2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Pratik konusunda sana çok katılıyorum - burda bebek görmeye gelenler kapıyo bi çocuk kıyafeti dükkandan bakmıyolar bile fazla (sadece fiyatına bakılıyo) getiriyolar işte adet yerini bulsun diye - kimse sormaz ki burda neye ihtiyacın var onu getirelim diye En yakınlarım bile - mesela bana sadece annem sordu kızım sen neler aldın - eksiğin varsa ben tamamlarım diye - aynı şeylere iki defa para vermeyelim diye Kayınvaldem hep şey diyo - çok şey aldın bize de bırak biraz biz de alalım ama hiç gelip sormuyo ne aldın neyin eksik diye
Öyle işte - bu senin bahsettiğin liste yöntemini çok tuttum :) ben de mi taşınsa oralara :)

süper yaa..bayıldım sizin oranın adetlerine.

evet evlenip geldim buraya.brukselde teyzem oturuyor dugunume gelmisti zamaninda fazla uzak degil tgv ile evet.sende mi evlenip gittin ,kaç yildir ordasin?
benim is +evlilik oldu ayni anda:)) esimle nisanliydik geldigimde, is imkanida olunca geldim, ama ailem tr'de yasiyor, esimin ailesi yillardir burdaydi, onlarda tr'ye donduler, biz kaldik burada, bakalim kismet belki bizde doneriz..3.5 yil oldu:))senin kac yil oldu?? ailen trde o zman seninde??

aslinda tr'de e bildigim kadariyla evlenenlerde bu liste olayina giiyor artik, bence bebek icinde merkezi bi magazadan yapilmaya baslanabilir...

benim 2 buçuk yil oldu, ailem turkiyede evet.ama annemi dogumda yanima getirmeyi dusunuyorum insallah.

sütün hayırlı olsun taze..demek üçünüz haberleştiniz çok iyi yadelikafadulden
günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
mutlu yıllar sana
kurdele fikrini beğendim..çok güzel olur
benim de hastaneye gelenim gidenim olmaz.işyerinde tek kadın benim.erkeklerin de gelecek hali yok.çık yakın bir arkadaşım var o gelir..eve de komşulardan belki gelen olur.ama sevimli şeyler tabii içinde kalmasın.

benim 2 buçuk yil oldu, ailem turkiyede evet.ama annemi dogumda yanima getirmeyi dusunuyorum insallah.

benim annemde gelicek dogumdan 3 hafta once, dogumdan 3-4 hafta sonrada tr'ye gidicez beraber esim de gelicek..mevlutunu falan orada yapicm bebisin cunku tum akrabalar orada bizim..

fasulyem ya evet ben senin sutunu teruk etmeyi unuttumm...o kahveyi kizlaragasinda ictiniz dimiiii, hainlerrrr.....oh olsun, bensiz kahve icerseniz, midene oturur iste boleeee..naniknanik

günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü

İyi ki dooğduuunn tuaaaaanaaaaa :) Mutlu, sağlıklı, uzuuun ömürler diliyorum size...

kıslar ya bişi sorcam şu saç dökülmesi illa oluyomu..doğumdan sonramı başlar..herkes saç dökülmesinden şikayetci..:uhm:

Doğumdan sonra demiri bırakıyoruz kızlar, saçlarımız şu an olduğu gibi gram dökülmüyor :)

Karnını doyurup soluna yattın mı? Bunu yap, öyle gel... :) Korkma. Ben de dün sürttüm bütün gün sokakta, benimki de pek oynamıyor bugün. Bİ kaç tekme yediysen, gerisini düşünme..

Şekerime modifiye yaptım. Sizce hangisi daha iyi?

Yaaa, üstündeki zımbırtıları nasıl yaptın? Düz almıştık??

SERAP senin gecelik işi noldu? Geldi mi, oldu mu?

birde ayni sitede istridye sepet var oda cok cici, bizim nikah sekerlerimiz ve davetiyemiz istiridye ve inciydi bebisnde sekerinde oyle bisey hos olabilir, bizim minik incimiz:)))

evet ben de onu çok beğendim.

Ben de özel ders vermek istiyorum ben deeee..... İstanbul'a gitmeden önce ne güzel, 9 - 10 tane öğrencim vardı. Gene olsun istiyorumm... Özel ders gibi güzel bişi var mı yaaa.. Birebir anında müdahale, çocuğa fayda, sana fayda, maddi gelir... Ne güzel, sakın doğurunca ara verme Gülistan. Aynen devam et, gene evine alırsın.

evet yapilabilir, biraz ugrastirir kes falan ama olsun, bu sekerciler yapiskanli bi kagit kulaniyorlar...

Yaa matbaacılar yapar onlardan, onlarda hazır kalıp vardır zaten. Ahmet yerine Doruk yazıp basarla diye düşünüyorum. 2. procem bu! Eğer yaptığım şekerler bişeye benzerse uçlarına "Hoşgeldin Doruk! .. Ağustos 2009" yazdırıp bastırmayı düşünüyorum. Tabii oğlum aceleci çıkarsa o tarih yalan olur :)

ya kızlar benim kız artık iyice güçlenmişte karnımda güç denemesi yapıyoo sabahtan beri tüm göbeğime yayıldı resmen heryerde hareket eder oldu

Geçen 2-3 akşam bende de oldu o Serap. İşi gücü bırakıp karnımı izledim :)

EVVRRİİİİİMMM, kör evrim, sana bişiler yazmıştım dün gece sitede.. Bi bak e mi ? a.s.

BURKO ayaklarım, bacaklarım ağrıyor, nedendir?? Ayrıca bu 95'i çok tutmadım ben, kapı süsü almaya gittiğimde 90 ile değiştireceğim sanırım. Bi de o Agora'dan aldığım emzirme sütyeni de geceliklerimden görünüyor. Onu da atlet de değiştirmeye gelicem Agora'ya, duyurulur...

fasulyem ya evet ben senin sutunu teruk etmeyi unuttumm...o kahveyi kizlaragasinda ictiniz dimiiii, hainlerrrr.....oh olsun, bensiz kahve icerseniz, midene oturur iste boleeee..naniknanik

"teruk " degil tebrik etmeyi unuttum dicektimsırnaşık şey
buarad sutyeni bol alman iyi olmus, daha buyucek o sutaslar dogumdan hemen once...

sütün hayırlı olsun taze..demek üçünüz haberleştiniz çok iyi yadelikafadulden

Sağol canım, evet iyice damızlık oldum :))

Olsun bebeeem! Ben tebrik edilmek için değil, haber vermek için söyledim.

Kahve konusunda öhm eeee, şeyyy hmmm, yanında sakızlı lokum da vardı cokacimcoook

canim benimde akrabalar turkiyede burda sadece amcam var.ama ben turkiyeye gidemiyorum malesef o yuzden annemin gelmesini çook istiyorum.çoook ozledim.

Şu habere bakarmısınız allah aşkına

Balıkesir'de, doğduktan bir gün sonra hayatını kaybettiği gerekçesiyle doktorların ölüm raporu verip bir kutu içerisinde ailesine teslim ettiği bebeğin yaşadığı anlaşıldı. Hemen başka bir hastaneye götürülen bebek, yapılan müdahale ile hayata döndü.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesirli Hatice-Hüseyin Bölme çifti, 9 yıl boyunca çocuklarının olması için tedavi gördü. İstanbul'da tüp bebek yöntemiyle hamile kalan anne Hatice Bölme, geçen çarşamba akşamı Balıkesir Doğumevi'ne yatırıldı. Perşembe sabahı ikiz bebek dünyaya getiren anne büyük sevinç yaşadı. İkiz erkek çocukları olan baba Hüseyin Bölme de büyük mutluluğa ortak oldu. Ancak doğumdan 15-20 dakika sonra bebeklerden birinin hayatını kaybettiği bildirildi. Halil adını verdikleri diğer bebeklerinin hayatta kalmasıyla teselli bulan aile, dün sabah hastaneden taburcu oldu. Erken gerçekleşen doğum sebebiyle tam gelişmemiş haldeki bebek kuvözde bekletilirken, öğle saatlerinde doğumevinden gelen telefonla aileye ikinci bebeğin de öldüğü açıklandı. Bölme ailesi doğumevinden gelen haberle yıkılırken, bebeğin cenazesini almaya giden baba Hüseyin Bölme'ye alt bezine sarılıp mutfaktaki boş bir reçel kutusunun içine konulup paketlenerek verilen Halil bebek, köyde ikizinin yanında hazırlanan mezardan önce son bir defa annesinin görmesi için eve götürüldü.
Reçel kutusundaki bebeğini alıp seven anne gözyaşı dökerken, yanındakiler çocuğun nefes aldığını fark etti. Birden şoka giren aile telaşla bebeği özel bir hastaneye kaldırdı. Yoğun bakımda çocuk doktorunun yaptığı müdahaleler sonucunda, öldüğü bildirilen bebeğin yaşadığı anlaşıldı. Mor bedeni pembeleşen Halil bebek akciğerine tüp takılarak donanımlı özel bir ambulansla Bursa'daki tam teşekküllü özel bir hastaneye sevk edildi. Seferber olan hemşire ve doktorlar Balıkesir'den Bursa'ya gelene kadar 2 saat boyunca elle solunum desteği sağladı. Bursa'daki özel bir hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Halil bebeğin yaşatılmaya çalışılacağı öğrenildi.
"MEZARA GİDERKEN BEBEĞE BAKTIK, YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI"
İHA muhabirine konuşan baba Hüseyin Bölme, eşinin Balıkesir Doğumevi'nde doğum yaptığını belirterek, "İlk bebeğimizi kaybettik. İkinci bebeğimize sevinirken sevincimiz yarım kaldı. Ölüm raporu verilen bebeğimizi gömmeye giderken eşim, "Son bir defa göreceğim" dedi. 2 saat sonra bebeğin kutusunu açtığımızda yaşadığını gördük. Özel bir hastaneye kaldırdık. Bu nasıl bir iş anlamıyorum. Hastane hakkında şikayetçi olacağım. Sevincimiz kursağımızda kaldı" diye konuştu.

"YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Bursa'daki özel hastanenin acil servis doktoru ise, Balıkesir'deki özel hastanenin kendilerini arayıp yoğun bakımda imkan olup olmadığını sorduğunu belirterek, "Hastayı kabul edebileceğimizi söyledik. Hastamız entübe vaziyette solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakıma alındı. Bu tip hastalarda solunum olmadığı için akciğerine tüp takıyoruz. Solunumu kendi elimizle yaptırıyoruz. Yoğun bakım ambulansıyla Bursa'ya getirildi. Yaşatmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu.
Bölme ailesinin fertleri de kendilerine ölüm raporuyla birlikte bir kutunun içinde paketlenip ağzı bantlanarak teslim edilen bebeklerinin gerçekte ölmediğinin anlaşılması üzerine doğumevindeki görevlilere büyük tepki gösterdi. Olayın bir skandal olduğunu öne süren aile mensupları, ölüm belgesine imza atan doktordan diğer görevli personele kadar herkesin görevini doğru bir şekilde yapması gerektiğini söyledi. Bölme ailesinin fertleri, Başbakan ve Sağlık Bakanı'na seslenerek doğumevindeki sorumsuzluğun hesabını sormalarını istedi. Ellerinde ölüm raporuyla yaşayan bebeklerinin hayatta kalması için mücadele eden Bölme ailesi, acılarının sevince dönüşmesi için dua ediyor. Anne Hatice Bölme, "9 yıldır çocuk hasretimiz var. İstanbul'da tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Allah'ın bir mucizesi işte. O da erken oldu. İnşallah bebeğime sağ salim kavuşurum" dedi.

Öte yandan, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu'nun doğumevindeki olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Gerekli raporların hazırlanması ve aile fertlerinin ifadelerinden sonra, sorumlular hakkında adli ve idari işlem başlatılacağı bildirildi.

ALINTIDIR

Olsun bebeeem! Ben tebrik edilmek için değil, haber vermek için söyledim.

Kahve konusunda öhm eeee, şeyyy hmmm, yanında sakızlı lokum da vardı cokacimcoook

gitmisken birde fal baktirsaydiniz bakalim 2 vadeye kadar eve uzaktan bi misafir geliyormuymus, yanindada kismetlerlekaydirigubbakcemile3

aman Allahim boyle bir dikkatsizlik sorumsuzluk olabilir mi ya ?insallah bebek kurtulur. rabbim bizim karsimiza iyi ve merhametli insanlari çikartsin.kuzucuklarimizi bizlere bagislasin insallah:Saruboceq:

hayir norraa malesef gidemiyorum canim henuz oturma iznimi alamadim ben.esimin var ama benim yok.

hayir norraa malesef gidemiyorum canim henuz oturma iznimi alamadim ben.esimin var ama benim yok.

hadi ya insallah en kisa zamanda alirsin, iyide esin fransa vatandasi degilmi yada olmasa bile onun izni oldugu icin en azindan aile birlesmesinden alman gerekir hemencecik...CADIARZU

TAZECİM afiyet olsun bak benimde evde var damla sakızlı lokumumla kahvem yapayım bari gecen gün gezerken almıştım canım ister die ama lokumlar nerdeyse bitti kahve duruyooo...
gecelik siparişini daha dün verdim pembe medium dediğin gb pazartesi elime gecer onlardada beden kalmamış bekledim dünde gece girdim siparişi bekliyorum heyecanla bakalım...
ben emzirme sütyeni daha almadım son ay al demişti satıcı kız bana....şişcekmi göğüsler son ayda

esim isçi statusunde vatandas degil.evet aile birlesiminden almam gerekiyor haklisin ama burda isler oyle kolay yurumuyor malesef.esim benim geldigim yil aldi çalisma iznini.en az 18 ay çalismasi gerekiyordu aile birlesimine basvurmamiz için.simdi hersey tamam kisa surede almayi umuyorum bende insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…