2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canlarım ben ablamdayım annemler cenazeyı gömmüşler salıya anca gelırız dediler ablamın 2 yasındakı oğluna annem bakıyodu zuzum bana kaldı pazartesı ben bakıcam tek basıma bakalım nasılmıs sabır isteyen bısey ama bakalım hepinizi cok öpüyorum ben kactım arada yıne gırıp bakarım

hadi bakalim hayirlisi, burdada prosedurler beni olduruyor, ellerinen gelen zorlugu cikariyorlar yabancilara..

benim suda eritiliyor, limonlu, tatli, ben cok seviyorum tadini:))

kaçakkedi canım sakın üzülme,bebegın bırascık gerı kalamıs sanırım cok fazla degıl.bencede saglıklı olsunda 300gr eksık olsun kılosu.dogduktan sonra toparlar inşallah.bırde sende kafana takıp stres yapma,bebegınıde üzme canımdiyetten dlayı fazla bişe yiyemıyorum yazmıssınya,herzaman enönemlı gıda maddelerınden bırer kasık fazla ye.mesela kırmızı et,sebzeye zaten sınır yoktur heralde.bol bol semizotu tüket slatalık zaten faydalı.ayrca suan mevcut olan meyveler resmen vitamın deposu özellıkle muz kiraz kavun yenı dünya kayısı.bebegın gereklı vitamınlerı alacaktır hiç üzülme canım :1hug:

canım başınsagolsun, valla yegenıne bakıcaksan Allah kolaylı versın diyim,hemde 2 yasında baya zorlar şimdi senı.kendı yegenımden bılıyorumda :1rolleyes: ama gercekten cok zevklı ugrasması kolay gelsın
benim suda eritiliyor, limonlu, tatli, ben cok seviyorum tadini:))

benımııde limonlu gıbı ama mıdem almıyor zor emıyorum onu.bana nıye suda erıtılen vermemıskı :dilcikar:benımkı magnezyum diaspora mı ne adı

kacak kedi umarim bebiisin gelisimi en iyi ekilde tamamlar, ve sagsaglim kavusursunuz..

kizlar kuzumun karyolainin yatagini da aldik, yarin karyolamizin komple fotosunu ceker koyarim...

COMELY,

Başın sağolsun canım. Allah kolaylıklar versin.

MıNıK KELEBEK ve NORRAA,
Teşekkür ederim. Minik Kelebek, malesef et ve sebze de ölçülü, yediğim herşeyin ölçüsü var. Yalnız salatalık demişsin. Salatalık sudan başka bişey değil diye bilirdim ben bir de kavun mesela.
Bunların ne faydası var ki, sadece ferahlatıcı özellikleri var o kadar. Ben mi yanlış biliyorum.

kizlar kuzumun karyolainin yatagini da aldik, yarin karyolamizin komple fotosunu ceker koyarim...

Allah sağlıkla içinde yatmasını nasip etsin...

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM. KOCİŞ GELDİ. YEMEK SAATİM GEÇİYOR.
HEPİNİZE İYİAKŞAMLAAAAARRRRRR
ÖPSÜN SİZİ TAVŞANLAAAAARRRRRR..........a.s.

kizlar buarada biberon, biberon isiticisi ve biberon sterilizatorlerine de baktim, haftaya da onlari alicam biraz daha fiyat arastirip ama hepsini avent marka alicam..

Bebege basta ortopedık yatakl almamak gerekıyor kuzu.. vısko tarzı bı yatak alsan daa ıyı olacak.. ınternette 60 a kadar bulabılırsın fıyatını.

Kuvetı 40 tls ı.. döt canagını 10 tls ına aldım cıgerım..

Burko o tabancayı 10 tls ına almıstı kuzu..sımdı verdıgınız o sıtelerden bı calısayım bakimm.. secmece yapimm... aklıma sole bısı gelıo.. hastane ıcın de yapıcam o suslerden.. ama onları bıraz daha bole ozel bısılerden yapıcam.. hastaneye gelen arkadaslarıma da hep magnetlerden dagıtırım.. hem de cıkolata dagıtırımm dıe dusunuyorum.... ne dersınız???

kızlar işte ben böle düşünüyorum aynen bu şekılde kelebeklerı hazırlayıp köpüğe batırıcam kı cubuklar ayaykta dik durabılsın http://www.fiyojunior.com/File/?_Args=ProductImage,363,Fiyo,253

Tubam.. sanırım bunlar seker hamuruyla yapılmıs kurabıyeler değil mi?? süs bişi oldugnu sanmıyorumm..

Gelenegın gusellıgıne bak.. peahhh.. bız de de mıllet kendıne sahane bekler, gelırken pazardan 3 tls ına pıjama alır gelır :1closedeyes:

Heyecanla bekliyorus...

Burcucummm gördüm annem.. bugun yıne terlık ıcın dolandım bıras.. ben bı nane bulamadım yıne.. du bakalım sonumuz hayır ola.. sut annelıgın de hayırlı olsun.

Kacakkedim.. kılosuna cok takılma bebısının.. bence o kadar da tehlıkelı boyutlarda degıl.. hıc bır saglık sorunu olmayana ama senınle aynı kıloda olan arkadaslarımız var .

kizlar buarada biberon, biberon isiticisi ve biberon sterilizatorlerine de baktim, haftaya da onlari alicam biraz daha fiyat arastirip ama hepsini avent marka alicam..

ben de avent alıcam..ama hemen lazım olur mu? göğüs pompasını alıcam o sette var..sonra bakarım duruma diyorum.hemen lazım olmaz inşallah.sütüm olacak diye şartladım kendimi.

saol canım tesekkür ederim
benimkide suya meyve suyuna yada süte katılıyo limonlu ama midem kaldırmıyo benimde

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlar bebeğin güzel düşün dua edelim hersey güzel olsun

ben de avent alıcam..ama hemen lazım olur mu? göğüs pompasını alıcam o sette var..sonra bakarım duruma diyorum.hemen lazım olmaz inşallah.sütüm olacak diye şartladım kendimi.

sagdigin sutude biberonla vermiycekmisin, o sutude o biberon isiticisinda syun icinde isitiyorsun ,sonra biberonlari sterlize etmen gerek..ben kres icin almak zorundayim, sutum gelse bile krese kendi sutumu birakicam biberonla..sterilize etmek icin gerekli, bide bazi geceler tibete devredicem ebeisi besleme isini:jeyyar zamanda isitici gerekli:jeyyar:

EVRıŞ ve EVROŞ
Çok teşekkür ederim canlarım. ılk zaman bayağı üzülmüştüm, ama şimdilerde biraz daha iyiyim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

doğru diyorsun nora cahilliğime ver ..haklısın

Kızlar,
Biberon için Dr.Brown'sı da düşünün derim ben. Bana da yeğenlm tavsiye etti. Onun bebişi 11 aylık. Dr.Brownsun biberonları hava yapmayı ve gaz oluşmasını önleyici şekilde dizayn edilmişler. Ben de ondan aldım.

Ama biberonları kaynatınca (bizim buraların suyu çok kireçli olduğundan) eski yüzlü oldular, cam gibi olan biberonlar. Ben de tekrar kaynattım. Daha da kötü oldular canım sıkıldı.
Sonra tekrar iyice silip kireci hiç olmayan kettle dan su alıp onla tekrar çalkaladım ben de. Biraz bişeye benzediler.

DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…