2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esra bayildim odaya cok cici, iyi gunlerde kullansin..oglusunda yavas yavas kiskanclik sendromumu basliyor yoksa???

esracım ece güzel günlerde kullansın odasını... çok şeker, çok tatlı , kendi gibi...

bu arada sepetin resmini çekmeyi unutmusum :) onuda artık daha sonra çeker yollarım

herkese iyi gecelerrr ben artık dinlenmeye çekileyim

oğluş da yakışmış takıma kıyamam ben ona..dolap çok orjinalmiş.esra inşallah daha da iyi ılursun rapor verir inşallah doktorun.dinlenmen lazım bence

nurdan aslında kıskanclık değil herkes yatayım diynice oyle sandı aileden falanda ama yani ben oglumu çok iyi tanırım bayılır egzantirik seylere cibinlik falan varyatepesintde o da daha çocuk nede olsa enteresan geldi ona dgisik geldi yeni bir yatak yeni bir oda heves etti ederde biz kendimize yatak aldıgımızdada aklı kaldı bende keske bu yatakta yatsam falan demsiti hatırlıyorumda simdi yani yani oyle kotu kiskanclık falan asla değil hala çok hevesli hala gelip geçip karnımı opuyor bebegi hevesle bekliyor
ama arada da sormuyor degil banada boyle almısmıydınız banada bundan koymusmuydunuz vs vs :)

dolap benim tasarımım sayılır aslında camsız ve tulsuz du dolap ve uç kapılı idi 140cm lik uç kapılı idi ben 110 cm olarak genis iki kapı ve camlı istedim orta kısmını çıkarıp cam yapmalarınıistedim adamlarda bu modeli yeni çıkarmıslar camlı nası olcakmerak içindeydik hepimizççok guzel olmus dediler nakliye eden arkkadaslar bile benim hayalımde hep tullu dolap vardı çok hosuma gidiyor bu tullu perdeli tarzlar

ben de yatıyorum.herkese güzel uykular..bebişlerimizi görelim rüyamızda

canim bu dogal bir surec , bence dogru yapmissiniz izin vermekle, hevesini alsin o da:))belki kiskaniyor belli etmiyor, belkide kiskanmiyor, bunu ilk etapta anlamak zor..ama benim kardesim olsa ben kiskanirdim heralde ilk basta ne yalan soyliyim:))) hic kardesim olmadigi icin bu duyguyu bilmiyorum:))

Tesekkur ederım evroş.. cumlemıze nasıp olsun ınsallah..

bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti :S of öğrenemedim şunu
Evrişim gözün aydın maşallah oğluluna - hep neşeli ol böyle hemi

Saol Jenny.. gusel dıleklerın ıcın. Cok mutlu ettın beni.. daim olsun cümlemizin de..

ohh maşşalah oğlusuna.1,5 kıloyu devırmıs bıe coktan.demk tombul yanaklı hee,ısırırım ben onu yanakalrını ısısrırım

Ayyyy ısırrr kuzummm ısır... tizesinin ellerinden opsun e mı oglum??? :)))))

Saol arkadasım..amin, cümlemize nasıp olsun ınsallah.. Ece n ile Allaha emanet olun.

maşallah.allah nazarlardan saklasın kuzeyi...

Saol Kayramm.. canım arkadasım.

hadi gözün aydın maşallah bu arada tosun gibi olucak desene ne güzelll

Saglıklı sıhhatlı olsun.. yeter bana yaf.. kılolu degıl Kuzey.. sadece yanakları benım gıbı tombik tizesi.. :))))

Ay maşallah KuzeyciğeBak annesi, senin moralini düzeltmek için çabuk çabuk büyüyorAllah daim etsin:Saruboceq:

Saol Furkom.. bu arada seker olayını tek gecerım.. nereden ne sekılde nası aldın, ayrıntıya ınersen sevınırım kuzum...

Ahahahaha... ah yerım benım seni.. ben oglumu kımseye kertmedım kı bu arada.. :)) koymam mı oglumun yaa... hepımıs koyacagız.. bılıyorum bunu.. bu arada bole afacan bı ananın oglunu da süklüm püklüm zaten bekleme derim ben :))) güzel dileklerin için saol güsel göslümmm.. seviyorum seni.

kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda

Bana doktor 31 + ... lı haftada alınabileceğinisöyledi.

İlk bebek şekeri denemem kızlar:

Ne dersiniz, ümit var mı?

Aferin kız, bu ne hız böyle ? Bence lavantayı biraz daha fazla koymalısın. Çok altta kalmış, bak DİDE yemeye kalkıştı =))

EVRİM, inanmadık biz Kuzey'in koca yanaklı olduğuna.. Foto var mı foto :)) Maşallah kuzuya ! 1.5 kg ı devirmiş... Bi de 15 TL ye terlik buldum üstü pullu kırmızı.. Foto koyucam ama çok da rahat değil terlik. Rahatsız da değil ama? idare ederm herhalde. Olmazsa bir araya gelelim, bir dene...

ESRAKO odanız çok güzel olmuş tatlım. Uyusun da büyüsün EEEE - CEEEE....

PEMBE GÖBEK, başın sağ olsun canım. Ayrıca başarılarının devamnı dilerim. 2 zayıfını da en kısa zamanda düzelteceğinden eminim. (Karneye düşünceleri yazmaya başlarız artık, değil mi kızlar kaydirigubbakcemile3 )

Ay bunlar kalmış aklımda kızlar, kusura bakmayın...

Biz bugün BURKO VE KEOPS'la buluştuk. Bebek şekeri malzemesi aldık. Sonraaa manuel göğüs pompası aldım. Bir emzirme sütyeni aldım ama bariz büyük şu anda. Napsam? Şimdiki bedenime göre mi hareket etsem, yoksa büyük olması normal mi?

Bir de bizi yanyana gören :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: esnafı dumura uğrattık. Oturduğumuz bir yerde garson kadın yanımızdan ayrılamadı, kadın böle :1shok: baktı bize :)) Çok komikti. "Nasıl, üçünüz de 7 aylık mısınız? Nasıl ??" diyip durdu. Dedim ki, üçümüz haberleştik. Aynı zamanda hamile kaldık :))) Sonra yüreği kaldırmadı, baktım fenalaşıyor, hemen açıkladık durumu...

Veee en sonunda benden de süt geldi. delikafadulden

Midem çok feci bugün. Sürekli yanıp durdu. İyi ki bir türk kahvesi içtim yani... Gerçi başka şeyler de içtim - yedim ama? Bi de ıhlamur içeyim bari. Nihayet akşam yemeğini balkonda yiyebildik. İsim konusunda bayağı konuştuk Onur'la. Diyorum tek isim olsun, ne gerke var, gel Doruk'u kabullen =)) Yok olmaz, illa da Ilgaz olsun diyor, Çınar diyor, Deniz diyor. Dedim benim üstünlüğüm var, bi kere biz sürekli birlikteyiz, hem ben onu hep Doruk diye seviyorum, dedim. Sanırım ikna olacak. 2 isimli bir insan olarak çok da kolay bişi olmadığını söyleyebilirm.

opuyorumnanaktan Çok yoruldum, benden bu kadar.. İyi geceler kıslar.

günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü

Saol Furkom.. bu arada seker olayını tek gecerım.. nereden ne sekılde nası aldın, ayrıntıya ınersen sevınırım kuzum...
Şimdiii, kullandığım ya da kullanmayı planladığım malzemeleri şu şekilde aldım:

Daha detaylı olarak görmek isterseniz:

ışin sırrı mum tabancasını ortalığa fazla bulaştırmadan kullanabilmekte. Gerisi gayet basit. Hazır tülün içine lavanta koyup zevkime göre katladım. Dağılmasın diye dikiş ipliğiyle bağladım. Kurdeleden istediğim boyutta kestim ve bir fiyonk şekline getirdim. Fiyonku bağlamadım çünkü yamulacağını düşünüyorum. Onun yerine ortasından onu da dikiş ipliğiyle tutturdum. Mum tabancasıyla lavantalı tülle fiyonku birbirine yapıştırdım. Ondan sonra da bibloyu yapıştırdım. En son arkasına magnet, önüne nazar boncuğu yapıştırdım, böyle oldukaydirigubbakcemile2

Malzemeler Kemeraltında iki dükkandan. Zevkine göre birşeyler bulursan tek dükkandan da işini halledebilirsin. Kurdele, tül, mum tabancası ve bez bebekler ve magnetler Petek Şekerleme (Petek Nikah Şekerleri | Nikah Şekeri - Davetiye - Çikolata - Lokum - Mevlüt Şekeri), biblolar Takıland (TAKILAND NıKAH ŞEKERLERı - Flash Giriş). Takıland'daki seçenekler daha orjinal ama sanırım accıcık daha pahalı. Petek şekerlemede de kundakta bebek şeklinde yapılmış badem şekerleri vardı. Çooooook güzellerdi ama fotoğrafını çekemedik makina olmadığından. Doğum zamanı gelince kocaları gönderip aldırmak farz oldu yalnızyerimseniben

Günaydın benden de - umarım erken kalkmamın son günü - sizi artık öğleden sonra takip edecem P

günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü

doğum günün kutlu olsun canım - nice mutlu senelere

Esracım odanız çok güzel bembeyaz melek gibi büyecek Ececim içinde Oğluşun da iyi kurulmuş valla :) artık bekler kardeşinin başında geceleri - alışsın da odaya çocuk işte büzüş büzüş olacak o beşikte ama illa yatmak istiyo dimi :))

Süy konusunda endişelenmeye başladım ben ya - süt müt gelmiyo anam benden - sadece meme uçlarım öyle kaşınıyo ki anlatamam - Bepanten almıştım sürüyorum acı+kaşıntı deli olcam ama süt müt yok Sorun mu var acaba :S:S

Kız Burkoooo sen aç kalmazsın ha - işsiz kalsan da şeker yapar satarsın yine köşeyi dönersin - hayatım bu ne düzen bu ne hazırlık hayran kaldım - atölye açmış gibisin :))) Bişey sorim sana bu silikon tabancasını nasıl tür yerden aldın nerde bulunur kaç paradır?

burko ne güüsel uğraşıyon ben çok sıkılırım gibme geliyodu bunları görene kadar...çok güsaeller..toplam ne kadara mal oldu ve ..kaç adet çıkcak

Hobi mağazalarında bulunabilir sanırım. Ben şeker malzemelerini aldığım dükkandan aldım. 10 TL. İçinde iki tane kartuşu vardı. Adama rica ettik, biraz daha verdi. Çok kullanışlı bir alet. Acayip hareket serbestliği veriyor insana. Evde kırıkları da yapıştırabilirsinhihoyyyt

burko ne güüsel uğraşıyon ben çok sıkılırım gibme geliyodu bunları görene kadar...çok güsaeller..toplam ne kadara mal oldu ve ..kaç adet çıkcak

Evde bir hesap yaptım. 55-60 lira civarı harcamışım toplam. Bu paraya -şimdilik 30 adet, sonra gerekirse ekleme yaparım-bebek şekerleri, şekerleri içine koymak için süsleyeceğim tahta beşik ve yapacağım anı defteri için gereken tüm malzemeler dahilalkisalkisalkis

helal sana valla seviyosun uğraşmayı - ben özeniyorum çok ama çabuk ta bıkıyorum bu tarz şeylerden - ama yapacam bende çok meraklandım senin malzemelerini görünce
O silikon tabancasını ben 2 yıl kullandım İstanbulda çalıştığım şirkette ( kot düğmeleri üretiliyodu) orda kartelaların üstüne numuneleri hep silikon tabancayla yapıştırıyodum müşterilere vermek için - ellerimi yakmıştım kaç defa - dikkat et sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…