fasulyem yaa
annen ne enteresankadın mutlaka iyilgin için soyluyordur ama alındıgını uzuldugunu hissettirmiyormusun bilebile yineliyormu ne diyim vallahi istanbulda olsan dahamı kafan dinc olurdu izmire gule oynaya gittin oysa dimi hay allah yaa ama huy iste yaskaça gelmis değismezkii
duymazdan gelmek en iyisi
İnan,aynısını ben de düşündüm bugün. Güle oynaya geldim ama, hamilelik süresince ayrı olmamız daha mı iyi olurdu? Ben, süper bir hayatım olacak, toz pembe olacak her şey diye düşünürken, kadın durup durup canımı acıtıyor. Yok yaa, annem değişmiş Esra. Önceden böyle değildi. Biz İst'a gelmeden önce 1 sene İzmir'de evli kaldık mesela. O bir sene boyunca 5 defa evimize gelmemiştir annem. Aman, karıştı olmasın, diye. Bişi olsa "siz bilirsiniz kızım, ben karışmayayım, yapacak- yaşayacak olan sizsiniz" derdi hep. Şimdi ise tam zıttı.
Duymazdan gelmeyi hiç istemiyorum. Duymazdan geldiğim insanlar benim için önemsiz insanlardır. Ya da gözden çıkardığım insanlar. Dedemle annemi de bir tutmak istemiyorum. 53 yaşında daha kadın...
öncelıkle valla verılmıs sadakanız varmış kuzu.neysekı ucuz atlatmıssınız.Allah korusun bayır aşagı falan iniyor olsaydınız düşünmenk dahi istemıyorum.neyse hallolmus sorun cımmadan neysekı
gelelım annen konusuna.bu konuda bende cok alıngan oluyorum burcucum,ki kaldıkı sadece 6 kılo almıs bırı olarak(tabı bı haftadır tartılmadım 7.5 olmustur aldıgım kılo) herkezın bana ayyyy daha önünde kocaa 2.5 ay var,sen asıl ozaman kıloo alcan azcık ekmegı kes yok bılmem ne.ayyhh sinirlerımı zıplatıyolar ya.benımde annem kılo konusuna takmıs vaziyette ama senınkı kadar degıl.arada çıtlatıp duruyor benımde morAL HEMEN YERLERDE.tabı o an bellı etmıyorum ama zor tutuyorum kendımı.aglamaklı oluyorum hemen.başkası dese cevabımı hemen verıyom zaten ama anneme pat pat söliyemıyom kalbını kırarım die.sende takma kuzu napalım anne sonucda ,annenın sana nazı gecmese okadar sey zaten sölemez.boşverrrr cokda tıııınn yanee.yemege devammmm cokacimcoook
bikerem hamileyiz biz yiycez tabeee.dogumdan sonra dinlerız vızırtıları şimdilik sususun herkezyasakkelime
Benimki yıllarca anneannemle dedemden şikayet edip durdu. Herşeyime karışıyorlar diye. Şimdi kendi aynı şeyleri yapıyor. Hiç farkı yok...
Yok anam bi de gerçekten çok fazla yemiyorum. Bir de şu var ki; benim en hızlı ve en fazla kilo aldığım dönem annemde yaşadığım 2 aylık dönemdi. Bunu söyleyince de ben hatalı oluyorum, o tabii ki yapacakmış, ben ölçülü yiyecekmişim. Ama sen dayarsan böreği çöreği burnuma? Ben nasıl az yiyeyim? Hayır doktorum bişi dediği yok..
Taze bacım.. ben parmak arasını.. kafa dumanlıyken nası gıyeceğiz demek ıstemıstım.. malum agrı beynımıze sıcramıs, narkoz kanda dolasırken onu gıymek zor olmaz mı demek ıstemıstım annemm.. yoksa ben gıyıyorumm parmakarası.. tessessüüff yaneee,hep infaz, full infaz.. :1closedeyes:
Yıne üzdün di mi Sefa yı.. kaydirigubbakcemile3
Giyeriz be sen de... o kadar da değil. Yanlış anlamışım böceğim. Ben kimseyi yargılamam...
fasulyem ya çok geçmisolsun ne demek fren tutmaması allah korusummm ay içim fena oldu okuyunca enkorktugumseydir fren tutmaması vallahi birilerini falan sevindirin mutlaka
Çok teşekkürler. Haklısın bişiler yapmak gerek. Bi de çok enteresan. Babam sürekli arabanın tepesinde, ben ayda 1 defa yarım saatliğine araba kullanacak oluyorum. Fren tutmuyor. Babam biniyor, gene tutuyor...
TAZEcim aslında sen ccook abartılı kilo almamışsınki 11 kilo cok normal benim arkadasım 20 kilo almıştı hamilelikte ama sonra verdi normal doğum yapmıştı ben kadar kaldı kilo için hayatı zindan edicek değiliz boşverrrr üzülme ağlama sende bebeğide üzme
Sağol desteğin için.. 11 kg az değil ama, "aman durrr" denecek bir meblağ da değil.
Bi de bakar msın, bana 7 - 8 ay sonrasının hesabını yapıyor. Yav o 7 - 8 ay bir geçsin sağ salim.. Benim derdim sağlıklı bir doğum olacak mı, oğlum sağlıklı doğacak mı? Sarılık olmasa bari, emzirmem gerek, inşallah bol bol sütüm olur.. Ben bunları düşünüyorum. O önümdeki tabağı almayı.. Kilolarım gerçekten hiç derdim değil. Hele ki emzirirken??? ödüm kopar, ya sütüm giderse... 6 ay sonra olmaz, 1 sene sonra veririm. Takmış kiloya yaa.. Yıllarca 85 kg, duba kıvamında yaşadı. "Anne spora git, oraya da otobüsle gitme, yürüyüver" dediğimzde "aaaaaa, çok yorgunum" dedi. Şimdi geçmiş bla bla bla...