DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
yalan mı? haaa
dogru soze ne hacet:)) hele izmir'den su damla sakizi aramoli kahvelerden almistimm, haftada yada iki haftada bir hak tanidim kendime ama hergun icmemek icin zor tutuyormsengözlerimebaksanab
TAZE bence çok güzeller..verecek kimsem olsa ben de onlardan alırdım..bebek ortada zaten belli
terlik işinde müdahale şart bana..hatta geçen giyeyim dedim kendim müdahale edemediğim için salifo müdahale etti..ama yürüyemedim eskisi gibi ayaklar şişti çok acıttı
35 numerö ayaklarımın nesi antika gadın delirtme benii parmaklar yakın anacım:1closedeyes:Hmm, senin ayaklar antika o zamn :)))
dide
ben 28-29 haziran gibi ayrılıyorum.zaten 1 temmuzda tatilim başlıyor
esrako
eceye maşallah.odasınada bayıldım.mutlu günler geçirin kızınla o odada
kaçakkedi
geçmiş olsun canım.kiloyu çok takma hepsi doğduktan sonra büyüyorlar.
kızlar hepinize teşekkür ederim.doktordan güzel haberlerle çıkmak inanılmaz bi duygu.şimdi dinleneceğim.bayağı bi dolaşıp yoruldum.hepinize iyi geceler
35 numerö ayaklarımın nesi antika gadın delirtme benii parmaklar yakın anacım:1closedeyes:
canım bak alıntı yaptım senın içinMİNİK KELEBEK ve NORRAA,
Teşekkür ederim. Minik Kelebek, malesef et ve sebze de ölçülü, yediğim herşeyin ölçüsü var. Yalnız salatalık demişsin. Salatalık sudan başka bişey değil diye bilirdim ben bir de kavun mesela.
Bunların ne faydası var ki, sadece ferahlatıcı özellikleri var o kadar. Ben mi yanlış biliyorum.
yokk kuzu bu resımdekıler keceyle yapılmıs,hemde sepetin fiyatını sölimmi 150 tl :1shok: yanı ünlü bi sitede hersey gıbı onunda fiyatını abartmıslar.ben fikir amaclı gösteriyim dedım.sepetın içine köpük koyucam cubuklarıda köpüğe batırıcamkı dik ve düzgün dursun dimi yanı yerimsenibenTubam.. sanırım bunlar seker hamuruyla yapılmıs kurabıyeler değil mi?? süs bişi oldugnu sanmıyorumm..
.
ohh maşşalah kuzuna.ayrıca o sıvının kaybolmasına cok sevındım dideciğimizede cok iyi moral olmustur emınım.nazar degmesın oglusunaaaDOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş..........................
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)
]
merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
Heh he! O benekleri kendim yaptım bensengözlerimebaksanabburko modifiye hali cok guzel olmus, kelebegin verdigi sitee o tulu cok begenmistim almissin sende..
eger maliyet fazla olmiycaksa hepini ayni biblodan yap bence cok seker olmuss...
Silikon tabancasını tercih et bence. Yapıştıracağın zemin düz olmadığından başka yapıştırıcıyla sorun yaşarsın. Bununla seçenek çok oluyorevet cok site var evrişim,sakın kafayla iyicene bakmak lazım evet.buarada yapıstırıcı bıldiğimiz jopan yapıstırıcı adıda force 805 mı force 850 mi ne.ama şimdi düşünüyorum acep bu magnetı yapıstırırmıkine?:uhm: aman valla olmassa alırım o siteden bı tane silikon tabancası 6 liraymıs oda.borkom onu kaca aldıkı?
Sonra kalp doktorumla görüştük. O da kurrul topladı, bütün hocalar hepsi eko çekimine girdiler.
Senin kalbin bebeği ancak bu kadar besleyebiliyor dedi. Ama benim isteğimle biraz da kalp ilacını yarıya düşürdük. Çünkü bebeğimin gelişmesini istiyorum.
Bir de GYPSYESRA, doktor bana da devamlı dinlenmem gerektiğini ve sol tarafa yatmamı istedi. Ama ben kesinlikle soluma yatamam hemen kalbim çarpmaya başlar dedim.Peki o zaman dedi. Sonra gene de bebişim için denedim eve gelince, ama malesef yatamadım.
Gözün aydın canım. Maşallah oğluşunaDOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)
ülen taze foto koydurtturup dudağını uçuklatacaksın illa de mi? en beğendiğim yerim ayaklarımdır lennn.herşeye laf söyletirim onlara asla
tuba o tazenin eline felan sağlık değil almış onları tembel gadın:dilcikar:
maşallah kuzuna.onun formülü var bir kaç tane biri de femuar kemiği uzunluğunun 7 ile çarpolması.FL yazan ölçümü 7 ile çarparsan yaklaşık bir sonuç veriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?