geçen hafta paylaşmıtınız hatta kızmıştınız not edin artık yeter diye. ama ben unutmuşum bulamadım dakaç haftalıkken kaç aylık oluyoruz son kez yazarmısınız lütfennnnn :)
ama ben cok simardim simdi, o sisin zarifliginiz efenima.s.
nazancım ben de boy boy fotom olsun isterdim ama oğlum suratını elleriyle kapatıodu. karnıma aldığım ultrason darbelerinde bile 2 elini de açmadı. biri ağzında biri gözünde kapatmış tüm suratını. göremedik dakikalarca bekledik :1no2: ayrıca kasılmalarla ilgili konuştum baya. rahim ağzım ölçüldü tekrar ve ondan sonra doktor kasılmalardan bahsetti. yalancı kasılmalarım bazen çok sık bazen 2 saatte oluo bazen tüm gün 5 kere oluor. geçen gece yarım saatte bir geldi 4 saat kadar düşünün yani 10 a yakın kasılma yaşadım az bi zamanda ve bu kasılmalar pek bi dakikti. saate bakıodum biliomuş gibi geliordu. sonra 2 saat gelmedi mesela. dün 2 defa filan oldu . yani dengesiz kasılmalarım ve bu normalmiş.
Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
Benim Çağanım sağ bögreğimin oralarda takılıyor 1 aydır, şimdi kıpır kıpır kuzum ayağına dokundum az önce : )) çok hareketli olunda açtım yandan göbişimi izliyordum, baktım uzakttı ayağını dışardanda görünüyor :)) dokundum ays çok tuaf bi duygu gözlerim doldu canım oğlum, ayrıca annesine çatladığını gösteriyor bu velet tam tekme attıgı yerde gördüm çatlamışım napalım canı sağolsun oğlumun :))
Maşallah kuzuna tombul Kuzey'e öperiz tombul yanaklardan :))
Benim Çağanım sağ bögreğimin oralarda takılıyor 1 aydır, şimdi kıpır kıpır kuzum ayağına dokundum az önce : )) çok hareketli olunda açtım yandan göbişimi izliyordum, baktım uzakttı ayağını dışardanda görünüyor :)) dokundum ays çok tuaf bi duygu gözlerim doldu canım oğlum, ayrıca annesine çatladığını gösteriyor bu velet tam tekme attıgı yerde gördüm çatlamışım napalım canı sağolsun oğlumun :))
gogsnden sut gelen hatunlarr, sizde bu sutun devami geldimi yine damla damla??? bende gecen haftadan beri hic bi daha gelmedi, merak ettim??
ben bu catlama isini pek ciddiye almiyordum kafama estikce gun asiri kremlenip yaglaniyordum, pztsi otobuste bi kadin gordum, iki cocugu vardi yaninda, kadin incecikti, yarim bi badi giymis, kizini kucagina alinca badisi bi acildi,:1shok: aman yarappim sok, karin diye bisey kalmamis, yarik yarik,sarkik, onu gordukten sonra dedim bu hatun bile catladiysa, sabah aksam yaglanip kremleniyorum, bi tek sag kalcamda bi iki catlamisim ama onceden mi yoksa yeni mi bilmiyorum...:sm_confused:
Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
canım gözden kacırmısım demekkı,hıım sende var yanı uzun zamandır.ya bendekı böle sancı degıl agrıda degıl,sankı bebegım içerde geriniyoo,karnımın bı tarafı sertleşiyo.zaten yalancı kasılmada öle olurmus.böle rahatsızlık verırmıs sadece.dınlenınce gecıyo hemen.biraz ayakta kalsam yada yorulsam hemen diretiyo sankı dinlen anne die.dinlenıyorum ve baslıyo tekleer dönmeler.artık normal oldugu kanısındayım.baya bı arastırdım nettende.rahımın acılmasına yol acan kasılma düzenlı olursa,belde ve rahımde sancı agrı olursaymıs ve gıderek şiddeti artarmıs.ooooooo 1 aydır var bende bu sancılar yazdım ya kuzu daha önce kaç sefer hatta sağlık görevliside onayladı falan diye.ancak bana geldiği zaman ateş basıyor benı birazcık sancı içten ter dökuyorum sankı kalbım dışarı fırlayacak gii atıyor.
.
canım böyle düşünme,arada kaynamassın,sen cvp alamazsan yınede yaz,çünkü cogu kez benımde cvp alamadıgım oluyor.cok normal bıanda 10 kişi yüklenınce yazmaya msjlar gözden kacabılıyortesekkur ederim canim ekledigin için.ben topige ugruyorum ama yorum yazmiyorum.araniza geç katildigim için yabanci kaldim biraz, o kadar guzel kaynasmissiniz ki beni kimse gormuyor çogunlukla arada kayniyorum :1no2:
Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
HEPİNİZE
İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ YAZILARINIZ OYLE GUZELGELİYORKİ BENİ MERAK ETTİGİNİZİ BİLMEK DUALARINIZI ALMAK HARİKA BİRSEY İYİKİ BOYLE GUZEL BİR AİLENİN İÇİNDEYİM SANALDA OLSA SİZLERİ TANIDGIM İÇ İN ÇOKMUTLUYUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?