- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
- 173
tatlim ebdede ayni durum o kadar suya ve yaga kollarim bacaklarim pil pil, surekli cisteyim, e giren su direk disari cikiyorn vucut tutmuyor mu ne??kızlaarr...benim göbeğimden aşağısından itibaren pul pul derim soyuluyo..pantolonumu indirince felan bacaklarıma sürttüğü için bembeyaz derilerim uçuşuyo havada..su da içiyorum, yağlanıyorum da ama banamısın demiyor..göbeğimden yukarsında bişicik yok ama...aynı durumda olan var mı??
ooo duyanda 50 yaşında zannetcek be taş gibi kadınsın beaahalkisalkisalkis akşam yemekte fasülye vardı 2 tabak yedim bir yandan da gülmek tuttu aklıma sen geldin çok severim ben tazefasülyeyi....akşam eşim söylüyor düğün varmış arkadaşının izmirde temmuz ayındaymış bizi çağırıyorlar ama gitmemiz mümkün değil bu halde eşime söylüyorum bende damat buldum izmirden diye oda nerden çıktı kimi buldun diyo bende ağustos annelerinden tazefasülye var onun oğlu doruk dedimnaniknanik seneye gelcez izmire kızımı sana göstermeyede uğrarım dünür artık ozaman verirsin kararını olmadı yüsük neyim takıveririz:teytey:
dun bendede taze fasulye vardi, i yandan yedim, bi yandan burcuyu andim:)))
ayy siz yine tavsan mavsan yapiyonuz, benim kocisi yorgunken vinc getirsen kaldiramazsin..hafta iclerini hic sevmem o yuzden..:)) Biz o şipşak konusuna "tavşan hesabı" diyorduk. Tavşanların çiftleşmesi çok kısa sürermiş. Eğer zaman yoksa veya birimiz yorgunsak, "tavşan usulü yapalım" diyorduk. kaydirigubbakcemile3 Sizinki de öyle olmuş. U:ykusuzluk ben de çekiyorum bazen ama, şikayetçi değilim. Alışmak gerek...
en basindan beri normal dogumu savunan biri olarak son dr gorusmemizde cocuk donmezse sezeryan dedi ya bana, ay keske mi dedim icimden:Saruboceq: kafam cok karisti son zamanlar, bu cocuk normal yoldan cikmicak gibi geliyor bana, hayirlisi...:CüvCüv:Korku değil. Yani korktuğum kısmı sancı bölümü değil. acayip bir cesaret var hatta üstümde. Ben eskiden aşı bile yaptıramazdım. Tansiyonum (korkudan) beni bayıltacak derecede düşerdi. Doruk' un gelişiyle birlikte tamamen gitti bu korkum. Şimdi aç karnına, ayakta, oturarak hatta bakarak kan verebiliyorum, hiç bişi olmuyor. 6 yaşımdan beri bayılırdım ben. Bunu aştım ya, her şeyi aşabilirim.
Sezaryen istiyorum çünkü, etrafımdaki arkadaşlarımdan 7-8 tanesi (spinal: belden uyuşturmalı) sezaryen oldu ve çok çok rahat ettiler. Hemen ayaklandılar, emzirmeye başladılar.. 2 tanesi normal doğurdu ve pek çok sorun yaşadılar. Hatta normal doğum için "enayilikmiş" dediler.
Önümdeki örnekler böyle olunca normal doğum pek çok açıdan (sancı, dikiş... ) pek hoş gelmiyor. Normal doğumdaki dikişleri yüzünden 2 arkadaşım 20 gün yataktan kalkamadılar mesela.. E diğerlerinin dikişi 7 kat altta ama aynı gün kalktılar ??
Baby bak
EN TEHLIKELI KANSEROJEN KATKI:
E330 ( NE YAZIKKI BIRÇOK HAZIR GIDADA KULLANILMAKTADIR.)
BAZI HAZIR GIDALARDA TESBIT EDILEN KATKI MADDELERI E330 -
ÜLKER LÜKS GOFRET, MEYSU (ÖZELLIKLE KAYISI), KNOR DOMATES ÇORBA, TÜM TENEKE KONSERVE VE TURŞULAR, 7UP, SCHWEPPES (TÜM ÜRÜNLERI), JELIBON, TAMEK YAPRAK SARMA, PIYALE HAZIR ÇORBA, OLIPS,
E250 - TÜM SALAMLARDA
E300 - FANTA PORTAKAL, CINOMEL
E320 - ETI PUFY, KNORR IŞKEMBE ÇORBA
E223 - ÜLKER HAYLAYF, ALBENI
E322 - ÜLKER ÇOKOKREM
TÜM KOLALI IÇECEKLERDE KULLANILAN KATKI MADDELERININ TESBITI IÇIN ANALIZ YAPILMASINA IZIN VERILMEMIŞTIR.
ben bu en tehlikeli kanserojenler kismini hic begenmedim:1closedeyes: