu anadolu da buluşalım bu kez. bostancı sahil olursa hem isteyen deniz otobüsüyle de gelir.evet neden olmasın ama esrako da iyileşsin bir de 20 haziran olmasss çünkü ben taşınacağım o günn bir debuluşma ne tarafta olacak anadolu mu avrupa yakasımı??? düşünceler ne yönde arkadaşlar
aaayyyyyyy DEFNE, ağzımın suyu aktı valla.... bayılırım ben makarnaya, makarna canavarı da diyebilirsiniz.soslu makarnayı denedinizmi hiç arkadaşlar (babycimmmm)
bol domates biber sarımsak doğrayıp içine bol baharat nane kekik pul biber vs. sos elde ediyorsunuz sonra bu sosun üzerine kaynayan suyu ilave ediyorsunuz içine makrnaları atıp tam 11 dk pişiriyorsunuz, hafif sulu kalıyor, sıcakken hepsini tüketmeniz faydali ısıtıldığında aynı havayı vermiyor,
haklısın canım, dert etmiyorum zaten, sadece kızıyorum bazen "kızım azcık uyu istirahat et" diye. yoksa kilosunda bi anormallik yok, hatta doktora sorarsan bir hafta önden bile gidiyormuş.nazan sonuçta normal sınırlarda değil mi naz? sakın böyle bir şeyi kafana takma allaha şükür sağlıklı..benim kızımın kilosu hep üst sınıralara yakın çıkıyor..inan buna hiç sevinmedim satıyla uyumlu gitmesi bana yetiyor..bir de sağlıklı olsun yeter..normal kiloda olsunlar azcık zayıf olsunlar bişeycik olmaz..doğduklarında iyi bakarız onlara..hareketler gerçekten çok daha belirgin oldu ben dede sanki dışardan biri hızlıca dokunuyormuş gibi oluyor.karnım ve ben bazen iki yana doğru sallanıyoruz..sanırım kızlar daha hereketli neva da tüm gün durmuyor desem yeridir hele akşam karın izlemeye doyum olmuyor..bir de sende de oluyor mu bilmiyorum konuşunca dokununca o an hareketsiz bile olsa tepki vermeye başlıyor..çok güzel bir duygu..bir de doğduklarında gözümüzün içine baktıklarını bize sarıldıklarını öğrettiğimiz bir şeyi öğrenmelerini düşünsene ne harika
safra kesesinde taş çıkmış. dün akşam acile gitmişler. 3 saat şiddetli sancı çekmiş. belki ameliyat gerekecekmiş.Haydaa esrakoya noldu yaw, mesajı da bulamıyorum. Biraz daha karıştırayım geçmişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?