Bu arada kapı süsü ile ilgili - istanbulda aldığıma pişman olduğum tek şey kapı süsüm - yani şöyle havuzlu hana gidik kardeşimle - zaten girişi 3 katta- yada eğer girişi 1. kat sayarsak güzel şeyler -1. ve -2. katta Neyse sadete geleyim - biz girişten aldık bitane kapı süsü (rwsmini çekmiştim) çok standart bişey - zaten 2-3 çeşidi vardı - sonra alt katlara indik ne görim- en alt katta sırf kapı süsleri olan bir mağza var - ama tarif bile edemem okadar çok çeşit vardı ki - bayıldım resmen Çok üzüldüm o basit şeyi aldığıma ama almıştım artık ki o çeşit olan yerde fiyatlar da düşüktü Mesela ben 15 e aldım ama aşağda 12 13 civarıydı -Yani hazır almak isterseniz bi bakın oraya derim
kemeraltinddan yine dimi??ben kafayi yemistim bakarken cesitlere , sonrada karar veremedim:)))alamadan geldim.
biz birazdan karyolamizin yatagini almaya gidicez:)) ya yataklara cok pahali burda anti allerjik bakiyorum, malum babamizda bende allerjik bunyeli insanlariz, bizim velet %100 allerjik dogucak(
öyle deme ya aaaaaa kızıyorum bakklava: yani kötü düşünmekte 1 numarasınız ha !!
Alın bakalım fotolarını merakla bekliyoruz - heycan basmıştır seni şimdi :))))
Ben odasını alacağım yerle anlaştım 90 liraya yatağını ortopedikmiş
Onu bende alıcam.. fıyatı hiç bişi.. daa cıcı duracaktır emınım bence de..
20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..
evet cok güzel o tüğler hemde demen gıbı fiyatı cok ucuz 100 tane 5lira dio.buarada sen kapı süsünü cok iyi ucuza bulmussun.ben burda baktım hiç bi özellıgı yok 25 lira.bu bebek malzemelerıyle beraber sipariş verırsem banada uyguna gelmıs olcekkOnu bende alıcam.. fıyatı hiç bişi.. daa cıcı duracaktır emınım bence de..
20 tlsına almıstım kuzu.. burada 16 tl sı.. kargo parasını da eklersen asagı yukarı aynı hesap bı nevı..
kesınlıkle katılıyorum kuzu.bende magnet yapıstırcam arkasına zaten benım o kelebeklerden buzdolabımda var,bebek şekerimde ordan estı aklıma kelebekten yapıyım die.bıde övünüyorum pazardan 50 tanesını 20 ayarlarım belkıı adamdan die.anacım 100 tanesı 20 liraymıs megerAslında benım derdım.. atılcak bısı olmaması.. hanı kelebeklı bıle yapacaksam magnet yapıstırayım dıorum arkasına ki, dolaba yapıstırılsın.. o bıberonu bende cok begendım.. ama atılacak.. kımsenın evınde o bıoberonu tutacagını sanmıyorum.. o yuzden derdım kalıcı bısı olması..
ayy sorma canım,valla vaktım olmadı düzenlemeye.osayılar karısmadı aslında,yenıler eklendıkce en bastan sayıların degısmesı gerekıyor amann dedım kım ugrsacakbu arada minikkkkk saolasın listeyle çok ugrasıyosun ama bişi dikkatimi çekti.net sayı yani 3 ane 10 var sonrasın rakamlar karışmış 23 olmuş tekrar23 gibi 48 mesela bi kaç tane var..
Yok valla Nurdanım.. Kemeraltında bu benım aldgım 35 tlsı ıdı.. park yatagı aldıgım yerden aldım ben gazıemırden burdan.. hatta adama 25 e fıyat koymus.. ben park yatagıda aldıgım ıcın 20 ye kestırdım fısını... ama kemeraltında fıyatlar fahıstı kapı suslerınde..
Bır cok sıte vermıs ya Tubam.. onları sakın bı kafa ınceleyeyım.. kafamda bı tasarlayayımm dıorumm.. Tuba.. o elindeki yapıskan nedır annem.. onerebilcek misin bize de???
vay anasını..burda sordum nerdeyse aynısı 50 tl dediler..
bişey sorcam evrim sana şu küvetli taslı takımı kaça almıştın mothercare den..yarın antalya mothercare turumuz olacak da fiyat karşılaştırayım bakıyim..
ben sana hemen yurtdisi fiyatini soyliyim, 24 euro kuveti, 8 euro popomatiki...fazla fark ekliyceklerini sanmam..
kızlar işte ben böle düşünüyorum aynen bu şekılde kelebeklerı hazırlayıp köpüğe batırıcam kı cubuklar ayaykta dik durabılsın http://www.fiyojunior.com/File/?_Args=ProductImage,363,Fiyo,253
vay anasını..burda sordum nerdeyse aynısı 50 tl dediler....
ben sana hemen yurtdisi fiyatini soyliyim, 24 euro kuveti, 8 euro popomatiki...fazla fark ekliyceklerini sanmam..
kızlar işte ben böle düşünüyorum aynen bu şekılde kelebeklerı hazırlayıp köpüğe batırıcam kı cubuklar ayaykta dik durabılsın http://www.fiyojunior.com/File/?_Args=ProductImage,363,Fiyo,253
ayy canım sakın alma 50 lira verme.biz kızlarla bakıyosya bı siteye orda engüzelı 16 lira.5 lirada kargo tutusun yıne kardasın canım
nette mothercarein sitesinde havlulu takımı 30 euro..bizimkiler üstüne koymuşlarmıdır acep
Doğum konusunu konuştunuz mu sorunun cevabı gözünden kaçmıştır copyledim.
Yok canım konuşmadık. Ben burdaki arkadaşlar rahim ağzı ölçümünü filan konuştuğunda sormuştum kendisine ona vajişnal muayene ile bakıyoruz dedi bakalım demedi ama ki ultrasonda bakıldığını söyleyenlerde olmuştu burdaki arkadaşlardan. Bu gittiğimde bebişin kafası yukarda dedi aha dedim açılacak mevzu herhalde ama bi şey demedi. Aslında bi an önce konuşulsa kendimizi ona göre hazırlasak ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?