2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Elbette ama.. onu bir yapabilsem zaten... sağol desteğin için.

kızlar yoldan geldik duşumu aldım sizlere bi bakınayım dedim ama artık yatıp dinlenicem hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

sagolun kızlar ilk dogum normal olduktan sonra ikinci sezeryan olucak diye sadece endişe ediyorum korkmak degil nasıl olsa oradan çıkmayacaklarmı bebiler ha sezeryan ha normal degilmi saglıklı gelsinlerde biz herşeye katlanırız degilmi ama
nurdan allah yardımcın olsun çok zor evin içinde inşaat işi benimki bitti sayılıur ama bende bittim resmen birde bayan gelicekti işlere yardımcı gelmedi neyseki annem ve büyük yengem imdadıma yetişti yoksa halim haraptı valla

sakaleyn aynen bende yorgunum duşumu aldım yatıcam herkese allah rahatlık versin meleklerimizle mışıl mışıl uyuyun annişler

kızlar ya çok enteresan sizler normal dogum dusuunoyrsunuz bebekler donmuyor bizimkide bir aydır falan donmus durumda bas asagı duruyor bos yere bekliyor oyle garibim oysa normal dogmayacak :) ama en rahat oldukları pozisyon bu imis tam cenin pozisyonunda bizmiki bas asagı eller suratının onunde

nurdan valla ben sure yaklastıkca yusuflanmıyorum tabi biliyorum neler yasayacagımı ondan içim heyecandan nasıl titriyor sana anlatamam oyle garpi geliyoki hala esimle evde bir bebek olcakya inanılmaz falan diyoruz, hele sezaryandan falan hiç mi hiç korkmuyorum biliyorumki en agrılı donemi bile benim su son çektigim agrılardan daha hafif

bir kere geçen senelerde kum doktum bi o birde bu safra tası sezaryandan bin beterdi normal dogumu bilmiyorum tabi ama sezaryan olcaklar için konusabilirim en azından yani olan biten agrı carsaf yoldurcak mahiyette falan asla değil kum tas agrısı çekenler bilir o agrı daha korkunç .

sezaryandan çıkınca insan biraz acı cekiyor tamam ama uç bes saatcik sonra aksamına azalıyor gunden gune azalıyor durulmayacak bir agrı değil hele hareketsiz kaldıkca agrı geçiyor gibi birsey tamamane kımıldandıkca acıyor falan

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ... ben milupanın sitesinde anne bebek kulübüne üye olmuştum. Numunelerim gelmiş. Çok güzel yaa.. Güzel olan ne mi? Ben bebek bezi almamıştım, 2 tane numune yollamışlar yeni doğan için.. Ay sarılıp öpesim geldi bezleri. Allaam çok heyecanlanıyorum....

Bır de huggies - nivea ve milupa ürünleri için tansaş ve migroslarda kullanmak üzere %25 indirim kuponları yollamışlar. Başka niveanın bir yığın güdük güdük numuneleri...

burcu haklısın duymazdan gelmek bana gorede bir hareket degildir genelde ama ne diyim soz konusu kisi anne olunca insanın çcok fazla bir fikri olmuyor konuya yardımcı

yada anne falan tamam ama yani tavrını koyacaksın iyice hisettireceksin seni uzdugunu konuscaksın acık acık yada uzaklasacaksın boylelikle anlayacak
evlad olmak demek herseye katlanmak değil sonuçta bak sende anne olmaya hazırlanıyorsun çocuk değilsinki artık
yas ilerledikce yaslılar epey değisiyor benim de babamda acayip değisimler var bir bencillik bir ben merkezcilik falan ama saka yollu içimden geçenleri soyleyip birsekil kendine getirmeye calısıyorum napalım anne baba olunca atsan atılmaz satsan satılmaz

bendede var tatlm,bazen yerimden zipliyorum, ama olsun buda guzel..
bir de böyler orasını burasını dayıyor kemikleri hissediliyor resmen pazar sabahı nasıl canım yandı.babası konuştu okşadı kızım çek bakıyim yapma böyle annene canı yanıyor diye..çekiverdi hemen.özellikle eli ve topuğu hissediliyor yaaaaa hastayım ona ben
Aman koşş.. ispikçi seniiii kaydirigubbakcemile delikafadulden
kimlerle arkadaş olduğunu bil işte...ben mutantım falan ama yapmam asla öle şeyler.
evin hayırlı olsun başak..inşallah yeni doktorunu seversin

günaydınnlarrr....

sabah yataktan zor kalktım bütün kemiklerim sızlıyordu hafta sonu çok yoğun geçti misafirlerimiz vardı nerdeyse cumartesi tüm gün çocuk baktım aayyy çok zordu ya bir ara oyuna kapılıyor avunuyor ama bir ara tutturuyor ben annemi babamı özledim diye ne yapıcağımı şaşırdım bu halimlede yapacaklarım sınırlı zaten neyse atlatdık bitti ......

şimdi bi geçmişe göz atayım bakim neler olmuş hafta sonu neler kaynatmışsınız....

kızlar günaydın
3 gündür giremiyorum kk ya
haftasonu bayağı yoğundum annemle çarşı pazar turu ertesi gün ikea ve ütü yormuş beni.
Norra teoman ın yatağı hayırlı olsun, başak seninde evindeki tadilatlar bitmiş gibi gözün aydın
tüm doktordan güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum
normal doğum muhabbeti olmuş yine ben de korkmama rağmen normal doğum olsun zamanında olsun istiyorum yine de hayırlısı
artık kızım karnımı acayip dalgalandırıyor eşim gördü ve korktu çok güçlü vuruyor artık normal mi???

GÜNAYDIN HERKESE

fasülyekocum artık daha az ama daha güçlü vuracaklarmış kaslar güçlendi ya :))))

Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe
Geçmiş olsun kuzucuğum yaa:teselli:Bilirim o fren tutmama olayını. Ben kola dolabına bindirmiştim:1shok:Allahtan başka birşeye çarpmadım. Olan kafe sahibi kadının sarmalarına oldu:roflol:

Anneni bence artık şöyle sakince karşına alıp bir konuşman lazım adaşçığım. Bak anne sen böyle söyledikçe ben üzülüyorum. Üzüldükçe de bu hem bana hem bebeğime zarar veriyor. Merak etme, ben sınırlarımı biliyorum falan de bence
Çok heyecanlı gerçektenalkisalkisalkisUmarım iyi anlaşırsınız. Ececik de topiş topiş olmuşturopuyorumnanaktan
Şükür kavuşturana deryam yaŞenizMaşallah 8. kutucuğa geçmişsin:teytey:

Hadi bakalım. İyi haberlerle gelirsin inşallah. Evini de Allah içinize sindirsin canım

Biz gece yine uyuyamadık kızlar yamafoldumbenBundan sonra hep böyle mi olacak ki? Şööyle sindire sindire bir uykumuzu alamayacak mıyız:çok üzgünüm: Neyse ki gün içinde taksit taksit de olsa uyuyabiliyorum.

Dün gece mezuniyet töreni vardı okulda. Buseciğimin ne kadar hayırlı bir evlat olacağı şimdiden belli oldu. Kuzucuğum beni çoook zor bir dönemden kurtarmış meğer kızlar:sm_cool:Bizim mal müdür geçen hafta resmen terör estirmiş okulda. Sabah 8 akşam 4 dersi olmasa bile herkesi zorla tutmuş, kafasına göre boş bulduğuna ekstra dersler koymuş, dersi olmadığı halde fotokopiye giden bir hocayı azarlamış (adam sanki ders sırasında mı gidecek fotokopiyekötükedihüso) falaan filan. Kök söktürmüş bizim arkadaşlara. Orada olsam herhalde sinirden doğururdumTövbe tövbeeee

Neyse, biz acıktık. Gidelim birşeyler yiyelim

banada geldi canım.milupadan huggiesten prima canbebeden.hepsine üyeydim.mamalar önlükler falan gelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…