merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
furko çok önemli bir kemik uyluktan başlıyor..alah korusun geçen gün bu kemiği olmayan bir çocuk geldi. kemik olmadığından boyu çok kısaydı ve yürümedi problem vardı..hep ölçüyorlar doktorlar o boyu belirliyor..
furko çok önemli bir kemik uyluktan başlıyor..alah korusun geçen gün bu kemiği olmayan bir çocuk geldi. kemik olmadığından boyu çok kısaydı ve yürümedi problem vardı..hep ölçüyorlar doktorlar o boyu belirliyor..
Biliyorum gülüm de, femurdur onun adı. Onu diyorumyerimseniben
FEMUR tatlim ookaydirigubbakcemile3
bir "a" harfi için miydi bu yaygara..taze ben yaptım diye o şekerleri düdüklüyo ona bişe diyen yok
ohh maşşalah kuzuna,2 kilo olmus demek.canım doktorlar tahmini bi aralık söylüyor,yanı kesın boyunun ölçüsünü söylemıyor,bişele bişeyi carpıyolar öyle.zaten bu fetal agırlıklarıda kesın degıl 100gr 200gr oynama yapabılıyor.merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
hmmm ölemı al ozaman taze sana bendende bi :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:tuba o tazenin eline felan sağlık değil almış onları tembel gadın:dilcikar:
eet canım son karar olarak silikon tabancasınıda evde bulundurma kararı aldım,zaten 6lira bişe oda bulunsun:1closedeyes:Silikon tabancasını tercih et bence. Yapıştıracağın zemin düz olmadığından başka yapıştırıcıyla sorun yaşarsın. Bununla seçenek çok oluyor
merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
canim doktor banada ayni seyi soylemisti.bende anlamadim, turkiyedeki doktorlar soyluyor boyunu nasil oluyor:uhm:.dr bana bebek buyuk oldugu için olçemeyiz demisti.
Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
oooo maşallahh kuzucuklarınıza tosun olmuşşlarr tam yemelikk ısırmalıkk bakalım bizim ne kadar oldu siz söledikçe ben heyecanlanıyorummmerhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
burkoo gozun aydin, seninkilerdee aktive olmus, hadi bakalimm masallahh...
Sağolun kızlar. Bebişlerimiz sağlıkla doğup bol bol emsin, emsin de büyüsün inşallahoooo maşallahh kuzucuklarınıza tosun olmuşşlarr tam yemelikk ısırmalıkk bakalım bizim ne kadar oldu siz söledikçe ben heyecanlanıyorumm
burkoocumm senin hayırlı olsunn sütün
bebekler etlendi anneler sütlendi artıkkk yavas yavas sona yaklaşıyoruzzz....hepimiz kolaycacık doğum yapar sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız inşallahhh :Saruboceq:
kizlarr bende 30 haftama girmisim super yaa, cok duygulandim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?