hadi ses vermeyecektim ama neyse...tazeyle bir olup beni eziklediniz ya tabi bir de nurdan var pis gadınlar..senağlama sütün bol olsunBugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
aman diyeyim sıkmak çok tehlieli..süt dediğimiz bir iki damla yapışkan bişey.şart değil gelmesi.doğumdan sonra gelir bol bolkizlar sizin goguslerinizden sut mu geliyor?bende oyle birsey olmadi henuz.kendiliginden mi geliyor ,siz sıktıgınızda mı?
aaaaaaa valla gizzenın oyununa geldım,kaynamıyım arada -tatlicadiarzu-Ne çamur atıyorsunuz tazeme kardeşimklava:Gittik bizzat kendimiz seçtik herhalde o malzemeleri. Tabii ki de kendisi yapmış. Çok da güzel olmuş, sefası olsun:dilcikar:Hep o didenin başının altından çıkıyor değil mi bunlar:mymeka:
ohh hadı bakalım bı sütaş daha eklendı.ben akarken görmüyorum ama gögsümün ucunda zaman zaman sarımtırak kurumuz yapışkan bişe oluyo.delıklerın oldugu yerlerde kaydirigubbakcemile3 onları cıkarıyorum 3 gun sonra tekrar oluyo.ama sıvı halınde gelmedı benden görmedım yanı.demek damla damla gelıyo gelen kuruyup kalıyo sonraBugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kizlar sizin goguslerinizden sut mu geliyor?bende oyle birsey olmadi henuz.kendiliginden mi geliyor ,siz sıktıgınızda mı?
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)
Evrriim, bunlar da terliklerim işte. Kemeraltından 15 TL ye aldık..
kizlar sizin goguslerinizden sut mu geliyor?bende oyle birsey olmadi henuz.kendiliginden mi geliyor ,siz sıktıgınızda mı?
hadi ses vermeyecektim ama neyse...tazeyle bir olup beni eziklediniz ya tabi bir de nurdan var pis gadınlar..senağlama sütün bol olsun
:1hug:a.s. Sen bu hafta gidicektin demi bebişini görmeye? (Eylem diye başka biri de olabilir demi niye hemen üstüme alındıysam muhabbeti,min iyi olduğunu bildiğimden herhal :jeyyar:)eylemsık sık girsen keşke.seviyorum senin muhabbetini.
kizlarr bende 30 haftama girmisim super yaa, cok duygulandim:)))
göbek şova resim ekledim ama öküz gibi oldu ya affedin ne zamandır resim eklemediğim için yapamadım(((((
canım ben resim ekleyemiyorum bende eklemek istiyorum nasıl yapıyosunuz
öp de geçsinsenağlamaopuyom seni sekerim benimmmmmŞeniz
ta kendisisin canım.evet haftaya gidiyorum.güzel haberlerle geleceğim inşallah.muck:1hug:a.s. Sen bu hafta gidicektin demi bebişini görmeye? (Eylem diye başka biri de olabilir demi niye hemen üstüme alındıysam muhabbeti,min iyi olduğunu bildiğimden herhal :jeyyar:)
estağfirullah müdürüm..onurlandırdınız bisigöbek şova resim ekledim ama öküz gibi oldu ya affedin ne zamandır resim eklemediğim için yapamadım(((((
iyi eğlenceler canım..Biz bugün konsere gitcez teyzeleri oğluşumla. Eşimde gelecek. Üçümüzün ilk konseri olucak. Volkan Konak geliyor hihoyyyt Hem sesini hemde karakterini çok seviyorum. Her gün dinliyoruz zaten oğluşumla aşina olduğu ses yani inşallah akşam eşlik eder Volkan amcasına :teytey:alkisalkisalkis
bıkmadan anlatır hep böyle bu minişcanım göbek şovda ilk sayfaya gir orda ben ayrıntılı anlatmıstım.cok basıt.hotlink forum 1 yazısını kopyala yazıyo orda anlatırken ona dıkkat et hotlink forums 1 sayfanın altına dogru inince.ilk cıkan linki kopyalamıycan yanı.neyse simdi kafan karısır,dedıgım sayfaya gır bak anlarsın dedıgımı
öp de geçsinsenağlama
ta kendisisin canım.evet haftaya gidiyorum.güzel haberlerle geleceğim inşallah.muck
estağfirullah müdürüm..onurlandırdınız bisi
iyi eğlenceler canım..
bıkmadan anlatır hep böyle bu miniş
bıkmadan anlatır hep böyle bu miniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?