2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

jenny araştırmaları iyi yap ben senden sonra nerede ne var öğrenirim uyku seti, halı, yatak gibi şeyleri oradan alırım belki pazartesi yine oradayız

gibi gibi - ama okadar sıcaktı ki 1-2 yere girip çıktım bizim dükkana attım kendimi - nefes alınmıyo ki
Bu yaz uzun olacak......

burası daha sıcak 2 gündür denizdeyim koca göbişimle herkes bana bakıyor herkes kaç aylık falan gibi sorular sorup aldıkları herşeyden elime tıkıştırıyorlar ye diye tokum diyorum yok olmaz günah sende ye diye felaket baskı var sırnaşık şey bu arada birisi bugün koca göbüşümü 5 aylık sandı yerimseniben

jenny araştırmaları iyi yap ben senden sonra nerede ne var öğrenirim uyku seti, halı, yatak gibi şeyleri oradan alırım belki pazartesi yine oradayız

ben sana hemen söyliim - Sahan Bebe ve Çeyiz var - İng Bankın arkasında (ben sana tarif ederim yine özelden istersen) herşey okadar güzel ki orda - fiyatları da başka yerler kadar çoook uçuk değil - ben birkaç eksiğimi ordan tamamlicam - mobilyayı da o mağzadan alıcaz zaten :)

pazartesi kocamı kandırabilirsem bakarız artık oraya yerimseniben yayladaya baktık geçen fiyatlar çok uçuk orada

çooook kıskandım seni şimdi ya senağlama

ben nasıl gelim ki şimdi ya senağlama çok uzak çooook onu bırak eşimle dün tatil işini konuştuk o bile belli değil - şuanki elemanımızdan hiç memnun değiliz - çıkartırsak iyice sarpa saracak zaman aısından Kardeşim geliyo 25 haziranda - onunla gidersem anca bikaç gün - onun dışında denizi unutacam bu yaz offf :1no2:

bende deniz yuzu goremicem bu yaz, eylulde bayramdan sonra belki...

Bu arada o hengamede farkında bıle deĞılım dr ultrason Çıktılarını vermıs kızım 1591 gr olmus su an ıtıbarı ıle 17 gun onde ınsallah Çokfazla daha one gıtmez normal sınırlarda olur

canını sıkma bak.ne güzel büyümüş fıstığın.maşallah...
.
evrim:

Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))[/QUOTE]

maşallah.allah nazarlardan saklasın kuzeyi...

Nurdancım bence de ozaman bebişini yüzünden fırsat kalmicak denizin yüzünü görmeye
Seneye artık napalım şansımız böyleymiş

hadi gözün aydın maşallah bu arada tosun gibi olucak desene ne güzelll
insanın memleketi gibisi yok dimi burda olman ne güzellll
başın ağolsun canım sınav sonucun içinde tebrikler gözün aydın..
Bu arada o hengamede farkında bİle deĞİlİm dr ultrason Çıktılarını vermİs kİzİm 1591 gr olmus su an İtİbarİ İle 17 gun onde İnsallah Çokfazla daha one gİtmez normal sınırlarda olur
aman çok önden gitme kuzum de maşallah maşallah çok sevindim senin adınada

Nurdancım bence de ozaman bebişini yüzünden fırsat kalmicak denizin yüzünü görmeye
Seneye artık napalım şansımız böyleymiş

buyuk ihtimalle bu dedigimi yapamam ama seytan diyor bebisi sutleri sagip 2-3 gun anneye birak, 2 gece hersey dahil bi otele git bodrum yada kusadasi dinlen gel...ama tabi bebisimi asla birakamiyacagim icin bu hayal yatar...

var var hatta çok güzel ne demek ümit var mı
ne koydun içine şeker mi lavanta mı? birde bişey soracam malzemesini alorken o tül kısmı öyle parça parça mı satılıyo yoksa büyük parcadan kendin mi kesiyosun?

yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
Hadi bakalım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Sen inatla yazmaya devam et. Bir mesajın olmasa ikinisi mutlaka görülür. Özellikle yazmıyorlar diye düşünme sakın. Ya görmemişizdir, ya yorum yapamayacağımız bir konuda yazmışsındır.:teselli:
Hadi gözün aydın canımhihoyyytNe güzel bak bebişin de sen de iyiymişsiniz. Maşallah
Ay maşallah KuzeyciğeBak annesi, senin moralini düzeltmek için çabuk çabuk büyüyorAllah daim etsin:Saruboceq:
Hadi ya, İzmir'de mi oluyor bu dediklerin:uhm:Ben bugün otobüste ayakta geldim. Bayılacaktım az daha bir yer veren olmadıklava:
didooooooooooo senin su muhtesem milkshake karisimindan yaptimm...cokacimcoook
Pazartesi doktor şekerin yok desin, ilk işim ondan yapmak olacakkaydirigubbakcemile
Ayyy yerim ben onun tombul bacaklarını.:icecream:Maşallah
Zayıflar daha çabuk çatlıyor canım. Hamilelikten önce zayıf olanların daha dikkat etmesi lazım

Başın sağolsun canım:a015:
:asigim::1hug:a.s.

Niyetim şeker, hatta çikolata koymaktı ama dedim şimdi haftaya evdeyim, başlarım yapmaya. E doğuma kadar bozulur. Burcu'nun yönlendirmesiyle lavanta aldımkaydirigubbakcemile2Arkasındaki tül öyle kesilmiş halde satılıyordu. Mağazalarda çok alternatif var. Gezmek lazım

HmmmCADIARZU
Tül: 0,12 TL
Biblo: 0,5 TL
Kurdele: Hesaplayamam bileyerimseniben
Lavanta: 50 tane falan yapacağım, 100 gr lavanta aldım.100 gramı 1,2 TL
Yani tanesi en fazla 1 lira olur ki böyle biblolu olanlar 2,5'ten başlıyordu. Ama ben zaten oyalanmayı sevdiğim için kendim yaptım. Parasında değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…