2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçen hafta paylaşmıtınız hatta kızmıştınız not edin artık yeter diye. ama ben unutmuşum bulamadım da kaç haftalıkken kaç aylık oluyoruz son kez yazarmısınız lütfennnnn :)

O konuda Dido ya asıl derım benım.. bı yere not ettım ama nereye bulamadım..

ama ben cok simardim simdi, o sisin zarifliginiz efenima.s.

Yok yok sımarma.. ıkı goz gorduk.. bı kafada yorumladık.. o da yazdıgımızdır.

Lal iyi olmana sevindim maşallah size, iyiki izmirdesin İrana kıyasla daha sağlıklı bakılıyor yavruna

Maşallah kuzuna tombul Kuzey'e öperiz tombul yanaklardan :))

Benim Çağanım sağ bögreğimin oralarda takılıyor 1 aydır, şimdi kıpır kıpır kuzum ayağına dokundum az önce : )) çok hareketli olunda açtım yandan göbişimi izliyordum, baktım uzakttı ayağını dışardanda görünüyor :)) dokundum ays çok tuaf bi duygu gözlerim doldu canım oğlum, ayrıca annesine çatladığını gösteriyor bu velet tam tekme attıgı yerde gördüm çatlamışım napalım canı sağolsun oğlumun :))

gogsnden sut gelen hatunlarr, sizde bu sutun devami geldimi yine damla damla??? bende gecen haftadan beri hic bi daha gelmedi, merak ettim??

ben bu catlama isini pek ciddiye almiyordum kafama estikce gun asiri kremlenip yaglaniyordum, pztsi otobuste bi kadin gordum, iki cocugu vardi yaninda, kadin incecikti, yarim bi badi giymis, kizini kucagina alinca badisi bi acildi,:1shok: aman yarappim sok, karin diye bisey kalmamis, yarik yarik,sarkik, onu gordukten sonra dedim bu hatun bile catladiysa, sabah aksam yaglanip kremleniyorum, bi tek sag kalcamda bi iki catlamisim ama onceden mi yoksa yeni mi bilmiyorum...:sm_confused:

Tesekkur ederım Petrikim.. dün aksam da ben ayagına dokundugumu hissettim, aynı senın anlattgın pozısyonda,resmen goslerım doldu.. demek ki hepımız aynıyıs :)

gogsnden sut gelen hatunlarr, sizde bu sutun devami geldimi yine damla damla??? bende gecen haftadan beri hic bi daha gelmedi, merak ettim??

Valla bır daha gormedım bende.. e zamanı gelınce fokurduycak zaten.. takma kafana.

benimde kalçamda var eskiden kalma
işte herlkesin vucudu farklı istediğimiz kadar yağlanalım, çatlayacaksa engellenemiyor malesef, bizimde ilk zamnlar kötü görünür karnımız ama bakımla geçer bence
nerden gördüm hatırlamıorum ama türk kahvesi ve limonla bi kaşırım yapılıyormuş geçiyormuş çatlaklar, araştırayım bulursam eklerim

1-6-----1
7-10 ----2
11-14 ---3
15-18 ---4
19-22 --- 5
23-26----6
27-30 ----7
31-34 ----8
35-38 ----9
39-40 --- son 15 gün

bende böyle buldum hangisi doğru bilmiyorum

herkese merhaba umarım herkes iyidir .ben 30 haftalık hamileyim ve merak ettiğim bir konu var doğum izniyle ilgili 32. hafta bittikten sonramı,31+1 den itibaren mi başlıyor bir de son adet tarihine göremi ultrason haftasına göremi kafama takıldı bilgisi olan arkadaşlar paylasırsa sevinirim.

Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞımde gıt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemı babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım

comely iyi yapmışsın annene gitmekle, kaynana sorunu bebek doğunca daha da büyüyecek benimde başımda var. nasıl başedicez bilmiyorum canım. biran önce ayrı evlere cıkarız inşallah. bizim ancak bebek doğduktan 1 ay sonra mümkün gözüküyor 2,5 yıldır birlikteyiz ama nasıl bıktıysam eylül olmayacak gibi geliyo bana :) amcan için çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin inşallah. bu streste derslerine iyi hazırlanmışsın demek kki 2 dersi de en kısa zamanda verirsin umarım.

Başın sağolsun canım

esrako çok geçmiş olsun allah bi daha ağrı göstermesin

evriş canım sanada geçmiş olsun bebeğine de maşalllaaaaaaahhhhhhhh

bu arada bebeğini gören herkes tebrik ediyorum bundan sonra yediklerimiz onlara yarasın sağlıkla doğsunlar inşallah

bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti :S of öğrenemedim şunu
Evrişim gözün aydın maşallah oğluluna - hep neşeli ol böyle hemi

canım gözden kacırmısım demekkı,hıım sende var yanı uzun zamandır.ya bendekı böle sancı degıl agrıda degıl,sankı bebegım içerde geriniyoo,karnımın bı tarafı sertleşiyo.zaten yalancı kasılmada öle olurmus.böle rahatsızlık verırmıs sadece.dınlenınce gecıyo hemen.biraz ayakta kalsam yada yorulsam hemen diretiyo sankı dinlen anne die.dinlenıyorum ve baslıyo tekleer dönmeler.artık normal oldugu kanısındayım.baya bı arastırdım nettende.rahımın acılmasına yol acan kasılma düzenlı olursa,belde ve rahımde sancı agrı olursaymıs ve gıderek şiddeti artarmıs.
tesekkur ederim canim ekledigin için.ben topige ugruyorum ama yorum yazmiyorum.araniza geç katildigim için yabanci kaldim biraz, o kadar guzel kaynasmissiniz ki beni kimse gormuyor çogunlukla arada kayniyorum :1no2:
canım böyle düşünme,arada kaynamassın,sen cvp alamazsan yınede yaz,çünkü cogu kez benımde cvp alamadıgım oluyor.cok normal bıanda 10 kişi yüklenınce yazmaya msjlar gözden kacabılıyor

ohh maşşalah oğlusuna.1,5 kıloyu devırmıs bıe coktan.demk tombul yanaklı hee,ısırırım ben onu yanakalrını ısısrırım

daha yeni utumu bitirdim kizlar, offf haftasonu rahat edeyim dedim,ama 2 gomlek utule, dinlen derken 2 saatte bitti:)))
comely basin sagolsun canim...
jenny gezdin mi carsi pazar...

EVRİMCİM

sanada geçmis olsunyazdıgın yazınıbulamadım ama kalp sorunların ufaktankendini gosteriyormus sanırımhepimiz sıkacagız artıkdisimizi son gunlerimiz insallah sag salim alacagız kucaklarımıza

AİDA

verdigin siteyebende girdim aynen gozyasları ile okudum ogluma hepbusarkıyı soyleyerekuyuturdum hala daha soyleyimmi derim ister koca kazık oldu .) zaten dokunsan aglıycak moddayım hepinizin mesajlarınıda ara ara gozyasları ile okudum

LALECECİM

ne guzel dimi tr de olmak emin ellerde hissetmek tum tahlileri yaptır gonlunce:) insalahsekerin falan çıkmaz

HEPİNİZE

İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ YAZILARINIZ OYLE GUZELGELİYORKİ BENİ MERAK ETTİGİNİZİ BİLMEK DUALARINIZI ALMAK HARİKA BİRSEY İYİKİ BOYLE GUZEL BİR AİLENİN İÇİNDEYİM SANALDA OLSA SİZLERİ TANIDGIM İÇ İN ÇOKMUTLUYUM

Bu arada o hengamede farkında bıle deĞılım dr ultrason Çıktılarını vermıs kızım 1591 gr olmus su an ıtıbarı ıle 17 gun onde ınsallah Çokfazla daha one gıtmez normal sınırlarda olur

tatlim benim iyiki sende varsina.s.

NURDAN

benim karnımda o gordugun kadının gibi iste su an resmini çekip koysam anlamassınız gergin oldgu için bileydim normalzamanda bir yakın çekim yapıpsaklardım
ama hiçumrum değil kilolu olmayayım kilodan kurtulayımyeter grgin akarın meraklısıdeğilim hele yanımda okocaman oglumla plajda gezerken hiç gerek olmuyor butarzbir endiseye

COMELY

basınız saolsun ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…