2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Minik kelebek liste için teşekkurler.
taze fasulye evet çıkmış ticker.sanırım senle ben varız bir tek forumda herkes gezmelerdemi yahuuu :)))

Gözün aydın cnm.Maşallah bebişine....benim de 1 hafta ileride gozukuoyrdu ultrasona gore..bakalım cuma gunu de ben gidicem dr.a....

teyzelerii iste teo'mun yatagiii...
simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...

Norra hayırlı olsun bebişinin odası.mışıl mışıl uyur inşallah yatagında.

Sizler boyle resimleri koydukca benim paçalarım tutuşuyor...temmuzun 10 unda gelicek odası kızımn inşallah yetiştitririm her şeyi zamanında...

Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe gittik. Bikinimi aldım, denize giricem diye, bir gittik ki, bir rüzgar, bir rüzgar.. bu kadar olur. Havluya sarınıp oturdum çünkü resmen serindi.

Sonra annemle kapıştık gene. Gene benim yemek yememle ilgili bir laf etti, moralim de çok bozuldu, sinirlerim de... Bana kilomla ya da yememle ilgili laf ettiğinde (bunu çok sık yapıyor) kendimi iğrenç hissediyorum. Yani Onur da bazen bir şeyler söylüyor. Söylenmeyecek gibi de değiliz tamam ama, annemin söyleyiş biçiminden çok rahatsız oluyorum. Kaldı ki ben sadece sabah kahvaltıda kendimi frenlemiyorum. Her sabah tartılıyorum, azcık kaçırsam, dondurmayı, nutellayı kesiyorum. Nutellayı da gene sadece kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum. Öyle gün içinde alayım, kaşıklayayım gibi bir durumum yok. Bana şimdiden "önümüzdeki sene tabakları alıcam önünden" diyor. Sanki ben şimdi oburluktan yiyormuşum gibi davranıyor. 11 kg aldım şimdiye kadar. 15 - 16 ile kapatmak istiyorum. Kendisi bir oturuşta 1 bütün karpuz yemiş bir keresinde.. Bana yaptığı muameleye bakın yaa... Ben de tepki koydum, dedim bana karışma, kilomla, yememle ilgili tek kelime etme. Yani çok üzüldüm sonradan. Onu üzmek istemiyorum ama karışmasın bana yaa.. Ben zaten çoğu zamn sofradan tam doymadan kalkıyorum.

Son zamanlarda moralimi bozan, beni ağlatan şeyler hep annemden kaynaklanıyor. Canımı bir sıkıyor, sonra bütün hafta zor atlatıyorum. Tam geçiyor, hooop başka bir laf ediyor (karışıyor bir şeylerime) haydaa gene her şey başa dönüveriyor.

Hani annesiyle küsen, kavgalı olan insanları hiç anlamazdım. Anlamaya başladım diyebilirim. Hayır, tabii ki küsmem ama, anladım yani... Bİr insanın hamilelik boyunca moralini bozan tek kişi annesi olabilir mi yaaa? Normal mi bu? Kendisi de farklı olsa....

Bütün gün ağlayıp durdum.

Sonra dönüşte arabayı ben kullanıyordum.Gayet güzel sürüyordum hiç bir problem yoktu. Bir kavşaktan sağa dönecektim, frene basıyorum, tutmuyor.. Basıyorum, tutmuyor. Allahtan hızım azalmaya başlamıştı da toparlayabildim. Kaza yapmadan atlattık. Ama işin moktan yanı el freni de tutmadı. :1shok: hemen sağa çektik. Babam bir kaç fişi soktu çıkardı vs.. Sonra tuttu gene fren.. Verilmiş sadakamız varmış. Allahtan hızın yüksek olduğu yerlerde frene ihtiyacım olmadı :Saruboceq:

Sağol bebeeem, sen de olmasan arada kaynıycam. Hep bu MUTANT DİDE yüzünden... a.s.

Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Ohhh, Buse'nin mamaları hazırlanıyor, öyle mi :) Hep artsın, hiç eksilmesin...

çok güzel olmuş şekerler burcu terliklerinde çok sık bu arada parmak arası terlik bende giyemiyorum gerçi ayaklarımd açok büüüyük ama rahatsız oluyorum -tatlicadiarzu-

Sağol canım. Çok enteresanmış yalnız.. parmakarası sen de giyemiyorsun, öyle mi :))

Ayy, İzmir'de de var konseri.. Ben de çok sevdim kendisini, sevdim diyorum çünkü yeni dinlemeye başladım. Bu haftasonu da Sezen AKSU konseri var ama, sen paradan haber ver... mafoldumben

NORRAA güle güle uyusun Teoman.. Çok güzelmiş yatağı. O yataktan çıkmaya çalıştığı geldi gözümün önüne :) Ayakta dikilmiş...

helincim gozun aydın olsun massallahhh oglusunaa 2kiloyu devirenlerden ilkisensinsanrıım

sakeleyn girmiyor bu ara kayra yıda pek goremedim epeydir onlarında ticker lar 8,kutucuga geçmisolmalı darısı basımıza

beyin sıvısı olayına da çokçokçok sevindim allah birdaha kafanızı karıstırıp uzmesininsallah mutlu sona yaklasıyoruz

fasulyem yaa

annen ne enteresankadın mutlaka iyilgin için soyluyordur ama alındıgını uzuldugunu hissettirmiyormusun bilebile yineliyormu ne diyim vallahi istanbulda olsan dahamı kafan dinc olurdu izmire gule oynaya gittin oysa dimi hay allah yaa ama huy iste yaskaça gelmis değismezkii
duymazdan gelmek en iyisi

GEBELıK HAFTA HESAPLAMALARI

kızlar buarada hastanede oldugum aksam iste dr olsun radyolog olsun gebelik haftamı soruyorlar soyluyorum 28+3 dum o aksam hmm 28,5 haftalık yani diyorlar once 29 uniçindeyim falan diyordum baktım yasadıgın gunler kaale alınıyor yani ben 29+0 ıım bugun amanda ne guzel 30 a ayak bastık diye sevinecektim oyle değilmis olay tamamlananhafta baz alınıyor tamam tabirederken 30haftalıgım diyebilirimbelkiama tibbi olarak yasanmıs gunler baz alınıyor

YARINDAN ıTıBAREN DAHA AZ GıREBıLıRıM

nedenine gelince yarın ise baslıyorum iki gnudur izinliydim malum rahatsızlıknedeni ile yarın yerime bakcak olan gecici arkadasgoreve baslıyor yanımda oturcak buyuk ihtimal tum gun yanımda olursa ben rahat rahat gidrip sizlere takılamayabilirim bilginiz olsun arada yine tabiki bakarım amabolbol yazamayabilirim
salı gunu zaten sumeshur yeni dr uma gidiyorum dun aradılar hastaneden hatırlarsanız bir ayevelden randevu alınaın çokyogun meshur uygun fiyatlı birhastaneye gideceğim insalah
amanın dedim ameliyatf alan çıktı randevumu iptalmi etcekler panik oldum meger randevunuza gelceekmisiniz diye teyit etmek için arıyorlarmıs demek gelmeme durumunu boyle egale ediyorlar dedim guzel uygulama ama yerbos yere tutmamıs oluyorboylelikle insanlar sanırım iste oyle
salı dr dan donuste vaktimolursa sizlere yazarım çok heyecanlıyım aklıma geldikce panikliyorum yeni dr a ısıncakmıyım ısınmassam napcam nerde dogurcam kime guvencem of yaniheycanbasıyor umarım olumlu hislerle ayrılırım dr unyanından

simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...

teocugun mışıl mışıl uyusun yatagındaa.yataklarımız cok benzıyor bizimkide bunun cok benzerı

öncelıkle valla verılmıs sadakanız varmış kuzu.neysekı ucuz atlatmıssınız.Allah korusun bayır aşagı falan iniyor olsaydınız düşünmenk dahi istemıyorum.neyse hallolmus sorun cımmadan neysekı

gelelım annen konusuna.bu konuda bende cok alıngan oluyorum burcucum,ki kaldıkı sadece 6 kılo almıs bırı olarak(tabı bı haftadır tartılmadım 7.5 olmustur aldıgım kılo) herkezın bana ayyyy daha önünde kocaa 2.5 ay var,sen asıl ozaman kıloo alcan azcık ekmegı kes yok bılmem ne.ayyhh sinirlerımı zıplatıyolar ya.benımde annem kılo konusuna takmıs vaziyette ama senınkı kadar degıl.arada çıtlatıp duruyor benımde morAL HEMEN YERLERDE.tabı o an bellı etmıyorum ama zor tutuyorum kendımı.aglamaklı oluyorum hemen.başkası dese cevabımı hemen verıyom zaten ama anneme pat pat söliyemıyom kalbını kırarım die.sende takma kuzu napalım anne sonucda ,annenın sana nazı gecmese okadar sey zaten sölemez.boşverrrr cokda tıııınn yanee.yemege devammmm cokacimcoook
bikerem hamileyiz biz yiycez tabeee.dogumdan sonra dinlerız vızırtıları şimdilik sususun herkezyasakkelime

Ne gusel.. ne gusel.. bende cok seferım kendısını..

Allah ıcınıze sındırsın... cok cici olmus be Nurdanım.

Taze bacım.. ben parmak arasını.. kafa dumanlıyken nası gıyeceğiz demek ıstemıstım.. malum agrı beynımıze sıcramıs, narkoz kanda dolasırken onu gıymek zor olmaz mı demek ıstemıstım annemm.. yoksa ben gıyıyorumm parmakarası.. tessessüüff yaneee,hep infaz, full infaz.. :1closedeyes:

Yıne üzdün di mi Sefa yı.. kaydirigubbakcemile3

fasulyem ya çok geçmisolsun ne demek fren tutmaması allah korusummm ay içim fena oldu okuyunca enkorktugumseydir fren tutmaması vallahi birilerini falan sevindirin mutlaka

giyilir evriss yaa okadar korkunç agrı olmuyor yani sezaryanada enazından oyle e normalde daha çok agrı olmaz ya dogum sonrası merak etme terliklerin falan aklına duser gozunaçılıp azıcıkagrın azaldımı guzel olmak istiyceksin :)

DıYETıSYEN KONTROLUM

cumartesi gunu diyetisyene gittim herzamanki gibi geçen iki haftada 900 gr aldım diye birton soylenmisdi dr um.neyse bir hafta sıkı diyet daha dogrusu 5 gun sıkı diyet sonra safra kesesi tası ve istahsızlıkhastanede geçirilen ac bilac saatler falan derken 1200 gr vermisim bir haftada ,yani 1,5 ay once diyetisyene 84,7 ile baslamıstım suanda 85,2 yim,birbucuk ayda yarım kilo alarak hedefi harika bir sekilde fazlası ile tutturdum,çokmemnun oldu diyetisyende iç hast dr u da aman aman deyip duruyorlar birde safra yı ogrendiler daha birsıkı ttuyorlar simdi
tabi buhfata alabılımısım birazkilo o ac kaldıgım birkaç gunun yerini doldururmus rakam ama bakalım sıkı diyete devam

uçbes gun eveline kadar tek derdim biraz dondurma karpuz vs yemekti seker çıkmasa çikolatalar yesem falan derdinde idim simdi gozumde yiycek falan zerre onemli değil yeterki bebegim saglıkılı dogsun ve benimagrım sızımolmasın
allahım beterin beteri var derler ya nekadarguzel birlaff

Son düzenleme:
iyi akşamlar hepinize tüm gün evde oturdum öleeee boş boş

nurdan teoman mışıl mışıl uyusun yatağında inş..

TAZEcim aslında sen ccook abartılı kilo almamışsınki 11 kilo cok normal benim arkadasım 20 kilo almıştı hamilelikte ama sonra verdi normal doğum yapmıştı ben kadar kaldı kilo için hayatı zindan edicek değiliz boşverrrr üzülme ağlama sende bebeğide üzme

odanız çok güzel olmuş güle güle uyusun bebeğin canım...
gözün aydın maşallah oğluna herşeyin güzel çıkması sonuna kadar böyle devam eder inşallah...

güle güle kullanın çok güzel olmuş ...
evet doğru söylüyosun demekki doğru adrestesin canım çok az kilo almışın 1.5 ayda senin adına sevindim..

NORRAA güle güle uyusun Teoman.. Çok güzelmiş yatağı. O yataktan çıkmaya çalıştığı geldi gözümün önüne :) Ayakta dikilmiş...

di miii bizde dun tibetle yerlestiriken onu konustuk, aneeee babaaaa diye bagiriyor:)) yerim ben onu:ecrin_bebek:
sikma canini burcum ya anneler boyle ne onlarla ne onlarsiz bizde annnmle uzaktayken ozlesiriz, yakin mesafede max. 1 hft tahammul, herseye karisir kendisi:)))simdi dogumdan 3 hafta once gelip sonrasinda 1 ay kalicak, kavga cikmaz insallah:))

off bende mi diyetisyene baslasam nee, artik tartilmak istemiyorumm..

bu arada her goren aa ayaklarin cok sismess tuz yemeeee, diyor ya bizim evde yilardir yemek tuzsuz piser, isteyen yerken ekler...aaa cok kilo almissin, ekmek makarna pilav yemeeeeeee, bla bla blaaa.. ay herkes ne cok sey biliyor, yemek listemi boynuma takip dolasicam, ben normal yiyorum diye...

nurdan bende cok sinir oluyorum herkesin çok bilmiş tavırlarına illa karışcaklar yok öle değil böle falan dicekler bi gün isyan edicem bende....

nurdan bende cok sinir oluyorum herkesin çok bilmiş tavırlarına illa karışcaklar yok öle değil böle falan dicekler bi gün isyan edicem bende....

ay su cocuk bi sagsaglim dogsun vemezsem tum aldigim kilolari...gerci o zamana totalde 25 alirim herhalde:))) gun be gun hava basilmis lastik gibi sisiyorum..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…