2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tatlim ebdede ayni durum o kadar suya ve yaga kollarim bacaklarim pil pil, surekli cisteyim, e giren su direk disari cikiyorn vucut tutmuyor mu ne??

dun bendede taze fasulye vardi, i yandan yedim, bi yandan burcuyu andim:)))

ayy siz yine tavsan mavsan yapiyonuz, benim kocisi yorgunken vinc getirsen kaldiramazsin..hafta iclerini hic sevmem o yuzden..

en basindan beri normal dogumu savunan biri olarak son dr gorusmemizde cocuk donmezse sezeryan dedi ya bana, ay keske mi dedim icimden:Saruboceq: kafam cok karisti son zamanlar, bu cocuk normal yoldan cikmicak gibi geliyor bana, hayirlisi...:CüvCüv:

ben bu en tehlikeli kanserojenler kismini hic begenmedim:1closedeyes:

yaw maşallah siz nasıl yazdınız o kadar şeyı bırak yazmayı okumayı bile yapamadım site deli etti beni.acaba bu gelecekmı merak ettim kaçıncı yazısım ama yok göndermiyor.hımm gözüme ilişen
petrik doktora gitmişsin sonucların gayet iyi cıkmıs tebrik ederim.bence tedbiri elden bırakmaman için söylemiş dr kilonu yoksa 2 haftada 1 kılo gayet iyi bence.
aftabru nazın kilosu cok normal gelişimi güzel gidiyor hem hareketli olması iyi değil mi ben öyle biliyorum kas gelişimi daha iyi oluyormus.yağızım benı tekmeledikçe vur annem diye sesleniyorum güçlü ol diyorum dayanaklı ol diyorum.

hımmmmm erviş benim çook uzun zamandır alt takımlar ağrıyor tam dediğin yerler yan tarafları falan.bende soracaktım size normalmı ne ağrısı diye ama nasıl anlatabileceğimi bulamamıstım yanı kukumun yanları falan CADIARZU

ayyyyyyyyy canım esrako alıntılardan gördüm aftabrunun yazısını hastalanmıs geçmiş olsunn çookkkkk yaw biz iyi gidiyoruz diğer topikler gibi değil herşeye rağmen moralimizde iyi sağlığımızda diye düşünürken bu nerden çıktı.aman neysekı ağrısı geçmiş inşallah birdaha tekrarlamaz da zamanında olur herşey.:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3

Gelgit sağol tatlım

sitede sorun mu var yine - yeniliyorum aynı sayfada duruyo - bi baktım 4 sayfa dolmuş

tamamen katılıyorum Balıkesir doğum evinde her 10 doğumdan 9 u sezereyen oluyomuş !!

PETRİK verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Zaten çok da tükettiğim şeyler değil ama, gene de hatırlattığın için sağol..

Özledim de Nazancım, şu halimle de gitsem çok tadı olmayacak benim için. Babam da sordu geçen gün. "Şimdi İstanbul'da olsan başlamıştın Nevizade turlarına di mi" diye. Gitsem de buzzzz gibi biralar, çerezler, patatesler gözümün önünden geçecek. Ben içemiycem, yiyemiycem, ne fayda.. Seneye yaza artık.. Nasıl olacaksa :))

:) Valla pinkycim ben de kısa süreli ve aynı pozisyon olmasında dolayı sıkıldım. Ne yalan söyliyim. Bundan dolayı indim Onur'un tepesinden. O zaten tırsıyo zavallım. Sabah neleri özlediğimi bi güzel sıralıyodum, "sus tamam, Burcu yeter aaaa" dedi. Başına vurdu :)))

Bak bu da çok büyük bir etken. Şimdi ayda bir normal doğum, 3 günde bir sezaryen yapturuyorsa adam, normal doğum yaptırmaya çekinirim. Neyse bunlar sanırım son zaman şekilllenecek...

petrrrrrrrrrrrikkk ayhh gözlerim yerinden fırladı ülker halley yazmışsın ya en zararlı kansorejen maddeler kısmında eyvvvvvvvvahhh ben hapı yuttuum..10lu paketler halinde alırım hep evden eksik etmem..

Halley değil o, ben de çok üzülmüştüm başta. Ülker'in ürünlerini hiç beğenmem, çok yağlı geliyor bana. Ağır geliyor. Ama halleyin yeri başkadır.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

NORRAA.. Onur'un çok yorgun olduğu zamanlarda özel formüllerim var. Çok işe yarıyor. % 100 garantili. Asla hayır demiyor. ısteyenlere özel ders verebilirim. Uygulamalı değil korkmayın :)))

EVRıM ne işin var evde ??

Emınonunde Lara dıe bı magaza var.. oraya gıt Aqua dıe marka urunlerınden ıste.. bak sana ne hamılelıkler gosterıyorlar.. bunlar yanında kagıt mendıl gıbı kalır.. emın ol.

Ozgur evde.. evı ıcınde ınsan yasanır hale cevırmeye calısıyor.. bende yanında duruyorum ıste...

Emınonunde Lara dıe bı magaza var.. oraya gıt Aqua dıe marka urunlerınden ıste.. bak sana ne hamılelıkler gosterıyorlar.. bunlar yanında kagıt mendıl gıbı kalır.. emın ol.
:1shok:

evriş bu mağaza nerde eminönünde o tarafa gitme şansım var.

nesrin bu arada canım geçmiş olsun endokrin doktoruda güzel şeyler söylemiş devam diyete canım çağan için

ooooo dünürüm 10 parmağında 10 marifet bakıyorumda..... bi ara görüşelim senle.... engin bilgilerine ihtiyacım olabilir malum bu kadar aradan sonra :roflol:

NORRAA.. Onur'un çok yorgun olduğu zamanlarda özel formüllerim var. Çok işe yarıyor. % 100 garantili. Asla hayır demiyor. İsteyenlere özel ders verebilirim. Uygulamalı değil korkmayın :)))
eeeeeeeee yuhh diyorum valla evrim sizi dövmesnde ne yapsın anaaaaaaaaaa ders erilir diye not düşmüş kadın yafffffffffkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
aaa verimcim vallahi pravo pravo sana izmir bitti istanbuluda fethetmişsin kız sen nerden biliosun oraları. hey ya rebbim.. bide gypsym esrama gezenti derler ahh yavrum adı çıkmış 9 a inmes 8 e...

tazem burucum bak ders isteyenler çogaldı napsın kızlar eskiden cinsellik diye topik vardmıştı şimdi oda yok barım senden ders alsınlar dimiiiiiiiiiiiii

:1shok:

evriş bu mağaza nerde eminönünde o tarafa gitme şansım var.

nesrin bu arada canım geçmiş olsun endokrin doktoruda güzel şeyler söylemiş devam diyete canım çağan için

Meltem sağol tatlım, daha iyi olucaz inş. daha da dikkat edicem endokrinin istediği tahlillerde güzel çıkarsa benden iyisi yok
ama 1. saat ölç şekerini dedi benim 1. saat 150 çıkıyor bakalım ona ne dicek

Taze Burcu çok şekersin sen yaa , anlat bakalım neler biliyorsun kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr manyadı gadınlar
Taze Burcu çok şekersin sen yaa , anlat bakalım neler biliyorsun kaydirigubbakcemile3

pekiştirme şunu pe-kiş-tir-me!

hişşşşt aviatörlü sana özelden mesaj attım haloooooooo evriş gadın sana diyom la

slm kızlarrrr
sitede sorun vardı bi türlü giremedim uğraş uğraş sinir etti benii
bide size bişey sorcam sizce kadın doğumda erkeklermi yoksa bayan dr.larmı daha başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…