2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

furko çok önemli bir kemik uyluktan başlıyor..alah korusun geçen gün bu kemiği olmayan bir çocuk geldi. kemik olmadığından boyu çok kısaydı ve yürümedi problem vardı..hep ölçüyorlar doktorlar o boyu belirliyor..

merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.

canim doktor banada ayni seyi soylemisti.bende anlamadim, turkiyedeki doktorlar soyluyor boyunu nasil oluyor:uhm:.dr bana bebek buyuk oldugu için olçemeyiz demisti.

Biliyorum gülüm de, femurdur onun adı. Onu diyorumyerimseniben

FEMUR tatlim ookaydirigubbakcemile3

bir "a" harfi için miydi bu yaygara..taze ben yaptım diye o şekerleri düdüklüyo ona bişe diyen yok

günaydın hatunlarrr.anacım pazar pazar sabahın köründe uyandım -tatlicadiarzu- hemde tuvalate tam 3 kere kalkmısken nasıl iş anlamadım yahu,
merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
ohh maşşalah kuzuna,2 kilo olmus demek.canım doktorlar tahmini bi aralık söylüyor,yanı kesın boyunun ölçüsünü söylemıyor,bişele bişeyi carpıyolar öyle.zaten bu fetal agırlıklarıda kesın degıl 100gr 200gr oynama yapabılıyor.
tuba o tazenin eline felan sağlık değil almış onları tembel gadın:dilcikar:
hmmm ölemı al ozaman taze sana bendende bi :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
şaka yapıyom canım olsun hazır olsada cok şekermiş kaydirigubbakcemile2
Silikon tabancasını tercih et bence. Yapıştıracağın zemin düz olmadığından başka yapıştırıcıyla sorun yaşarsın. Bununla seçenek çok oluyor
eet canım son karar olarak silikon tabancasınıda evde bulundurma kararı aldım,zaten 6lira bişe oda bulunsun:1closedeyes:

Ne çamur atıyorsunuz tazeme kardeşimklava:Gittik bizzat kendimiz seçtik herhalde o malzemeleri. Tabii ki de kendisi yapmış. Çok da güzel olmuş, sefası olsun:dilcikar:Hep o didenin başının altından çıkıyor değil mi bunlar:mymeka:

KIZLARRRRRRRRR bende bebekime şeker istiyorum ve cnm cok sıkılıyo ama ablamla bı turlu karar veremedık nasıl yapacagımıza son olarak bıtmıs yapılan varmı eklesenıze resım bende bakayım

kıslar bebeğimi bende cok özledım 5 ınde benımde randevum var bakalım neler olmus buyumusmu kuzum bıde benım alttandan 2 dersım vardıya ıngilizce ekonomı onların ve bu donemın ıngılızce tıcaret matematığinin bütü 8-9 ağustos delikafadulden ne yapıcam bılmem senağlama

Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus

canim doktor banada ayni seyi soylemisti.bende anlamadim, turkiyedeki doktorlar soyluyor boyunu nasil oluyor:uhm:.dr bana bebek buyuk oldugu için olçemeyiz demisti.

Benim drumda söylemiyodu bebek sağlıklı her şey normalse bunu söylemeye gerek yok dedi. Verilen resimlerde FL diye bi kısım yok benimkilerde ama ultrasonda bebişe bakarken dr gördüm FL yazan yeri bu defa 5.7 diye bi değer vardı 37 cm filan dedim bunu dra da söyledim oda yaklaşık 40 cm demişti. Yaklaşık olarak bi rakam söylüyolar yani kesin değil canım.

Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Amanın hadi seninde gözün aydın. Bol sütün olsunda Busen emiş yapsın bol bol inşallah. Benim bu koca memişlerden hala ses seda yok. Küçük insan diye bi site var ordan gelen mailden alıntı yapıyorum :
son dönemde ‘süt öncesi’ denilebilecek, (colostrum) bir tür sıvının memenizden geldiğini de düşünebilirsiniz. Bu akıntıya karşı kıyafetlerinizi özel bezlerle korumaya çalışın. (Bu sıvının aktığını göremiyorsanız da bunda endişe edecek bir şey yoktur. Memeleriniz zaten bu sıvıyı hazırlamaktadır; siz onları göremiyorsanız bile.)
Velhasıl sütün gelmemesine kafayı takmıyorum yani, ama gelsede fena olmaz hani.

burkoo gozun aydin, seninkilerdee aktive olmus, hadi bakalimm masallahh...

oooo maşallahh kuzucuklarınıza tosun olmuşşlarr tam yemelikk ısırmalıkk bakalım bizim ne kadar oldu siz söledikçe ben heyecanlanıyorumm

burkoocumm senin hayırlı olsunn sütün
bebekler etlendi anneler sütlendi artıkkk yavas yavas sona yaklaşıyoruzzz....hepimiz kolaycacık doğum yapar sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız inşallahhh :Saruboceq:

burkoo gozun aydin, seninkilerdee aktive olmus, hadi bakalimm masallahh...

Sağolun kızlar. Bebişlerimiz sağlıkla doğup bol bol emsin, emsin de büyüsün inşallah
kizlarr bende 30 haftama girmisim super yaa, cok duygulandim:)))

alkisalkisalkisSüper süperalkisalkisalkisDarısı başıma:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…