hadi bakalim hayirlisi, burdada prosedurler beni olduruyor, ellerinen gelen zorlugu cikariyorlar yabancilara..esim isçi statusunde vatandas degil.evet aile birlesiminden almam gerekiyor haklisin ama burda isler oyle kolay yurumuyor malesef.esim benim geldigim yil aldi çalisma iznini.en az 18 ay çalismasi gerekiyordu aile birlesimine basvurmamiz için.simdi hersey tamam kisa surede almayi umuyorum bende insallah.
kızlar sizin magnezyum benımkı gibi emilerek içilen cinstenmı,cok midemi bulandırıyo yaa,içemıyorum.10 gun hıc kullanmamıstım tabı ayagımada kramp girmiyo die bosuna içmiyim ddım ama kasılmalarım olunca 2 gundur içiyom mecburen(ki gercekten azalttı kasılmalarımı) ama midemı kaldırıyo ya.
canım başınsagolsun, valla yegenıne bakıcaksan Allah kolaylı versın diyim,hemde 2 yasında baya zorlar şimdi senı.kendı yegenımden bılıyorumda :1rolleyes: ama gercekten cok zevklı ugrasması kolay gelsıncanlarım ben ablamdayım annemler cenazeyı gömmüşler salıya anca gelırız dediler ablamın 2 yasındakı oğluna annem bakıyodu zuzum bana kaldı pazartesı ben bakıcam tek basıma bakalım nasılmıs sabır isteyen bısey ama bakalım hepinizi cok öpüyorum ben kactım arada yıne gırıp bakarım
benim suda eritiliyor, limonlu, tatli, ben cok seviyorum tadini:))
kizlar kuzumun karyolainin yatagini da aldik, yarin karyolamizin komple fotosunu ceker koyarim...
öyle deme ya aaaaaa kızıyorum bakklava: yani kötü düşünmekte 1 numarasınız ha !!
Alın bakalım fotolarını merakla bekliyoruz - heycan basmıştır seni şimdi :))))
Ben odasını alacağım yerle anlaştım 90 liraya yatağını ortopedikmiş
vay anasını..burda sordum nerdeyse aynısı 50 tl dediler..
bişey sorcam evrim sana şu küvetli taslı takımı kaça almıştın mothercare den..yarın antalya mothercare turumuz olacak da fiyat karşılaştırayım bakıyim..
evet cok güzel o tüğler hemde demen gıbı fiyatı cok ucuz 100 tane 5lira dio.buarada sen kapı süsünü cok iyi ucuza bulmussun.ben burda baktım hiç bi özellıgı yok 25 lira.bu bebek malzemelerıyle beraber sipariş verırsem banada uyguna gelmıs olcekk
kesınlıkle katılıyorum kuzu.bende magnet yapıstırcam arkasına zaten benım o kelebeklerden buzdolabımda var,bebek şekerimde ordan estı aklıma kelebekten yapıyım die.bıde övünüyorum pazardan 50 tanesını 20 ayarlarım belkıı adamdan die.anacım 100 tanesı 20 liraymıs meger
hmm sen o şekılde aldın yanı kapı süsünü,bende diyorum baya bı ucuza kapatmıs bu olayı.valla öle güzel bi kapı süsü olsun dersen 35ten baslıyo
evet cok site var evrişim,sakın kafayla iyicene bakmak lazım evet.buarada yapıstırıcı bıldiğimiz jopan yapıstırıcı adıda force 805 mı force 850 mi ne.ama şimdi düşünüyorum acep bu magnetı yapıstırırmıkine?:uhm: aman valla olmassa alırım o siteden bı tane silikon tabancası 6 liraymıs oda.borkom onu kaca aldıkı?
kızlar işte ben böle düşünüyorum aynen bu şekılde kelebeklerı hazırlayıp köpüğe batırıcam kı cubuklar ayaykta dik durabılsın http://www.fiyojunior.com/File/?_Args=ProductImage,363,Fiyo,253
yok tatlim burda bebbek listeni istedigin bir magazadan gidip yapiyorsun, eksiklerini yaziyorsun, etrafindakilerede magazanin ismini soyluyorsun, onlar gittiklerinde senin listeni gorup istediklerini aliyorlar senin adina, hatta internetten bile seninlisteni gorebiliyorlar; internetten bile odeme yapiyorlar yani ama sen sonradan degistirebiliyorsun egr begenmezsen, yani hediyeyi direk sana vermiyorlar, o listedeki sey senin adina odenmis oluyor, yanindada odiyenin adi oluyor, ben mesela aldigim bazi seyleri bile listeye ekliycem, olmadi baska biseyle degistiririm sonra...
kizlar kuzumun karyolainin yatagini da aldik, yarin karyolamizin komple fotosunu ceker koyarim...
kizlar buarada biberon, biberon isiticisi ve biberon sterilizatorlerine de baktim, haftaya da onlari alicam biraz daha fiyat arastirip ama hepsini avent marka alicam..
EVROŞŞ
yok canım ben tazenin fantazi loğusa geceliğine bayılmıştım netten onu buldum merak
etme netten sipariş güvenli benim annem çok şey alır netten hiçte sorun olmadı bakalım
siteyi sana yazayım sen bak istersen ben bunu beğendim alt üst takım annem 3 tane
almış zaten bana bende böle bişey olsun istiyordum hem fiyatta çok uygun bence
http://www.avantajliurunler.com/asp/show_stock.asp?product=NLF1713
benimkide suya meyve suyuna yada süte katılıyo limonlu ama midem kaldırmıyo benimdekızlar sizin magnezyum benımkı gibi emilerek içilen cinstenmı,cok midemi bulandırıyo yaa,içemıyorum.10 gun hıc kullanmamıstım tabı ayagımada kramp girmiyo die bosuna içmiyim ddım ama kasılmalarım olunca 2 gundur içiyom mecburen(ki gercekten azalttı kasılmalarımı) ama midemı kaldırıyo ya.
Merhaba Güzel Annişleeerrr...
1 haftaya yakın giremedim. Bu arada çooookkk gelişmeler olmuş. Geçmişi atlaya atlaya okumaya çalıştım.
Öncelikle tüm rahatsız olan annelere (özellikle ESRAKO VE EVRİM'e) GEÇMİŞ OLSUN.
EVRİM'ciğim özellikle seni çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü ben de de aynı sorunlar var.
ESRAKO seni de çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü daha önce dış gebelik geçirmiş ve bebeğini kaybetmiş biri olarak yaşadığın o korkuyu çok iyi biliyorum.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah...
GYPSYESRA ve BAŞAK,
Benim de bu aralar moralim bozuktu. Ayın 25'inde doktora gittim. 29+4 iken bebişimin kilosu 1,170 kg çıktı. Gelişimi çok geri kalmış ama yemenden kaynaklanmıyor, muhtemelen kullandığın kalp ilaçları bebeğin gelişimini etkiliyor dedi. Şimdi o ilaçları kesmeni de isteyemem dedi. Artık her hafta gitmemi istedi. Her hafta takip edelim, bebek için içerdeki şartlar dışarıya göre daha kötü olmaya başlarsa hemen alırız bebeği dedi. Diyet yaptığım için ölçüsünden fazla bişi de yiyemiyorum bebek beslensin diye.
Sonra kalp doktorumla görüştük. O da kurrul topladı, bütün hocalar hepsi eko çekimine girdiler.
Senin kalbin bebeği ancak bu kadar besleyebiliyor dedi. Ama benim isteğimle biraz da kalp ilacını yarıya düşürdük. Çünkü bebeğimin gelişmesini istiyorum.
Bir de GYPSYESRA, doktor bana da devamlı dinlenmem gerektiğini ve sol tarafa yatmamı istedi. Ama ben kesinlikle soluma yatamam hemen kalbim çarpmaya başlar dedim.Peki o zaman dedi. Sonra gene de bebişim için denedim eve gelince, ama malesef yatamadım.
İşte bende durum böyle. Biz her gittiğimizde bu tarz bişeyle karşılaştığımızdan bebişimizin fotosunu istemek aklımıza bile gelmiyor. Şimdi ben de çok korktum artık, devamlı dinlenmeye çalışıyorum. Zaten EVRİŞ gibi çarpıntılarım çok oluyor. Allah'tan hepimiz için hayırlısını ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmamızı diliyorum.
Şimdi merakla Salı gününün gelmesini bekliyorum. İnşallah bebişim normal kilolara gelmiş en azından yaklaşmış olur. Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...
Bebişine ciciler alanlar olmuş. Şimdi onlara bakmaya çalışacağım. Hepsine hayırlı olsun, hepsi iyi günlerde giyerler inşallah.
PETRİK ve ŞEKERİ ÇIKAN DİĞER ARKADAŞLAR,
Beni 1 ay sonra çağırdı doktor tahlil için. Diyetimi yapmaya çalışıyorum. Diyete ilk başladığımda ben de aç kalıyordum, hatta kilo bile verdim. Sonra diyet listesini değiştirdik de biraz yiyebileceğim şeyler arttı.
Hepinize kolay gelsin diyorum.
PETRİK, odanız yavaş yavaş hazırlanıyor anladığım kadarıyla. Allah bebişini sesiyle doldursun odayı.
Benden şimdilik böyle kızlar. Artık çok sık giremiyorum. Girsem de geçmişi okumaya çalışıyorum. Ama arada yazmaya çalışırım.
HEPİNİZİ GÜZEL YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM.
ben de avent alıcam..ama hemen lazım olur mu? göğüs pompasını alıcam o sette var..sonra bakarım duruma diyorum.hemen lazım olmaz inşallah.sütüm olacak diye şartladım kendimi.
sagdigin sutude biberonla vermiycekmisin, o sutude o biberon isiticisinda syun icinde isitiyorsun ,sonra biberonlari sterlize etmen gerek..ben kres icin almak zorundayim, sutum gelse bile krese kendi sutumu birakicam biberonla..sterilize etmek icin gerekli, bide bazi geceler tibete devredicem ebeisi besleme isini:jeyyarzamanda isitici gerekli:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?