2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

TAZEcim, normalde normal doğum sonrası iyileşme sezeryana oranla daha çabuk olmalı. yani bu eskiden böyleymiş. ama şimdi doktorlar için normal olanı sezeryan olduğu için hepsi de bu konuda uzmanlaştı ve çok daha iyi şartlarda yapıp hemencecik iyileştiriyorlar. normal doğum tecrübesi olan doktor bulmak zorlaştı. o yüzden de artık normal doğum yapan sezeryandan daha çok çekiyor. ben şahsen korkuyorum normalden ama istediğim de bu... ağrısından sancısından değil vallahi ben doktorların bu işi bilmemesinden dolayı korkuyorum. doktorların çoğu girdiği sezeryan sayısının 1/3 ü kadar normal doğuma girmemişlerdir. resmen artık SEZERYAN NORMAL DOĞUM sayılıyor.

benimde boyle yazdıgıma bakmayın hormonlar dususte ama bira gercekten cok yerindeydi 5-6 ay sırası.artık istegimde yok ama gittigi yere kadar gider. tavsan usulude olsa:)

ben mutfaga geciorum yavas yavas yemeklere baslayım

pervinim orda market yokmu carrefour gibi felan mahlep marketlerde illaki vardır türk marketlerde vardır özellikler
nesrinim gözünaydın canım maşallah oğluşuna benimki geriden seninki önden gidiyo:))
buluşma işi ne olucak o zaman?herkeslerin işi var hep ayrıca metrobüse binersin tek vesait sana ben zincirlikuyudan alırım seni odamı uymaz??yani ortak yolu bulalım..

bu konuda çok haklısın nazancım.... dr.larında işine geliyor saatlerce hastanın başında beklemek zorunda kalmıyorlar hem anneyi sakinleşirmek için hemde bebeği çıkartmak için uğraşıyorlar normal doğumda dolayısıyla onlarda stres oluyor ama sezeryanda hasta baygın olduğu için rahat rahat stressiz işlerini ameliyatı yapıyorlar.... onlarında işine geliyor hastaların sezeryanı seçmesi 10 hastadan nerdeyse 8'i sezeryan oluyor....

:roflol: valla heralde diyo toptan yapsın sonra ben acısını fena çıkarıcam :roflol:
beklicez 40 gün mecbuurrr :çok üzgünüm: ama 40 günden önce kanamam biterse söz veremem laelaelaelaelae

milkshakecim kimseye demedim yahu ne olur ustune alınma canım . oyle genel soyledim sahsi deil canım

petrik bunlara daha cok dikkat etmeliyiz demekki gıda alırken cok tskler

petrrrrrrrrrrrikkk ayhh gözlerim yerinden fırladı ülker halley yazmışsın ya en zararlı kansorejen maddeler kısmında eyvvvvvvvvahhh ben hapı yuttuum..10lu paketler halinde alırım hep evden eksik etmem..

petrrrrrrrrrrrikkk ayhh gözlerim yerinden fırladı ülker halley yazmışsın ya en zararlı kansorejen maddeler kısmında eyvvvvvvvvahhh ben hapı yuttuum..10lu paketler halinde alırım hep evden eksik etmem..

canım bu alaturka tuvalete oturma işini bende duymustum ki zaten hamile yogasında o pozısyonu yaptırıyolar ve uzun zamandır alafrangayı kullanmıyorum,alafranga tuvalet ayrıca idrra torbasının tam boşalmamasına ve oda iltahaba yol acıyormus.merdıven hergun cıkıyorum valla 3.katta oturuyom ama cogu gun cok kurtluyumkaydirigubbakcemile3günde bıkackez anneme gıderım yada gesmeye oyüzden hergun enaz 3 kere 3.kata tırmanıyorum ama nefes nefeseee-tatlicadiarzu-
canım cok tskler bugun arastırdım muz kabızlık yapıomus ama gunde 1 yersek ne olur hem bebegin gelisiminede cok yararlı
bende muz kabızlık yapıyor die cok duymustum cevremden ama bende hep aksi durum oluyo dıyodum hep.okadar muz yerım hiçde kabız olmam die.bugun enaz 3 makale okudum nette ve hepsındede muzun kabızlık yapmadıgı yazıyodu,hatta demır ialcı kabızlık yapanlara doktor muz yemelerını öneriyormus
ayy evrişimi yine kızdırmıslar,sakın ol kuzu sinirlenme hemen.bebegının 4 kılo dogması zaten annenın elınde olan bişe degılkı,eger hamılelık sekerı yoksa ve 4 kilo cocuk doguruyorsa bu genetık bı durum.yakın akrabam var 3 cocgu var 2si 4600 bırı 4850 dogdu.doktorlar arastırdı ama genetık hemde 3 ü normal dogum :1shok: ama tabı alt takımlar berbat olmus amelıyat oldu yenılettı kendını kaydirigubbakcemile3 eltısıde aynı sekılde oda 3 cocgunu normal dogurdu ve hepsi 4750 4850 :1shok: onunda genetık.yanı esten gelen bı durum sanırım.kocaları kardes oluyoda birasscık
ahhh ahh sorma milkshakecım bizde aylardır şipşaka bilemm hasret kaldık anacım.taaa 3.aydan itibaren tık yok kepenkler bendede kapalı senağlama rüyalarıma giriyo artıkınnnnn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hay cok yaşa emii kız kere.demek senın kocıs durumu degerlendırmek istiyo,ee tabı dogal olarak.

sen 40 gün mecbur beklıcekmısız dıyonn,yolarım kız ben senı oraya gelırsemm,anacımm bız kac 40 gündür beklıyoss haberın varmı senın senağlama rüyalarıma giriyo artık,bebeişim dogsun hayırlısıylada acısını fena cıkartcam delikafaduldenŞeniz

yok be güzelim sana biş demedi genel konuştu kızanlaraaa
kıskananalaraa
kilit vuranlaraaa
huuuu evrimmmmm nerdesinnnn
bak tavşanıda çıktı bu işin tazem sağolsunnn
laelaelaelaelae

ay nesrin o ne öyleee demekki yediklerimiz herşey kansorejen madde özellikle çikolatalrdadamı var yaaa

ayyy bendeeee :1shok:

tubişim bende muz yerim hiçte kabız olmadım hergün bitane yerim genel olarak
sadece son günler kiraz erik ve karpuza dadanmış bi haldeyimm onlarda hepten cırcır etti beniii

bilmiyorum canım şuan o kadar yorgunumki gözümde büyüyor, tarihi belirleyelim de konuşuruz ama ben karşıya gelemem zaten kocişte razı olmaz

canım bebişlerin 10-15 gün ileride yada geride olması önemli değilmiş 20-25 gün ve üstü olursa doktor daha dikkat edermiş dün drum böyle anlattı, bo problem yani :))

milkshakecim kimseye demedim yahu ne olur ustune alınma canım . oyle genel soyledim sahsi deil canım
petrik bunlara daha cok dikkat etmeliyiz demekki gıda alırken cok tskler
Mahlep burda her markette var unuttum senin yabanellerde oldugunu : ))
bende alışkanlık oldu ne alsam içindekiler kısmını okuyorum, önüne geçemeyiz tabi ama dikkat ederiz

bak bakim halleye gerçekten yazıyormu o madde ? başka marka dan alırısn Eti nin ürünleri kaliteli
korkma kim bilir neler yiyoruz, bundan sonra dikkat edersin

Petrikim.. saol paylasımın ıcın.. cok makbule gectı..

Tubamm.. ama o kadının dedıgı Pınk e.. genetık falan deıl.. sırf kadın kılolu dogurmak ıcın yırtınmıs anladıgım kadarıyla.. buna kızdım ben.. cocugun kılolu olması nedense bızım toplumda cok makbul, bunu da bır turlu ıdrak edememısımdır benım..

Yaf Esra.. tavşanlr kovalasın sisi.. ne diimm annemm ben yaa..

Evle ılgılenmeye calısıyoruz.. o yuzden ara ara gırıyorum.. bugunluk benden bole :)

sadece son günler kiraz erik ve karpuza dadanmış bi haldeyimm onlarda hepten cırcır etti beniii
kaydirigubbakcemile3delikafadulden
:roflol: ayhh kız sen çok yaşa emi cırcır etmiş..:) ben henuz karpuzu hergun yemeye başlamadım ama diğer meyveler gayet tadında ve sulu.. mesela dun gece eve geldik o kadar pilav ayran üstüne meyve tabagı hazırladım.koca bi çanak:) am tam hayalimdeki gibi herşey vardı içinde bitek şeftali yokdu...oglum çilek kiraz ve karpuza bayılıyor bence kayısı ve erikde tık yok ama diğerlerini yediğimde örneğin dun akşam uyyuyordu kesin yani genelde 11 de uyuyorda benm oglan 12 ye geliodu saat ben meyve yedikden biraz vakit sonra tekmeler başladı dedim eyvah uyandı yavrucum. hakkatende uyandmış olmalıki kıpraşmalar olabildiğinde kuvvetliydi..işte böle bizde durum bu şekilde.:) henüz cırcır yok şüküralkisalkisalkislülülülülülülülülülülülüyasakkelime:jeyyar:hihoyyyt-tatlicadiarzu-şakkıdı:dance:

ya smileylar hoşuma gitti bende biraz abarttım

petrik çok sağol canım..o yazılan gıdalardan hiçbirini yemiyorum desem yeridir.çok nadir jelibon yerim zaafım var ona karşı..o kaymaklı bisküviyi de ayırıp kaymağını yalayan esra düşünsün artıkın..

Rica ederim kızlar keşke daha önce gönderseydin konu sirkeden açılınca aklıma geldi
bende bi liste dahavar katkı maddelerini gıda firmalarına satan firmada çalışn bi arkadaş gönderdi, bende mail adresi olanlara gönderdim

Pinky yalnış görmüşsün Halley değil HAYLAYF, yazıyor

bu arada netten araştırdım 24 saatlik idrarın amacı idrarda mikroalbümin e bakılıyormuş, yani şekerim böbreğime zarar verip vermediği araştırılacak, benim zaten sağ böbreğimde büyüme var inşallah bir problem çıkmaz ..... :Saruboceq:

off en çok sevdiğim aburcuburlar bunlar... içeriğini bilmeden aslında birçok zararlı maddeyi yemiş oluyoruz.... napcaz şimdi nasıl hakim olcam ben boğazıma.....

kızlar bizim evde abur cubur işi eşime aittir ben markette o reyonun önünden bile geçmem o derece. O yüzden hamilelikte abur cubur yönünden rahat ettim alışkanlığım yok tam süper oldu.
bu arada nette hamile pijaması beğendim
ARTIŞ HAMİLE PİJAMASI. Pijama Dünyası

bir de yeni inci nin emzirme sütyenine baktım geçen bir mağazada 27 tl dedi ama çok şık ve kaliteli idi. eminönünden almak lazım

olleyyyyyyyyyyyyyyyy yuppieeeeeeee
halley masum yani..ohh bee..kaymaklı biskuviye gypsm düşünsün bide utanmadan ballandıra ballandıra yazıyor yok öce üstü sonra kaymagı falan.. püüüüüüüüüüü al sana ohhhhhhh canıma degsin yeme artk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…