2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Allah yardımcısı olsun. Bebeğini ve onu korusun. :Saruboceq::Saruboceq:

Muzun fayadaları

Muzun içeriğinde B1, B2, C, D, E ve P vitaminleri ile magnezyum, bakır, demir ve fosfor mineralleri de bulunmaktadır.

Vücudun ihtiyacı olan bütün maddeleri karşılar.

Kemiklerin gelişmesini sağlar. Nekahat devresini kısaltır.

Sinir zafiyeti ve yorgunluğu giderir.

Böbrek ve mafsal iltihabında, bağırsak hastalıklarında faydalıdır.

hamilelikte günde 2 tane orta boy tüketilmelidir,hamılelık kramplarını büyük ölçüde azaltır,

bebegın kemik gelısımı için önemli bir dogal besın kaynagıdır

ülser ve gastrit e cok iyi gelir

kabızlıgı giderir

tansiyonu dengeler ,kandakı kolesterolü düşürür
alıntıdırr

Son düzenleme:
kızlar ben de doktora gidiorum. ilk 3 mü 4 mü boyutlu fotomuz çekilcekkkk.. bakalım oğluşum babaya mı anneye mi benzio. inşallah güsel pozlar verir.

köprüaltı mı delikafadulden ada bak ya..tam esranın mekan.:jeyyar:

dinleniyordur bence.
puuu sana şarapçımıyım ben köprüaltı mekanım olsun :mymeka:
sabah erken saat buluşalım olmadı birlikte kahvaltı yaparız günün kalan kısmında herkes kendine ait programını da yapabilir böylece bu da bir alternatif ne dersiniz
güzel fikir bencede hemde farklı olur hemde gündüzün sıcağı olmaz..
evett çok mantıklı bostanc sahilide güzel hemm gerçi araba ile hiç geçmedim ama bulurum yoluu zincirlikuyu metrobüsten alırım gelmek isteyenleri b.köye yakın olanlarda deniz otobüsü ile gelir sahilde güzel bi kahvaltı kulağa hoş geliyooo sositososito
kızlar ben de doktora gidiorum. ilk 3 mü 4 mü boyutlu fotomuz çekilcekkkk.. bakalım oğluşum babaya mı anneye mi benzio. inşallah güsel pozlar verir.
güzel haberler ve fotolarla gel tatlım

cok cok gecmis olsun ya insallah tekrarlamaz...

hadi bakalim insallah guzel poz veriri ufaklik, bizimki vermemeisti hevesim kursagimda kalmisti..

ozel gunu olan arkidisler kutlu olsuunn, minik, jenyy, ayy bi kisi daha vardi, unuttum((

kızlarr tatlı rüyalarrr hepinizeee
kociş yatıcakmışta beni beklioymuşşş gidimmm bariii :asigim:

günaydınnn
ayçaa erkencisin yine
işten çıksam deyip duruyodun sabahın köründe kalkmak içinmiiii

Bu iki mesajın arasında 7 saat var esra. Ne ara seviştin de, sabah da kalkıverdin o saatte =) Maşallah =)

BABYMOM, KARPUZ ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Çünkü ben neredeyse günde 1kg a yakın karpuz yiyorum. Ben de düşünüyodum. Bu kadar karpuz yiyorum, bir faydası var mıdır ki, diye. Sağol arkadaşım. a.s.

İnşallah canım. Çok içten bir inşallahhhh...

Canımcım seni etin ne, budun ne ki, kızın kilolu olsun =) Minyon annenin minyon kzı olacak =) Ayrıca göbeğimi izleme konusunda ben de aynıyım seninle. 3 akşamdır özellikle iyice coştu Doruk. Elimde kamera bekleyip duruyorum :)

laaa, geçmiş olsun diyorum Esra'ya.. Yazık yaf. Hakkaten şimdiyi mi bulmuş bu taş?

pervinnn cumartesi gaalatadaydım tek geçerim orayıı bizim mekan moonlight bi kerede d.günümü yapmıştım orda çok severim oranın havasını manzarasını..

Bilin bakalım burası neresi ?

aksama ne yemek yapacagımı bulamıorum kafayı yiycem bu hafta hep otla beslendik yapacak ot kalmadı aksi gibi canım biseyde istemioki yapayım oneri bekliorum

Dana antrikot al, kuşbaşı doğrat. Koy tencereye kısık ateşte 1 saat kavrulsun. 1 saatin sonunda 1 soğan, 2-3 diş sarımsak koy, bira da salça, 15 - 20 dk daha... 1 kavanoz garnitür, 1 patates, kekik, karabiber, tuz. İstediğin kadar da su ilave et. Biraz daha pişir. Muhteşem oluyor. Bİr de pilav ve salata yanına. Missss.. Çok kolay ve lezzetli bir yemek. Pişmesi azcık uzun sürüyor. Ama mutlaka antrikot almalısın. En yumuşak o oluyor...

Ben makarnayı ayrı haşlayıp, o karışımı sos olarak koyuyorum. Bir de fesleğen ilave ediyorum. Bu tarif de çok iyi duruyor. Deniycem... teşekkürler.

JENNY evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şeker...

bis de dün oğluşun bezini, ıslak mendili, bakım setlerini aldık...çok zevkli geldi bana bu bölüm..

burnum foşur foşur akıyor...gece yatmadan önce bal-limon-karabiber-sıcak su karışımından içtim..baya iyi geldi..benim gibi yaz gribi olanlara tavsiye edilir..

taaaaaaaaaam 758 ci sayfadan beri okuyorum ancak bitiridim.. neyhse ama az önce yaptıgım alıntılar çöpe gittii.
tazem burucm gözun aydın iyiy haberler almana çok sevindim..
esrako içinçok üzgünm umarım tekrarı yaşanamaz ve en kısa surede saglıgına kavusur..

bugun bişeysi olan herkesi tebrik edrm yani dogumgunu yıldönumu vs...

istanbul buluşmasına 6 -7 haziran hariç (halamn oglunun düğünü var ve gitmem gerek )hergun katılırım.. herneresi olursa olsun farketmes.. ister kahvaltı ister ögle yemeği..

şehit haberleriyle ilgii bizim bu forumda asker eşleri diye bi başlık var ayy gecnlerde bi göz gezdirdimde içim parçalandı çok fecii yaa bririsi yazmış artık askereşi değil şehit eşiyim diye.. ayhh zaten ben bu tur haberleri izleyince 3 gun uykularım kaçar çok çabuk etkilenirim

bu arada dun toplu taşıtlardaki yolculugum süperdi ayhh herkes bana yer verdi ve çok rahattım zaten şu metrobus olayı başlı başına bir harika.. 15 dk da avcılardaydım ki normalde mumkun değil.. akşama da zaten eşim geldi onunla dönduk .
ama herhalde ben 2 hafta pirinç pilavı yemem...ve dunki mevlutte tek hamile ben oldugum için herkesn ilgisi bendeydi. ayhh myuhabbet hep aynıydı..ama kadınn biri dediki o çocuklarını hep 4 veüstü kiloda dogurmuş.. hatta normal ve dioki daha kolay oluyor çünkü daha kuvvetli oldugu için kendini çok guzel itiyor dedi.. birde tiyo verdi bana 8.ci aydan sonra hergun 3 ceviz sabah ögle akşam bir kaseyogurt bide bolbol su dedi.. hee bu babynın sölediği zeytinyağlı pamuk olayınıda söylediler zeytinyagı rahmin daha kolay açılmasını saglıyormuş..tabiikide bol bol yuruyüş ekledi birde..ayrıca birde dogum hemşiresi vardı. bana dediki merdiven inip çıkmak alaturka tualet kullanmak normal dogum için çok faydalı dedi. hatta o wc ye oturma şeklini egzersiz olarak yaparsan pelvis ksalrın güçlenir falan dedi...

ya sen okadar zaman geçiriyosun mutfakta yiyeceklerin arasında nasıl böyle zayıf kalabiliyosun anlamıyorum - ben nefes aldığım havadan bile kilo alıyorum yemin ederim

jenny ben yaptıgım kurabiyelerden filan yaptıktan sonra yiyiorum ya istegim gecio bidaha yemiorum kocise yediriorum canım . hem onları ogrenme amaclı yapıorum. yemek konusundada benim esim otcul sebze yemeklerini sever bende oyle dolayısıyla pek kilo almıyorum. ama bogazımı tutamadıgım aksamları cikolatalar cipsler goturmedigim zamanllarda olmadı deil işin sırrı gece yememekte normal hayattada hamisliktede mide rahat oluyo canım.

köprüaltı mı delikafadulden ada bak ya..tam esranın mekan.:jeyyar:

heh işte hic sasırmAdıgım bir yorum kesin dedim dide koprualtına ilgili bi msj yazarr

canım cok tskler bugun arastırdım muz kabızlık yapıomus ama gunde 1 yersek ne olur hem bebegin gelisiminede cok yararlı

puuu sana şarapçımıyım ben köprüaltı mekanım olsun :mymeka:

sevisgenlerin mekanı ah bu dide yokmu

tazeee bittim bittim fotoya hem sen cok guzelsin hem mekan guzel of ya resmen orda olmak istedim cok saol canım cok ii gitti sohbet ustune. verdigin tarifi not ettim yapıcam ama bugun icin kafamda tasarladım bisilerr. karpuz icinde rica ederim bende actım artık sezonu pek sevdigim bi meyve deildir ama yiyorum .enuste bey iran sınırından getirmis daha tatlanmamıs ama idare eder

Ha marifet yani Pinky 4 kılo ustu cocuk dogurmak kadına göre, öle mi?? .. marıfet gıbı anlattııgına gore.. yaw sınırlenmıycem bole okuzlere.. aman okuyup ta sartlamayın kendınızı haa bole manyaklar yuzunden.. nohut beyınlıler!!

pinkycim evet o oturma seklinin egzersiz olarak yapılması ii geliomus doguma, merdivenide duydum. bizim apt 16 katlı biz 2. kattayız gunde 1kez 6-7. kata kadar filan inip cıksam yararı olur sanırım:)) cok saol verdigin bilgiler icin. yapılacak listesi hazır:)

36.haftaya gelince
1- zeytinyagını icioz hemde malum uzva koyuyoz (evris sen cok yasa emi:)) )
2- hergun 3 hurma yiycez
3- merdiven inip cıkcaz

bide 38.haftaya gelince gypsynin verdigi cay tarifini icmeye baslıycaz.

burcuu ne güzel çıkmışsın bu fotoda..çok doğal..

sağol yafrum. O senin fotojenikliğin -tatlicadiarzu-

yaa böyle anlatıyosunuz, normal doğurasım geliyo =)) Ayrıca foto ile sende güzel duygular uyandırdıysam sevinirim... :)

pinky sağol canım :)

offf ya ESRAKOya üzüldüm canım benim ya çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşip aramıza döner.... rabbim onu ve bebeğini korusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…