2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dr.mevzuu geçince aklıma geldi yazıyim dedim..
bi arkadaşım gebelikten şüpheleniyor ve test yapıyolar, pozitif..burdaki özel bi polikliniğe gidiyolar, dr.onayı da alalım diyolar..bayan dr.tercih ettikleri için kendileri..kadın bakıyo usg de..gebesiniz ama bu boş gebelik diyor..hemen almamız gerekiyor diyor..bunların kafalarında soru işareti oluşuyor tabiki , ertesi gün başka bi dr.a gidiyolar..ve dr.evet gebesiniz diyor..şu an 6 aylık oğulları var..
bebek doğduktan sonra tekrar gittiler o bayan dr.a çocuğu göstermeye..''işte sizin boş gebelik dediğiniz bebek bu'' ..diye..kadın şey demiş..''ee ben baktığımda kalp atışı oluşmamıştır.'' ..cevaba bakın yaa..
be kadın beklesene bikaç hafta o zaman..

aman kızlar ne yaptınız süt falan:1shok: ben 1 haftadan sonra bu sabah kırdım zıncırlerı acep ondanmı kasıgıma yuklendı kızım bılmem ama güzeldi vallakaydirigubbakcemile3 ve en sevdiğim sey memişlerim etmeyın eylemeyın süt falan gelmesın şimdilik barım ıkı ay daha bıze kalsın sonra kızıma:ecrin_bebek:

hee benden de oyle sari bisi geldii,..birde kabuk kabuk oluyor arada ustu acaba gelenlermi kuruyor kabuk yapiyor diyorum kremide yagida gogus uclarimada suruyorum yinede kabuk oluyor bende arada yoluyorumyoksa cok kasiniyor...zaten sutde o kabugu yolarken geldi..

iştee yaaa gerizekalı kadın bebeğin ölümüne neden olucakmışşş işte özenli değiller işlerinde dide ninde dediği gb nurdanda diyosa tamamdır olay.....
burko bendede kasık agrısı oluyo hafif hafif adet sancısı gb bugünde acıma var kasıklarımda

kız comeley ne diosun sen biz 5.ci aydan itibAREN BABADAN OGLUA DEVRETTıK MEMıŞLERı ELLEMEK ELLETMEK YOK..HELE SIKMAK FALAN SAKIN HAAAAAA. KASILMAYA HATTA ERKEN DOGUMA SEBEP OLUYOR OYUZDEN sende hemen devir teslim töreni düzenle...

aman herkezde varmıs bu ağrı SERAPCIM bendede bu gun oldu korkmustum:1shok: emme velakine herkezde varmış dr. gelınce evet devlete 1 kere gıttım kendımı ınsan dısı yada kocaman ermenı bı sarayda pislik gözüyle bakılan türkler gibi hissettım:roflol: ama şimdiki drç bayan ÇINAR hastanesınde sibel zorbaş AMA süper bi kadın ya bayılıyorum sohbet muhabbet ohhhhhh bı cayımız eksık yanım hepsı bır olmuyor tabıkı

hmmmdoktor konusunda ben doktorumdan son derece menunum şimdilik... ama etrafımdaki annelerden duydugum kadarıyla erkek doktorlar daha anlayışlı oluyolarmış..hele adam bide evliyse..

mesela ben ilk düşük yaptıgımda gittiğim doktor unvanı almış sıradan bir kadın hemen kürtaja zorlamıştı ben hemen o hastaneden uzaklaşıp şinmdiki doktoruma gelmiştim.. ve 2 si arasındaki fark o kadar barizdiki o yuzden hala asiye hanıma devam ediyorum.:) yani kesinlikle deneyip görüceksin..sen kimde kendini mutlu guvende ve rahat hissediyorsan o doktordaa devam et..

nasıl yanı ya gercektenmı ama cok güzellllllllsırnaşık şey erken doğummu:çok üzgünüm: dr. mu söyledı bunu ben bılmıyodum ve dua edıyodum hep doğuma kadar gelmesın sut dıye hanı eşinin ağzına süt gelırse haram ve cok gunahmıs dıye doğumdan sonrası zor ama doğuma kadar tam gaz dıyodum

kızlar uyumuşum nasıl yaaa bi uyandım ter içindeyim
markete çıkıcam
esradan haber yokmu hala?tekrar arasammı acaba merak ediyorum inşallah iyidir

kız hepimiz bas bas bagırdık resmen burda sakın haa diye aman ya rebbim sen nerdeydin ozaman.. bi daha sakın elleme elletme diyorum sen devir işlemini yap..
ayrıca pınarcım biliyorum sen hepimizden yaşça çok küçüksün etrafında söylenilenlere çok çabuk inanıyorsun.. gecenlerde aynaya bakarak agda yapmanın gunah oldugunu falan yazmıştın şimdide süt adamın agzına gelrise haram gunah falan cancagzım böyle kulakdan dolma bilgilere pek itibar etme emzirme döneminde zaten bi zahmet o fantazilerinizi yaşamayın...bak aç oku kuran her soruna bir cevap veriyor zaten olmadı bi ilmihalden falan bak. gözunu seviyim.etme eyleme bilinçli anne olalımki bilinçli bireyler yetiştirelim

haa sakın beni yanlış anlama sana kızmıyorum ama bence bi araştır yani her duyduguna inanma hemen. bak internet gibi bi nimet var elininnn altında..:)

tamam tamam kızmayın cnm benım kocişim geldi hadı ben kacar hepinizi optum

:1no2: sana amacımın kızmak olmadıgını yazdım kuzu..derdim BİLİNÇLİ ANNE BİLİNÇLİ TOPLUM neyhse seni üzdüysem soryy... yoksa ne haddime san yada bi başkasına kızmak

Yaf banyoyu temizledim, onur süpürge - vileda yaptı. Azcık toz aldım bi de çamaşırları yerleştirdim. Resmen yerlerdeyim. Belim ne çabuk ağrır oldu...

ay yarım bacak ağda yapıcam nasıl zor geliyo
sonrada yemeği fırına vericem (tavuk-patates)en kolay yemek

kızlarr ben 3 gün forumda olamam beni merak etmeyin
yarın kına gecemiz var kuzenimin ben öğlen anacıma gidicem ordan onlarla geçicem gecede orda kalıcam
cumarteside şimdi yazcam bissürü kalay yicem ama neyse geziye gidicem maşukiyeye ortaokul arkadaş gurubum ile koca bi otobüss ama gezmicem söz yorulmucam vs..
pazar günü zaten gündüz kuzenimin düğünü akşamda başka çok yakınımızı düğünü var sabahta kuaförde olurum pöffff
pztsi görüşürüz artık sadece aralarda fırsat bulursam okumak için girebilirm ama zor tabee
neyse kalkıp ağdamı yapayım bide börek sarıcam dolaba atıcam gezi için hazır olsun..

haydi bakalım iyi eğlenceler sana esram. Çok oynama.. uslu uslu tamm mı? mucuk

gypsym esram maşallahınız var yine tam gun planlar hazır. imrendim diyeyim.. sen gez gez sonrada salı gunu gelme benle olivyuma:.... neyhse..

bende haftaya salıdan itibaren hergunum dolu
salı olivyum
çarşamba fatih
perşembe eminönü
cuma ev gezmesi öncesnde doktorucuguma gidicem+ sunnet kınası
cumartesi bakırköy pazarı + kına gecesi
pazar önce nikah var ordan bi yere kaçarız

al bakalım ohhhh hep senmi gezcen hatta öbür hafta pazartesim bile dolu ama yazmıyım buraya

forum yine saldırıya ugradı sanırım.... çıldırttı yine beni açılmıyo mj göndermio offffffff pofffffffffff püfffffffffff

bu arada esrako yu yine aradım yine açmadı bende mj attım ummarım iyidir..forumdaki herkesin iyidileklerini ve dualarınıda ilettim...

Kızlar bu yazıyı haziran annelerinden alıntı yaptım. Hiç duymuş muydunuz? Mantıklı geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…