günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
canım verdıgım siteye tıkla bebek malzemelerı bölümüne gir,orda sayfada saf malzemelerı yazıyo.tıklayınca cıkan sayfanın en basında,burkonun tülüyle aynı.hemde 100 tanesı 6 lira,furrkom kaca aldı bilmiyom amao ilk verdiğin sitede bağlama tülü göremedim - sen nerden bakıyon?
kızlar o siteyi ben yaklasık 1,5 ay önce yazmıştım sanırım arada kaynadı
Şekerime modifiye yaptım. Sizce hangisi daha iyi?
bence modifiyeli hali daha güzel..
canım verdıgım siteye tıkla bebek malzemelerı bölümüne gir,orda sayfada saf malzemelerı yazıyo.tıklayınca cıkan sayfanın en basında,burkonun tülüyle aynı.hemde 100 tanesı 6 lira,furrkom kaca aldı bilmiyom ama
valla benim olmadıgım bı zamnaa denk geldı demkkı.aslında kuzular görürdü çünkü uzun zamandır bu mevzu meşgul edıyo bizi.baya önceden sardı yanı telşı.neysekı denk geldımde böle bı siteye yoksa kazıklancaktım fena halde
Şekerime modifiye yaptım. Sizce hangisi daha iyi?
valla benim olmadıgım bı zamnaa denk geldı demkkı.aslında kuzular görürdü çünkü uzun zamandır bu mevzu meşgul edıyo bizi.baya önceden sardı yanı telşı.neysekı denk geldımde böle bı siteye yoksa kazıklancaktım fena halde
50 tanesini 6ya aldımmafoldumben
Ya ben hayatta kaçırmazdım ama nasıl oldu ki???
Şimdiii, kullandığım ya da kullanmayı planladığım malzemeleri şu şekilde aldım:
Daha detaylı olarak görmek isterseniz:
İşin sırrı mum tabancasını ortalığa fazla bulaştırmadan kullanabilmekte. Gerisi gayet basit. Hazır tülün içine lavanta koyup zevkime göre katladım. Dağılmasın diye dikiş ipliğiyle bağladım. Kurdeleden istediğim boyutta kestim ve bir fiyonk şekline getirdim. Fiyonku bağlamadım çünkü yamulacağını düşünüyorum. Onun yerine ortasından onu da dikiş ipliğiyle tutturdum. Mum tabancasıyla lavantalı tülle fiyonku birbirine yapıştırdım. Ondan sonra da bibloyu yapıştırdım. En son arkasına magnet, önüne nazar boncuğu yapıştırdım, böyle oldukaydirigubbakcemile2
Malzemeler Kemeraltında iki dükkandan. Zevkine göre birşeyler bulursan tek dükkandan da işini halledebilirsin. Kurdele, tül, mum tabancası ve bez bebekler ve magnetler Petek Şekerleme (Petek Nikah Şekerleri | Nikah Şekeri - Davetiye - Çikolata - Lokum - Mevlüt Şekeri), biblolar Takıland (TAKILAND NİKAH ŞEKERLERİ - Flash Giriş). Takıland'daki seçenekler daha orjinal ama sanırım accıcık daha pahalı. Petek şekerlemede de kundakta bebek şeklinde yapılmış badem şekerleri vardı. Çooooook güzellerdi ama fotoğrafını çekemedik makina olmadığından. Doğum zamanı gelince kocaları gönderip aldırmak farz oldu yalnızyerimseniben
Herkese günaydın.
Öptüm güsel yanaklı Kuzeyi ,seferem men onuuuu..
50 tanesini 6ya aldımmafoldumben
Ya ben hayatta kaçırmazdım ama nasıl oldu ki???
jenny bulabıldınmı canım,tekrar atıyımmı linki
..
MİNİK KELEBEK noldu şekerim bizim liste yenilendimi?)[/B][/COLOR][/B][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?