2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

öperim seni a.s.
doğumdan sonra 40 gün mecbur beklicekmişiz maalesef sağlık olsun yapcek bşi yok..
ama bildiğim bişi varsa hamilelik bana ters etki yaptı yani öncesinde bu kadar diildim ama hamile kaldığımdan beri hormonlarıma bişeyler oldu elimde olan bi durum değil adamın üstüne atlayasım geliyor..bu konuyu araştırdım çok bazılarında böyle olabiliyormuş..piyango bana vurdu sanırım..
işin komik yanı dün diyoki bizimki ara vermeden ikinciyide yapalım baktı hormonlar tavanda hoşuna gitti herifin :mymeka:

ESRAKO çok geçmiş olsun.bir an önce düzelir inşallah.allah onu ve kızını korusun...

inşallah canım bende çok görüşmek isterim keşke mümkün olsa hepimiz birbirimizi görüp tanışabilsek çok güzel olur..... ama seneye gelirsem mutlaka seni evrişi, burkoyu.... izmirli arkadaşlarla görüşmek istiyorum.....

sabah erken saat buluşalım olmadı birlikte kahvaltı yaparız günün kalan kısmında herkes kendine ait programını da yapabilir böylece bu da bir alternatif ne dersiniz
çok güzel olur. bostancı sahilde kahvaltı yapalım.
kızlar ben de doktora gidiorum. ilk 3 mü 4 mü boyutlu fotomuz çekilcekkkk.. bakalım oğluşum babaya mı anneye mi benzio. inşallah güsel pozlar verir.
hadi bakalım, ne kadar da heyecanlısındır şimdi.... bekliyoruz foto...ve tabi güzel haberler....

burnum foşur foşur akıyor...gece yatmadan önce bal-limon-karabiber-sıcak su karışımından içtim..baya iyi geldi..benim gibi yaz gribi olanlara tavsiye edilir..

geçmiş olsun canım.

evet kayracım bende takmıyorum artık kafaya oğlum kıpır kıpır herşeyi unutturuyor bana :))
seninde iyi olmana sevindim tatlım..

tazem tavşan usulu hee delikafadulden sevdim ben bu tavşan işinide delikafadulden
galatanın yeri bambaşkadır yaa çok samimi bi arkadaşım vardır kafamız ne zaman bozuksa onunla buluşur galataya gideriz o birasını içer ben sütlü gayfemii hatta cumarteside onunla buluştuk akşam minderler atılmış dışarı sezonu başlamış rahatlatıyor insanı orasııı

benim senden gözüm korktu kızım sen 40 gün falan beklemezsin benden söylemesi:roflol: hadi senin herif senin hormonlar tavan hemen ikinciyi istiyor diyorsun benim kaç aydır kepenkler kapalı benim eşimde diyor 2. hemen yaparız diye bizimkide tam tersi adam kaç aydır olmayınca sanırım yapamadığımız günlerin acısını çıkartacak bebek bahanesiyle yoksa ona zaman kalırmı bilmiyorum :jeyyar:

selam kızlar bütün özel günü olan arkadaşları kutlarım nice nice özel günlere...

esrako canım geçmiş olsun benimde böbrekte taş var hemde 9 mm boyunda idrar yoluna çok yakınlaşmış hamileliğimin ilk zamanlarında çok ağrı acı veriyordu bana doktor yapacak bişey yok katlanacaksın demişti arada ağrı yapıyor ama katlanmaya çalışıyorum özellikle bebek idrar torbama baskı yaptığında feci ağrıyor taş ağrısını çok iyi bilirim çünkü ben bunu 13 yaşından beri çekiyorum bi ara kırdırmayı falan düşündüm ama sonra ağrım geçince vazgeçtim hersene mutlaka beni yoklar kafamı duvarlara vururum resmen ağrı olunca birde çok bulantı yapar .umarım doğuma kadar bi problem çıkmaz hayırlısıyla doğurduktan sonra bakarsın çaresine bazı doktorlar bu taş ağrısının normal doğum sancısına eşdeğer olduğunu söylerler tabi ne kadar doğrudur bilinmez

petrik canım 100 grlık şeker testim haftaya yapılacak sonuçları bildiririm

Dün doktordaydım 2 haftada 1 kilo almışım ayda 1 kilo alsan daha iyi olur ama buda fena değildedi, Diyetisyende tebrik etti şeker ölçümleri gayet iyi böyle aynen devam
oğluş 1300 gr olmuş 100 gr fazla 10 gün önde gidiyor dün 27+2 dim ölçümlerde 28+6 çıktı
çok problem değil dedi dr. 20 günden sonra sı önemliymiş, olumsuz birşey olsa panik yyapardı çok rahat anlattı
Bu sabahta Endokrin uzmanına gittim ölçümler genel olarak iyi ama yemek yedikyen 1 saat sonra ölç bundan sonra dedi, çok iyi bir doktordu ssk olmasına ragmen randevu alamazsanda gel günü geçirme bakarım dedi
2 haftada bir Endokrine ve kadındoğuma gitmem gerekiyor, Endoktin kan testi verdi ve 24 saatlik idrar istedi :bbo: nasıl başarıcam bilmiyorum ama temiz pet şişeye 24 saatlik idrar biriktirip teste götürmem gerekiyor, acil şekilde huni almam lazım :kaydirigubbakcemile3

bilgiler için sağol Baby zeytinyağlı pamuk u yazmamışsın o nasıl olcak fitil gibimi kullanıcaz ??

tazemmm normal doğursana??
sezeryan için özel bi sebebin varmı yoksa korkuyosun diyemi??

Korku değil. Yani korktuğum kısmı sancı bölümü değil. acayip bir cesaret var hatta üstümde. Ben eskiden aşı bile yaptıramazdım. Tansiyonum (korkudan) beni bayıltacak derecede düşerdi. Doruk' un gelişiyle birlikte tamamen gitti bu korkum. Şimdi aç karnına, ayakta, oturarak hatta bakarak kan verebiliyorum, hiç bişi olmuyor. 6 yaşımdan beri bayılırdım ben. Bunu aştım ya, her şeyi aşabilirim.

Sezaryen istiyorum çünkü, etrafımdaki arkadaşlarımdan 7-8 tanesi (spinal: belden uyuşturmalı) sezaryen oldu ve çok çok rahat ettiler. Hemen ayaklandılar, emzirmeye başladılar.. 2 tanesi normal doğurdu ve pek çok sorun yaşadılar. Hatta normal doğum için "enayilikmiş" dediler.

Önümdeki örnekler böyle olunca normal doğum pek çok açıdan (sancı, dikiş... ) pek hoş gelmiyor. Normal doğumdaki dikişleri yüzünden 2 arkadaşım 20 gün yataktan kalkamadılar mesela.. E diğerlerinin dikişi 7 kat altta ama aynı gün kalktılar ??

tazecim yeni okudum geçmiş olsun ama şükürler olsunki kendi doktorun güzel şeyler söylemiş...çok geçmiş olsun...

Sağol canım. muccuk

TAZE galata köprüsü olmasın sakın? vayyy be , özledin di mi istanbul günlerini?
buarada ben doğumiznime ayrılınca (kendimde güç bulursam) haftaiçi bir gün eminönüne gitmek istiyorum. kim bana eşlik etmek ister bakiiim?

heyyy allahım bu kızlar acaipler ya konuya bak tavşan usulu falan yahu evrim haklı vallaha kırıksınız siz..ayrıca tazem burcum tavşan usulu yapalım lafı esranın esranura misafir gelcek lafına benzemiş kimse anlamaz bile..:)
gypsm esram yahu herşey normal sn bakma bu asker arkadaş oalanlara yahu bizde devam ediyoruz ayırca kısasüreli olmasıda bi şans baksana olan var olmayan var.. dün kuzenim hamileliğinde malum hep kısa sürelive aynı pozisyon olunca sıkıcı oluyor diye bana soruyor bende olsun buna da şükür aylardır kardeş olanlar var diyorum..:)

akşam yemekte fasülye vardı 2 tabak yedim bir yandan da gülmek tuttu aklıma sen geldin çok severim ben tazefasülyeyi

aynen bende dun pişirkende yerkende hep aklıma esra geldi :))) herhaldede nezaman pişirsem gelecek :))

bilgiler için sağol Baby zeytinyağlı pamuk u yazmamışsın o nasıl olcak fitil gibimi kullanıcaz ??

pamugu zeytinyaglayıp 2 dudak arasına sıkıstıracaz sanırım yada ped gibi koycaz canım.

ayrıca mahlep koymadım cunku tarifte yoktu bide nerden buaları bulayım yavrum ben mahlebi burda o pastaları bile ha diyince alamıorum heryerde yok.burda garip bi anlayısları var pastane anlayısı yani hep yas pastalar var. bide serbetli tatlılar bide hamurun icine marmelat gibi bisiler koyuyolar oyle. poca tuzlu kurabiye bulmak zor sadece gulluoglu var ama turkiyedekiyle alakası yok orda var oda eve uzak biyerde canım.

petrik benim evdeki sirkede e 223 yazıo e224muydu zararlı olan

pinky kuzenine guzel moral vermissin bende tam onun gibi dusunuyodum.

ayrıca bu konuya nie tepki verilioki sartlar normalse saglık acısından problem yoksa dr larda aynı seyi soyluo heryerdede yazıo son aya kadar mahzuru yok. saglık problemi varsa o ayrı . ama hamilelik = rahibelik deilki bende kızanları anlamıorum

şimdi buluşma ne zaman olacak
bu c.tesi boya var evde, sonraki c.tesi 6. hazitan oğluşun mobilyası geliyor, sonraki 13 haz. c.tesi saraçhaneye gidip eksikleri alıcaz
Yerime gelen hatun işi çabuk öğrenirse 19. hazirandan sonra çalışmıyorum izne çıkıyorum
ondan sonra uygunum hafta içi de olur ama ben öyle uzaklara gelemem
bu sabah okmeydanı ssk ya gittik yorgunluktan halsiz düştüm 10 dkllık yolu yarım saatte zor yürüdüm, test yaparlar diye aç gittim onun etkiside vardır tabi 20 haziran da da 7,5 aylık olucaz onunda ağırlıgı olur
kısaca bana yakın biryer olursa gelebilirim

bence herkes gelebileceği günleri yazsın ist buluşması için (haftasonu için)
maviş 7. ayın hayırlı olsun

bilmiyorum babybim banamı dedin bende esraya hoşuma gittiği için takılıyorum ama ben kızmıyorum ne haddimize herkesen özel hayatı kim ne isterse yapar...sağlık koşulları elverdiği sürece yapılabilir benim elvermediği için biz doğuma kadar ara verdik....

Baby bak

ZARARSIZ KATKILAR
E100, 103, 104, 105, 111, 121, 122, 126,130, 132, 140,151, 152, 160,
161, 162, 163, 170, 174, 175, 180, 181, 200, 201, 202, 203, 236, 237,
238, 260, 261, 262, 263, 270, 280, 281, 282, 290, 300, 301, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 322, 325, 326, 327, 331, 332, 333, 334, 336, 337, 382, 400, 401, 402, 403, 404,405, 406, 408, 410, 411, 420, 421, 422, 440, 471, 472, 473, 474, 475,480
ŞÜPHELI KATKILAR
E125, 141, 150, 153, 171, 172, 173, 240, 241, 477, 605
E220,221,222,223,224, 338, 339, 340, 341, 460, 461, 466, 407 (MIDE VE BAĞIRSAK HASTALIKLARI) E200 (VUCUTTAKI VITAMIN B12 YI YOK EDIYOR) E250,251, 320, 321 (KALP HASTALIKLARI, DAMAR SERTLIKLER VE TIKANIKLIKLARI)

TEHLIKELI KATKILAR
E102, 120, E311, 312 (NÖROLOJIK HASTALIKLAR)

KANSER OJEN KATKILAR
E102, 110, 123, 124, 131, 142, 210, 211, 213, 214, 215,216, 217
ÖRNEĞIN E211-SODYUM BENZOAT KETÇAPLARDA BULUNMAKTADIR.

123,110 ABD, INGILTERE, FRANSA, ALMANYA, RUSYA,JAPONYA VE DAHA BIRÇOK ÜLKEDE YASAKLANMIŞTIR. FAKAT ÜLKEMIZDE RENKLI DRAJE ÇIKOLATALARDA VE KAYMAKLI BISKÜVILERDE KULLANILMAKTADIR.

EN TEHLIKELI KANSEROJEN KATKI:
E330 ( NE YAZIKKI BIRÇOK HAZIR GIDADA KULLANILMAKTADIR.)
BAZI HAZIR GIDALARDA TESBIT EDILEN KATKI MADDELERI E330 -
ÜLKER LÜKS GOFRET, MEYSU (ÖZELLIKLE KAYISI), KNOR DOMATES ÇORBA, TÜM TENEKE KONSERVE VE TURŞULAR, 7UP, SCHWEPPES (TÜM ÜRÜNLERI), JELIBON, TAMEK YAPRAK SARMA, PIYALE HAZIR ÇORBA, OLIPS,
E250 - TÜM SALAMLARDA
E300 - FANTA PORTAKAL, CINOMEL
E320 - ETI PUFY, KNORR IŞKEMBE ÇORBA
E223 - ÜLKER HAYLAYF, ALBENI
E322 - ÜLKER ÇOKOKREM

TÜM KOLALI IÇECEKLERDE KULLANILAN KATKI MADDELERININ TESBITI IÇIN ANALIZ YAPILMASINA IZIN VERILMEMIŞTIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…