nurdan aslında kıskanclık değil herkes yatayım diynice oyle sandı aileden falanda ama yani ben oglumu çok iyi tanırım bayılır egzantirik seylere cibinlik falan varyatepesintde o da daha çocuk nede olsa enteresan geldi ona dgisik geldi yeni bir yatak yeni bir oda heves etti ederde biz kendimize yatak aldıgımızdada aklı kaldı bende keske bu yatakta yatsam falan demsiti hatırlıyorumda simdi yani yani oyle kotu kiskanclık falan asla değil hala çok hevesli hala gelip geçip karnımı opuyor bebegi hevesle bekliyor
ama arada da sormuyor degil banada boyle almısmıydınız banada bundan koymusmuydunuz vs vs :)
esrako çok geçmiş olsun allah bi daha ağrı göstermesin
evriş canım sanada geçmiş olsun bebeğine de maşalllaaaaaaahhhhhhhh
bu arada bebeğini gören herkes tebrik ediyorum bundan sonra yediklerimiz onlara yarasın sağlıkla doğsunlar inşallah
bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti :S of öğrenemedim şunu
Evrişim gözün aydın maşallah oğluluna - hep neşeli ol böyle hemi
ohh maşşalah oğlusuna.1,5 kıloyu devırmıs bıe coktan.demk tombul yanaklı hee,ısırırım ben onu yanakalrını ısısrırım
EVRİMCİM
sanada geçmis olsunyazdıgın yazınıbulamadım ama kalp sorunların ufaktankendini gosteriyormus sanırımhepimiz sıkacagız artıkdisimizi son gunlerimiz insallah sag salim alacagız kucaklarımıza
maşallah.allah nazarlardan saklasın kuzeyi...
hadi gözün aydın maşallahbu arada tosun gibi olucak desene ne güzelll
Ay maşallah KuzeyciğeBak annesi, senin moralini düzeltmek için çabuk çabuk büyüyor Allah daim etsin:Saruboceq:
sen bu hayattan daha çok çok şeyler iste..hakkın var canım benim.kilo süper..maşallah diyelim kuziye.evrimdoğurunca koy kuzişin fotosunu çok mera ediyorum gerçekten..bence acayüp afacan olacak öyle hissediyorum..bir de anası gibi kafa olursa yeme de yanın da yat..kimle kertmiştin .benim kızı kerten olmadı..pişman olacaksınız ama çok geç olacakbenneyaptımki
kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda
İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?
Şimdiii, kullandığım ya da kullanmayı planladığım malzemeleri şu şekilde aldım:Saol Furkom.. bu arada seker olayını tek gecerım.. nereden ne sekılde nası aldın, ayrıntıya ınersen sevınırım kuzum...
Aferin kız, bu ne hız böyle ? Bence lavantayı biraz daha fazla koymalısın. Çok altta kalmış, bak DıDE yemeye kalkıştı =))
Evet ya, ben de farkettimkaydirigubbakcemile3Neyse, zaten ilk denemeydi ve hatıra olarak bende kalacak, problem yok
Biz bugün BURKO VE KEOPS'la buluştuk. Bebek şekeri malzemesi aldık. Sonraaa manuel göğüs pompası aldım. Bir emzirme sütyeni aldım ama bariz büyük şu anda. Napsam? Şimdiki bedenime göre mi hareket etsem, yoksa büyük olması normal mi?
Benimki şu anda tam bedenime göre ama bilmiyorum ki daha büyür müCADIARZUSatıcı kız büyür dedi bir numara daha ama seninki bir numaradan da mı büyük gibi duruyor?
Bir de bizi yanyana gören :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: esnafı dumura uğrattık. Oturduğumuz bir yerde garson kadın yanımızdan ayrılamadı, kadın böle :1shok: baktı bize :)) Çok komikti. "Nasıl, üçünüz de 7 aylık mısınız? Nasıl ??" diyip durdu. Dedim ki, üçümüz haberleştik. Aynı zamanda hamile kaldık :))) Sonra yüreği kaldırmadı, baktım fenalaşıyor, hemen açıkladık durumu...
Yazık kadına yaaa. Sapık sandı bizi-tatlicadiarzu-
Veee en sonunda benden de süt geldi. delikafadulden
hihoyyytAy çok heyecanlı. Gözün aydın. Dorukçuk cukur cukur emsin onlarıopuyorumnanaktan
.
günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
Kız Burkoooo sen aç kalmazsın ha - işsiz kalsan da şeker yapar satarsın yine köşeyi dönersin - hayatım bu ne düzen bu ne hazırlık hayran kaldım - atölye açmış gibisin :))) Bişey sorim sana bu silikon tabancasını nasıl tür yerden aldın nerde bulunur kaç paradır?
Kız Burkoooo sen aç kalmazsın ha - işsiz kalsan da şeker yapar satarsın yine köşeyi dönersin - hayatım bu ne düzen bu ne hazırlık hayran kaldım - atölye açmış gibisin :))) Bişey sorim sana bu silikon tabancasını nasıl tür yerden aldın nerde bulunur kaç paradır?
burko ne güüsel uğraşıyon ben çok sıkılırım gibme geliyodu bunları görene kadar...çok güsaeller..toplam ne kadara mal oldu ve ..kaç adet çıkcak
Hobi mağazalarında bulunabilir sanırım. Ben şeker malzemelerini aldığım dükkandan aldım. 10 TL. İçinde iki tane kartuşu vardı. Adama rica ettik, biraz daha verdi. Çok kullanışlı bir alet. Acayip hareket serbestliği veriyor insana. Evde kırıkları da yapıştırabilirsinhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?