Kelebekım.. tüllerin falan fıyatı yazmıyor.. sadece bıbloların fıyatları yazıyor.. onları nereden buldun acaba sıteden..
minik kelebek beni de ekler misin 25 ağustos alperen
canım o bibloların oldugu sayfada saf malzemeler dıe bıtyer var sayfanın üstünde.oraya tıkla ilk cıkan tülde fiyat yazıyo en uygunuda o,burkonunkıne benzıyo ama onunkınde ponpon var galıba,sitedekınde taşlı.100 daneesi 6 lira diyo
buraya tıkla canım sayfadakı ilk tülü diyorum
nikah şekeri malzemeleri
Yavrum, orada kendınden büzgülüler falan var ya.. tül olarak.. onların fıyatlarını merak edıyorum.. ondan senı sıkıstırıyorum.. ama sadece bı onun yazıo anladıgımm kadarıyla.. neden kı acaba..
daha once yazmıştım olsun tekrar yazıyorum o zamancanım dün yenilemiştim ama senın muhtemel dogum tarıhını bılmıyorum tekrar yenıledım kac dogum tarıhın
evriş şu üzerinde biberon olanı diyosun galiba onu bende bulamadım
onların bende bulamadım üzeri biberonlu olan cokm hoşuma gıttı,ama aynı sırada sanırım ona benzer bı tül var onda fiyat yazıyo sanırım onunda fiyatı öyledır tuzlu yane bıraz.ama bı haftaya kadar o biberonlunun fiyatı yasmassa arayıp sorarız bızde.belkı stokda kalmamıstırYavrum, orada kendınden büzgülüler falan var ya.. tül olarak.. onların fıyatlarını merak edıyorum.. ondan senı sıkıstırıyorum.. ama sadece bı onun yazıo anladıgımm kadarıyla.. neden kı acaba..
kızlar haziran annelerine baktım kim hangi hastanede doğum yapıcak onun listesini hazırlamışlarrrr hemen hemen çoğu özelde
onların bende bulamadım üzeri biberonlu olan cokm hoşuma gıttı,ama aynı sırada sanırım ona benzer bı tül var onda fiyat yazıyo sanırım onunda fiyatı öyledır tuzlu yane bıraz.ama bı haftaya kadar o biberonlunun fiyatı yasmassa arayıp sorarız bızde.belkı stokda kalmamıstır
tuba o son gondedigin sitede biberon sekerlik var, ona bayildim, icine seker koy dagit, cok cici yaa...
Tuzlu ama.. onun kurdelası kendınden.. yanı o bıraz daha bızı yaparken rahatlatır.. kendınden fıyonk yap duzgun olsun, yok otursun,dikelim işi ile ugrasılmaz.. ondan düz tüle sıcak bakmıyorum.. Furko da yazmıs ya, tutturdum falan dıe.. hepsini aynı derecede duzgun yapmamız bızı kasar baba..
o biberonlarin tanesi 1 tl 50 tane alip sekerini de dogumdan once alio p sekildede dagitilabilir, cok pratik..evet onu bende cok begendım.birde orda cubukta baglı olan bunu cok begendım http://www.bebekodasisuslemeleri.com/images/urunler/78c5e3d78910ea4fc3d4a4a18b343b8f.jpg hatta bunla yapılmıs bebek sekerının tanesı 2 lira bircok sitede.burda 72 tanesı 20 liraya gelıyo.bence cok uygun.karar veremedım kelebeklımı yapsam yoksa bundan mı yapsam
o biberonlarin tanesi 1 tl 50 tane alip sekerini de dogumdan once alio p sekildede dagitilabilir, cok pratik..
anneme olmazsa siparis vericem buraya doguma gelmeden alsin burda izindeyken yaparim ben, dogumdan 3 hafta once gelicek, bi kac gunde biter hepsi...burdada dagitirm olmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?