kadriye benimkide daha donmedi, bekliyoruz pasanin keyfini:))33. haftada ultrason var dondu dondu donmedi sezeryan sanirim:))))
nurdancım uyku setide beşiğide çok sevimli, sağlıkla büyüsün içinde...
tazem benzetme durumlarından çok hoşlanmasamda anneni anneme okadar benzetiyorum ki. annem dışında herşeye deli gibi gülüp geçiyorum. anneme gelince tıkanıp kalıyorum. yapacak bişey yok, ayrı şehirlerde yaşıyorum ama farkeden bişeyde yok. üzme kendinide annenide, iyiki var iyiki yanımızdalar.... olduğu gibi kabullenmeye değer....
seviniyor gbisin :))
bir de böyler orasını burasını dayıyor kemikleri hissediliyor resmen pazar sabahı nasıl canım yandı.babası konuştu okşadı kızım çek bakıyim yapma böyle annene canı yanıyor diye..çekiverdi hemen.özellikle eli ve topuğu hissediliyor yaaaaa hastayım ona benbendede var tatlm,bazen yerimden zipliyorum, ama olsun buda guzel..
kimlerle arkadaş olduğunu bil işte...ben mutantım falan ama yapmam asla öle şeyler.Aman koşş.. ispikçi seniiii kaydirigubbakcemile delikafadulden
evin hayırlı olsun başak..inşallah yeni doktorunu seversinselam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
bu arada bende şeker kız oldum arkadaşlar yine yüksek çıktı ama burçini etkilememiş yani fazla büyümemiş şekerden dolayı.biraz zaman geçsin tekrar şekerim ölçülcek artrık dahiliye dr umda takip edecek ama dogum dr degiştiricem başka bir dr çok tavsiye ettiler gittigim merkezde birdahaki randevumu ona alıcam
teyzelerii iste teo'mun yatagiii...
simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...
Geçmiş olsun kuzucuğum yaa:teselli:Bilirim o fren tutmama olayını. Ben kola dolabına bindirmiştim:1shok:Allahtan başka birşeye çarpmadım. Olan kafe sahibi kadının sarmalarına oldu:roflol:Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe
Çok heyecanlı gerçektenalkisalkisalkisUmarım iyi anlaşırsınız. Ececik de topiş topiş olmuşturopuyorumnanaktanfasulyem yaa
salı dr dan donuste vaktimolursa sizlere yazarım çok heyecanlıyım aklıma geldikce panikliyorum yeni dr a ısıncakmıyım ısınmassam napcam nerde dogurcam kime guvencem of yaniheycanbasıyor umarım olumlu hislerle ayrılırım dr unyanından
Şükür kavuşturana deryam yaŞenizMaşallah 8. kutucuğa geçmişsin:teytey:kızlar ben geldim şehir dışından geldik 1 gece dinlendik tekar şehir dışına çıktık o yüzden katılamadım.
detaylı bakamıyorum şimdilik
tazecik boş ver ben bu ay tam 3 kilo aldım toplam 15 oldu canını sıkma doğum sonrası veriliyor moralini boşuna bozmasınlar
helin gözün aydın maşallah oğluna
esrako ne güzel yarım kilo bu arada geçmiş olsun tam anlamadım ama hastanede yatmışssın sanırım aman kendine dikkat et
ay unutkanlık başladı bende sizlerdede olyormu kızlar geçen parkecilere 250 tl vericegime ben salak kafam 450 tl vermişim abla ne yapıyorsun dediler uyardılar yoksa gümbürtüye gidicekti gerçi helel para ama kolay kazanılmıyor nede olsa.
şeker yüklemem yapılırken bir hamişde yaptırıyordu sat tarihi 8 kasım benden 1 gün sonra yani dr temmuz 15 sonra bekle bebegi demiş şaşırdım yıllardır aynı dr gidiyor ve çok güveniyormuş bende ona gidicem seninki kız daha erken dogar diyince ay heycanlandım dogrusu birde ben gidem şu dr dedim biraz zaman sonra kim tutuar beni
GÜNAYDIN HERKESE
fasülyekocum artık daha az ama daha güçlü vuracaklarmış kaslar güçlendi ya :))))
kızlar yoldan geldik duşumu aldım sizlere bi bakınayım dedim ama artık yatıp dinlenicem hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
Kızlar bu arada ... ben milupanın sitesinde anne bebek kulübüne üye olmuştum. Numunelerim gelmiş. Çok güzel yaa.. Güzel olan ne mi? Ben bebek bezi almamıştım, 2 tane numune yollamışlar yeni doğan için.. Ay sarılıp öpesim geldi bezleri. Allaam çok heyecanlanıyorum....
Bİr de huggies - nivea ve milupa ürünleri için tansaş ve migroslarda kullanmak üzere %25 indirim kuponları yollamışlar. Başka niveanın bir yığın güdük güdük numuneleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?