ESRAAAAAM GEÇMİŞ OLSUN KUZUUM!iNŞALLAH AMELİYATA GEREK KALMADAN, AĞRI DA ÇEKMEDEN ATLATIRSIN ŞU KALAN ZAMANI:Saruboceq:arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
Ay gözlerim doldu vallasenağlama..sanırım kızlar daha hereketli neva da tüm gün durmuyor desem yeridir hele akşam karın izlemeye doyum olmuyor..bir de sende de oluyor mu bilmiyorum konuşunca dokununca o an hareketsiz bile olsa tepki vermeye başlıyor..çok güzel bir duygu..bir de doğduklarında gözümüzün içine baktıklarını bize sarıldıklarını öğrettiğimiz bir şeyi öğrenmelerini düşünsene ne harika
Bu iki mesajın arasında 7 saat var esra. Ne ara seviştin de, sabah da kalkıverdin o saatte =) Maşallah =)
çıtır dünürüm TAZEM benim gözün aydın çok sevindim doruğada sanada kocaman bir maşallah.... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah kalan 2 ayıda hepimiz sorunsuz atlatırız allahın izniyle...
çıtırım dedin, beni kopardın dünürüm. Biliyorum tazefasulyenin çıtırını kullandın da, 31 yaşındayım kıss :)))
kızlaarr...benim göbeğimden aşağısından itibaren pul pul derim soyuluyo..pantolonumu indirince felan bacaklarıma sürttüğü için bembeyaz derilerim uçuşuyo havada..su da içiyorum, yağlanıyorum da ama banamısın demiyor..göbeğimden yukarsında bişicik yok ama...aynı durumda olan var mı??
tabi ama ben şuan içmiyorum hamilelere uygunmu araştırmak lazımtatlim su formul nasil iuygulaniyor bi aciklayiversen datyli...tum siseyi dikmiyim kafama sonra, malum kakao yagi olayina dionmmesin:)))
tadı güzel üzüm sirkesi gib değil ben limonata gibi afiyetle içiyordum, çok susatıyor çok su içiriyor birde iştahı azaltıyor yukarıda ilgili sayfayı ekledim oradan da bak istersen kullanan çok kişi vargerçekten mi? hiç duymamıştım. kulağa çok çok çoooook iğrenççççççççç geliyor ama işe yarıyorsa denenebilir. ben şahsen sirkeden nefret ederim, kilo vermek için bile içemem..
eline sağlık baby çok lezzetli görünüyor, benim bildiğim bu tarifte mahlepte var sen koymamışsın ?pastane tuzlu kurabiyesi (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
misafirlerine acil bisiler hazırlamak isteyenler icin linki veriorum ben cok begendim sizde begenirsiniz eminim.
iyi olmana sevindim canımSelam kızlar.. Neyse gittim doktora, adam güzelce baktı. "Size plasenta aşağıda mı dediler" dedi. Evet, dedim. Ama doktorun çok uyduruk baktığını, toplam muayenemin 3 dk falan sürdüğünü belirttim. Çok sinirlendi adam. Plasenta resmen mide hizasında, taa kaburgalarımdaymış. ...
herkese selam,
hastaneden geldim.100Lük yükleme sonuçlarım:
açlık: 79
1.saat: 188
2. saat: 138
3. saat: 87
doktorum bir sorun olmadığını söyledi ama yine de yaptıranlar kendi değerleriyle karşılaştırırlarsa sevinirim. görüşmek üzere...
tazem geçmiş olsun bak korkulacak bişey yok içini ferah tut
keops bana 1.saat biraz yüksek gibi geldi ama diğer arkadaşlar yorum yapar zaten onlar daha tecrübeli
geçmişi okuyamadım ya başka atladığım bişiyler varmı acaba
evet, oranları alalım. Ben de şunu anlamıyorum. Bu sirkenin bozulma olasılığı mı var ki, buna da koruyucu madde koyuyorlar yuh yanii... Organik almakta fayda var. En azından emzirme sürecinde......
Meltem nice mutlu yıllara sağlıkla huzurlaesracım sağolasın amin inşallahkaydirigubbakcemile3
oh ne güzel benim içinde yüz tatlımnerde bu hatunlar yaaa kocalarınız maçı izlemiyomu sizinnnn??
benim keyfim yerindeeee
kocişim güzel bi süprizle geldii banaa
13-21 haziran arası izne çıkıyorum tatile gidelim dedii
hatta bissürü otellere felan bakmış onların listesini bile getirdii beğeneyim içinden diyee
e bende yelkenleri indirdim doğal olarakk..
akşama misafiri var yane esranurun delikafadulden
yerimseniben
Jenyy mutlu yıllar size sağlıkla bebişler : ))Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
burcummmm
daha 5 gün öncede o mekandaydımmm :))
ne tatlı hatunsun yaaa ne güzel çıkmışsın fotodaa..fazla eski değil ama sanırım yeni halinle aynı sadece biraz kilocuklar eklenmiştir şimdiki halineee
ayrıca saatlerce sevişmiyoz be annem o kadarda diil şipşak bitiyo işimiz kaldıki size iyi geceler dedikten kaç saat sonra yattım uyku yokk kafayı yicemmm artık geceleri 4-5 saat anca uyuyorum ne olucak böyle bilmem
kızlar selam nasılsınız?
arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
slm kayracım ben iyiyim sen nasılsın?
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın....
ooo duyanda 50 yaşında zannetcek be taş gibi kadınsın beaahalkisalkisalkis akşam yemekte fasülye vardı 2 tabak yedim bir yandan da gülmek tuttu aklıma sen geldin çok severim ben tazefasülyeyi....akşam eşim söylüyor düğün varmış arkadaşının izmirde temmuz ayındaymış bizi çağırıyorlar ama gitmemiz mümkün değil bu halde eşime söylüyorum bende damat buldum izmirden diye oda nerden çıktı kimi buldun diyo bende ağustos annelerinden tazefasülye var onun oğlu doruk dedimnaniknanik seneye gelcez izmire kızımı sana göstermeyede uğrarım dünür artık ozaman verirsin kararını olmadı yüsük neyim takıveririz:teytey:
burcummmm
daha 5 gün öncede o mekandaydımmm :))
ne tatlı hatunsun yaaa ne güzel çıkmışsın fotodaa..fazla eski değil ama sanırım yeni halinle aynı sadece biraz kilocuklar eklenmiştir şimdiki halineee
ayrıca saatlerce sevişmiyoz be annem o kadarda diil şipşak bitiyo işimiz kaldıki size iyi geceler dedikten kaç saat sonra yattım uyku yokk kafayı yicemmm artık geceleri 4-5 saat anca uyuyorum ne olucak böyle bilmem
kızlar selam nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?