2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evris senin kapi susunde cok ciciydi, ne kadar nerden almistin onu sen??benbirde besik seklinde olanlari cok begenmistim..

Aslında benım derdım.. atılcak bısı olmaması.. hanı kelebeklı bıle yapacaksam magnet yapıstırayım dıorum arkasına ki, dolaba yapıstırılsın.. o bıberonu bende cok begendım.. ama atılacak.. kımsenın evınde o bıoberonu tutacagını sanmıyorum.. o yuzden derdım kalıcı bısı olması..

ama lavantali magnetlerde cok cici duruyor, burda genelde seker yerine kart basip onu dagitiyorlar bebek dogunce, belki burasi icin kasmam, dogum sonrasi geldigimde mevlut icin alir yaparim orada..ama cok heves ettim ya..

ee tamam ozaman nurdancım buraya geldıgınde dagıtırsın bencede.orası için hiç yorma bencede kendını:1closedeyes:

birde ayni sitede istridye sepet var oda cok cici, bizim nikah sekerlerimiz ve davetiyemiz istiridye ve inciydi bebisnde sekerinde oyle bisey hos olabilir, bizim minik incimiz:)))

şu biberon linkini verin banada
ben seçtim gerçi yapacağımın malzemelerini ama verin siz şu linki belki fikir değiştiririm :)

evriş bide o sayfada tüğler varya onlara bayıldım.bıde ondan alıp bıkenarına taktıkmı daha süslü olur.cok sevıyorum süslü şeyleri coookk zemuszemus

Onu bende alıcam.. fıyatı hiç bişi.. daa cıcı duracaktır emınım bence de..

evris senin kapi susunde cok ciciydi, ne kadar nerden almistin onu sen??benbirde besik seklinde olanlari cok begenmistim..

20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..

o da avr tabi bende o yuzden en basindan beri hep lavanta diyorum icine kalici olsun diye, bizim nikah sekerleri kime gittiysem hala duruyor, is arkadaslarimin ofisinde bile.. ama cok yakinlarin atmaz ya sanmam, icine bisey koyup saklarlar vitrinlerinde..
birde bu bizim hazirladiklarimiza bebgin ismini ve dogum tarihini nasil koyucaz, sekerciler hazir yapiyor peki biz??

hihoyyythihoyyytherkese slm. nasılsınız kızlar?
bugun geç girdim nete malum benm ögrenciler.... olsun şikayetçi değilim malum para lazım..:):1rolleyes: ama dun bi ögrencim geldi kız pek bişi anlamıyordu zaten hep 30 falan almıştı gecen snvda zar zor saatlerce çaliştıkda 55 almıştı ve bu sınavından 85 almış ayyy çok sevindim.. emeklerim boşa gitmiyor hemde ailesi içinde sevindim onlarda boşuna para vermiş olmuyolar.. bugun yine gelicekler vee en son pazartesi sabah bi ögrencim gelicek sonra rahatım gerçi haftada 1 gun gelen bir bayan var yaşı buyuk işyeri için kurs alıyor benden o da çok kasmıyor beni çünkü eger işim olursa erteleyip bi sonraki gun olabiliyor..işte böle kızlar.

esrako odanızı çok begendim bende tüllü dolapları herzamn daha çok begenirim.özellikle kız cocugu odalrında harika duruyor...

burko bebek şekeri dnemen gayte başarılı devam et..eferim sana..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bu perşembe inşallah bi aksilik çıkmazsa eminönune gidicem ordan herbişey alıcam malum çok eksik var. gitmişken şu şeker işlerinede bi bakıım.. kapı süsü falan aslında ben kapıya tülden kocaman bir kurdele yapmak istiyorum.kapılarım beyaz bende mavi tülden boydan boya hani oluyor ya öyle bir kurdele yaapmayı planlıyorum ne dersiniz..kurdelenin tam orta kısmınada araba yada bebek figürü ..

20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..

kemeraltinddan yine dimi??ben kafayi yemistim bakarken cesitlere , sonrada karar veremedim:)))alamadan geldim.

bu arada minikkkkk saolasın listeyle çok ugrasıyosun ama bişi dikkatimi çekti.net sayı yani 3 ane 10 var sonrasın rakamlar karışmış 23 olmuş tekrar23 gibi 48 mesela bi kaç tane var..

çok tşk ederim -aslında biraz daha araştırmak lazım - hepsi okadar güzel ki - sonra alıp daha iyisini gördüm dememek için

Nurdancım ben yazıcıdan ufak ufak kağırlar çıkartıp (ismi ve doğum tarihi) tülüne zımbalamayı düşünüyorum

ingilizce ögretmeniyim ya cancagzım ben ingilizce dersi veriyorum ben gecen sene agustosda ilk düşük yaptıkdan sonra bu dönem başlamadım hiç benm özel kolaj oldugu için sorun olmadı bebek dogdukdan sonra bakalım ne zmaan başlarım..Rabbim saglık sıhhat versin oglumda bende eşimde saglıklı olalımda nasip kısmet bakıcas...

bilgisayarda küçük punto ile yazıp çıkarınca çok güzel oluyoı canım benim kınada öle hazırladık biz

Nurdancım ben yazıcıdan ufak ufak kağırlar çıkartıp (ismi ve doğum tarihi) tülüne zımbalamayı düşünüyorum

evet yapilabilir, biraz ugrastirir kes falan ama olsun, bu sekerciler yapiskanli bi kagit kulaniyorlar...

ben o kismi kacirmisimamin canim, oglusun sagsaglim dogsun, is sorun degil..

Bu arada kapı süsü ile ilgili - istanbulda aldığıma pişman olduğum tek şey kapı süsüm - yani şöyle havuzlu hana gidik kardeşimle - zaten girişi 3 katta- yada eğer girişi 1. kat sayarsak güzel şeyler -1. ve -2. katta Neyse sadete geleyim - biz girişten aldık bitane kapı süsü (rwsmini çekmiştim) çok standart bişey - zaten 2-3 çeşidi vardı - sonra alt katlara indik ne görim- en alt katta sırf kapı süsleri olan bir mağza var - ama tarif bile edemem okadar çok çeşit vardı ki - bayıldım resmen Çok üzüldüm o basit şeyi aldığıma ama almıştım artık ki o çeşit olan yerde fiyatlar da düşüktü Mesela ben 15 e aldım ama aşağda 12 13 civarıydı -Yani hazır almak isterseniz bi bakın oraya derim

ya kızlar benim kız artık iyice güçlenmişte karnımda güç denemesi yapıyoo sabahtan beri tüm göbeğime yayıldı resmen heryerde hareket eder oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…