HmmmCADIARZU
Tül: 0,12 TL
Biblo: 0,5 TL
Kurdele: Hesaplayamam bileyerimseniben
Lavanta: 50 tane falan yapacağım, 100 gr lavanta aldım.100 gramı 1,2 TL
Yani tanesi en fazla 1 lira olur ki böyle biblolu olanlar 2,5'ten başlıyordu. Ama ben zaten oyalanmayı sevdiğim için kendim yaptım. Parasında değilim yani
sen bu hayattan daha çok çok şeyler iste..hakkın var canım benim.kilo süper..maşallah diyelim kuziye.evrimdoğurunca koy kuzişin fotosunu çok mera ediyorum gerçekten..bence acayüp afacan olacak öyle hissediyorum..bir de anası gibi kafa olursa yeme de yanın da yat..kimle kertmiştin .benim kızı kerten olmadı..pişman olacaksınız ama çok geç olacakbenneyaptımkiTesekkur ederım gusel dusuncelerın ıcın... evladına da masallahh kuzumm.. daim olsun hep.
Tesekkur ederim dostlar, gusel dusuncelerınız ıcın, saolasınız,varolasınız.. mahcup edıyorsunuz benı boyle yazdıkca.. habıre sıkıntım var demek ıstemıyorum cunku herkes az cok moral bulmaya gırıyor, ben habıre sıkıntı yazdıkca halıyle sızler de etkılenıyorsunuz, onu demek ıstemıstım.. yoksa muhakkak ki ne var ne yok sızınle paylasıyorum 7 aydır.. kendim için istemediğim hiç bir seyı bır baskanın da yasaması taraftarı degılım.. nıyetım bu dur.. saolasınız; yuregınızden yazmıssınız bu kadar sozu.. ne mutlu da bana.
Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
beğendin mi bari? ben bu gün bir arkadaştaydım salifo yapmış kavonoza koyup getirmiş bağımlıyım yadidooooooooooo senin su muhtesem milkshake karisimindan yaptimm...cokacimcoook
nora 5 gün sonra yine bir damlacık geldi..geliyorsa da haberim yok kabuk oluyor senin de dediğin gibi.mandıra üretim sürecindegogsnden sut gelen hatunlarr, sizde bu sutun devami geldimi yine damla damla??? bende gecen haftadan beri hic bi daha gelmedi, merak ettim??
başın sağolsun.Allah rahmet eylesin..Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
içindeki şeker neli güzel mi?İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?
furko nora bi de ben.benim uykum kaçtı kalktım..size ne oldu? nurdan saat kaç orada
E daha erken ki saat. Bugün ne dizisi var kiCADIARZU
Lavanta canım o. Yenmezyasakkelime
muzlu kıvamlı ve çok güzel.bir dealetin buz kırma özelliği varsa dahada iyi.ben ceviz de katacağım babynin önerisiyle.yiyemiyorum başka türlüsaaat 21.36 suan..
buarada o karisimi sut-muz-vanilyali dondurma sekline yaptim superdi, ben hep sut -muz yapardim, dondurma ilkkez denedimcokacimcoook
benim iskolik kocam yemekten sonra bilgisayar basina gecti, benimde canim sikildi, nette oyalaniyorum, tv de bisi yok yine..
esra mı girdi ruhuma ne oluyookafamçokkarıştıLavanta canım o. Yenmezyasakkelime
E daha erken ki saat. Bugün ne dizisi var kiCADIARZU
aha gülben ergeni gördüm yine...kıcık
noraaa telveleri yiyor sanırsam.
esra nasıl oldun?rapor aldın mı doktordan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?