ben birkac magazaya daha bakicam bana mothercare hep pahali geliyor, en kotu bebek listeme yazicam, dogumdan sonra hediye gelsin.. uzerine ekliyceklerini pek sanmiyorum ama...
ay bu resimdekiler müthiş ya - hayatta beceremem böyle bişey - yapacam beğenmicem sonra napacam
kızlar bu sitede kapı süsü çok uygun burda bişeye benzemeyenler 40 tlden baslıyodu ben kendim yapacaktım biraz arastırdım deniz makarnalarından ortasını yapıyolarmış üstünede serit sarıyolarmıs istenilen renkte ben vazgeçtim ama yapmak isteyenlerin bilgilerine sunulur
kız Allah senı ne etsin emi.nevar onu yapmaya.ben evde deneme yaptım bıtane.cokda güzel oldu.bişe yokki onu yapmaya.ben kelebegın arkasına dedıgım gibi çöpşişin sivri yerını kırıp yapıstırdım.bıde arkadasın bebek mevlüdünden kalma organze tülde seker vardı onuda aynı resımdekı gibi kurdelayla arkasına bagladım arkadakı organze ne renkse bı o renk kurdela bıde kelebegın rengınde bı organze kurdelayla fiyonk yaptım.hem cok basıt hemde cok güzel oldu.amma gözün korktu hee,o resımde hepsi bıarada ya ondan sana zor geldı ama gercekten bişe yok yanı yapmaya
evet ama bayılıyorum ben o mağazaya napıyim...artık yarın gittiğimde mağazaya yapışır kalırmıyım, beni ite kaka dışarı mı atarlar kapatıyoruz artık diye, orasını bilemiycem..ben küvet mevzuunu doğumdan sonraya bırakmıycam..yaz günü sık sık çıp çıp yaptırcaz..hediye getircek olan arkadaşın ne zaman getirir kimbilir..ya da istediğin bişey mi gelir
kizlar cehaletimi bagislayin ama bu sekerleri ne yapacaksiniz ,yani nasil ve kimlere dagitmayi dusunuyorsunuz?fisfisfis
jenny gönder sekerım yaparım,ee günlük yevmiyeemmmmm nekadarr yada seker basına kac lira vercen kac liraaaa
yok tatlim burda bebbek listeni istedigin bir magazadan gidip yapiyorsun, eksiklerini yaziyorsun, etrafindakilerede magazanin ismini soyluyorsun, onlar gittiklerinde senin listeni gorup istediklerini aliyorlar senin adina, hatta internetten bile seninlisteni gorebiliyorlar; internetten bile odeme yapiyorlar yani ama sen sonradan degistirebiliyorsun egr begenmezsen, yani hediyeyi direk sana vermiyorlar, o listedeki sey senin adina odenmis oluyor, yanindada odiyenin adi oluyor, ben mesela aldigim bazi seyleri bile listeye ekliycem, olmadi baska biseyle degistiririm sonra...
haydaaaaa anlaşırız bea vereliniortak
e yuh yani - böyle bişey de ilk defa duyuyorum
Yani yuh derken yanlış anlama sakın nurdancım :) çok tuhafıma gitti - daha ne adetler duycam görecem.....
çok guzel size bakinca heves ediyorum ama ben yurtdisindayim,kimsem yok burda fazla mafoldumben hasteneye kaç kisi gelecek ki en fazla 10 kisi olsun.siz yuz taneden falan bahsediyorsunuz?mevlut olsa haklisiniz oda dogum yaza geliyor herkes turkiyeye gidiyor.heves ettim simdi neyse belki bir kaç tane sadece ozel insanlar için yapabilirim, içimde kalmasin siserim sonra kaydirigubbakcemile3
kizlar cehaletimi bagislayin ama bu sekerleri ne yapacaksiniz ,yani nasil ve kimlere dagitmayi dusunuyorsunuz?fisfisfis
tatlim bende yurt dsndayim hatta sana 2 kere sordum fransada nerdesin diye, ben bukseldeyim, ama dogum sonrasi trye gidicem 1 ayligina, orda dagiticam, burasi icin kart yaptirirm belki bilmiyorum...
oylemi pardon gormemisim msjini. ben paristeyim canim.
canım estarfullah - ben tam 25 gün önce aynı şeyi yazmıştım ama arkadaşlar sağolsun güzel güzel anlattılar bana bende öğrendim - Hastaneye ziyarete gelenlere hatıra olarak verilecek ya da daha sonra evine gelenlere ya da mevlüt yapılınca evine toplu insan geleceği için ozaman da verebilirsin
ehh teeemammmdır ozamanvereliniortak kaydirigubbakcemile3haydaaaaa anlaşırız bea vereliniortak
anaaa daha neler duycaz.heç duymamıstım böle bişe,enteresan ama güzel bişe.çünkü herkez hedıye getıyo ama sende olan seyler var yada cok fuzulı hem onların parası yanıyo hemde senın bi işine yaramıyo.oranın adetını begendım şahsen,her iki taraf içinde bence cok makbulyok tatlim burda bebbek listeni istedigin bir magazadan gidip yapiyorsun, eksiklerini yaziyorsun, etrafindakilerede magazanin ismini soyluyorsun, onlar gittiklerinde senin listeni gorup istediklerini aliyorlar senin adina, hatta internetten bile seninlisteni gorebiliyorlar; internetten bile odeme yapiyorlar yani ama sen sonradan degistirebiliyorsun egr begenmezsen, yani hediyeyi direk sana vermiyorlar, o listedeki sey senin adina odenmis oluyor, yanindada odiyenin adi oluyor, ben mesela aldigim bazi seyleri bile listeye ekliycem, olmadi baska biseyle degistiririm sonra...
çok guzel size bakinca heves ediyorum ama ben yurtdisindayim,kimsem yok burda fazla mafoldumben hasteneye kaç kisi gelecek ki en fazla 10 kisi olsun.siz yuz taneden falan bahsediyorsunuz?mevlut olsa haklisiniz oda dogum yaza geliyor herkes turkiyeye gidiyor.heves ettim simdi neyse belki bir kaç tane sadece ozel insanlar için yapabilirim, içimde kalmasin siserim sonra kaydirigubbakcemile3
3 saat var aramizda:)) biz parise sik gidip geliriz:))) evlendikten sonra mi gittin??
jennynin dedigi gibi evine gelenlere bile verebilirsin bu sekerlerden, ailen tr'de ise senin icin alsinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?