2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar sizin goguslerinizden sut mu geliyor?bende oyle birsey olmadi henuz.kendiliginden mi geliyor ,siz sıktıgınızda mı?

Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
hadi ses vermeyecektim ama neyse...tazeyle bir olup beni eziklediniz ya tabi bir de nurdan var pis gadınlar..senağlama sütün bol olsun
kizlar sizin goguslerinizden sut mu geliyor?bende oyle birsey olmadi henuz.kendiliginden mi geliyor ,siz sıktıgınızda mı?
aman diyeyim sıkmak çok tehlieli..süt dediğimiz bir iki damla yapışkan bişey.şart değil gelmesi.doğumdan sonra gelir bol bol

eylemsık sık girsen keşke.seviyorum senin muhabbetini.

bu gün pazar ys çok iş var evde..yarın iş var sıkıcı bir gün.dışarıda çıkmam lazım hiç kalkasım yok

canim bende o yuzden sordum, goguslerle oynamak erken doguma bile sebep olabiliyormus diye okumustum. neyse aman ben ellemiyeyimde ne olur ne olmaz.

aman aman elleme sakın valla bende yenı öğrendım merasım yapıcam babadan kıza geciş için en güzel zevkimden geri kalıcamne yapalım hersey prensesim için ya şimdikim biraz filim izliyeyim eniştemın arşivi var maşallah bak bak seçemedımkı uykumda geldimirmirmirmir

aaaaaaa valla gizzenın oyununa geldım,kaynamıyım arada -tatlicadiarzu-
tazecım cıkardıgım dilleri geri alıyorum tekrardan ellerıne saglık diyorum şekerim kaydirigubbakcemile3
Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
ohh hadı bakalım bı sütaş daha eklendı.ben akarken görmüyorum ama gögsümün ucunda zaman zaman sarımtırak kurumuz yapışkan bişe oluyo.delıklerın oldugu yerlerde kaydirigubbakcemile3 onları cıkarıyorum 3 gun sonra tekrar oluyo.ama sıvı halınde gelmedı benden görmedım yanı.demek damla damla gelıyo gelen kuruyup kalıyo sonra

ama kuzu sakın sıkmak falan.bılıyon rahımde kasılmaya sebebıyet verıyo ucuyla oynamak yada gögüslerle fazla haşır neşir olmak :1rolleyes: süt gelen sadece koyu bı akıntı gıbı bıse.bende henuz aktıgını görmedım ama zaman zaman gögsümün ucunda kabuk baglamıs bıseler oluyo.sanırımakıyo damla damla arada oda kuruyo

gözün aydın canım benim oğlusuna maasallah
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)

Evrriim, bunlar da terliklerim işte. Kemeraltından 15 TL ye aldık..

çok güzel olmuş şekerler burcu terliklerinde çok sık bu arada parmak arası terlik bende giyemiyorum gerçi ayaklarımd açok büüüyük ama rahatsız oluyorum -tatlicadiarzu-

BURKOCUM sütün hayırlı olsun

kızlar benden süt falan gelmiyo acaba benim sütüm az mı olcak ki senağlama senağlama

Ben hiç sıkmadım şimdiye kadar. ıki gündür sabah kalktığımda atletime bulaşmış birşeyler farkediyorum o kadar. Dün sağ göğsümün orada vardı, bugün solda da olmuş. O yani süt dediğimizyerimseniben

Son düzenleme:
helincim gözünaydın ne güzel kilo almış öyle oğluşun maşallah dahada büyüsün sorun olmamamasınada sevindim. darısı didenin başına...

eylemsık sık girsen keşke.seviyorum senin muhabbetini.
:1hug:a.s. Sen bu hafta gidicektin demi bebişini görmeye? (Eylem diye başka biri de olabilir demi niye hemen üstüme alındıysam muhabbeti,min iyi olduğunu bildiğimden herhal :jeyyar:)

göbek şova resim ekledim ama öküz gibi oldu ya affedin ne zamandır resim eklemediğim için yapamadım(((((

Biz bugün konsere gitcez teyzeleri oğluşumla. Eşimde gelecek. Üçümüzün ilk konseri olucak. Volkan Konak geliyor hihoyyyt Hem sesini hemde karakterini çok seviyorum. Her gün dinliyoruz zaten oğluşumla aşina olduğu ses yani inşallah akşam eşlik eder Volkan amcasına :teytey:alkisalkisalkis

canım ben resim ekleyemiyorum bende eklemek istiyorum nasıl yapıyosunuz

canım göbek şovda ilk sayfaya gir orda ben ayrıntılı anlatmıstım.cok basıt.hotlink forum 1 yazısını kopyala yazıyo orda anlatırken ona dıkkat et hotlink forums 1 sayfanın altına dogru inince.ilk cıkan linki kopyalamıycan yanı.neyse simdi kafan karısır,dedıgım sayfaya gır bak anlarsın dedıgımı

opuyom seni sekerim benimmmmmŞeniz
öp de geçsinsenağlama
:1hug:a.s. Sen bu hafta gidicektin demi bebişini görmeye? (Eylem diye başka biri de olabilir demi niye hemen üstüme alındıysam muhabbeti,min iyi olduğunu bildiğimden herhal :jeyyar:)
ta kendisisin canım.evet haftaya gidiyorum.güzel haberlerle geleceğim inşallah.muck
göbek şova resim ekledim ama öküz gibi oldu ya affedin ne zamandır resim eklemediğim için yapamadım(((((
estağfirullah müdürüm..onurlandırdınız bisi
iyi eğlenceler canım..
bıkmadan anlatır hep böyle bu miniş

Hadi bakalım. Tabii ki güzel haberlerle geleceksin. Şüphen mi vardı yoksa:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…