2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tazem bende istiyorum özel formülünü

ooooo dünürüm 10 parmağında 10 marifet bakıyorumda..... bi ara görüşelim senle.... engin bilgilerine ihtiyacım olabilir malum bu kadar aradan sonra :roflol:

eeeeeeeee yuhh diyorum valla evrim sizi dövmesnde ne yapsın anaaaaaaaaaa ders erilir diye not düşmüş kadın yafffffffffkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

tazem burucum bak ders isteyenler çogaldı napsın kızlar eskiden cinsellik diye topik vardmıştı şimdi oda yok barım senden ders alsınlar dimiiiiiiiiiiiii

Taze Burcu çok şekersin sen yaa , anlat bakalım neler biliyorsun kaydirigubbakcemile3

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr manyadı gadınlar
pekiştirme şunu pe-kiş-tir-me!

Yaa bi de esramla bana çatarsınız, bakıııınnn, içinizde neler varmış meğer :))) Böyle uluorta olmaz kızlar. Siteden atılırım vallaa.. Sooraa, 40 ınız çıksın ondan sooora yerimseniben

slm kızlarrrr
sitede sorun vardı bi türlü giremedim uğraş uğraş sinir etti benii
bide size bişey sorcam sizce kadın doğumda erkeklermi yoksa bayan dr.larmı daha başarılı

benim kisisel gorusum kadindogumda erkek doktordan yanayim, suan bile 1 kadin (universitede), 1 erkek (ozelde) doktora gidiyorum, erkek den cok memnunum , daha once 3 kadina gitmistim, icinde ozelde olanda vardi hepsi langur lungurdu muayene ederken...

kızlar geberdım sınırden ya gırmeye calısıyorum forma gıırıyo ağustosa gıremedım sınırımden oldum kızlar kasıgımda bı ağrı var ayaga kalkınca sankı kasığımda kafa hssediyorum dr. bı arasammı acaba kızım erkenmı gelıcek ne sıkıldımı içerde ne yapayım kızlar

ya nurdan bendede ilk başta kan falan olmuştu acile gittim bayan vardı ama sinir hep bağırıyo zaten korkup apar topar gelmişiz bide canımı öle cok yaktı ki anlatamam işte hiçten güvenmez oldum bayanlara sanki erkekler işlerini daha çok severek yapıyor ve başarılılar....

ben de daha önce 4 kadın doktor ve 4 erkek doktor görmüş biri olarak kesinlikle erkek doktor derim. kadınların üçünden de memnun değilim biri ile zaten çok feci kavga ettik..hakaret etti ban..ama erkek doktorlarla hiç sorun yaşamadım.birini hastana diğerini ise şehir değiştirme yüzünden bıraktım.
ben de inanmazdım ama gerçekten insan erkek doktora daha ok güveniyor ve sanki dah kibar ve ilgililer.mesela şimdiki doktorum erkek ve çok memnunum kendisinden Allah bozmasın.

tatlim o agri bendede var, hatta evris de yazmis gecen gun ondada varmis, daha birkacv kiside daha..sanirim normal bu haftalardan sonra basidan dolayi, hele ayaktayken zonkluyor resmen...

ben geldimmmm herkese selammmmmmmmmmmmhihoyyyt

h.g bitanem NAsılsın bakım benım kız sanırım heyecanlanıyo göbek deliğimdede ağrı olmaya basladı hafıf hafıf korkmaya başladım kızlar ılk benmı doğurucam neeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

burda belki bilirsin EGEPOL die özel hastane var yeni sayılır onu araştırdım doğum 700 den 400 e düşmüş hastane süper güzel donanım falan ama dr.tijen die bi bayan güvenemiyorum o yüzden

Petrikim oğluna maşallah diyorum..herşey yolunda gider inşallah..verdiğin bilgiler için de ayrıyetten öperem seni..

Nurdan benimki de dönmedi yawff..

halbuki ayni "uzuv" o bayan doktorlarda da var, anlayisli olmalari gerek ama hic kibar davranmiyorlar, normalde erkeke doktorlarin langur lungur olmasini beklersin ama oyle degil bana gore, daha nazik davraniyorlar erkek doktorlar..ama belki yinede iyi kadin doktorlar vardir, ama bana denk gelmedi, ne uni.de okurken ne de muayene olurken...

kızlar simdi yemekteyizdeki kız dediki sebzeleri sirkeye koymuomus cunku sirke mide kanseri yapıomus cok unlu bir prof arkadası demis . yani ballı sirke formulumuz fos

buarada benim midem acayip yanıo bugun hic durmadı hep sabah ictigim muzlu sut yuzunden muz herzaman yakıo midemi bende inatla yemeye calısıom

saol canım hoş buldummmkaydirigubbakcemile2

tatlim o agri bendede var, hatta evris de yazmis gecen gun ondada varmis, daha birkacv kiside daha..sanirim normal bu haftalardan sonra basidan dolayi, hele ayaktayken zonkluyor resmen...

cnm cok sağol valla içimi aydınlattın korktum bende oh be yaw ödüm kopuyo doğuma girmeden ben vasıyetımı bıle yazıcam valla kafamçokkarıştı kocişime vasıyet edıcem evlenmesın dıye en azından kızımın aklı kesene annesının ben oldugu ve öldüğümü bilene kadar senağlama hortlarım valla kocişimi vermem yinede:asigim:

Nedense ben de hep erkek dr.taraftarıyım..daha çok güven veriyolar bana..başarılı olan bayan dr.ları tenzih ediyorum..

geçen hafta bende yaşadım bu durumu ve biz hemen dr ye gittik dr yatış izni verdi çünkü bebeğimin kafası ağrıyan kasığımın olduğu yerdeymiş ama herkesinki ir olmaz ters bişimi yaptın acaba

işte ya bencede öle benim dr.da erkek ve mükemmel birisi çok tatlı dilli samimi ben sormadan herseyi anlatıyo ne zaman arasam hemen acar tel.i acamasada o arar beni bi de ultrasonda bebeği gördüğünde adam bi seviyo anlatamam cok tatlıymışta sevimli yaramaz kız falan die şaşırıyorum çok içten bi adam....özel araştırdımda hastane süper ama dr.bayan o korkuttu beni off ben vazgecmiyim kendi dr.um hastanesine gideyim dimi doğumda nöbetci dr.olamasamda yanında olurum dio bana ben muayene ederim sonrada ilgilenirim herseyinle rahat ol dio

canım bilmiyorum ama benim duyduğum peygamberimiz ramazan aylarında falan ekmeğini sirkeye banıp yermişti ne derece doğru bilmiyorum ama... abartılmadığı sürece zararı olmaz diye düşünüyorum ama yinede iiyice bi araştırmak lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…