2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Şükürler olsun.. cok gusel bır haber.. Dido da dort gozle senın haberını beklıyordu.. Helınım.. ellerine sağlık, cok gusel bakmıssın ogluna.Allah nazarlardan saklasın.

Burcum,parmak arası aldıgını solememıstın, rahat gıyebılyıor musun barı onları annem.. ama cok guseller.. gercekten cok begendım. Şekerlerin de cok cici olmuş.. arkalarında maget var mı.. koysan emınım cok daha hoş olur.. en azından buzdolabına yapıstırılır..

illa yapıştıracaksın gadın taktın de mi? parmak arası çok güzel ama ben eğilmeden giyemiyorum evriş..taze bana bunu da öğretsin..söyle ona

lalce
irandan sonra çok şükür düzgün doktorlar görebildin.şimdi için daha bi rahattır.korkulacak bi şeyinin olmaması güzel haberler canım.

evriş
oğluna maşallah artık bizi şaşırtacak düzeyde hızlı büyüyorlar.

comelly
amcan için üzüldüm.allah kalanlara sabır versin mekanını cennet etsin.

dogru soze ne hacet:)) hele izmir'den su damla sakizi aramoli kahvelerden almistimm, haftada yada iki haftada bir hak tanidim kendime ama hergun icmemek icin zor tutuyormsengözlerimebaksanab

hiç içmedim..güzeldir herhalde..kahveyi hiç sevmem zaten..ama damla sakızlı güzel olabilir.

NURDAN e-bebek.com da arçelik streilizatörler 50 TL idi. Ben aldım, koydum kenara. Aynı zamanda mama ısıtıcısı olarak da kullanılıyor.

KAÇAKKEDı sağol canım. O halimizle ayağımızda pulla terliklerle bakalım nereye kadar :)))

DıDE, deniz canlıları ile ilgili şeyleri ben de çok severim. Ama çok nikah şekeri gibi olmadı mı onlar yaf? Yani bebek şekeri olduğuna dair bişi yok onlarda. O yüzden kafam karıştı onlarla ilgili.

EVRıM, magnet tabii ki var :) bence de ortalıkta atılmasın, hatıra kalsın... Parmak arası ama elinle müdahaleye gerek kalmıyor. Rahatça giyiliyor.

TAZE bence çok güzeller..verecek kimsem olsa ben de onlardan alırdım..bebek ortada zaten belli
terlik işinde müdahale şart bana..hatta geçen giyeyim dedim kendim müdahale edemediğim için salifo müdahale etti..ama yürüyemedim eskisi gibi ayaklar şişti çok acıttı

Hmm, senin ayaklar antika o zamn :)))

dide
ben 28-29 haziran gibi ayrılıyorum.zaten 1 temmuzda tatilim başlıyor

esrako
eceye maşallah.odasınada bayıldım.mutlu günler geçirin kızınla o odada

kaçakkedi
geçmiş olsun canım.kiloyu çok takma hepsi doğduktan sonra büyüyorlar.

kızlar hepinize teşekkür ederim.doktordan güzel haberlerle çıkmak inanılmaz bi duygu.şimdi dinleneceğim.bayağı bi dolaşıp yoruldum.hepinize iyi geceler

Hmm, senin ayaklar antika o zamn :)))
35 numerö ayaklarımın nesi antika gadın delirtme benii parmaklar yakın anacım:1closedeyes:

doğru ya helin.okul tatil luyor zaten...kendimle karıştırıyorum hep.tazeye de yapmıştım böyle..kafamçokkarıştı

canım bak alıntı yaptım senın için
Salatalık : Kabakgillerden bir çeşit bitkidir. Yemiş gibi yenen ya da salatası yapılan, gevrek, serinletici ve suluca yemişine de hıyar denilmektedir. İçeriğinde A ve C vitamini bulunur. Pek çok çeşidi vardır.
Salatalığın yararları:
İdrar söktürür.
Vücut yorgunluğunu giderir.
Romatizma ve mafsal ağrılarında faydalıdır.
Susuzluğu keser.
Kandaki şeker miktarını düşürür.
İnsülin ihtiyacını karşılar.
Ter bezlerinin düzenli çalışmasını sağlar.
El, yüz, boyun kırışıklıklarını ve lekeleri giderir.
Cilde güzellik verir
KAVUNUN FAYDALARI
Kavun, B vitamini, brom ve iyot içeriyor, sinirleri yatıştırıyor, kanı temizliyor ve kolay bir uyku sağlıyor. Damar tıkanıklığı, kansızlık için de öneriliyor. Ama hazmı karpuza göre daha güç. . Açık renkli ve düz kabuklu "bal kavunu" iyi bir C, A vitamini, potasyum ve çinko kaynağı olarak en değerliler arasında yer alıyorA, B 1, C vitaminleri, meyve şekeri, selüloz gibi öenmli maddelerı barındırıyor
ALINTIDIR
Tubam.. sanırım bunlar seker hamuruyla yapılmıs kurabıyeler değil mi?? süs bişi oldugnu sanmıyorumm..
.
yokk kuzu bu resımdekıler keceyle yapılmıs,hemde sepetin fiyatını sölimmi 150 tl :1shok: yanı ünlü bi sitede hersey gıbı onunda fiyatını abartmıslar.ben fikir amaclı gösteriyim dedım.sepetın içine köpük koyucam cubuklarıda köpüğe batırıcamkı dik ve düzgün dursun dimi yanı yerimseniben
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş..........................
ohh maşşalah kuzuna.ayrıca o sıvının kaybolmasına cok sevındım dideciğimizede cok iyi moral olmustur emınım.nazar degmesın oglusunaaa
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)

]

cok güzel olmus canım.ellerine saglık,

ülen taze foto koydurtturup dudağını uçuklatacaksın illa de mi? en beğendiğim yerim ayaklarımdır lennn.herşeye laf söyletirim onlara asla

merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.

tuba o tazenin eline felan sağlık değil almış onları tembel gadın:dilcikar:

merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.

maşallah kuzuna.onun formülü var bir kaç tane biri de femuar kemiği uzunluğunun 7 ile çarpolması.FL yazan ölçümü 7 ile çarparsan yaklaşık bir sonuç veriyormuş.

burko modifiye hali cok guzel olmus, kelebegin verdigi sitee o tulu cok begenmistim almissin sende..
eger maliyet fazla olmiycaksa hepini ayni biblodan yap bence cok seker olmuss...
Heh he! O benekleri kendim yaptım bensengözlerimebaksanab

Silikon tabancasını tercih et bence. Yapıştıracağın zemin düz olmadığından başka yapıştırıcıyla sorun yaşarsın. Bununla seçenek çok oluyor

Ah canım sen de ne zorluklar çekmişsin görüşmeyeli:teselli:Allah sabır versin. Ama bebişin normal kilosuna illa ki gelir meraklanma sen. Bir hafta içinde bile müthiş fark atıyorlar. Sen kendine iyi bak, dinlen, moralini yüksek tut; o büyür annesi:CüvCüv:
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.
Gözün aydın canım. Maşallah oğluşunaVay beee, minicik gramlarla seviniyorduk, 2 kilolardan bahseder oldukhihoyyytMaşallah maşallah

Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)

Seni esefle kınıyorumkötükedihüso
Kız hani beceremezdin:mymeka:Hani kötü olur diye korkuyordun:mymekaemek hepsi beni aldatmak içindi haÇok üzgünüm çoookÇocuklar sende kalsın:dilcikar:

[dide;7169881]maşallah kuzuna.onun formülü var bir kaç tane biri de femuar kemiği uzunluğunun 7 ile çarpolması.FL yazan ölçümü 7 ile çarparsan yaklaşık bir sonuç veriyormuş.]

saol can deneyim bakalım oğluşumun boyu kaç çıkacakk.

ülen taze foto koydurtturup dudağını uçuklatacaksın illa de mi? en beğendiğim yerim ayaklarımdır lennn.herşeye laf söyletirim onlara asla

:)))) 35 nümero da ayak mı olurmuş beaaa

tuba o tazenin eline felan sağlık değil almış onları tembel gadın:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuna.onun formülü var bir kaç tane biri de femuar kemiği uzunluğunun 7 ile çarpolması.FL yazan ölçümü 7 ile çarparsan yaklaşık bir sonuç veriyormuş.

Femuar ne kıız? Fermuar olmasın o?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…