...
jenny gezdin mi carsi pazar...
gibi gibi - ama okadar sıcaktı ki 1-2 yere girip çıktım bizim dükkana attım kendimi - nefes alınmıyo ki
Bu yaz uzun olacak......
jenny araştırmaları iyi yap ben senden sonra nerede ne var öğrenirim uyku seti, halı, yatak gibi şeyleri oradan alırım belki pazartesi yine oradayız
ben sana hemen söyliim - Sahan Bebe ve Çeyiz var - ıng Bankın arkasında (ben sana tarif ederim yine özelden istersen) herşey okadar güzel ki orda - fiyatları da başka yerler kadar çoook uçuk değil - ben birkaç eksiğimi ordan tamamlicam - mobilyayı da o mağzadan alıcaz zaten :)
burası daha sıcak 2 gündür denizdeyim koca göbişimle herkes bana bakıyor herkes kaç aylık falan gibi sorular sorup aldıkları herşeyden elime tıkıştırıyorlar ye diye tokum diyorum yok olmaz günah sende ye diye felaket baskı var sırnaşık şey bu arada birisi bugün koca göbüşümü 5 aylık sandı yerimseniben
çooook kıskandım seni şimdi ya senağlama
ben nasıl gelim ki şimdi ya senağlama çok uzak çooook onu bırak eşimle dün tatil işini konuştuk o bile belli değil - şuanki elemanımızdan hiç memnun değiliz - çıkartırsak iyice sarpa saracak zaman aısından Kardeşim geliyo 25 haziranda - onunla gidersem anca bikaç gün - onun dışında denizi unutacam bu yaz offf :1no2:
Bu arada o hengamede farkında bıle deĞılım dr ultrason Çıktılarını vermıs kızım 1591 gr olmus su an ıtıbarı ıle 17 gun onde ınsallah Çokfazla daha one gıtmez normal sınırlarda olur
bende deniz yuzu goremicem bu yaz, eylulde bayramdan sonra belki...
hadi gözün aydın maşallahTesekkur ederım gusel dusuncelerın ıcın... evladına da masallahh kuzumm.. daim olsun hep.
Tesekkur ederim dostlar, gusel dusuncelerınız ıcın, saolasınız,varolasınız.. mahcup edıyorsunuz benı boyle yazdıkca.. habıre sıkıntım var demek ıstemıyorum cunku herkes az cok moral bulmaya gırıyor, ben habıre sıkıntı yazdıkca halıyle sızler de etkılenıyorsunuz, onu demek ıstemıstım.. yoksa muhakkak ki ne var ne yok sızınle paylasıyorum 7 aydır.. kendim için istemediğim hiç bir seyı bır baskanın da yasaması taraftarı degılım.. nıyetım bu dur.. saolasınız; yuregınızden yazmıssınız bu kadar sozu.. ne mutlu da bana.
Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
insanın memleketi gibisi yok dimi burda olman ne güzellllvalla mercimekim kendimi uzayda hissettim. yola adım atıorum arabalar duruor. pastaneye giriorum pasta fiyatı sorucam önümde tepsiler seçin yiğin lütfen canınız çeker diolar. mağazaya girsem altıma anında sandalye konuluor.ya ben iranda karşıdan karşıya geçmek için koşuordum allaha emanet. burda şımardımm.
başın ağolsun canım sınav sonucun içinde tebrikler gözün aydın..Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
aman çok önden gitme kuzum de maşallah maşallah çok sevindim senin adınadaBu arada o hengamede farkında bİle deĞİlİm dr ultrason Çıktılarını vermİs kİzİm 1591 gr olmus su an İtİbarİ İle 17 gun onde İnsallah Çokfazla daha one gİtmez normal sınırlarda olur
Nurdancım bence de ozaman bebişini yüzünden fırsat kalmicak denizin yüzünü görmeye
Seneye artık napalım şansımız böyleymiş
Hadi bakalım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımyarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
Sen inatla yazmaya devam et. Bir mesajın olmasa ikinisi mutlaka görülür. Özellikle yazmıyorlar diye düşünme sakın. Ya görmemişizdir, ya yorum yapamayacağımız bir konuda yazmışsındır.:teselli:sagolun kizlar bir kaç kere yazdim cevap alamayinca sogudum biraz açikcasi o yuzden yazmiyordum.ama sizi takip ediyorum ne kadar guzel dostluklar kurmussunuz.disarda bulusmussunuz fotolarida gordum çok hos.neyse cvp gelmezse bile ben inadina yazayim o zaman bundan sonra naniknanik
Hadi gözün aydın canımhihoyyytNe güzel bak bebişin de sen de iyiymişsiniz. Maşallahağrılara gelince . benim çok ağrılarım oluyor yürürken ayakta kalınca filan. bunlar da normal dedi. rahim ağzım iimiş çünkü. yürü ve dinlen hep dinlenme zamanı ayır dedi. yürü derken 30 dk kızlar yani yürü ya kulum değil dedi. ve 15 kilo aldım 63 kiloyum. doktorum hiç kızmadı hatta dediki 2 gebeye aynı yemekleri yedir biri 10 kilo alır biri 20 kilo dedi. herkesin kan hacmi ödem tutumu su oranı farklıdır dedi tabi bunu demesinin sebebi aburcubursuz kilo aldığımı ve düzenli beslendiğimi söylememdi.
doktordan aldığım bilgiler bunlar. tahmini doğum tarihim de 15 ağustos kızlar.15 ağustos olarak beni deiştirin. daha önce de sölemiştim ama hala 27 ağustos yazıo (sezeryanım da ) ultrasona göre 20 ağustos normal doğum. 15 i sezoooo... sezo olucam da ben .
Ay maşallah KuzeyciğeBen oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
Hadi ya, İzmir'de mi oluyor bu dediklerin:uhm:Ben bugün otobüste ayakta geldim. Bayılacaktım az daha bir yer veren olmadıvalla mercimekim kendimi uzayda hissettim. yola adım atıorum arabalar duruor. pastaneye giriorum pasta fiyatı sorucam önümde tepsiler seçin yiğin lütfen canınız çeker diolar. mağazaya girsem altıma anında sandalye konuluor.ya ben iranda karşıdan karşıya geçmek için koşuordum allaha emanet. burda şımardımm.
Pazartesi doktor şekerin yok desin, ilk işim ondan yapmak olacakkaydirigubbakcemiledidooooooooooo senin su muhtesem milkshake karisimindan yaptimm...cokacimcoook
Ayyy yerim ben onun tombul bacaklarını.:icecream:MaşallahBenim Çağanım sağ bögreğimin oralarda takılıyor 1 aydır, şimdi kıpır kıpır kuzum ayağına dokundum az önce : )) çok hareketli olunda açtım yandan göbişimi izliyordum, baktım uzakttı ayağını dışardanda görünüyor :)) dokundum ays çok tuaf bi duygu gözlerim doldu canım oğlum, ayrıca annesine çatladığını gösteriyor bu velet tam tekme attıgı yerde gördüm çatlamışım napalım canı sağolsun oğlumun :))
Zayıflar daha çabuk çatlıyor canım. Hamilelikten önce zayıf olanların daha dikkat etmesi lazımben bu catlama isini pek ciddiye almiyordum kafama estikce gun asiri kremlenip yaglaniyordum, pztsi otobuste bi kadin gordum, iki cocugu vardi yaninda, kadin incecikti, yarim bi badi giymis, kizini kucagina alinca badisi bi acildi,:1shok: aman yarappim sok, karin diye bisey kalmamis, yarik yarik,sarkik, onu gordukten sonra dedim bu hatun bile catladiysa, sabah aksam yaglanip kremleniyorum, bi tek sag kalcamda bi iki catlamisim ama onceden mi yoksa yeni mi bilmiyorum...:sm_confused:
Başın sağolsun canım:a015:Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
:asigim::1hug:a.s.HEPİNİZE
İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ YAZILARINIZ OYLE GUZELGELİYORKİ BENİ MERAK ETTİGİNİZİ BİLMEK DUALARINIZI ALMAK HARİKA BİRSEY İYİKİ BOYLE GUZEL BİR AİLENİN İÇİNDEYİM SANALDA OLSA SİZLERİ TANIDGIM İÇ İN ÇOKMUTLUYUM
var var hatta çok güzel ne demek ümit var mı
ne koydun içine şeker mi lavanta mı? birde bişey soracam malzemesini alorken o tül kısmı öyle parça parça mı satılıyo yoksa büyük parcadan kendin mi kesiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?