2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Lalece irandan sonra bu dr.iyi gelmiştir sana..usg cihazı dalga yaydığı için rahatsız oluyolarmış bebetolarımız ondan vermiyodur foto..benimki de tam dr.çekeceği zaman ya eliyle kapatıyodu ya da direkt kafasını çeviriveriyodu..emiinim çok tatlı bi bebeğin olcak annesi güzel çünkü.

Tesekkur ederım gusel dusuncelerın ıcın... evladına da masallahh kuzumm.. daim olsun hep.

selam kızlar nasılsınız???evriş canım kalp çarpıntın varmış seninde çok geçmiş olsun inşalah çok sıkıştırmaz doğuma kadar çok zorlamaz seni

evrimcim sanada çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun...

Tesekkur ederim dostlar, gusel dusuncelerınız ıcın, saolasınız,varolasınız.. mahcup edıyorsunuz benı boyle yazdıkca.. habıre sıkıntım var demek ıstemıyorum cunku herkes az cok moral bulmaya gırıyor, ben habıre sıkıntı yazdıkca halıyle sızler de etkılenıyorsunuz, onu demek ıstemıstım.. yoksa muhakkak ki ne var ne yok sızınle paylasıyorum 7 aydır.. kendim için istemediğim hiç bir seyı bır baskanın da yasaması taraftarı degılım.. nıyetım bu dur.. saolasınız; yuregınızden yazmıssınız bu kadar sozu.. ne mutlu da bana.

Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))

valla dimi nora. adam çuku bile ikram etti şapur şupur yedim. elimde su vardı yarım ltliklerden aferin dedi ondan kaç tane bitirdiğimi sölemedim tabi. çok şeker doktor. kesinlikle vitamşn vermiyor zaten. doğal yollarla alıcaksın dior. ceviz kayısı semiz otu balık gene saydı saydı 1 lt süt ya da ek olarak yoğurt. seviorum ya ben bu amcayı

evriş;
Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))[/QUOTE]

maşallah nazar değmesin..hep böle mutlu ol..

valla mercimekim kendimi uzayda hissettim. yola adım atıorum arabalar duruor. pastaneye giriorum pasta fiyatı sorucam önümde tepsiler seçin yiğin lütfen canınız çeker diolar. mağazaya girsem altıma anında sandalye konuluor.ya ben iranda karşıdan karşıya geçmek için koşuordum allaha emanet. burda şımardımm.

canım yaa...süper valla...biz de rahat bi oh çekiyoruz artık..emin ellerdesin...

maşallah bebişine evrişim. tombul tosun. aslan parçası kaydirigubbakcemile2 ısırcaz çıksınlar bi dışarı. tabi zamanı gelince .

maşallah nazar değmesin..hep böle mutlu ol..[/QUOTE]

Amin cümlemize ınsallahh mercımekım..

kaydirigubbakcemile3 hıc gulecegım yoktu.. Allaha emanet haaa :)))

yerimseniben hem de ne emin eller. canım memleketim. meyvasından sebzesine etinden sütüne herşey var ya bu memlekette. allaha şükürler olsun kızlar bebetolarımız tam gaz beslenebiliyorlar.

yalnız şu stickerdaki bebek çok garip ya.7. kutu da sanki sıkışmış kaburgaları ezilmiş bacaklar tosun ötesi. nassı bişi bu böle

evrişim, kalp ile ilgili beyaz üzüm önermişler, oku sende bu yazıyı...

Anneler sütleri azaldığı zaman genellikle panik yaşarlar ve bu panik içerisinde de sütlerini artırmak için bilinçsizsizce ne bulurlarsa yemektedirler.

Bu çok yanlış bir davranıştır.Anneler sütlerini artırmak için şu besinleri sık tüketmelidirler:

Tahin helvası:Anne sütünü artırır.Tahin helvasının balgam söktürücü, saç dökülmesini engelleyici etkisi olduğu, sedef, egzama gibi hastalıklara da iyi geldiği bilinmektedir. Balığın ardından yenildiğinde, mideyi rahatlatıcı etkisi vardır.

ıncir: Anne sütünü artırır.Ayrıca kış aylarında vücudun direncini arttırır, pek çok sağlık sorununa karşı güç ve dayanıklılık kazandırır.

Beyaz Dut veya dut kurusu: Anne sütünü artıran yiyeceklerdendir.Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir. Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır. Ateş düşürür. Karaciğeri kuvvetlendirir. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder. Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.

Beyaz üzüm: Yeni bebek sahibi olmuş anneler için süt artırıcı özelliği vardır.Tam bir kalp damar dostudur.Kalp damar amaeliyatı geçirmiş olanlara çok iyi gelir.Ritim bozukluğuna iyi gelir ve ritim bozukluğu şikayeti ortadan kalkar.

Dereotu :Anne sütünü artıran mucize gıdalardandır.

Anne sütünü azaltan-Yenmemesi gereken yiyecekler :

Nane,maydanoz,nişasta ve nişastalı gıdalar,turşu

Hamile olabılır mısın acep?? :))) bende her gun mevcuttur bu durumm.. :))
bak bu hic aklima gelmedi, bende gazmi var diyodum, hemen bi test yapayim-tatlicadiarzu-
oglusuna kocaman bi masallahya su benzeme olayina gelince, ben bikacgundur aynaya bakip duruyorum, erkek cocuklari genelde anneye, kizlar babaya benzer derler ya (tabi istisnalar kaideyi bozmaz), kendimi inceliyorum aynada,diyorum neye benzicek bu cocuk:)))

bol bol tadini cikar tatlim..

yalnız şu stickerdaki bebek çok garip ya.7. kutu da sanki sıkışmış kaburgaları ezilmiş bacaklar tosun ötesi. nassı bişi bu böle

kaydirigubbakcemile3 algıda secıcılık dıye buna derım ben işte :))

Saol arkadasım.. tessekuur ederım paylasımın ıcın..

didooooooooooo senin su muhtesem milkshake karisimindan yaptimm...cokacimcoook

Eger sana benzeyecekse.. ben senı gordum.. sahane zarif bır yuzu olacak demektir...
bır nokta abartıyorsam gypsesra olayım..

geçen hafta paylaşmıtınız hatta kızmıştınız not edin artık yeter diye. ama ben unutmuşum bulamadım da kaç haftalıkken kaç aylık oluyoruz son kez yazarmısınız lütfennnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…