cnm cok sağol valla içimi aydınlattın korktum bende oh be yaw ödüm kopuyo doğuma girmeden ben vasıyetımı bıle yazıcam valla kafamçokkarıştı kocişime vasıyet edıcem evlenmesın dıye en azından kızımın aklı kesene annesının ben oldugu ve öldüğümü bilene kadar senağlama hortlarım valla kocişimi vermem yinede:asigim:
halbuki ayni "uzuv" o bayan doktorlarda da var, anlayisli olmalari gerek ama hic kibar davranmiyorlar, normalde erkeke doktorlarin langur lungur olmasini beklersin ama oyle degil bana gore, daha nazik davraniyorlar erkek doktorlar..ama belki yinede iyi kadin doktorlar vardir, ama bana denk gelmedi, ne uni.de okurken ne de muayene olurken...
Petrikim oğluna maşallah diyorum..herşey yolunda gider inşallah..verdiğin bilgiler için de ayrıyetten öperem seni..
Nurdan benimki de dönmedi yawff..
senin bu iyi erkeke doktor hangi hastanede???burda belki bilirsin EGEPOL die özel hastane var yeni sayılır onu araştırdım doğum 700 den 400 e düşmüş hastane süper güzel donanım falan ama dr.tijen die bi bayan güvenemiyorum o yüzden
Petrikim oğluna maşallah diyorum..herşey yolunda gider inşallah..verdiğin bilgiler için de ayrıyetten öperem seni..
Nurdan benimki de dönmedi yawff..
tatlim u sirkeli formul nasil uygulaniyor yani bir bardak sirke icicek degiliz suyla falanmi karistiricaz??kızlar simdi yemekteyizdeki kız dediki sebzeleri sirkeye koymuomus cunku sirke mide kanseri yapıomus cok unlu bir prof arkadası demis . yani ballı sirke formulumuz fos
buarada benim midem acayip yanıo bugun hic durmadı hep sabah ictigim muzlu sut yuzunden muz herzaman yakıo midemi bende inatla yemeye calısıom
hoş buldum canımEFTELYA hoşgeldin.
SERAP % 90 erkek doktor diyorum. zaten geçen gün yaşadığım deneyimden sonra, kadın doktor görecek gözüm yok...
comely sana önerim sürekli kızını kucağına aldığın anın hayalini kur eşinde yanınızda ve size sevgiyle bakıyor..ben hergün onlarca kez bu hayali kuruyorum.bir de doğumumun çok harika geçtiğini..bilinçaltımıza ne kadar çok bu görüntüleri gönderirsek gerçek olması çok daha kolay.bilinçaltı gerçekle hayali ayıramaz.hem kimin ne olacağını allah bilir öyle de olacaksa ki allah korusun kendimizi harap etmenin bir anlamı yok..anı yaşamalı değil mi?ne bilim ya sankı doğum a gırmek 2 şans olmek ve kalmak gibi gelıyo bana anlatılmaz bı duygu işde ne bilim daha bi dünya saçma şeyler yazsam kızarsınız azar yemıyeyim en iisibide sancı ağrı olunca heran doğumhaneye girmek gelıyo kızımı görememekten korkuyorum en çokda ölen ölüyo hayat devam edıyo ben görmedıkten sonra eşimde evlensin ama kızım o benım herseyım daha şimdiden böyle işte
EFTELYA hoşgeldin.
SERAP % 90 erkek doktor diyorum. zaten geçen gün yaşadığım deneyimden sonra, kadın doktor görecek gözüm yok...
arkadaşlar bu gün acayip şekilde göğüs uçlarım kaşınıyor ve özellikle süt gelen göğüsümün ucu ağırıyor biraz..size de oldu mu? öğlen eve gidip lansinoh sürdüm ama tam geçmedi.
arkadaşlar bu gün acayip şekilde göğüs uçlarım kaşınıyor ve özellikle süt gelen göğüsümün ucu ağırıyor biraz..size de oldu mu? öğlen eve gidip lansinoh sürdüm ama tam geçmedi.
haha yasa sabahtan beri benimde cok kasiniyor, insan icindede kasiyamiyorum..ama benden bi daha sut gelmedi, bi damlaciik o kadar..
comely sana önerim sürekli kızını kucağına aldığın anın hayalini kur eşinde yanınızda ve size sevgiyle bakıyor..ben hergün onlarca kez bu hayali kuruyorum.bir de doğumumun çok harika geçtiğini..bilinçaltımıza ne kadar çok bu görüntüleri gönderirsek gerçek olması çok daha kolay.bilinçaltı gerçekle hayali ayıramaz.hem kimin ne olacağını allah bilir öyle de olacaksa ki allah korusun kendimizi harap etmenin bir anlamı yok..anı yaşamalı değil mi?
%99 diyorum..hele o ruh hastası kılıklı kadın doktordan sonra..geçen madoda gördüm o illet kadını.iki de kızı var üstelik..0 empati
yapanların sesi çıkmıyor o zaman..azınlıksınız yanın derdinizehihoyyyt
bu ateş konuşa konuşa söner mi bilmem yafrum
canım bu alaturka tuvalete oturma işini bende duymustum ki zaten hamile yogasında o pozısyonu yaptırıyolar ve uzun zamandır alafrangayı kullanmıyorum,alafranga tuvalet ayrıca idrra torbasının tam boşalmamasına ve oda iltahaba yol acıyormus.merdıven hergun cıkıyorum valla 3.katta oturuyom ama cogu gun cok kurtluyumkaydirigubbakcemile3günde bıkackez anneme gıderım yada gesmeye oyüzden hergun enaz 3 kere 3.kata tırmanıyorum ama nefes nefeseee-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?