arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
puuu sana şarapçımıyım ben köprüaltı mekanım olsun :mymeka:köprüaltı mı delikafadulden ada bak ya..tam esranın mekan.:jeyyar:
dinleniyordur bence.
güzel fikir bencede hemde farklı olur hemde gündüzün sıcağı olmaz..sabah erken saat buluşalım olmadı birlikte kahvaltı yaparız günün kalan kısmında herkes kendine ait programını da yapabilir böylece bu da bir alternatif ne dersiniz
evett çok mantıklı bostanc sahilide güzel hemm gerçi araba ile hiç geçmedim ama bulurum yoluu zincirlikuyu metrobüsten alırım gelmek isteyenleri b.köye yakın olanlarda deniz otobüsü ile gelir sahilde güzel bi kahvaltı kulağa hoş geliyooo sositosositoanadolu bana daha çok uyar ama avrupaya da gelebilirim. ESRAKO hasta olduğu için belki gelemeyebilir ama anadolu ona da daha uyar. GYPSY sen avrupalı kızlara servis çek de bu anadolu da buluşalım bu kez. bostancı sahil olursa hem isteyen deniz otobüsüyle de gelir..
güzel haberler ve fotolarla gel tatlımkızlar ben de doktora gidiorum. ilk 3 mü 4 mü boyutlu fotomuz çekilcekkkk.. bakalım oğluşum babaya mı anneye mi benzio. inşallah güsel pozlar verir.
arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
kızlar ben de doktora gidiorum. ilk 3 mü 4 mü boyutlu fotomuz çekilcekkkk.. bakalım oğluşum babaya mı anneye mi benzio. inşallah güsel pozlar verir.
kızlarr tatlı rüyalarrr hepinizeee
kociş yatıcakmışta beni beklioymuşşş gidimmm bariii :asigim:
günaydınnn
ayçaa erkencisin yine
işten çıksam deyip duruyodun sabahın köründe kalkmak içinmiiii
ortalıkta manyak çok tabi.çok sinirleniyorum böyle tiplere.başlarına gelse anlarlar.herşeyin normal olaması çok güzel.vaklla doktor bana 6 Mayıs'ta bebişinin kafasındaki sıvı kaybolmuş desin erkek merkek demem sarılabilirim hiç olmadı elini iki elimle kavrar manyak gibi sallarım..salifo malifo dinlemem yerim o doktoru..Allahım beni de senin gibi ferahlatsın taze
gunaydın arkadaslar,
kizim artik rahmimde takla filan atıyor galiba. iki haftadır hareketleri çok keskin. resmen göbeğime yumruk yemiş gibi filan oluyorum. göbeğim şekilden şekile giriyor. hareketsiz olduğu anlar çok kısa. gece bile uykumdan uyandırıyor. benim kızım galiba çok zayıf doğacak. bu kadar enerji harcarsa kilo filan alamaz bu kız. hiç uyumuyor galiba. yakında hareketleri azalırmış, o zaman da eminim bugünleri özleyeceğim. zaten benim çoook hoşuma gidiyor onu böle izlemek. her akşam göbeğimi açıp sıkılmadan izliyorum. tek derdim kilo alamaması, çok cılız doğması. gerçi şimdilik ağırlığı iyi görünüyor.
pervinnn cumartesi gaalatadaydım tek geçerim orayıı bizim mekan moonlight bi kerede d.günümü yapmıştım orda çok severim oranın havasını manzarasını..
aksama ne yemek yapacagımı bulamıorum kafayı yiycem bu hafta hep otla beslendik yapacak ot kalmadı aksi gibi canım biseyde istemioki yapayım oneri bekliorum
soslu makarnayı denedinizmi hiç arkadaşlar (babycimmmm)
bol domates biber sarımsak doğrayıp içine bol baharat nane kekik pul biber vs. sos elde ediyorsunuz sonra bu sosun üzerine kaynayan suyu ilave ediyorsunuz içine makrnaları atıp tam 11 dk pişiriyorsunuz, hafif sulu kalıyor, sıcakken hepsini tüketmeniz faydali ısıtıldığında aynı havayı vermiyor,
ya sen okadar zaman geçiriyosun mutfakta yiyeceklerin arasında nasıl böyle zayıf kalabiliyosun anlamıyorum - ben nefes aldığım havadan bile kilo alıyorum yemin ederim
köprüaltı mı delikafadulden ada bak ya..tam esranın mekan.:jeyyar:
muzun fydaları
puuu sana şarapçımıyım ben köprüaltı mekanım olsun :mymeka:
Bu iki mesajın arasında 7 saat var esra. Ne ara seviştin de, sabah da kalkıverdin o saatte =) Maşallah =)
BABYMOM, KARPUZ ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Çünkü ben neredeyse günde 1kg a yakın karpuz yiyorum. Ben de düşünüyodum. Bu kadar karpuz yiyorum, bir faydası var mıdır ki, diye. Sağol arkadaşım. a.s.
İnşallah canım. Çok içten bir inşallahhhh...
Canımcım seni etin ne, budun ne ki, kızın kilolu olsun =) Minyon annenin minyon kzı olacak =) Ayrıca göbeğimi izleme konusunda ben de aynıyım seninle. 3 akşamdır özellikle iyice coştu Doruk. Elimde kamera bekleyip duruyorum :)
laaa, geçmiş olsun diyorum Esra'ya.. Yazık yaf. Hakkaten şimdiyi mi bulmuş bu taş?
Bilin bakalım burası neresi ?
Dana antrikot al, kuşbaşı doğrat. Koy tencereye kısık ateşte 1 saat kavrulsun. 1 saatin sonunda 1 soğan, 2-3 diş sarımsak koy, bira da salça, 15 - 20 dk daha... 1 kavanoz garnitür, 1 patates, kekik, karabiber, tuz. İstediğin kadar da su ilave et. Biraz daha pişir. Muhteşem oluyor. Bİr de pilav ve salata yanına. Missss.. Çok kolay ve lezzetli bir yemek. Pişmesi azcık uzun sürüyor. Ama mutlaka antrikot almalısın. En yumuşak o oluyor...
Ben makarnayı ayrı haşlayıp, o karışımı sos olarak koyuyorum. Bir de fesleğen ilave ediyorum. Bu tarif de çok iyi duruyor. Deniycem... teşekkürler.
JENNY evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şeker...
burcuu ne güzel çıkmışsın bu fotoda..çok doğal..
pinkycim evet o oturma seklinin egzersiz olarak yapılması ii geliomus doguma, merdivenide duydum. bizim apt 16 katlı biz 2. kattayız gunde 1kez 6-7. kata kadar filan inip cıksam yararı olur sanırım:)) cok saol verdigin bilgiler icin. yapılacak listesi hazır:)
36.haftaya gelince
1- zeytinyagını icioz hemde malum uzva koyuyoz (evris sen cok yasa emi:)) )
2- hergun 3 hurma yiycez
3- merdiven inip cıkcaz
bide 38.haftaya gelince gypsynin verdigi cay tarifini icmeye baslıycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?