ta kendisisin canım.evet haftaya gidiyorum.güzel haberlerle geleceğim inşallah.muck
Gözün aydın cnm.Maşallah bebişine....benim de 1 hafta ileride gozukuoyrdu ultrasona gore..bakalım cuma gunu de ben gidicem dr.a....DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
Ne çamur atıyorsunuz tazeme kardeşimklava:Gittik bizzat kendimiz seçtik herhalde o malzemeleri. Tabii ki de kendisi yapmış. Çok da güzel olmuş, sefası olsun:dilcikar:Hep o didenin başının altından çıkıyor değil mi bunlar:mymeka:
Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok güzel olmuş şekerler burcu terliklerinde çok sık bu arada parmak arası terlik bende giyemiyorum gerçi ayaklarımd açok büüüyük ama rahatsız oluyorum -tatlicadiarzu-
Biz bugün konsere gitcez teyzeleri oğluşumla. Eşimde gelecek. Üçümüzün ilk konseri olucak. Volkan Konak geliyor hihoyyyt Hem sesini hemde karakterini çok seviyorum. Her gün dinliyoruz zaten oğluşumla aşina olduğu ses yani inşallah akşam eşlik eder Volkan amcasına :teytey:alkisalkisalkis
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)
fasulye terliklerde sekerlerde superlerr kırmızı kırmızıterlikler hele :)
kizlarr bende 30 haftama girmisim super yaa, cok duygulandim:)))
bende bendeee
teyzelerii iste teo'mun yatagiii...
simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...
nurdancım teo gule gule yatsın insallah yatagında çok cici olmus allah saglıklı gunlerde kullanmayı nasip etsin insallahhh
Norra hayırlı olsun bebişinin odası.mışıl mışıl uyur inşallah yatagında.
Sizler boyle resimleri koydukca benim paçalarım tutuşuyor...temmuzun 10 unda gelicek odası kızımn inşallah yetiştitririm her şeyi zamanında...
canımsiz nerden almıstınız mobilyayı modakıodan di dimi ?
bizim mobilyamız geldi resimlerini attım gordunmu bilmiyorum konusmustuk epey mobilyakonusunda
NORRAA güle güle uyusun Teoman.. Çok güzelmiş yatağı. O yataktan çıkmaya çalıştığı geldi gözümün önüne :) Ayakta dikilmiş...
teocugun mışıl mışıl uyusun yatagındaa.yataklarımız cok benzıyor bizimkide bunun cok benzerı
Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe gittik. Bikinimi aldım, denize giricem diye, bir gittik ki, bir rüzgar, bir rüzgar.. bu kadar olur. Havluya sarınıp oturdum çünkü resmen serindi.
Sonra annemle kapıştık gene. Gene benim yemek yememle ilgili bir laf etti, moralim de çok bozuldu, sinirlerim de... Bana kilomla ya da yememle ilgili laf ettiğinde (bunu çok sık yapıyor) kendimi iğrenç hissediyorum. Yani Onur da bazen bir şeyler söylüyor. Söylenmeyecek gibi de değiliz tamam ama, annemin söyleyiş biçiminden çok rahatsız oluyorum. Kaldı ki ben sadece sabah kahvaltıda kendimi frenlemiyorum. Her sabah tartılıyorum, azcık kaçırsam, dondurmayı, nutellayı kesiyorum. Nutellayı da gene sadece kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum. Öyle gün içinde alayım, kaşıklayayım gibi bir durumum yok. Bana şimdiden "önümüzdeki sene tabakları alıcam önünden" diyor. Sanki ben şimdi oburluktan yiyormuşum gibi davranıyor. 11 kg aldım şimdiye kadar. 15 - 16 ile kapatmak istiyorum. Kendisi bir oturuşta 1 bütün karpuz yemiş bir keresinde.. Bana yaptığı muameleye bakın yaa... Ben de tepki koydum, dedim bana karışma, kilomla, yememle ilgili tek kelime etme. Yani çok üzüldüm sonradan. Onu üzmek istemiyorum ama karışmasın bana yaa.. Ben zaten çoğu zamn sofradan tam doymadan kalkıyorum.
Son zamanlarda moralimi bozan, beni ağlatan şeyler hep annemden kaynaklanıyor. Canımı bir sıkıyor, sonra bütün hafta zor atlatıyorum. Tam geçiyor, hooop başka bir laf ediyor (karışıyor bir şeylerime) haydaa gene her şey başa dönüveriyor.
Hani annesiyle küsen, kavgalı olan insanları hiç anlamazdım. Anlamaya başladım diyebilirim. Hayır, tabii ki küsmem ama, anladım yani... Bİr insanın hamilelik boyunca moralini bozan tek kişi annesi olabilir mi yaaa? Normal mi bu? Kendisi de farklı olsa....
Bütün gün ağlayıp durdum.
Sonra dönüşte arabayı ben kullanıyordum.Gayet güzel sürüyordum hiç bir problem yoktu. Bir kavşaktan sağa dönecektim, frene basıyorum, tutmuyor.. Basıyorum, tutmuyor. Allahtan hızım azalmaya başlamıştı da toparlayabildim. Kaza yapmadan atlattık. Ama işin moktan yanı el freni de tutmadı. :1shok: hemen sağa çektik. Babam bir kaç fişi soktu çıkardı vs.. Sonra tuttu gene fren.. Verilmiş sadakamız varmış. Allahtan hızın yüksek olduğu yerlerde frene ihtiyacım olmadı :Saruboceq:
Biz bugün konsere gitcez teyzeleri oğluşumla. Eşimde gelecek. Üçümüzün ilk konseri olucak. Volkan Konak geliyor hihoyyyt Hem sesini hemde karakterini çok seviyorum. Her gün dinliyoruz zaten oğluşumla aşina olduğu ses yani inşallah akşam eşlik eder Volkan amcasına :teytey:alkisalkisalkis
odanız çok güzel olmuş güle güle uyusun bebeğin canım...evden bulamadım resimleri buyuk yolladıgım image programını sirkette kısa yollardakayıtlı idi artık goremilgidinz kadar olmazsa pazartesi tekrar sirketten atarım
didecim salı giunu yeni dr a gideceğim rapor isi ozaman belli olacak yani su an bilmiyorum alabilcekmiyim alamassamda sorund egil pazartesi yanıma yeni baslıycak arkadas geliyor ona isi anlatcam falan ben gezinerek geçiririm en kotu ihtimal son on gunu kalsam rapor acmasa bile dr muhim değil arada gider revirde yatarım falan arkadaslarımla muhabet halinde olurum yani
gözün aydın maşallah oğluna herşeyin güzel çıkması sonuna kadar böyle devam eder inşallah...DOKTORDAN GELDİM
güle güle kullanın çok güzel olmuş ...
evet doğru söylüyosun demekki doğru adrestesin canım çok az kilo almışın 1.5 ayda senin adına sevindim..DİYETİSYEN KONTROLUM
cumartesi gunu diyetisyene gittim herzamanki gibi geçen iki haftada 900 gr aldım diye birton soylenmisdi dr um.neyse bir hafta sıkı diyet daha dogrusu 5 gun sıkı diyet sonra safra kesesi tası ve istahsızlıkhastanede geçirilen ac bilac saatler falan derken 1200 gr vermisim bir haftada ,yani 1,5 ay once diyetisyene 84,7 ile baslamıstım suanda 85,2 yim,birbucuk ayda yarım kilo alarak hedefi harika bir sekilde fazlası ile tutturdum,çokmemnun oldu diyetisyende iç hast dr u da aman aman deyip duruyorlar birde safra yı ogrendiler daha birsıkı ttuyorlar simdi
tabi buhfata alabılımısım birazkilo o ac kaldıgım birkaç gunun yerini doldururmus rakam ama bakalım sıkı diyete devam
uçbes gun eveline kadar tek derdim biraz dondurma karpuz vs yemekti seker çıkmasa çikolatalar yesem falan derdinde idim simdi gozumde yiycek falan zerre onemli değil yeterki bebegim saglıkılı dogsun ve benimagrım sızımolmasın
allahım beterin beteri var derler ya nekadarguzel birlaff
NORRAA güle güle uyusun Teoman.. Çok güzelmiş yatağı. O yataktan çıkmaya çalıştığı geldi gözümün önüne :) Ayakta dikilmiş...
DİYETİSYEN KONTROLUM
cumartesi gunu diyetisyene gittim herzamanki gibi geçen iki haftada 900 gr aldım diye birton soylenmisdi dr um.neyse bir hafta sıkı diyet daha dogrusu 5 gun sıkı diyet sonra safra kesesi tası ve istahsızlıkhastanede geçirilen ac bilac saatler falan derken 1200 gr vermisim bir haftada ,yani 1,5 ay once diyetisyene 84,7 ile baslamıstım suanda 85,2 yim,birbucuk ayda yarım kilo alarak hedefi harika bir sekilde fazlası ile tutturdum,çokmemnun oldu diyetisyende iç hast dr u da aman aman deyip duruyorlar birde safra yı ogrendiler daha birsıkı ttuyorlar simdi
tabi buhfata alabılımısım birazkilo o ac kaldıgım birkaç gunun yerini doldururmus rakam ama bakalım sıkı diyete devam
uçbes gun eveline kadar tek derdim biraz dondurma karpuz vs yemekti seker çıkmasa çikolatalar yesem falan derdinde idim simdi gozumde yiycek falan zerre onemli değil yeterki bebegim saglıkılı dogsun ve benimagrım sızımolmasın
allahım beterin beteri var derler ya nekadarguzel birlaff
nurdan bende cok sinir oluyorum herkesin çok bilmiş tavırlarına illa karışcaklar yok öle değil böle falan dicekler bi gün isyan edicem bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?