o biberonlarin tanesi 1 tl 50 tane alip sekerini de dogumdan once alio p sekildede dagitilabilir, cok pratik..
anneme olmazsa siparis vericem buraya doguma gelmeden alsin burda izindeyken yaparim ben, dogumdan 3 hafta once gelicek, bi kac gunde biter hepsi...burdada dagitirm olmazsa..
ama lavantali magnetlerde cok cici duruyor, burda genelde seker yerine kart basip onu dagitiyorlar bebek dogunce, belki burasi icin kasmam, dogum sonrasi geldigimde mevlut icin alir yaparim orada..ama cok heves ettim ya..
evet canım bencde cok güzel olur,hem onun için demen gıbı esktra bişeye gerek yok.badem sekerını attınmı içine iş bitmiştir.bıde organze kurdelayla baglarsın tepesınden bı fiyonk o bile süsü verır yane
birde ayni sitede istridye sepet var oda cok cici, bizim nikah sekerlerimiz ve davetiyemiz istiridye ve inciydi bebisnde sekerinde oyle bisey hos olabilir, bizim minik incimiz:)))
evriş bide o sayfada tüğler varya onlara bayıldım.bıde ondan alıp bıkenarına taktıkmı daha süslü olur.cok sevıyorum süslü şeyleri coookk zemuszemus
evris senin kapi susunde cok ciciydi, ne kadar nerden almistin onu sen??benbirde besik seklinde olanlari cok begenmistim..
Aslında benım derdım.. atılcak bısı olmaması.. hanı kelebeklı bıle yapacaksam magnet yapıstırayım dıorum arkasına ki, dolaba yapıstırılsın.. o bıberonu bende cok begendım.. ama atılacak.. kımsenın evınde o bıoberonu tutacagını sanmıyorum.. o yuzden derdım kalıcı bısı olması..
20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..
valla baktıkca baska seyler cıkıyo,cokda güzel olur nurdancım.ayy ne hevesımız varmıssss be pehhhh,baktıkca içim kıpır kıpır oluyo.kaydirigubbakcemile2
buyur jenny Deto Süs Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemeleri - Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Yılbaşı Süsleri Kına Gecesi Düğün Hastane Süsü süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri şekerci
o da avr tabi bende o yuzden en basindan beri hep lavanta diyorum icine kalici olsun diye, bizim nikah sekerleri kime gittiysem hala duruyor, is arkadaslarimin ofisinde bile.. ama cok yakinlarin atmaz ya sanmam, icine bisey koyup saklarlar vitrinlerinde..
birde bu bizim hazirladiklarimiza bebgin ismini ve dogum tarihini nasil koyucaz, sekerciler hazir yapiyor peki biz??
o da avr tabi bende o yuzden en basindan beri hep lavanta diyorum icine kalici olsun diye, bizim nikah sekerleri kime gittiysem hala duruyor, is arkadaslarimin ofisinde bile.. ama cok yakinlarin atmaz ya sanmam, icine bisey koyup saklarlar vitrinlerinde..
birde bu bizim hazirladiklarimiza bebgin ismini ve dogum tarihini nasil koyucaz, sekerciler hazir yapiyor peki biz??
Nurdancım ben yazıcıdan ufak ufak kağırlar çıkartıp (ismi ve doğum tarihi) tülüne zımbalamayı düşünüyorum
ingilizce ögretmeniyim ya cancagzım ben ingilizce dersi veriyorum ben gecen sene agustosda ilk düşük yaptıkdan sonra bu dönem başlamadım hiç benm özel kolaj oldugu için sorun olmadı bebek dogdukdan sonra bakalım ne zmaan başlarım..Rabbim saglık sıhhat versin oglumda bende eşimde saglıklı olalımda nasip kısmet bakıcas...
evet yapilabilir, biraz ugrastirir kes falan ama olsun, bu sekerciler yapiskanli bi kagit kulaniyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?