banada ilk duydugumda tuhaf gelmisti ama gavur adetleri iste evlenirkende bebek oluncada sen listeni yapiyrosun, asil cok da pratik:)))ben ilk elzem seylerin hepsini alicam, geri kalanlari listeye birakicam, hatta aldiklarimi bile ekliycem listeye ki herkes butcesine uygun bisi secsin, emziginden biberonun kuvetine ne bilim sut sagma aletine v.s.
yok tatlim burda bebbek listeni istedigin bir magazadan gidip yapiyorsun, eksiklerini yaziyorsun, etrafindakilerede magazanin ismini soyluyorsun, onlar gittiklerinde senin listeni gorup istediklerini aliyorlar senin adina, hatta internetten bile seninlisteni gorebiliyorlar; internetten bile odeme yapiyorlar yani ama sen sonradan degistirebiliyorsun egr begenmezsen, yani hediyeyi direk sana vermiyorlar, o listedeki sey senin adina odenmis oluyor, yanindada odiyenin adi oluyor, ben mesela aldigim bazi seyleri bile listeye ekliycem, olmadi baska biseyle degistiririm sonra...
benim is +evlilik oldu ayni anda:)) esimle nisanliydik geldigimde, is imkanida olunca geldim, ama ailem tr'de yasiyor, esimin ailesi yillardir burdaydi, onlarda tr'ye donduler, biz kaldik burada, bakalim kismet belki bizde doneriz..3.5 yil oldu:))senin kac yil oldu?? ailen trde o zman seninde??evet evlenip geldim buraya.brukselde teyzem oturuyor dugunume gelmisti zamaninda fazla uzak degil tgv ile evet.sende mi evlenip gittin ,kaç yildir ordasin?
Pratik konusunda sana çok katılıyorum - burda bebek görmeye gelenler kapıyo bi çocuk kıyafeti dükkandan bakmıyolar bile fazla (sadece fiyatına bakılıyo) getiriyolar işte adet yerini bulsun diye - kimse sormaz ki burda neye ihtiyacın var onu getirelim diye En yakınlarım bile - mesela bana sadece annem sordu kızım sen neler aldın - eksiğin varsa ben tamamlarım diye - aynı şeylere iki defa para vermeyelim diye Kayınvaldem hep şey diyo - çok şey aldın bize de bırak biraz biz de alalım ama hiç gelip sormuyo ne aldın neyin eksik diye
Öyle işte - bu senin bahsettiğin liste yöntemini çok tuttum :) ben de mi taşınsa oralara :)
benim is +evlilik oldu ayni anda:)) esimle nisanliydik geldigimde, is imkanida olunca geldim, ama ailem tr'de yasiyor, esimin ailesi yillardir burdaydi, onlarda tr'ye donduler, biz kaldik burada, bakalim kismet belki bizde doneriz..3.5 yil oldu:))senin kac yil oldu?? ailen trde o zman seninde??
sütün hayırlı olsun taze..demek üçünüz haberleştiniz çok iyi yadelikafaduldenBana doktor 31 + ... lı haftada alınabileceğinisöyledi.
Aferin kız, bu ne hız böyle ? Bence lavantayı biraz daha fazla koymalısın. Çok altta kalmış, bak DİDE yemeye kalkıştı =))
EVRİM, inanmadık biz Kuzey'in koca yanaklı olduğuna.. Foto var mı foto :)) Maşallah kuzuya ! 1.5 kg ı devirmiş... Bi de 15 TL ye terlik buldum üstü pullu kırmızı.. Foto koyucam ama çok da rahat değil terlik. Rahatsız da değil ama? idare ederm herhalde. Olmazsa bir araya gelelim, bir dene...
ESRAKO odanız çok güzel olmuş tatlım. Uyusun da büyüsün EEEE - CEEEE....
PEMBE GÖBEK, başın sağ olsun canım. Ayrıca başarılarının devamnı dilerim. 2 zayıfını da en kısa zamanda düzelteceğinden eminim. (Karneye düşünceleri yazmaya başlarız artık, değil mi kızlar kaydirigubbakcemile3 )
Ay bunlar kalmış aklımda kızlar, kusura bakmayın...
Biz bugün BURKO VE KEOPS'la buluştuk. Bebek şekeri malzemesi aldık. Sonraaa manuel göğüs pompası aldım. Bir emzirme sütyeni aldım ama bariz büyük şu anda. Napsam? Şimdiki bedenime göre mi hareket etsem, yoksa büyük olması normal mi?
Bir de bizi yanyana gören :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: esnafı dumura uğrattık. Oturduğumuz bir yerde garson kadın yanımızdan ayrılamadı, kadın böle :1shok: baktı bize :)) Çok komikti. "Nasıl, üçünüz de 7 aylık mısınız? Nasıl ??" diyip durdu. Dedim ki, üçümüz haberleştik. Aynı zamanda hamile kaldık :))) Sonra yüreği kaldırmadı, baktım fenalaşıyor, hemen açıkladık durumu...
Veee en sonunda benden de süt geldi. delikafadulden
Midem çok feci bugün. Sürekli yanıp durdu. İyi ki bir türk kahvesi içtim yani... Gerçi başka şeyler de içtim - yedim ama? Bi de ıhlamur içeyim bari. Nihayet akşam yemeğini balkonda yiyebildik. İsim konusunda bayağı konuştuk Onur'la. Diyorum tek isim olsun, ne gerke var, gel Doruk'u kabullen =)) Yok olmaz, illa da Ilgaz olsun diyor, Çınar diyor, Deniz diyor. Dedim benim üstünlüğüm var, bi kere biz sürekli birlikteyiz, hem ben onu hep Doruk diye seviyorum, dedim. Sanırım ikna olacak. 2 isimli bir insan olarak çok da kolay bişi olmadığını söyleyebilirm.
opuyorumnanaktan Çok yoruldum, benden bu kadar.. İyi geceler kıslar.
mutlu yıllar sanagünaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
kurdele fikrini beğendim..çok güzel olurhihoyyythihoyyytherkese slm. nasılsınız kızlar?
bugun geç girdim nete malum benm ögrenciler.... olsun şikayetçi değilim malum para lazım..:):1rolleyes: ama dun bi ögrencim geldi kız pek bişi anlamıyordu zaten hep 30 falan almıştı gecen snvda zar zor saatlerce çaliştıkda 55 almıştı ve bu sınavından 85 almış ayyy çok sevindim.. emeklerim boşa gitmiyor hemde ailesi içinde sevindim onlarda boşuna para vermiş olmuyolar.. bugun yine gelicekler vee en son pazartesi sabah bi ögrencim gelicek sonra rahatım gerçi haftada 1 gun gelen bir bayan var yaşı buyuk işyeri için kurs alıyor benden o da çok kasmıyor beni çünkü eger işim olursa erteleyip bi sonraki gun olabiliyor..işte böle kızlar.
esrako odanızı çok begendim bende tüllü dolapları herzamn daha çok begenirim.özellikle kız cocugu odalrında harika duruyor...
burko bebek şekeri dnemen gayte başarılı devam et..eferim sana..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben bu perşembe inşallah bi aksilik çıkmazsa eminönune gidicem ordan herbişey alıcam malum çok eksik var. gitmişken şu şeker işlerinede bi bakıım.. kapı süsü falan aslında ben kapıya tülden kocaman bir kurdele yapmak istiyorum.kapılarım beyaz bende mavi tülden boydan boya hani oluyor ya öyle bir kurdele yaapmayı planlıyorum ne dersiniz..kurdelenin tam orta kısmınada araba yada bebek figürü ..
benim de hastaneye gelenim gidenim olmaz.işyerinde tek kadın benim.erkeklerin de gelecek hali yok.çık yakın bir arkadaşım var o gelir..eve de komşulardan belki gelen olur.ama sevimli şeyler tabii içinde kalmasın.çok guzel size bakinca heves ediyorum ama ben yurtdisindayim,kimsem yok burda fazla mafoldumben hasteneye kaç kisi gelecek ki en fazla 10 kisi olsun.siz yuz taneden falan bahsediyorsunuz?mevlut olsa haklisiniz oda dogum yaza geliyor herkes turkiyeye gidiyor.heves ettim simdi neyse belki bir kaç tane sadece ozel insanlar için yapabilirim, içimde kalmasin siserim sonra kaydirigubbakcemile3
benim 2 buçuk yil oldu, ailem turkiyede evet.ama annemi dogumda yanima getirmeyi dusunuyorum insallah.
günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
kıslar ya bişi sorcam şu saç dökülmesi illa oluyomu..doğumdan sonramı başlar..herkes saç dökülmesinden şikayetci..:uhm:
kızlar dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor, gece neredeyse hiç uyumadım düşünmekten.. normal mi acaba , haftası önde olan arkadaşlar sanırım geçen haftalar az hareket ediyor dediğinizi hatırlıyor gibiyim. normal mi yoksa doktora gitmeli miyim???
Şekerime modifiye yaptım. Sizce hangisi daha iyi?
birde ayni sitede istridye sepet var oda cok cici, bizim nikah sekerlerimiz ve davetiyemiz istiridye ve inciydi bebisnde sekerinde oyle bisey hos olabilir, bizim minik incimiz:)))
hihoyyythihoyyytherkese slm. nasılsınız kızlar?
bugun geç girdim nete malum benm ögrenciler.... olsun şikayetçi değilim malum para lazım..:):1rolleyes: ama dun bi ögrencim geldi kız pek bişi anlamıyordu zaten hep 30 falan almıştı gecen snvda zar zor saatlerce çaliştıkda 55 almıştı ve bu sınavından 85 almış ayyy çok sevindim.. emeklerim boşa gitmiyor hemde ailesi içinde sevindim onlarda boşuna para vermiş olmuyolar.. bugun yine gelicekler vee en son pazartesi sabah bi ögrencim gelicek sonra rahatım gerçi haftada 1 gun gelen bir bayan var yaşı buyuk işyeri için kurs alıyor benden o da çok kasmıyor beni çünkü eger işim olursa erteleyip bi sonraki gun olabiliyor..işte böle kızlar.
evet yapilabilir, biraz ugrastirir kes falan ama olsun, bu sekerciler yapiskanli bi kagit kulaniyorlar...
ya kızlar benim kız artık iyice güçlenmişte karnımda güç denemesi yapıyoo sabahtan beri tüm göbeğime yayıldı resmen heryerde hareket eder oldu
fasulyem ya evet ben senin sutunu teruk etmeyi unuttumm...o kahveyi kizlaragasinda ictiniz dimiiii, hainlerrrr.....oh olsun, bensiz kahve icerseniz, midene oturur iste boleeee..naniknanik
sütün hayırlı olsun taze..demek üçünüz haberleştiniz çok iyi yadelikafadulden
fasulyem ya evet ben senin sutunu teruk etmeyi unuttumm...o kahveyi kizlaragasinda ictiniz dimiiii, hainlerrrr.....oh olsun, bensiz kahve icerseniz, midene oturur iste boleeee..naniknanik
Olsun bebeeem! Ben tebrik edilmek için değil, haber vermek için söyledim.
Kahve konusunda öhm eeee, şeyyyhmmm, yanında sakızlı lokum da vardı cokacimcoook
canim benimde akrabalar turkiyede burda sadece amcam var.ama ben turkiyeye gidemiyorum malesef o yuzden annemin gelmesini çook istiyorum.çoook ozledim.
gitmisken birde fal baktirsaydiniz bakalim 2 vadeye kadar eve uzaktan bi misafir geliyormuymus, yanindada kismetlerlekaydirigubbakcemile3
hayir norraa malesef gidemiyorum canim henuz oturma iznimi alamadim ben.esimin var ama benim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?