2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

niye ölüyosun ki durduk yere..aklına getirme öle şeyler.

halbuki bizim halimizden daha ii anlamaları gerek dimi erkek ne bilsin doğurmayı deriz bi de ama erkek dr.lar bu konuda daha özenli kadın kadının halinden anlamıyor malesef oysa o duyguyu o acıyı onlarda yaşamış biri olarak.......

erkek doktorlar genellikle tavsiye ediliyor.ben yaşayarak da gördüm bunu.önyargı kötü şey ama insan yaşayarak tecrübe ediyorsa tecrübelerine güvenmeli..hem nora da böyle dedikten sonra bir tıp insanı olarak seçimimin doğruluğu için daha bir mutlu oldum.

EFTELYA hoşgeldin.

SERAP % 90 erkek doktor diyorum. zaten geçen gün yaşadığım deneyimden sonra, kadın doktor görecek gözüm yok...

ne bilim ya sankı doğum a gırmek 2 şans olmek ve kalmak gibi gelıyo bana anlatılmaz bı duygu işde ne bilim daha bi dünya saçma şeyler yazsam kızarsınız azar yemıyeyim en iisi bide sancı ağrı olunca heran doğumhaneye girmek gelıyo kızımı görememekten korkuyorum en çokda ölen ölüyo hayat devam edıyo ben görmedıkten sonra eşimde evlensin ama kızım o benım herseyım daha şimdiden böyle işte

arkadaşlar bu gün acayip şekilde göğüs uçlarım kaşınıyor ve özellikle süt gelen göğüsümün ucu ağırıyor biraz..size de oldu mu? öğlen eve gidip lansinoh sürdüm ama tam geçmedi.

ayyy arkadaşlar, akreditif manyağı oldum. başım döndü valla yoğunluktan. siz kimbilir ne muhabbet çeviriyorsunuzdur? ahhhh ahhhhh nerde yauw bu kriz? bizim işler neden bu kadar açık ki? herkes ithalatçı mı oldu kardeşim?

burda belki bilirsin EGEPOL die özel hastane var yeni sayılır onu araştırdım doğum 700 den 400 e düşmüş hastane süper güzel donanım falan ama dr.tijen die bi bayan güvenemiyorum o yüzden
senin bu iyi erkeke doktor hangi hastanede???

Petrikim oğluna maşallah diyorum..herşey yolunda gider inşallah..verdiğin bilgiler için de ayrıyetten öperem seni..

Nurdan benimki de dönmedi yawff..

e ehli keyif olucak bizim sipalar, simdiden niye amuda kalkiyim diyor...

tatlim u sirkeli formul nasil uygulaniyor yani bir bardak sirke icicek degiliz suyla falanmi karistiricaz??

comely sana önerim sürekli kızını kucağına aldığın anın hayalini kur eşinde yanınızda ve size sevgiyle bakıyor..ben hergün onlarca kez bu hayali kuruyorum.bir de doğumumun çok harika geçtiğini..bilinçaltımıza ne kadar çok bu görüntüleri gönderirsek gerçek olması çok daha kolay.bilinçaltı gerçekle hayali ayıramaz.hem kimin ne olacağını allah bilir öyle de olacaksa ki allah korusun kendimizi harap etmenin bir anlamı yok..anı yaşamalı değil mi?
EFTELYA hoşgeldin.

SERAP % 90 erkek doktor diyorum. zaten geçen gün yaşadığım deneyimden sonra, kadın doktor görecek gözüm yok...

%99 diyorum..hele o ruh hastası kılıklı kadın doktordan sonra..geçen madoda gördüm o illet kadını.iki de kızı var üstelik..0 empati

nurdancım kendi dr.um tepeckte calışıyo ben evine gidiyorum orayı pek istememiştim ama dr.umda cok iyi ve bana her defasında anlatıyo dil döküyo adamcağızzzz kötü bi yer değil aklın takılmasın ben sana yardımcı olurum falan die

haha yasa sabahtan beri benimde cok kasiniyor, insan icindede kasiyamiyorum..ama benden bi daha sut gelmedi, bi damlaciik o kadar..

sizinde görüşlerinizi aldımm iyi oldu ok.o zaman sizde % 90 erkek diyosanızzz doğru olan budur yaşasın erkek doktorlarrr :lepi: :lepi:

Hmm ben henüz süt tespit etmedim. Ama memişler çok feci kaşınıyo..

haha yasa sabahtan beri benimde cok kasiniyor, insan icindede kasiyamiyorum..ama benden bi daha sut gelmedi, bi damlaciik o kadar..

nurdan damla derken beyaz mı? benimki böyle yapış yapış yarı saydam sarı bir şeydi.5 gün önce gelmişti bir de bu sabah..tabi öyle emzirir gibi akmıyo azıcık bir şey.kaşımak da sakat değişik bir yer çünkü

sağol bitanem doğru diyosun ama hayallerımı bıle fet edıyo işde bazı uyuz şeyler ama cok haklısın başka türlü korkumu yenemıcem sanırım

yapanların sesi çıkmıyor o zaman..azınlıksınız yanın derdinizehihoyyyt
bu ateş konuşa konuşa söner mi bilmem yafrum

Dikkat, bu bir bilgilendir mesajıdır :)
Kendi adıma bu konuda şakalaşmayı, espriyi ve de geyiği seven bi insanım. Beni bütün arkadaşlarım (+ siz de artık) bu yönümle tanırlar. Samimi arkadaşlarım arasında lakabım da genelde bununla ilgili terimlerdir. Bu nedenle yapsam da yapmasam da, mutlaka konuşurum. Burada konuşma amacım da bunlardan farklı değil. Yanlış anlaşılmak istemem. Vuralım geyiğin dibine, zaman geçsin hesabı.

Ne alaturka tuvaleti yav:bbo:Ben azıcık eğilsem kasılıp kalıyor karnım. Bende mi gariplik var kızlar ya? Siz kasılmıyor musunuz bu kadar? Bir de adet sancısının çoook hafifi bir sızı oluyor kasıklarımda ara ara. Sizde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…