2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çıtır dünürüm TAZEM benim gözün aydın çok sevindim doruğada sanada kocaman bir maşallah.... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah kalan 2 ayıda hepimiz sorunsuz atlatırız allahın izniyle...

ESRAAAAAM GEÇMİŞ OLSUN KUZUUM!iNŞALLAH AMELİYATA GEREK KALMADAN, AĞRI DA ÇEKMEDEN ATLATIRSIN ŞU KALAN ZAMANI:Saruboceq:
Ay gözlerim doldu vallasenağlama
Bu iki mesajın arasında 7 saat var esra. Ne ara seviştin de, sabah da kalkıverdin o saatte =) Maşallah =)

İşte ben buna "algıda seçicilik" derim:roflol:

çıtırım dedin, beni kopardın dünürüm. Biliyorum tazefasulyenin çıtırını kullandın da, 31 yaşındayım kıss :)))

kızlaarr...benim göbeğimden aşağısından itibaren pul pul derim soyuluyo..pantolonumu indirince felan bacaklarıma sürttüğü için bembeyaz derilerim uçuşuyo havada..su da içiyorum, yağlanıyorum da ama banamısın demiyor..göbeğimden yukarsında bişicik yok ama...aynı durumda olan var mı??

çıtırım dedin, beni kopardın dünürüm. Biliyorum tazefasulyenin çıtırını kullandın da, 31 yaşındayım kıss :)))

ooo duyanda 50 yaşında zannetcek be taş gibi kadınsın beaahalkisalkisalkis akşam yemekte fasülye vardı 2 tabak yedim bir yandan da gülmek tuttu aklıma sen geldin çok severim ben tazefasülyeyi....akşam eşim söylüyor düğün varmış arkadaşının izmirde temmuz ayındaymış bizi çağırıyorlar ama gitmemiz mümkün değil bu halde eşime söylüyorum bende damat buldum izmirden diye oda nerden çıktı kimi buldun diyo bende ağustos annelerinden tazefasülye var onun oğlu doruk dedimnaniknanik seneye gelcez izmire kızımı sana göstermeyede uğrarım dünür artık ozaman verirsin kararını olmadı yüsük neyim takıveririz:teytey:

ben varım ben benimde aynı şekilde neden oluyor bilmiyorum.... aynı benimde göbeğimde birşey yok sadece göbeğimin altında yanlara doğru oluyor birde bacaklarımda var....

burcummmm
daha 5 gün öncede o mekandaydımmm :))
ne tatlı hatunsun yaaa ne güzel çıkmışsın fotodaa..fazla eski değil ama sanırım yeni halinle aynı sadece biraz kilocuklar eklenmiştir şimdiki halineee
ayrıca saatlerce sevişmiyoz be annem o kadarda diil şipşak bitiyo işimiz kaldıki size iyi geceler dedikten kaç saat sonra yattım uyku yokk kafayı yicemmm artık geceleri 4-5 saat anca uyuyorum ne olucak böyle bilmem

gülistannn pilav güzelmiydii pilavvv
bilgiler içinde ayrıca tşkler
sana haftaya uymazsa ondan sonraki haftada ben yokum tatildeyim ama yola ne zaman çıkarız bilmiyorum 13 haziranda kocişim izne çıkıcak o zaman siz program yapın ben size uyarım..tatilde olursam sağlık olsunnn burda olursam zatenn kaçırmamm

Merhabalar herkese
birazdan doktor maceramı yazarım : )

tatlim su formul nasil iuygulaniyor bi aciklayiversen datyli...tum siseyi dikmiyim kafama sonra, malum kakao yagi olayina dionmmesin:)))
tabi ama ben şuan içmiyorum hamilelere uygunmu araştırmak lazım
4 yemek kaşıı bal 4 yemek kaşığı elma sirkesi 4 bardak su
cam sürahise iyice karıştırıp yemek ten önce 1 bardak içiyor, ama mideni denemek için yemekten sonra içki sirke bu belki yakar
ben bu siteden aldım tarifi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html

gerçekten mi? hiç duymamıştım. kulağa çok çok çoooook iğrenççççççççç geliyor ama işe yarıyorsa denenebilir. ben şahsen sirkeden nefret ederim, kilo vermek için bile içemem..
tadı güzel üzüm sirkesi gib değil ben limonata gibi afiyetle içiyordum, çok susatıyor çok su içiriyor birde iştahı azaltıyor yukarıda ilgili sayfayı ekledim oradan da bak istersen kullanan çok kişi var

pastane tuzlu kurabiyesi (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
misafirlerine acil bisiler hazırlamak isteyenler icin linki veriorum ben cok begendim sizde begenirsiniz eminim.
eline sağlık baby çok lezzetli görünüyor, benim bildiğim bu tarifte mahlepte var sen koymamışsın ?

iyi olmana sevindim canım

hadi gözün aydın, ilk saat yüksek sadece biraz dikkat edersin düzelir
benimçok yüksekti en yüksek değer bende birinciliği kimseye vermem inş. kimsede çıkmasın

Maviş 100 grlık yükleme yapacaktın? nasıl çıktı? merak ediyorum

evet, oranları alalım. Ben de şunu anlamıyorum. Bu sirkenin bozulma olasılığı mı var ki, buna da koruyucu madde koyuyorlar yuh yanii... Organik almakta fayda var. En azından emzirme sürecinde......

yukarıda yazdım canım
bilmiyorum neden koyduklarını köhne marka alıyorum onda E224 yok üzerinde %100 doğal yazsa bile içindeliler kısmında E224 yazıyor dikkat edin

esracım sağolasın amin inşallahkaydirigubbakcemile3
Meltem nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla
halınız çok güzel güle güle kullanın

oh ne güzel benim içinde yüz tatlım
dün akşam kayınvalidemdeydik eşimin abileri vardı, eltim oğluna dediki ilerde çocugun olursa adını ne koyarsın (kayınımın adı Telat) cevap şu Telatcan kız olursa Dileknur ays gülmekten kırıldım aklıma sen geldin :roflol:

Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
Jenyy mutlu yıllar size sağlıkla bebişler : ))

idolümsün valla esra ya hayranım sana bu enerjine... anam bizde şipşağı bile yok bee birak saatlerce sürmesini biz şipşaka hasret kaldık olan var olamayan var dimi ama :çok üzgünüm: kızım şimdi böyleyse doğumdan sonra merak ediyorum seni doğumdan sonra izindeyimkaydirigubbakcemile

tazecim yeni okudum geçmiş olsun ama şükürler olsunki kendi doktorun güzel şeyler söylemiş...çok geçmiş olsun...

çok üzüldüm, cep telefonum evde kaldı arayamıyorum, sen tekrar görüştünmü nasılmış ?
bir an önce iyileşir inşallah :Saruboceq:

slm kayracım ben iyiyim sen nasılsın?

çok şükür canım bende iyiyim.ufak tefek ağrılar dışında.herkes iyi sanırım.pc de sorun vardı sanırım yazamıyordum...akşam eşim yaptıda yazıyorum şükür...senin bebişide okudum.maşallah kocaman olmuş.ama o satıyla uyumsuzluğu takma.iki doktorum varya biri bebeği 32 haftalık ölçüyor diğeri tam satımla uyumlu ölçüyor.usg den usg ye farkediyor.sakın sıkma canını az kaldı inşallah...

:)) Çok güldüm yaa... Şaka bir yana, geldiğinizde mutlaka görüşelim. Çok isterim. Bu yaz bizim de iki düğün var İSTANBUL'da ama, mümkün değil tabii..

Yafrum sensin tatlı :) 2 sene öncesinin fotosu o.. Z.burnu'nda çalıştığım arkadaşalrla ipimizi kopardık mı, ya galata'ya ya nevizade'ye giderdik. Hele bahar aylarında haftada bir mutlaka çıkardık.. Güzeldi beee :içelim:

Biz o şipşak konusuna "tavşan hesabı" diyorduk. Tavşanların çiftleşmesi çok kısa sürermiş. Eğer zaman yoksa veya birimiz yorgunsak, "tavşan usulü yapalım" diyorduk. kaydirigubbakcemile3 Sizinki de öyle olmuş. U:ykusuzluk ben de çekiyorum bazen ama, şikayetçi değilim. Alışmak gerek...

kızlar selam nasılsınız?

İyiyiz yavru, sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…