Ben bugün evde kaldım - canım çıktı can sıkıntısından - ben en iyisi gidip biraz dolaşim çarşıda
Öptüm hepinizi
Canım, şeker konusunu konuşurken bi kaç arkadaş her labaratuvarın normal değerlerinin değiştiğini söylemişti. Bende bi kaç siteden baktım ama kafamı bulandırmaktan başka bi işime yaramadı o yüzden bakma sen, dr un iyi dediyse iyidir. Benim 1. saat ölçümüm yüksek çıkmıştı dün dr uma sordum tekrar yapıcazmı yükleme diye gerek yok dedi hamur işinide azaltmıştım zaten .
Yisinler senin güçlü duruşunu. Allah yardımcın olsun canımmm:1hug:
.
Bizde dün dra gittik oğlum 1.115 gr olmuş maşşallah, boyuda yaklaşık 40 cm miş zor söylettim dr boyuna her şeyi normalse boyunu söylemenin gereği yok dedi ama söyledi sağolsun. Tam yakışıklı bi poz vermiştiki mürekkep bitmiş, mürekkep koyuldu ama bu arada bizimki coştu hareketli olduğundan yakalayamıyorum dedi dr 1 kaç dk 1 fotosunu alabildik beyimizin. Yukardada yazdığım gibi tekrar şeker için test istemedi.
selam kızlar nasılsınız???evriş canım kalp çarpıntın varmış seninde çok geçmiş olsun inşalah çok sıkıştırmaz doğuma kadar çok zorlamaz seni
evrişim
tahmin edebiliyorum kalp sorunuyla bi hamilelik geçirme zorluğunu.sol tarafıma yatınca dahi sanki kalbim sıkışıyor gibi düşünürken seni anlayabiliyorum.ama anladığım ve şu ana kadar yazışmalarımızdan çıkardığım şey çok güçlü kendine yeten bi insansın.problemlerini tek başına çözebilen ve belkide çözmeye alışmış bi insan olarak sana saygı duyuyorum.ben basit bi bel fıtığında bile bu kadar zorlanırken seni tahmin edebiliyorum.ama işte her şey evlatlarımız için.onlar rahat etsin sağlıklı doğsunlarda biz zor günler geçirelim diyoruz.inşallah en az sıkıntıyla hamileliğini geçirirsin diyorum.allah yardımcın olsun canım
evrimcim sanada çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun...
EVRİŞ az bulunan insanlardan biri bu gücüne hayran kaldım kendine güvenin, dayanıklılğın, sorunlara karşı direncin senin kadar güçlü bir insan olduğunu gösteriyor..... evladına çok güzel bir örnek olacaksın allahın izniyle oda senin kadar güçlü ve dayanıklı kendi başına yetebilen bir çocuk olur inşallah.... kendine iyi bak evrişcim sen herşeyin bilincindesin az kaldı şurda 2 ay onuda atlatıcaz inşallah herşey bebeklerimiz kucaklarımıza sağ sağlim aldığımızda geçip unutulup gidecek hiçbir sıkıntı, ağrı , acık kalmayacak......
ervişim canım güzelim önce çok geçmiş olsun kalp sorunun olduğunu ve sanırım bu yuzdendi ameliyat olduğunu biliyorum.hatta bunun için sezeryan olacaktın yanılmıyorsam.ancak seni bu derece etkilediğini anlatmadın hiç.şen şakrak konusuyor eğleniyorsak sıkıntımızıda paylaşmak en doğal hakkımız değilmi?ve bu sııntılarımızdan etkilenmek hakkımız değil mi,o kadar değerimiz yokmu?tamam bazen bende pskolojim altüst olduğunda yazmıyorum ama sağlıkla ilgilisorunum olduğunda yazıyorum yani.
aslında bizim de akıl etmemiz gerek değil mi biz bile yani en azından ben cok sık nefesim kesiliyor kalbimin sesini duyuyorum falan filan yanı ben bu sekildeysem senın nasıldır düşünemiyorum.
tekrar geçmiş olsun kendine ve kuzeye iyi bak demeyeceğim çünkü bundan şüphem yok..
kızlar hepinize teşekkür ettim evrişim gözümden mi kaçtı anlamadım geçmiş olsun çarpıntın varmış dikkat et kendine benimde oluyo o yüzden sıcakların gelmesini istemiyodum sıcaklarda çok fazla oluyo bende dr bol bol istirahat verdi o yüzden bana bu arda dr gelen arkadaşlarıda çok tebrik ediyorum maşallah bebişlerine
angeleyes maşallah bebişine. allah nazarlardan korusun.
evrişçim sana da geçmiş olsun canım. bol bol dinlen lütfen fazladan efor sarfetme. bebeşin zatenn yoruor seni. az çok az kaldı. kızlar hepimiz birbirimiz için dua edelim . başkasının duası daha çabuk kabul olurmuş. .
canim bi suru sey yapmak istiyor; kalkamiyorum oturdugum yerden nasil bir ruh halidir bu yaa..
valla mercimekim kendimi uzayda hissettim. yola adım atıorum arabalar duruor. pastaneye giriorum pasta fiyatı sorucam önümde tepsiler seçin yiğin lütfen canınız çeker diolar. mağazaya girsem altıma anında sandalye konuluor.ya ben iranda karşıdan karşıya geçmek için koşuordum allaha emanet. burda şımardımm.
evriş;
Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
valla mercimekim kendimi uzayda hissettim. yola adım atıorum arabalar duruor. pastaneye giriorum pasta fiyatı sorucam önümde tepsiler seçin yiğin lütfen canınız çeker diolar. mağazaya girsem altıma anında sandalye konuluor.ya ben iranda karşıdan karşıya geçmek için koşuordum allaha emanet. burda şımardımm.
maşallah bebişine evrişim.tombul tosun. aslan parçası kaydirigubbakcemile2 ısırcaz çıksınlar bi dışarı. tabi zamanı gelince .
bak bu hic aklima gelmedi, bende gazmi var diyodum, hemen bi test yapayim-tatlicadiarzu-Hamile olabılır mısın acep?? :))) bende her gun mevcuttur bu durumm.. :))
bol bol tadini cikar tatlim..valla mercimekim kendimi uzayda hissettim. yola adım atıorum arabalar duruor. pastaneye giriorum pasta fiyatı sorucam önümde tepsiler seçin yiğin lütfen canınız çeker diolar. mağazaya girsem altıma anında sandalye konuluor.ya ben iranda karşıdan karşıya geçmek için koşuordum allaha emanet. burda şımardımm.
yalnız şu stickerdaki bebek çok garip ya.7. kutu da sanki sıkışmış kaburgaları ezilmiş bacaklar tosun ötesi. nassı bişi bu böle
evrişim, kalp ile ilgili beyaz üzüm önermişler, oku sende bu yazıyı...
Anneler sütleri azaldığı zaman genellikle panik yaşarlar ve bu panik içerisinde de sütlerini artırmak için bilinçsizsizce ne bulurlarsa yemektedirler.
Bu çok yanlış bir davranıştır.Anneler sütlerini artırmak için şu besinleri sık tüketmelidirler:
Tahin helvası:Anne sütünü artırır.Tahin helvasının balgam söktürücü, saç dökülmesini engelleyici etkisi olduğu, sedef, egzama gibi hastalıklara da iyi geldiği bilinmektedir. Balığın ardından yenildiğinde, mideyi rahatlatıcı etkisi vardır.
İncir: Anne sütünü artırır.Ayrıca kış aylarında vücudun direncini arttırır, pek çok sağlık sorununa karşı güç ve dayanıklılık kazandırır.
Beyaz Dut veya dut kurusu: Anne sütünü artıran yiyeceklerdendir.Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir. Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır. Ateş düşürür. Karaciğeri kuvvetlendirir. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder. Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
Beyaz üzüm: Yeni bebek sahibi olmuş anneler için süt artırıcı özelliği vardır.Tam bir kalp damar dostudur.Kalp damar amaeliyatı geçirmiş olanlara çok iyi gelir.Ritim bozukluğuna iyi gelir ve ritim bozukluğu şikayeti ortadan kalkar.
Dereotu :Anne sütünü artıran mucize gıdalardandır.
Anne sütünü azaltan-Yenmemesi gereken yiyecekler :
Nane,maydanoz,nişasta ve nişastalı gıdalar,turşu
bak bu hic aklima gelmedi, bende gazmi var diyodum, hemen bi test yapayim-tatlicadiarzu-
oglusuna kocaman bi masallahya su benzeme olayina gelince, ben bikacgundur aynaya bakip duruyorum, erkek cocuklari genelde anneye, kizlar babaya benzer derler ya (tabi istisnalar kaideyi bozmaz), kendimi inceliyorum aynada,diyorum neye benzicek bu cocuk:)))bol bol tadini cikar tatlim..
Eger sana benzeyecekse.. ben senı gordum.. sahane zarif bır yuzu olacak demektir...
bır nokta abartıyorsam gypsesra olayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?