2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben eminönü, marketler ve toyiki den alıyorum küçük marketlerde bile bebek ürünleri satan bölümler oluyor:CüvCüv:

ooooooo 1 aydır var bende bu sancılar yazdım ya kuzu daha önce kaç sefer hatta sağlık görevliside onayladı falan diye.ancak bana geldiği zaman ateş basıyor benı birazcık sancı içten ter dökuyorum sankı kalbım dışarı fırlayacak gii atıyor.

canim bende de oluyor o tip seyler ama ben ufakliga bagliyorum, karnimin bi tarafinda toplaniyor geriyor sgeriyor sonra geciyor, oyle bisi olmasin seninki de??

tabı canım ufaklıktan kaynaklıyor yoksa neden kasılalım-tatlicadiarzu- herkeste başlamıs sanırım.

hımmmmm burko senın yazıyıda alıntı yaptım ama cıkmamış senın yorulunca oluyor demekki..drnınde dediği gibi dinlenmelisin.

bende kiraz aldım dün tadı yok pek fazla ama sırf sağlıklı diye faydalı diye.bu arada kiraz ile aspirinin arasındaki bağ kanı sulandırma özelliğindenkaynaklanıyor. yani ağrı kesici falan değil.ben sırf buyuzden tüketeceğim.hatta dedmin kanı cok sulu olduğu çin aspirini kesinlikle dr yasaklamıstı kirazda gunde en fazla bir avuç oda canı cok cekerse diye.
aftabru canım aklında bulunsun bol bol kiraz tüketmeliyiz.birda bir ek bilgi daha sana a vitamini içeren gıdalar bizim için daha iyi k vit. olan şeylerden uzak durursak daha iyi olur bilgine.

canım taa 2 -3 ay önce kadar topikteki arkadaslarla ortak bı kararla topiğe ugramayanların adını silmiştik.oyüzden yoksundur listede.eklıyorum hemen

tesekkur ederim canim ekledigin için.ben topige ugruyorum ama yorum yazmiyorum.araniza geç katildigim için yabanci kaldim biraz, o kadar guzel kaynasmissiniz ki beni kimse gormuyor çogunlukla arada kayniyorum :1no2:

esrako çok geçmiş olsun canım.allahım beterinden saklasın.seni çok iyi anlıyorum inan bana.başımıza birşey gelince aklımıza ilk gelen kuzularımız oluyor.son bir ayda bende çok zor şeyler yaşadım ama allahıma şükür atlattık.bebeğin odasında sağlıkla büyüyecek inşallah.aklına kötü şeylşer getirme.rabbim ikinizide korusun...

doktora giden arkadaşlar gözünüz aydın.gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah...

kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda

canım benimde anladığım kadarıyla 31+0 ila 31+6 hafta arası yani 32. haftanın içindeyken gidecekmişik rapor açtırmak için.... ben öyle yapıcam bakalım diğer temmuz anneleri falan böyle yapmış süreyi falan kaçırmak istemiyorum ben 32. haftanın içindeyken gidicem dr. erken falan derse 1 hafta sonra yeniden giderim sorun değil yeterki süreyi falan kaçırmayalım temkinli olmakta fayda var her zaman için....

EVRıŞ az bulunan insanlardan biri bu gücüne hayran kaldım kendine güvenin, dayanıklılğın, sorunlara karşı direncin senin kadar güçlü bir insan olduğunu gösteriyor..... evladına çok güzel bir örnek olacaksın allahın izniyle oda senin kadar güçlü ve dayanıklı kendi başına yetebilen bir çocuk olur inşallah.... kendine iyi bak evrişcim sen herşeyin bilincindesin az kaldı şurda 2 ay onuda atlatıcaz inşallah herşey bebeklerimiz kucaklarımıza sağ sağlim aldığımızda geçip unutulup gidecek hiçbir sıkıntı, ağrı , acık kalmayacak......

tesekkur ederim canim ekledigin için.ben topige ugruyorum ama yorum yazmiyorum.araniza geç katildigim için yabanci kaldim biraz, o kadar guzel kaynasmissiniz ki beni kimse gormuyor çogunlukla arada kayniyorum :1no2:

bol bol uğra ve bol bol yaz canım..kendi adıma ben hatırlayamadım seni.yoksa görmemezlikten gelme durumu olmaz merak etme.

canım benim aramıza hoşgeldin öncelikle.... sakın öyle düşünme aranızda kaynıyorum falan diye sende birşey yazan arkadaşlarımıza katılarsan onların yazdıklarına sende kendi fikrince cevap verirsen sende bizimle beraber kaynatmış olursun.....bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor birkaç kişinin yazdıkları gözden kaçabiliyor atlanabiiyor o yüzden sorun yapma bende bazen birkaç birşey yazıyorum benimde cevap alamadığım zamanlar oluyor bunlar normal şeyler zamanla alışırsın merak etme..... :1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra milli takım futbolcularını annesı gibi reklamdada oynarsın gızzzzzzzzzz
:dance:
ikinizin oğluşlarına da maşallah..
Sağol canım sende inşallah haftaya perşembe iyi haberlerle gelirsin.
yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
İnşallah annesi.
kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda
Bana dr um dün gittiğimde raporu sorduğumda 2 hafta sonra gel dedi bende haziranın 11 ine randevu aldım o zaman 31+5 oluyorum.

bol bol uğra ve bol bol yaz canım..kendi adıma ben hatırlayamadım seni.yoksa görmemezlikten gelme durumu olmaz merak etme.

sagolun kizlar bir kaç kere yazdim cevap alamayinca sogudum biraz açikcasi o yuzden yazmiyordum.ama sizi takip ediyorum ne kadar guzel dostluklar kurmussunuz.disarda bulusmussunuz fotolarida gordum çok hos.neyse cvp gelmezse bile ben inadina yazayim o zaman bundan sonra naniknanik

yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
çok güzel haberlerle gel inşallah. içimden bi ses senin sıpa 2.100 u bulmuştur diyor.
bakalım tutturabilecek miyim? evrişinkine epey yaklaşmıştım.

ohhh maşallah size.ne mutlu size... gerçekten herşeyini tamamladınız mı? biz de dün KANGURU aldık kızıma. biraz fuzuli oldu galiba. çok az kullanılacak bişey ve biz 180tl verdik. ben de amorti etsin kendini diye hergün kanguruya koyup yürüyüşe çıkarırım artık.

hayırlı haberlerini bekliyoruz..

evet eczanelerde pahalı..bebe mağazalarında var..bikaç yere sorup öle al derim.arada fiyat farkı çok oluyo..

31+0 da başlıyor iznimiz..32.haftaya girmiş oluyoruz ya..

:dance:

Sağol canım sende inşallah haftaya perşembe iyi haberlerle gelirsin.

QUOTE]

inşallah bitanem..

Son düzenleme:
burda olsamda yokum kızlar.arkadaşım gelecek akşama 1 hafta bende ona ilk gun olarak kek kurabiye falan yapayım dedim.az sonrada komsuya geçeceğim geçmiş olsuna ameliyat oldu.koşturuyorum yanı arada okumaya calısıyorum geçmişi.ve hayranlıkla esrakoyu okudum şimdi.
anacııım önce tekrar cok cok geçmiş olsun canımcıım.inşallah bu zamanlarıda atlatacağız hepberaber.sonraaaaaaa maşallah diyorum hastaneden cıktın ve o kadar güzel ayrıntılara girmişsin ki neden olmus ne olmus ne zaman gibi soru sormamızı gerektircek hiçbir ayrıntı kalmamıs.hayranlıkla tebrik ve teşekkür ediyorum o halde bizi düşünüp uğraşıp yazdığın için.

maşallah oğluna, iyi bari sende şeker testinden yırttın

Meltem benim bildiğim 30+0 oldugunda rapor alıyorsun, doktoruna sorsana o ayrıtılı anlatır sana

Helin güzel haberlerle gel

ben coraspirin de kullanıyorum. ama haftaya keseceğiz. doğum yaklaştıkça kanın çok da sulu olması istenmiyor. ben de aspirini bırakınca kiraza ağırlık veririm. zaten çok severim. hergün yerim mutlaka ilaç niyetine artık. önerin için teşekkürler canım.
ben 0,6lık clexane a başladım buarada dün itibarıyle.

aspirini bende kesecekmişim 2 hafta sonra (doktor söyledi)
0,6lık clexane bu nedir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…