2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)

Evrriim, bunlar da terliklerim işte. Kemeraltından 15 TL ye aldık..

Bugun Cumartesi diye mi böyle bu site, yoksa akşamları genelde kimse girmiyor mu artık?
Ben uzun süredir giremeyince herkes dağılmış gibi geldi sanki.
Ama geçmişi de okuyamadım çok ilerlemişsiniz. Heralde gündüzleri daha fazla yazıyorsunuz kızlar...

evet o markaya da iyi diyorlar.aventten daha kolay bulunuyor ve daha ucuz.ben de suluğunu beğendim onun.bir tane de gaz yapmayan biberonunu gördüm içinde ince bir boru vardı.

helinciğim harika harika harika..ben de güzel haberler alırım umarım...bebişine de kocaman maşallah.ben 32 haftadan sonra yazıldığını öğrenmiştim raporun.yani tam 32. hafta dolunca.peki o raporu ne yapacaksın idareye mi vereceksin?

dide
eminim sendeki sıvı da geçici olan bi sıvı.bana 23. haftamda bu sıvıyı söyledi ama önemli değil dedi.sonra her gittiğimde azaldığını belirtti.bugün ise tamamen kaybolmuş dedi.canım bol bol protein al.bana hep kırmızı et kurufasulya nohut mercimek yememi önerdi sıvının kaybolması için.ve çok şükür yok olmuş.sende bunları bol bol tüket.protein eksikliğinden kaynaklanan bi sıvıydı dedi ve geçici olduğunu biliyordum dedi.oğlumu çok net yine göremedik.yarım yamalak gösredi yüzünü ama çok somurtmuş dedi doktor.net görüntü yoktu eliyle kapatıp açarken yakalamaya çalışıyordu doktor.yani yine kime benzediğini yüzünü göremedik anlayacağınız ama güzel haberler duyunca hiç önemi kalmıyor

Ben çıktım kızlar.
Burda hava felaket sıcak. Bu sıcaklar artınca ne yapacağız bilemiyorum. Bir de bilg.ın sıcaklığı ancak bu kadar dayanabildim.
Sonra tekrar görüşürüz inşallah...
Bu arada TAZE terliklerin hayırlı olsun canım benim.

dide
ulltrason ölçümlerine göre verdi doktorum ultrasona göre 32+6 günlük çıkınca kendisi hatırlattı bana.ben unutmuştum bile. idareye vereceğim.onlar başka bi şey gerekirse yölendirirler beni

taze esrak görmesin o da taşlı istiyordu..çok şık olcaksın hastanelerde güle güle giy..
deniz ürünlü şekerler harika bence o bebeklilerden çok daha güzeller..çok severim deniz canlılarını

helincim masallah ya nasil hizli buyumus, allah nazarlardan korusun...
burcu cok guzel olmus bu sekerlerde..
biberon icin belki bir tanede dr.browns alabilirim ama burda herkes avent i oneriyor..

aynen helin ben de önceden çok merek ederdim kime benziyor diye şimdi sadece sağlıklı olmasını diliyorum..bana et tüket demedi doktorum..ama senden duydum ya yemeye gayret ediyorum.
dide
ulltrason ölçümlerine göre verdi doktorum ultrasona göre 32+6 günlük çıkınca kendisi hatırlattı bana.ben unutmuştum bile. idareye vereceğim.onlar başak bi şey gerekirse yölendirirler beni

benim de sata göre ilerideydi..ama randevum 1 hafta sonra..bir şey demedi belki de ben çok üzülmüştüm unuttu.gidince sorayım.olmazsa satım baz alır.şimdi sen temmuzun kaçına kadar çalışacaksın bu durumda?inşallah zamannda gelir de bebişin izinlerini verimli bir şekilde kullanırsın.

kizlar birsey sorucam sizinde caniniz turk kahvesi istiyor mu benim gibi?nerdeyse kasik kasik yiyicem çok hos geliyor tadi kokusu.içiyorum simdi himmm misss

cnm bu haberi izleyince televizyonda bende bizim hastane sandım ve çok korktum ama bu yaşadığını öğrendiklerinde götürülen hastane bizim hastane neden bebeği oraya yatırmadılarda bursa ya gönderdiler merak ettim ama :uhm:

kizlar birsey sorucam sizinde caniniz turk kahvesi istiyor mu benim gibi?nerdeyse kasik kasik yiyicem çok hos geliyor tadi kokusu.içiyorum simdi himmm misss

benim hep ister ama ben frenliyorum kendimi,tiryakisiydim ama icindeki kafeinden dolayi cay-kahve icmiyorum hamilelikten beri, toplasan 3 kere turk kahvesi icmisimdir, 3. sunu dun gece ictim:))

seni telve canavarı nurdana havale ediyorum...bürüksele gidiver yakınmış ne de olsazemuszemus

benim hep ister ama ben frenliyorum kendimi,tiryakisiydim ama icindeki kafeinden dolayi cay-kahve icmiyorum hamilelikten beri, toplasan 3 kere turk kahvesi icmisimdir, 3. sunu dun gece ictim:))

bak ben malımı bilirim nasıl atladı hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…