2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

izmirde en ucuzu 20tlen basliyordu, 45 e kadar vardi...

kemeraltinddan yine dimi??ben kafayi yemistim bakarken cesitlere , sonrada karar veremedim:)))alamadan geldim.

Yok valla Nurdanım.. Kemeraltında bu benım aldgım 35 tlsı ıdı.. park yatagı aldıgım yerden aldım ben gazıemırden burdan.. hatta adama 25 e fıyat koymus.. ben park yatagıda aldıgım ıcın 20 ye kestırdım fısını... ama kemeraltında fıyatlar fahıstı kapı suslerınde..

Bır cok sıte vermıs ya Tubam.. onları sakın bı kafa ınceleyeyım.. kafamda bı tasarlayayımm dıorumm.. Tuba.. o elindeki yapıskan nedır annem.. onerebilcek misin bize de???

biz birazdan karyolamizin yatagini almaya gidicez:)) ya yataklara cok pahali burda anti allerjik bakiyorum, malum babamizda bende allerjik bunyeli insanlariz, bizim velet %100 allerjik dogucak (

evris cok iyi almissin, tatlim, evet cunku senin aldigin cok cici bici bisey benim kemeraltinda 20-25 e gorduklerim cok basitti, seninkiler 35-45 civariydi...o zaman baska yerlerede bakmak gerek hmmm....

biz birazdan karyolamizin yatagini almaya gidicez:)) ya yataklara cok pahali burda anti allerjik bakiyorum, malum babamizda bende allerjik bunyeli insanlariz, bizim velet %100 allerjik dogucak (

öyle deme ya aaaaaa kızıyorum bak klava: yani kötü düşünmekte 1 numarasınız ha !!
Alın bakalım fotolarını merakla bekliyoruz - heycan basmıştır seni şimdi :))))
Ben odasını alacağım yerle anlaştım 90 liraya yatağını ortopedikmiş

tatlim bu kotu dusunmek degil, allerji genetiktir, allrjik anne babanin cocugu kesin allrjik olur..zaten anne sutu diye yirtinmamin en onemli sebebi de bu, anne sutu allrjiyi onleyen bir suru antikor iceriyor, ben hic alamamaisim o antikolari,annemde babamda allrjiktir yani genetik akyorlerde olunca, en ufak polen , ev tozu, hatta kedimin tuyu, cim, daha bi suru seye allrjim var benim, esiminde...bahar aylri kabustur benim icin(

Onu bende alıcam.. fıyatı hiç bişi.. daa cıcı duracaktır emınım bence de..

20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..

vay anasını..burda sordum nerdeyse aynısı 50 tl dediler..
bişey sorcam evrim sana şu küvetli taslı takımı kaça almıştın mothercare den..yarın antalya mothercare turumuz olacak da fiyat karşılaştırayım bakıyim..

Onu bende alıcam.. fıyatı hiç bişi.. daa cıcı duracaktır emınım bence de..

20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..
evet cok güzel o tüğler hemde demen gıbı fiyatı cok ucuz 100 tane 5lira dio.buarada sen kapı süsünü cok iyi ucuza bulmussun.ben burda baktım hiç bi özellıgı yok 25 lira.bu bebek malzemelerıyle beraber sipariş verırsem banada uyguna gelmıs olcekk
kesınlıkle katılıyorum kuzu.bende magnet yapıstırcam arkasına zaten benım o kelebeklerden buzdolabımda var,bebek şekerimde ordan estı aklıma kelebekten yapıyım die.bıde övünüyorum pazardan 50 tanesını 20 ayarlarım belkıı adamdan die.anacım 100 tanesı 20 liraymıs meger
bu arada minikkkkk saolasın listeyle çok ugrasıyosun ama bişi dikkatimi çekti.net sayı yani 3 ane 10 var sonrasın rakamlar karışmış 23 olmuş tekrar23 gibi 48 mesela bi kaç tane var..
ayy sorma canım,valla vaktım olmadı düzenlemeye.osayılar karısmadı aslında,yenıler eklendıkce en bastan sayıların degısmesı gerekıyor amann dedım kım ugrsacak çünkü süreklı yenı arkadaslar eklenınce artık bıraktım ipin ucunu artıkın bıarar düzenlersem bakıyım fırsat bulupta

hmm sen o şekılde aldın yanı kapı süsünü,bende diyorum baya bı ucuza kapatmıs bu olayı.valla öle güzel bi kapı süsü olsun dersen 35ten baslıyo

evet cok site var evrişim,sakın kafayla iyicene bakmak lazım evet.buarada yapıstırıcı bıldiğimiz jopan yapıstırıcı adıda force 805 mı force 850 mi ne.ama şimdi düşünüyorum acep bu magnetı yapıstırırmıkine?:uhm: aman valla olmassa alırım o siteden bı tane silikon tabancası 6 liraymıs oda.borkom onu kaca aldıkı?

ben sana hemen yurtdisi fiyatini soyliyim, 24 euro kuveti, 8 euro popomatiki...fazla fark ekliyceklerini sanmam..

ben sana hemen yurtdisi fiyatini soyliyim, 24 euro kuveti, 8 euro popomatiki...fazla fark ekliyceklerini sanmam..

birde komple banyo seti var 50 euro icinde havlusundan termometresine sac fircasina, bide islak medil kabi kuvet ve bu popomatige ilve olrark, komple paket..

Doğum konusunu konuştunuz mu sorunun cevabı gözünden kaçmıştır copyledim.

Yok canım konuşmadık. Ben burdaki arkadaşlar rahim ağzı ölçümünü filan konuştuğunda sormuştum kendisine ona vajişnal muayene ile bakıyoruz dedi bakalım demedi ama ki ultrasonda bakıldığını söyleyenlerde olmuştu burdaki arkadaşlardan. Bu gittiğimde bebişin kafası yukarda dedi aha dedim açılacak mevzu herhalde ama bi şey demedi. Aslında bi an önce konuşulsa kendimizi ona göre hazırlasak ne güzel olur.

nette mothercarein sitesinde havlulu takımı 30 euro..bizimkiler üstüne koymuşlarmıdır acep

ben birkac magazaya daha bakicam bana mothercare hep pahali geliyor, en kotu bebek listeme yazicam, dogumdan sonra hediye gelsin.. uzerine ekliyceklerini pek sanmiyorum ama...

ah canımmm..gördüm gördüm...ben geçen gittiğimde bi çıtlattımda bizim relax dr..daha erken sen keyfine bak dediydi..

kızlar bu sitede kapı süsü çok uygun burda bişeye benzemeyenler 40 tlden baslıyodu ben kendim yapacaktım biraz arastırdım deniz makarnalarından ortasını yapıyolarmış üstünede serit sarıyolarmıs istenilen renkte ben vazgeçtim ama yapmak isteyenlerin bilgilerine sunulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…