nurdan damla derken beyaz mı? benimki böyle yapış yapış yarı saydam sarı bir şeydi.5 gün önce gelmişti bir de bu sabah..tabi öyle emzirir gibi akmıyo azıcık bir şey.kaşımak da sakat değişik bir yer çünkü
dr.mevzuu geçince aklıma geldi yazıyim dedim..
bi arkadaşım gebelikten şüpheleniyor ve test yapıyolar, pozitif..burdaki özel bi polikliniğe gidiyolar, dr.onayı da alalım diyolar..bayan dr.tercih ettikleri için kendileri..kadın bakıyo usg de..gebesiniz ama bu boş gebelik diyor..hemen almamız gerekiyor diyor..bunların kafalarında soru işareti oluşuyor tabiki , ertesi gün başka bi dr.a gidiyolar..ve dr.evet gebesiniz diyor..şu an 6 aylık oğulları var..
bebek doğduktan sonra tekrar gittiler o bayan dr.a çocuğu göstermeye..''işte sizin boş gebelik dediğiniz bebek bu'' ..diye..kadın şey demiş..''ee ben baktığımda kalp atışı oluşmamıştır.'' ..cevaba bakın yaa..
be kadın beklesene bikaç hafta o zaman..
kız comeley ne diosun sen biz 5.ci aydan itibAREN BABADAN OGLUA DEVRETTİK MEMİŞLERİ ELLEMEK ELLETMEK YOK..HELE SIKMAK FALAN SAKIN HAAAAAA. KASILMAYA HATTA ERKEN DOGUMA SEBEP OLUYOR OYUZDEN sende hemen devir teslim töreni düzenle...
tatlim u sirkeli formul nasil uygulaniyor yani bir bardak sirke icicek degiliz suyla falanmi karistiricaz??
kız hepimiz bas bas bagırdık resmen burda sakın haa diye aman ya rebbim sen nerdeydin ozaman.. bi daha sakın elleme elletme diyorum sen devir işlemini yap..nasıl yanı ya gercektenmı ama cok güzellllllllsırnaşık şey erken doğummu:çok üzgünüm: dr. mu söyledı bunu ben bılmıyodum ve dua edıyodum hep doğuma kadar gelmesın sut dıye hanı eşinin ağzına süt gelırse haram ve cok gunahmıs dıye doğumdan sonrası zor ama doğuma kadar tam gaz dıyodum
ben yazdımya şekerim görmedinmi ?
4 bardak su, 4 yemek kaşığı bal, 4 yemek kaşığı elma sirkesi
tarifi burdan aldım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html
Baby ben hiç duymadım mideye zarar verdiğini bi araştırayım 1 kişinin lafaıyla inanmam
tamam tamam kızmayın cnm benım kocişim geldi hadı ben kacar hepinizi optum
ay yarım bacak ağda yapıcam nasıl zor geliyo
sonrada yemeği fırına vericem (tavuk-patates)en kolay yemek
kızlarr ben 3 gün forumda olamam beni merak etmeyin
yarın kına gecemiz var kuzenimin ben öğlen anacıma gidicem ordan onlarla geçicem gecede orda kalıcam
cumarteside şimdi yazcam bissürü kalay yicem ama neyse geziye gidicem maşukiyeye ortaokul arkadaş gurubum ile koca bi otobüss ama gezmicem söz yorulmucam vs..
pazar günü zaten gündüz kuzenimin düğünü akşamda başka çok yakınımızı düğünü var sabahta kuaförde olurum pöffff
pztsi görüşürüz artık sadece aralarda fırsat bulursam okumak için girebilirm ama zor tabee
neyse kalkıp ağdamı yapayım bide börek sarıcam dolaba atıcam gezi için hazır olsun..
annişler günaydın hepinize batuşumun annesi sanada günaydın sıkma canını gelir sütünn sabır sadece mamaya fazla alıştırma mümkün olduğunca memeni ver birde annem bana dediki kızlar doğumdan sonra duşa girdiğin de en son durullanırken suyun altında göğsüne masaj yap ve kendin emer gibi 1 2 kere ağzınla emmeye çalış sütün gelir dedi ne alaka dedim ben seni 16 17 yaşımda doğurdum bişey bilmiyodum sütüm yoktu bunu yaptırdılar dedi sonra sütüm geldi dedi bi deneyin ne zararı olcak ki dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?