2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kıslar ya bişi sorcam şu saç dökülmesi illa oluyomu..doğumdan sonramı başlar..herkes saç dökülmesinden şikayetci..:uhm:

kıslar ya bişi sorcam şu saç dökülmesi illa oluyomu..doğumdan sonramı başlar..herkes saç dökülmesinden şikayetci..:uhm:

Saç dökülmesi çoğumuzda olmadı sanırım. Ama demir hapına devam edilmezse doğumdan sonra çok dökülüyormuş:1no2:

Herkese günaydın.

Eylem doĞumu hİÇ konuŞtunuzmu dr.la?

Yok canım konuşmadık. Ben burdaki arkadaşlar rahim ağzı ölçümünü filan konuştuğunda sormuştum kendisine ona vajişnal muayene ile bakıyoruz dedi bakalım demedi ama ki ultrasonda bakıldığını söyleyenlerde olmuştu burdaki arkadaşlardan. Bu gittiğimde bebişin kafası yukarda dedi aha dedim açılacak mevzu herhalde ama bi şey demedi. Aslında bi an önce konuşulsa kendimizi ona göre hazırlasak ne güzel olur.

Öptüm güsel yanaklı Kuzeyi ,seferem men onuuuu.

Canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.6 dersten geçen kalan 2sinide verir demiii.

Sende iyiki varsın o uzun,açıklayıcı, aydınlatıcı mesajlarından mahrum kalmayalım hiç . Hep güzel şeyler yaşa ve paylaş inşallah.

İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?

E marifetli olmak başka bi şey anacım. Maşşallah ellerine sağlık.

İyi günlerde kullansın ececik odasını. Yatağında mışıl mışıl uyusun, odasında güsel güsel oynasın.

günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü

Mutlu yıllarrr.

...........................................

nice yıllara tuana seneye bebeişin kucagında kutlamak nasip olsun inşallah

ESRAKO canım oda süpermiiş,güle güle eskıtsın kızın odasını.abiside haıften kıskanmaya baslamıs sankı.nede olsa oda cocuk neticede,yaş kaç olursa olsun heç farketmez,yenı bıseler kardese alıncıdıgı vakit içten içe canı sıkılır ama sorun yaratacak kadar kıskanmadıgı kesın oğluşununda,anlattıklarına göreyerimseniben

esracım ece nin odası şahane, mutlulukla sağlıkla büyüsün odasında...

tuana nice mutlu yıllara...

kızlar dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor, gece neredeyse hiç uyumadım düşünmekten.. normal mi acaba , haftası önde olan arkadaşlar sanırım geçen haftalar az hareket ediyor dediğinizi hatırlıyor gibiyim. normal mi yoksa doktora gitmeli miyim???

ayy arkadaslar bı site buldum bebek şekeri malzemelerını satıyo.ben şimdilik kelebek ve renkli tüğe baktım.100 adet kelebek 20 liraymıs.cok ucuz geldı bana.renkılı tüğde 100 adetı 5lira :1shok: toplamda 50 liraya 100 adet bebek sekerı malzemesı alınabılır galıba.daha tam incelemeen siteyi size haber verıyım dedımmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
http://www.birmax.com/sarf.html

ayy kızlar baktınızmı siteye gercekten ucuza mal edılebılır seyler varrrrrr,sayfanın en altında bebk bibloları gibi bişe var,hatta furrkkocum senın aldıgın bez bebeklere benzıyo.sen kaca aldın.bı tane örgü bebek var hanı tokalardada olandan 100 tanesı 15 lira dioo ucuz degılmı sizcede

burko çok güzel olmuş şekerler hepsini anladım da magnetler ne işe yarıyo canım CADIARZU dolap süüsü olarak mı tasarladın

esrako oda süper olmuş güle güle kullansın bebeğin
tuana doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebeğin ve eşinle...........

Kız Allah seni bildiği gibi etsin. Daha önce gösterseydin ya şu siteyiklava:Hakkatten ucuzmuş. Ama bana 100 fazla gelirdi zaten:dilcikar:
burko çok güzel olmuş şekerler hepsini anladım da magnetler ne işe yarıyo canım CADIARZU dolap süüsü olarak mı tasarladın

Birkaçının arkasına magnet yapıştıracağım işte böyle. İsteyen dolap süsü olarak kullansın

Kız Allah seni bildiği gibi etsin. Daha önce gösterseydin ya şu siteyiklava:Hakkatten ucuzmuş. Ama bana 100 fazla gelirdi zaten:dilcikar:

kız daha yenı buldum siteyi dogru dürüst incelemeden size linki attım hemen,buarada sana gecmiş olsun kuzu :içelim: .bende pazardan o kelebeklerden uucuz dıe alcaktım 50 tanesını 20 ye anlasırım adamla diodum anam oda ne burda 100 tanesı 20 lira :1shok: o baglamak için olan tülü sen kaca aldın.bu siteede taslı olanın 100 tanesı 6lira,taşsız sade olan 100 tanesı 5 lira.organze kurdelamda evde var zaten renk renk :dance: yapıstırıcımda var.hee bıde ben kapı süsü begendım o sitede kızz onlar bıle cok ucuz.sordum dükkanlarda begenmedıgım kapı süsü 25 lira dedıler,o sitede en güzelı 16 lira:1shok: ohh cok mutluyum kapı süsümle beraber 50 bılemm tutmıycak galiba:teytey:

o ilk verdiğin sitede bağlama tülü göremedim - sen nerden bakıyon?

tesadüfmü bilmiyorum ama benimki aynı ben..

oy oy yerim ben onu..benim zuzunun da kemiklerini elime geliyo artık..süper yaa..kaydirigubbakcemile2

31+0 da başlıyor canım..

başın saolsun, allah rahmet eylesin..

iyiki sen de varsın aramızda..ayrı bir tadın var..a.s.

Bu arada o hengamede farkında bİle deĞİlİm dr ultrason Çıktılarını vermİs kİzİm 1591 gr olmus su an İtİbarİ İle 17 gun onde İnsallah Çokfazla daha one gİtmez normal sınırlarda olur

ölçüm hatası da olabilir tabiki..maşallah..

İlk bebek şekeri denemem kızlar:

Ne dersiniz, ümit var mı?

gayet şahane..umutlu vaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…