kıslar ya bişi sorcam şu saç dökülmesi illa oluyomu..doğumdan sonramı başlar..herkes saç dökülmesinden şikayetci..:uhm:
Eylem doĞumu hİÇ konuŞtunuzmu dr.la?
Öptüm güsel yanaklı Kuzeyi ,seferem men onuuuu.Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
HEPİNİZE
İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ YAZILARINIZ OYLE GUZELGELİYORKİ BENİ MERAK ETTİGİNİZİ BİLMEK DUALARINIZI ALMAK HARİKA BİRSEY İYİKİ BOYLE GUZEL BİR AİLENİN İÇİNDEYİM SANALDA OLSA SİZLERİ TANIDGIM İÇ İN ÇOKMUTLUYUM
İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?
ARKADASLAR İSTE ECE MİZİN ODASI DAHA PERDESİ FALAN YOK KABACA CEKTİM ETRAF BİRAZ DANDİNİ MAZUR GORUN OGLUM PEK HEVESLİ YATAKTA YARIN AKSAM YATMA SOZU VERDİM YATSIN BAKALIM NASI OLCAK SIKIS TIKIS:)) HEVES ETTİ YAT TABİ DEDİK:)
BU ARADA TAKIM BEMBEYAZ BAZI RESİMLERDE ISIK YANSIMIS KREM SARIMSI GİBİ ÇIKMIS ORİJİNALİ BEYAZ OLANLAR: )
günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
...........................................
Kız Allah seni bildiği gibi etsin. Daha önce gösterseydin ya şu siteyiayy kızlar baktınızmı siteye gercekten ucuza mal edılebılır seyler varrrrrr,sayfanın en altında bebk bibloları gibi bişe var,hatta furrkkocum senın aldıgın bez bebeklere benzıyo.sen kaca aldın.bı tane örgü bebek var hanı tokalardada olandan 100 tanesı 15 lira dioo ucuz degılmı sizcede
burko çok güzel olmuş şekerler hepsini anladım da magnetler ne işe yarıyo canım CADIARZU dolap süüsü olarak mı tasarladın
alkisalkisalkisBen de 7. aya geçmişim sonundaalkisalkisalkis
Kız Allah seni bildiği gibi etsin. Daha önce gösterseydin ya şu siteyiklava:Hakkatten ucuzmuş. Ama bana 100 fazla gelirdi zaten:dilcikar:
kız daha yenı buldum siteyi dogru dürüst incelemeden size linki attım hemen,buarada sana gecmiş olsun kuzu :içelim: .bende pazardan o kelebeklerden uucuz dıe alcaktım 50 tanesını 20 ye anlasırım adamla diodum anam oda ne burda 100 tanesı 20 lira :1shok: o baglamak için olan tülü sen kaca aldın.bu siteede taslı olanın 100 tanesı 6lira,taşsız sade olan 100 tanesı 5 lira.organze kurdelamda evde var zaten renk renk :dance: yapıstırıcımda var.hee bıde ben kapı süsü begendım o sitede kızz onlar bıle cok ucuz.sordum dükkanlarda begenmedıgım kapı süsü 25 lira dedıler,o sitede en güzelı 16 lira:1shok: ohh cok mutluyum kapı süsümle beraber 50 bılemm tutmıycak galiba:teytey:
bak bu hic aklima gelmedi, bende gazmi var diyodum, hemen bi test yapayim-tatlicadiarzu-
oglusuna kocaman bi masallahya su benzeme olayina gelince, ben bikacgundur aynaya bakip duruyorum, erkek cocuklari genelde anneye, kizlar babaya benzer derler ya (tabi istisnalar kaideyi bozmaz), kendimi inceliyorum aynada,diyorum neye benzicek bu cocuk:)))
bol bol tadini cikar tatlim..
Lal iyi olmana sevindim maşallah size, iyiki izmirdesin İrana kıyasla daha sağlıklı bakılıyor yavruna
Benim Çağanım sağ bögreğimin oralarda takılıyor 1 aydır, şimdi kıpır kıpır kuzum ayağına dokundum az önce : )) çok hareketli olunda açtım yandan göbişimi izliyordum, baktım uzakttı ayağını dışardanda görünüyor :)) dokundum ays çok tuaf bi duygu gözlerim doldu canım oğlum, ayrıca annesine çatladığını gösteriyor bu velet tam tekme attıgı yerde gördüm çatlamışım napalım canı sağolsun oğlumun :))
herkese merhaba umarım herkes iyidir .ben 30 haftalık hamileyim ve merak ettiğim bir konu var doğum izniyle ilgili 32. hafta bittikten sonramı,31+1 den itibaren mi başlıyor bir de son adet tarihine göremi ultrason haftasına göremi kafama takıldı bilgisi olan arkadaşlar paylasırsa sevinirim.
Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
HEPİNİZE
İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ YAZILARINIZ OYLE GUZELGELİYORKİ BENİ MERAK ETTİGİNİZİ BİLMEK DUALARINIZI ALMAK HARİKA BİRSEY İYİKİ BOYLE GUZEL BİR AİLENİN İÇİNDEYİM SANALDA OLSA SİZLERİ TANIDGIM İÇ İN ÇOKMUTLUYUM
Bu arada o hengamede farkında bİle deĞİlİm dr ultrason Çıktılarını vermİs kİzİm 1591 gr olmus su an İtİbarİ İle 17 gun onde İnsallah Çokfazla daha one gİtmez normal sınırlarda olur
İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?