2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nekadar hesaplı :) ben bizim burda birtek yerde gördüm bibloya 1.5 dedi adam ama 50 den fazla alırsan 1 e de veebilirim dedi - ben en iyisi biraz daha araştırim Hem gösterdikleri de güzel değildi seninki çok güzel

cok iyiymis tatlim, keske biraz daha vaktim olsaydi, bende arastirabileydim, gerci ben mevlutte verecegim icin belki dogum sonrasi gelisimde bakarim, ellerine saglik simdiden..

sen bu hayattan daha çok çok şeyler iste..hakkın var canım benim.kilo süper..maşallah diyelim kuziye.evrimdoğurunca koy kuzişin fotosunu çok mera ediyorum gerçekten..bence acayüp afacan olacak öyle hissediyorum..bir de anası gibi kafa olursa yeme de yanın da yat..kimle kertmiştin .benim kızı kerten olmadı..pişman olacaksınız ama çok geç olacakbenneyaptımki
didooooooooooo senin su muhtesem milkshake karisimindan yaptimm...cokacimcoook
beğendin mi bari? ben bu gün bir arkadaştaydım salifo yapmış kavonoza koyup getirmiş bağımlıyım ya
gogsnden sut gelen hatunlarr, sizde bu sutun devami geldimi yine damla damla??? bende gecen haftadan beri hic bi daha gelmedi, merak ettim??
nora 5 gün sonra yine bir damlacık geldi..geliyorsa da haberim yok kabuk oluyor senin de dediğin gibi.mandıra üretim sürecinde
başın sağolsun.Allah rahmet eylesin..
İlk bebek şekeri denemem kızlar:

Ne dersiniz, ümit var mı?
içindeki şeker neli güzel mi?

furko nora bi de ben.benim uykum kaçtı kalktım..size ne oldu? nurdan saat kaç orada

furko nora bi de ben.benim uykum kaçtı kalktım..size ne oldu? nurdan saat kaç orada

saaat 21.36 suan..
buarada o karisimi sut-muz-vanilyali dondurma sekline yaptim superdi, ben hep sut -muz yapardim, dondurma ilkkez denedimcokacimcoook
benim iskolik kocam yemekten sonra bilgisayar basina gecti, benimde canim sikildi, nette oyalaniyorum, tv de bisi yok yine..

beatrise tatlim sana fransa'da hangi sehirdesin diye sormustum, ben belcika-brukseldeyim..

muzlu kıvamlı ve çok güzel.bir dealetin buz kırma özelliği varsa dahada iyi.ben ceviz de katacağım babynin önerisiyle.yiyemiyorum başka türlü
Lavanta canım o. Yenmezyasakkelime
esra mı girdi ruhuma ne oluyookafamçokkarıştı
E daha erken ki saat. Bugün ne dizisi var kiCADIARZU

televizyonlarda adam gibi birşey olmuyor.hiç bizi düşünen yok.hele dizilerden nefret ediyorum desem yeridir.

canim yine turk kahvesi cekti, ben bi yapip geleyim..icen var mi:))

eski sanırm. trt 4 konser.mucize insan tüp bebekleri kendiliğinden ikiz diye yutturuyor millete

noraaa telveleri yiyor sanırsam.
esra nasıl oldun?rapor aldın mı doktordan?

ARKADASLAR ıSTE ECE MıZıN ODASI DAHA PERDESı FALAN YOK KABACA CEKTıM ETRAF BıRAZ DANDıNı MAZUR GORUN OGLUM PEK HEVESLı YATAKTA YARIN AKSAM YATMA SOZU VERDıM YATSIN BAKALIM NASI OLCAK SIKIS TIKIS:)) HEVES ETTı YAT TABı DEDıK:)

BU ARADA TAKIM BEMBEYAZ BAZI RESıMLERDE ISIK YANSIMIS KREM SARIMSI GıBı ÇIKMIS ORıJıNALı BEYAZ OLANLAR: )

evden bulamadım resimleri buyuk yolladıgım image programını sirkette kısa yollardakayıtlı idi artık goremilgidinz kadar olmazsa pazartesi tekrar sirketten atarım

didecim salı giunu yeni dr a gideceğim rapor isi ozaman belli olacak yani su an bilmiyorum alabilcekmiyim alamassamda sorund egil pazartesi yanıma yeni baslıycak arkadas geliyor ona isi anlatcam falan ben gezinerek geçiririm en kotu ihtimal son on gunu kalsam rapor acmasa bile dr muhim değil arada gider revirde yatarım falan arkadaslarımla muhabet halinde olurum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…