2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

o zaman ben de bekleteyim elimde bari.. Son ay, baktım olmadı, değiştirtirim anneme. Hayır, evin içinde de kullanırım diye düşünüyordum. Neyse..

serapcım nerden sipariş verdin artış pijama dünyasından mı ve eline geçtiğinde kalitesini yazar mısın ben ordakini çok beğendim ama cesaret edemiyorum da bide internetten alışveriş ne kadar güvenli ben daha hiç yapmadım

hu huuu evros sen nerdesın kuzu,kız bız kac saattır ne diyoz,kapı süsüleri cok ucuz ordan alalım die.anam hamilemısın yoksam sen,sendedemı gitti hafıza :CüvCüv:
ya buarada deniz makarnası ne?

canım sanırım beynim büzüşmekten hiç çalışmıyo ee dedimya siteyi yazdım ama bende arıyodum açınca farkettim diye elimdeki adresi bile unutuyorum düşün yane evet canım deniz makarnası o sünger gibi yüzmeye yarayan sey :CüvCüv: :CüvCüv:

yuhh artık insanlarda ne vicdan ne iş ahlakı hiç bişey kalmamış

ya benim sürekli midem kazınıyo gb ama yiyincede cok geliyoofffff bi rahat edemiyorum ya ac gbyim yada cok yiyip kuscak gbyim

EVROŞŞ
yok canım ben tazenin fantazi loğusa geceliğine bayılmıştım netten onu buldum merak

etme netten sipariş güvenli benim annem çok şey alır netten hiçte sorun olmadı bakalım

siteyi sana yazayım sen bak istersen ben bunu beğendim alt üst takım annem 3 tane

almış zaten bana bende böle bişey olsun istiyordum hem fiyatta çok uygun bence

http://www.avantajliurunler.com/asp/show_stock.asp?product=NLF1713

buarada ben burda bi mağazaya sormuştum artışın geceliğini aynını bana 100 tl dedi kadın allahtan almamışım yoksa kazıklancakmışım....

avantajlı ürünlerin satıldığı yer bursa geçen hafta sonu gittim kızlar, sanırım sık sık gideceğim. almayı düşündüğünüz kalitesinden emin olamadığınız ürünler varsa gidip gözlerimle görüp size bilgi aktarabilirim :))

ya benim sürekli midem kazınıyo gb ama yiyincede cok geliyoofffff bi rahat edemiyorum ya ac gbyim yada cok yiyip kuscak gbyim

aynen canım benımde süreklı midem kazınıyo sankı saatlerdır ac kalmıasım gibi ama tek farkımız yedıkten sonra hiçde kuscak gıbı olmuyom gayet halimden memnun bişekilde karnımı sevıyom -tatlicadiarzu- valla buayı kac kıloyla kapatıcam bilmek istemıyom aslındamafoldumben

saol canım ben sipariş verdim onuda zaten tazeden gördüm beğendim ona göre getirttiyorummm ürünler güzel gbb

kızlar sizin magnezyum benımkı gibi emilerek içilen cinstenmı,cok midemi bulandırıyo yaa,içemıyorum.10 gun hıc kullanmamıstım tabı ayagımada kramp girmiyo die bosuna içmiyim ddım ama kasılmalarım olunca 2 gundur içiyom mecburen(ki gercekten azalttı kasılmalarımı) ama midemı kaldırıyo ya.

benimde cook cook yiyesim var ama sonra rahatsız oluyorm işte ben 53 oldum toplam 8 kilo şimdiye kadar ama en cok bebişiin kilosunu merak ediyorummmm

benimkisi toz eritip içiyosun ama o bile beni kötü yapıyo üstünde meyvasuyuna karıştırabilirsiniz yazıyo allahtanda ben meyva suyunda eritip içebiliyorumm

o zaman ben de bekleteyim elimde bari.. Son ay, baktım olmadı, değiştirtirim anneme. Hayır, evin içinde de kullanırım diye düşünüyordum. Neyse..
taze gadın ben emzirme atleti aldım.şu an 80-85 takıyorum 90 aldım denedim biraz boşluk var ama süt falanda oşunca anca bir de penye olduğundan esner.şimdilik bir tane aldım hastanede giyerim memnun kalırsam bir tane daha alırım.sütyenler de beden işi varya sırttan olsa önden olmaz önden olsa sırttan olmaz..bu daha kullanışlı geldi bana evrim pirim de öyle yazmştı.markası bebefox fiyatı 19.
benimkisi toz eritip içiyosun ama o bile beni kötü yapıyo üstünde meyvasuyuna karıştırabilirsiniz yazıyo allahtanda ben meyva suyunda eritip içebiliyorumm

benimki de toz..mide bulandırıyor içerken.

Merhaba Güzel Annişleeerrr...

1 haftaya yakın giremedim. Bu arada çooookkk gelişmeler olmuş. Geçmişi atlaya atlaya okumaya çalıştım.
Öncelikle tüm rahatsız olan annelere (özellikle ESRAKO VE EVRıM'e) GEÇMıŞ OLSUN.
EVRıM'
ciğim özellikle seni çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü ben de de aynı sorunlar var.
ESRAKO seni de çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü daha önce dış gebelik geçirmiş ve bebeğini kaybetmiş biri olarak yaşadığın o korkuyu çok iyi biliyorum.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah...

GYPSYESRA ve BAŞAK,
Benim de bu aralar moralim bozuktu. Ayın 25'inde doktora gittim. 29+4 iken bebişimin kilosu 1,170 kg çıktı. Gelişimi çok geri kalmış ama yemenden kaynaklanmıyor, muhtemelen kullandığın kalp ilaçları bebeğin gelişimini etkiliyor dedi. Şimdi o ilaçları kesmeni de isteyemem dedi. Artık her hafta gitmemi istedi. Her hafta takip edelim, bebek için içerdeki şartlar dışarıya göre daha kötü olmaya başlarsa hemen alırız bebeği dedi. Diyet yaptığım için ölçüsünden fazla bişi de yiyemiyorum bebek beslensin diye.

Sonra kalp doktorumla görüştük. O da kurrul topladı, bütün hocalar hepsi eko çekimine girdiler.
Senin kalbin bebeği ancak bu kadar besleyebiliyor dedi. Ama benim isteğimle biraz da kalp ilacını yarıya düşürdük. Çünkü bebeğimin gelişmesini istiyorum.
Bir de GYPSYESRA, doktor bana da devamlı dinlenmem gerektiğini ve sol tarafa yatmamı istedi. Ama ben kesinlikle soluma yatamam hemen kalbim çarpmaya başlar dedim.Peki o zaman dedi. Sonra gene de bebişim için denedim eve gelince, ama malesef yatamadım.

ışte bende durum böyle. Biz her gittiğimizde bu tarz bişeyle karşılaştığımızdan bebişimizin fotosunu istemek aklımıza bile gelmiyor. Şimdi ben de çok korktum artık, devamlı dinlenmeye çalışıyorum. Zaten EVRıŞ gibi çarpıntılarım çok oluyor. Allah'tan hepimiz için hayırlısını ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmamızı diliyorum.

Şimdi merakla Salı gününün gelmesini bekliyorum. ınşallah bebişim normal kilolara gelmiş en azından yaklaşmış olur. Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

Bebişine ciciler alanlar olmuş. Şimdi onlara bakmaya çalışacağım. Hepsine hayırlı olsun, hepsi iyi günlerde giyerler inşallah.
PETRıK ve ŞEKERı ÇIKAN DıĞER ARKADAŞLAR,
Beni 1 ay sonra çağırdı doktor tahlil için. Diyetimi yapmaya çalışıyorum. Diyete ilk başladığımda ben de aç kalıyordum, hatta kilo bile verdim. Sonra diyet listesini değiştirdik de biraz yiyebileceğim şeyler arttı.
Hepinize kolay gelsin diyorum.
PETRıK, odanız yavaş yavaş hazırlanıyor anladığım kadarıyla. Allah bebişini sesiyle doldursun odayı.

Benden şimdilik böyle kızlar. Artık çok sık giremiyorum. Girsem de geçmişi okumaya çalışıyorum. Ama arada yazmaya çalışırım.
HEPıNıZı GÜZEL YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM.

DİDE'ciğim, hayırlı olsun canım.
Şu emzirme atletini nereden aldın bir de resmini çekip koyabilir misin canım. Ben burda bulamıyorum, her yerde sutyenini satıyorlar. bir tane bulmuştum, o da penye değil, çok sıktı rahatsız etti

kaçakkedi umarım bebişin kalabildiği kadar sağlıkla dünyanın en güvenli olan o yerinde kalır.31.haftaya girmişsin az kalmış Allahın izniyle.sağlığı iyi olsun da kilosu hiç önemli değil tabi..ınşallah bundan sonraki evreyi kolayca geçirirsiniz.

ben buradan büyük bir bebek mağazasından aldım çok da beğendim penyesini..ama şurda da var daha ucuz.kutudaki resimden biraz farklı önü..resim eklemede problem var.yoksa eklerdim.ayrıca klipsli emzirme kolaylığı için tıpkı sütyenler gibi
☞ Bebefox Emzirme Atleti - TEN RENGİ : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil

Sağol canım. Bu ne güzel bir dilek böyle, çok mutlu oldum okurken. Allah'ım hepşmizin dualarını kabul etsin. Amin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…