kızlar bi şey sorucam şimdi ciciler bölümüne baktımda bebedor ve nuk un ürünlerini görüyorum sizlerde hep bunları nerelerden alıyosunuz bebek mağzalrındanmı marketlerdenmi eczanelerdenmi ben eczanelerde gördüm ama orda daha pahalı olur diye almadım şu an bebeğin tek ihtiyacı bunlar kaldı biberon tırnak makası falan haftaya alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum????
kuzular ya,sizdede başladımı bu yalancı kasılmalar,aynen verdıgım linkte anlatıldıgı gibi oluyo banada.karnımın bı tarafı sertlesıyo agrı yok sancıda yok ama rahatsızlık veren bı durum.bende erkenmı basladı acaba.şimdi düşünüyorum yarın hastaneye cıkıp doktora bı görünsemmı?anacım okuduk erken dogumları falan insan korkuyo yaayasakkelime
canim bende de oluyor o tip seyler ama ben ufakliga bagliyorum, karnimin bi tarafinda toplaniyor geriyor sgeriyor sonra geciyor, oyle bisi olmasin seninki de??
bende kiraz aldım dün tadı yok pek fazla ama sırf sağlıklı diye faydalı diye.bu arada kiraz ile aspirinin arasındaki bağ kanı sulandırma özelliğindenkaynaklanıyor. yani ağrı kesici falan değil.ben sırf buyuzden tüketeceğim.hatta dedmin kanı cok sulu olduğu çin aspirini kesinlikle dr yasaklamıstı kirazda gunde en fazla bir avuç oda canı cok cekerse diye.Serap.. gelırsen oku;
20 adet kıraz = 1 aspırın degerınde... her ıkısının ıcındekı madde aynı imiş.. bu aralar bıraz kırazın uzerıne düş.. su belının agrısına yardımcı olur belki.. fiyatı da oldukca uygun artık pazarda.. bol bol yemeye çalış.
canım taa 2 -3 ay önce kadar topikteki arkadaslarla ortak bı kararla topiğe ugramayanların adını silmiştik.oyüzden yoksundur listede.eklıyorum hemen
kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda
tesekkur ederim canim ekledigin için.ben topige ugruyorum ama yorum yazmiyorum.araniza geç katildigim için yabanci kaldim biraz, o kadar guzel kaynasmissiniz ki beni kimse gormuyor çogunlukla arada kayniyorum :1no2:
tesekkur ederim canim ekledigin için.ben topige ugruyorum ama yorum yazmiyorum.araniza geç katildigim için yabanci kaldim biraz, o kadar guzel kaynasmissiniz ki beni kimse gormuyor çogunlukla arada kayniyorum :1no2:
:dance:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra milli takım futbolcularını annesı gibi reklamdada oynarsın gızzzzzzzzzz
Sağol canım sende inşallah haftaya perşembe iyi haberlerle gelirsin.ikinizin oğluşlarına da maşallah..
İnşallah annesi.yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
Bana dr um dün gittiğimde raporu sorduğumda 2 hafta sonra gel dedi bende haziranın 11 ine randevu aldım o zaman 31+5 oluyorum.kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda
bol bol uğra ve bol bol yaz canım..kendi adıma ben hatırlayamadım seni.yoksa görmemezlikten gelme durumu olmaz merak etme.
canım benim aramıza hoşgeldin öncelikle.... sakın öyle düşünme aranızda kaynıyorum falan diye sende birşey yazan arkadaşlarımıza katılarsan onların yazdıklarına sende kendi fikrince cevap verirsen sende bizimle beraber kaynatmış olursun.....bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor birkaç kişinin yazdıkları gözden kaçabiliyor atlanabiiyor o yüzden sorun yapma bende bazen birkaç birşey yazıyorum benimde cevap alamadığım zamanlar oluyor bunlar normal şeyler zamanla alışırsın merak etme..... :1hug:
çok güzel haberlerle gel inşallah. içimden bi ses senin sıpa 2.100 u bulmuştur diyor.yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
ohhh maşallah size.ne mutlu size... gerçekten herşeyini tamamladınız mı? biz de dün KANGURU aldık kızıma. biraz fuzuli oldu galiba. çok az kullanılacak bişey ve biz 180tl verdik. ben de amorti etsin kendini diye hergün kanguruya koyup yürüyüşe çıkarırım artık.kızlar bi şey sorucam şimdi ciciler bölümüne baktımda bebedor ve nuk un ürünlerini görüyorum sizlerde hep bunları nerelerden alıyosunuz bebek mağzalrındanmı marketlerdenmi eczanelerdenmi ben eczanelerde gördüm ama orda daha pahalı olur diye almadım şu an bebeğin tek ihtiyacı bunlar kaldı biberon tırnak makası falan haftaya alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum????
yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
kızlar bi şey sorucam şimdi ciciler bölümüne baktımda bebedor ve nuk un ürünlerini görüyorum sizlerde hep bunları nerelerden alıyosunuz bebek mağzalrındanmı marketlerdenmi eczanelerdenmi ben eczanelerde gördüm ama orda daha pahalı olur diye almadım şu an bebeğin tek ihtiyacı bunlar kaldı biberon tırnak makası falan haftaya alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum????
kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda
:dance:
Sağol canım sende inşallah haftaya perşembe iyi haberlerle gelirsin.
QUOTE]
inşallah bitanem..
Canım, şeker konusunu konuşurken bi kaç arkadaş her labaratuvarın normal değerlerinin değiştiğini söylemişti. Bende bi kaç siteden baktım ama kafamı bulandırmaktan başka bi işime yaramadı o yüzden bakma sen, dr un iyi dediyse iyidir. Benim 1. saat ölçümüm yüksek çıkmıştı dün dr uma sordum tekrar yapıcazmı yükleme diye gerek yok dedi hamur işinide azaltmıştım zaten .
Bizde dün dra gittik oğlum 1.115 gr olmuş maşşallah, boyuda yaklaşık 40 cm miş zor söylettim dr boyuna her şeyi normalse boyunu söylemenin gereği yok dedi ama söyledi sağolsun. Tam yakışıklı bi poz vermiştiki mürekkep bitmiş, mürekkep koyuldu ama bu arada bizimki coştu hareketli olduğundan yakalayamıyorum dedi dr 1 kaç dk 1 fotosunu alabildik beyimizin. Yukardada yazdığım gibi tekrar şeker için test istemedi.
ben coraspirin de kullanıyorum. ama haftaya keseceğiz. doğum yaklaştıkça kanın çok da sulu olması istenmiyor. ben de aspirini bırakınca kiraza ağırlık veririm. zaten çok severim. hergün yerim mutlaka ilaç niyetine artık. önerin için teşekkürler canım.bende kiraz aldım dün tadı yok pek fazla ama sırf sağlıklı diye faydalı diye.bu arada kiraz ile aspirinin arasındaki bağ kanı sulandırma özelliğindenkaynaklanıyor. yani ağrı kesici falan değil.ben sırf buyuzden tüketeceğim.hatta dedmin kanı cok sulu olduğu çin aspirini kesinlikle dr yasaklamıstı kirazda gunde en fazla bir avuç oda canı cok cekerse diye.
aftabru canım aklında bulunsun bol bol kiraz tüketmeliyiz.birda bir ek bilgi daha sana a vitamini içeren gıdalar bizim için daha iyi k vit. olan şeylerden uzak durursak daha iyi olur bilgine.
ben coraspirin de kullanıyorum. ama haftaya keseceğiz. doğum yaklaştıkça kanın çok da sulu olması istenmiyor. ben de aspirini bırakınca kiraza ağırlık veririm. zaten çok severim. hergün yerim mutlaka ilaç niyetine artık. önerin için teşekkürler canım.
ben 0,6lık clexane a başladım buarada dün itibarıyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?