2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

İnan,aynısını ben de düşündüm bugün. Güle oynaya geldim ama, hamilelik süresince ayrı olmamız daha mı iyi olurdu? Ben, süper bir hayatım olacak, toz pembe olacak her şey diye düşünürken, kadın durup durup canımı acıtıyor. Yok yaa, annem değişmiş Esra. Önceden böyle değildi. Biz İst'a gelmeden önce 1 sene İzmir'de evli kaldık mesela. O bir sene boyunca 5 defa evimize gelmemiştir annem. Aman, karıştı olmasın, diye. Bişi olsa "siz bilirsiniz kızım, ben karışmayayım, yapacak- yaşayacak olan sizsiniz" derdi hep. Şimdi ise tam zıttı.

Duymazdan gelmeyi hiç istemiyorum. Duymazdan geldiğim insanlar benim için önemsiz insanlardır. Ya da gözden çıkardığım insanlar. Dedemle annemi de bir tutmak istemiyorum. 53 yaşında daha kadın...

Benimki yıllarca anneannemle dedemden şikayet edip durdu. Herşeyime karışıyorlar diye. Şimdi kendi aynı şeyleri yapıyor. Hiç farkı yok...

Yok anam bi de gerçekten çok fazla yemiyorum. Bir de şu var ki; benim en hızlı ve en fazla kilo aldığım dönem annemde yaşadığım 2 aylık dönemdi. Bunu söyleyince de ben hatalı oluyorum, o tabii ki yapacakmış, ben ölçülü yiyecekmişim. Ama sen dayarsan böreği çöreği burnuma? Ben nasıl az yiyeyim? Hayır doktorum bişi dediği yok..

Giyeriz be sen de... o kadar da değil. Yanlış anlamışım böceğim. Ben kimseyi yargılamam...

fasulyem ya çok geçmisolsun ne demek fren tutmaması allah korusummm ay içim fena oldu okuyunca enkorktugumseydir fren tutmaması vallahi birilerini falan sevindirin mutlaka

Çok teşekkürler. Haklısın bişiler yapmak gerek. Bi de çok enteresan. Babam sürekli arabanın tepesinde, ben ayda 1 defa yarım saatliğine araba kullanacak oluyorum. Fren tutmuyor. Babam biniyor, gene tutuyor...

Sağol desteğin için.. 11 kg az değil ama, "aman durrr" denecek bir meblağ da değil.

Bi de bakar msın, bana 7 - 8 ay sonrasının hesabını yapıyor. Yav o 7 - 8 ay bir geçsin sağ salim.. Benim derdim sağlıklı bir doğum olacak mı, oğlum sağlıklı doğacak mı? Sarılık olmasa bari, emzirmem gerek, inşallah bol bol sütüm olur.. Ben bunları düşünüyorum. O önümdeki tabağı almayı.. Kilolarım gerçekten hiç derdim değil. Hele ki emzirirken??? ödüm kopar, ya sütüm giderse... 6 ay sonra olmaz, 1 sene sonra veririm. Takmış kiloya yaa.. Yıllarca 85 kg, duba kıvamında yaşadı. "Anne spora git, oraya da otobüsle gitme, yürüyüver" dediğimzde "aaaaaa, çok yorgunum" dedi. Şimdi geçmiş bla bla bla...

bu şımarık kız artık bende güç denemelerine başladı sizdede oluyormu son zamanlarımız rahat gecmiycek gb

Seni Sefa yaaaa soluycemmmmmm, sen konus boleee.. devam et :)))) copy paste yapmassaammm ne oliimmm :)))

Yok yafrum.. espiri yaptım ben terlık yorumuyla ılgılı.. delü müsün nesin yaff :))) senı yargı yargı yararımm ben laaa.. düdük makarnamm benim... :))

kızlar ben geldim şehir dışından geldik 1 gece dinlendik tekar şehir dışına çıktık o yüzden katılamadım.
detaylı bakamıyorum şimdilik
tazecik boş ver ben bu ay tam 3 kilo aldım toplam 15 oldu canını sıkma doğum sonrası veriliyor moralini boşuna bozmasınlar
helin gözün aydın maşallah oğluna
esrako ne güzel yarım kilo bu arada geçmiş olsun tam anlamadım ama hastanede yatmışssın sanırım aman kendine dikkat et

Aman koşş.. ispikçi seniiii kaydirigubbakcemile delikafadulden

ben yatıcam artık bu sabah 7 kalkmıştım yorulmuşum yaaa hazır bebşimde uyuyoken ama ben yatayım o gene harekete gecer eminim..
buarada eşim geceleri karnımı izliyomuş elini falan koyuyomuş bana diyo ki çocuk deli gb hareket ediyo sen nasıl duymuyosun uyuyosun resmen izliyorum hiç durmuyo dioo ben o kadar alışmışımda artık uyurken hissetmiyorum uyutmadığı gecelerde olmuyo değill

selam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
bu arada bende şeker kız oldum arkadaşlar yine yüksek çıktı ama burçini etkilememiş yani fazla büyümemiş şekerden dolayı.biraz zaman geçsin tekrar şekerim ölçülcek artrık dahiliye dr umda takip edecek ama dogum dr degiştiricem başka bir dr çok tavsiye ettiler gittigim merkezde birdahaki randevumu ona alıcam

DERYAM hoşgeldin.

SERAP ne güzel işte :) bayılıyorum ben o güç denemelerine..

KARDıYEM güle güle otur evnde...

EVRıM laelaelaelaelae

kızlar benim kız hala ters duruyor dr pozisyonunu begenmedi dinlenmem gerektigini söyledi eger doguma kadar dönmesse sezeryanla alacagını ekledi ben belki döner dedim ama dönse 2 aydır dönerdi dedi bende biran yusuf yusuf halleri oldu valla

ay unutkanlık başladı bende sizlerdede olyormu kızlar geçen parkecilere 250 tl vericegime ben salak kafam 450 tl vermişim abla ne yapıyorsun dediler uyardılar yoksa gümbürtüye gidicekti gerçi helel para ama kolay kazanılmıyor nede olsa.
şeker yüklemem yapılırken bir hamişde yaptırıyordu sat tarihi 8 kasım benden 1 gün sonra yani dr temmuz 15 sonra bekle bebegi demiş şaşırdım yıllardır aynı dr gidiyor ve çok güveniyormuş bende ona gidicem seninki kız daha erken dogar diyince ay heycanlandım dogrusu birde ben gidem şu dr dedim biraz zaman sonra kim tutuar beni

oh ne guzel senin isler bitti bizim daha baslamadi bile, iyi gunlerde kullanin..

kadriye benimkide daha donmedi, bekliyoruz pasanin keyfini:))33. haftada ultrason var dondu dondu donmedi sezeryan sanirim:))))

nurdancım uyku setide beşiğide çok sevimli, sağlıkla büyüsün içinde...

tazem benzetme durumlarından çok hoşlanmasamda anneni anneme okadar benzetiyorum ki. annem dışında herşeye deli gibi gülüp geçiyorum. anneme gelince tıkanıp kalıyorum. yapacak bişey yok, ayrı şehirlerde yaşıyorum ama farkeden bişeyde yok. üzme kendinide annenide, iyiki var iyiki yanımızdalar.... olduğu gibi kabullenmeye değer....

hoş bulduk kızlar başak benim oğlanda ters duruyor hala başımız yukarda kaç ay başımız aşağıda yürütmedi beni şimdide başımız yukarıda ama bizim için sorun değil başakcım inşallah döner dönmezsede korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…