öperim seni a.s.idolümsün valla esra ya hayranım sana bu enerjine... anam bizde şipşağı bile yok bee birak saatlerce sürmesini biz şipşaka hasret kaldıkolan var olamayan var dimi ama :çok üzgünüm: kızım şimdi böyleyse doğumdan sonra merak ediyorum seni doğumdan sonra izindeyimkaydirigubbakcemile
:)) Çok güldüm yaa... Şaka bir yana, geldiğinizde mutlaka görüşelim. Çok isterim. Bu yaz bizim de iki düğün var İSTANBUL'da ama, mümkün değil tabii..
Yafrum sensin tatlı :) 2 sene öncesinin fotosu o.. Z.burnu'nda çalıştığım arkadaşalrla ipimizi kopardık mı, ya galata'ya ya nevizade'ye giderdik. Hele bahar aylarında haftada bir mutlaka çıkardık.. Güzeldi beee :içelim:
Biz o şipşak konusuna "tavşan hesabı" diyorduk. Tavşanların çiftleşmesi çok kısa sürermiş. Eğer zaman yoksa veya birimiz yorgunsak, "tavşan usulü yapalım" diyorduk. kaydirigubbakcemile3 Sizinki de öyle olmuş. U:ykusuzluk ben de çekiyorum bazen ama, şikayetçi değilim. Alışmak gerek...
İyiyiz yavru, sen nasılsın :)
çok güzel olur. bostancı sahilde kahvaltı yapalım.sabah erken saat buluşalım olmadı birlikte kahvaltı yaparız günün kalan kısmında herkes kendine ait programını da yapabilir böylece bu da bir alternatif ne dersiniz
hadi bakalım, ne kadar da heyecanlısındır şimdi.... bekliyoruz foto...ve tabi güzel haberler....kızlar ben de doktora gidiorum. ilk 3 mü 4 mü boyutlu fotomuz çekilcekkkk.. bakalım oğluşum babaya mı anneye mi benzio. inşallah güsel pozlar verir.
burnum foşur foşur akıyor...gece yatmadan önce bal-limon-karabiber-sıcak su karışımından içtim..baya iyi geldi..benim gibi yaz gribi olanlara tavsiye edilir..
evet kayracım bende takmıyorum artık kafaya oğlum kıpır kıpır herşeyi unutturuyor bana :))çok şükür canım bende iyiyim.ufak tefek ağrılar dışında.herkes iyi sanırım.pc de sorun vardı sanırım yazamıyordum...akşam eşim yaptıda yazıyorum şükür...senin bebişide okudum.maşallah kocaman olmuş.ama o satıyla uyumsuzluğu takma.iki doktorum varya biri bebeği 32 haftalık ölçüyor diğeri tam satımla uyumlu ölçüyor.usg den usg ye farkediyor.sakın sıkma canını az kaldı inşallah...
öperim seni a.s.
doğumdan sonra 40 gün mecbur beklicekmişiz maalesef sağlık olsun yapcek bşi yok..
ama bildiğim bişi varsa hamilelik bana ters etki yaptı yani öncesinde bu kadar diildim ama hamile kaldığımdan beri hormonlarıma bişeyler oldu elimde olan bi durum değil adamın üstüne atlayasım geliyor..bu konuyu araştırdım çok bazılarında böyle olabiliyormuş..piyango bana vurdu sanırım..
işin komik yanı dün diyoki bizimki ara vermeden ikinciyide yapalım baktı hormonlar tavanda hoşuna gitti herifin :mymeka:
bilgiler için sağol Baby zeytinyağlı pamuk u yazmamışsın o nasıl olcak fitil gibimi kullanıcaz ??pinkycim evet o oturma seklinin egzersiz olarak yapılması ii geliomus doguma, merdivenide duydum. bizim apt 16 katlı biz 2. kattayız gunde 1kez 6-7. kata kadar filan inip cıksam yararı olur sanırım:)) cok saol verdigin bilgiler icin. yapılacak listesi hazır:)
36.haftaya gelince
1- zeytinyagını icioz hemde malum uzva koyuyoz (evris sen cok yasa emi:)) )
2- hergun 3 hurma yiycez
3- merdiven inip cıkcaz
bide 38.haftaya gelince gypsynin verdigi cay tarifini icmeye baslıycaz.
tazemmm normal doğursana??
sezeryan için özel bi sebebin varmı yoksa korkuyosun diyemi??
tazecim yeni okudum geçmiş olsun ama şükürler olsunki kendi doktorun güzel şeyler söylemiş...çok geçmiş olsun...
akşam yemekte fasülye vardı 2 tabak yedim bir yandan da gülmek tuttu aklıma sen geldin çok severim ben tazefasülyeyi
bilgiler için sağol Baby zeytinyağlı pamuk u yazmamışsın o nasıl olcak fitil gibimi kullanıcaz ??
pinky kuzenine guzel moral vermissin bende tam onun gibi dusunuyodum.
ayrıca bu konuya nie tepki verilioki sartlar normalse saglık acısından problem yoksa dr larda aynı seyi soyluo heryerdede yazıo son aya kadar mahzuru yok. saglık problemi varsa o ayrı . ama hamilelik = rahibelik deilki bende kızanları anlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?