2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

güle güle otur canım.aallah mutlu etsin şeker kız...

benim bebişte dönmemiş hala.bugün kontrolüm var bakalım....

teyzelerii iste teo'mun yatagiii...
simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...

güle güle sağlıkla uyusun kuzun...

bu şımarık kız artık bende güç denemelerine başladı sizdede oluyormu son zamanlarımız rahat gecmiycek gb
off hemde nasılç güçlü tekmeler atıyo.ki benı göbekte epey yaglıdır yaneeekaydirigubbakcemile3 ona ragmen nasıl dalgalanıyor karnım durup durup nasılda sert vuruyor kuzum.ama cok mutlu oluyorum.valla şekerim senın acıyodur muhtemlen ama benım hava yastıklarım var kaydirigubbakcemile3
ohhhhhhh maşşalah başakacım.evi akladın pakladın tadılattında bıttı,güle güle otur evınde kuzu.ama bol bol dinlen.3 günde bıtecek işin 5 günde bitsin varsın,yeterkı bebiş yorulmasın
artık kızım karnımı acayip dalgalandırıyor eşim gördü ve korktu çok güçlü vuruyor artık normal mi???

canım en hareketlı oldukları dönemdeyız.zaten 32.haftadan sonra hareketlerde azalma olcak.sadece kolunu bacagını dayıyabılcek kuzularımız.artık büyüyolar hareketlerı kısıtlncak.oyüzden bol bol oynuyolar karnımızda.ben izlemeyı cok sevıyorum nasıl dalgalanıyor karnım nasıl tekmeler atıyor bayılıyorum kuzumaaaopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN HERKESE gene sabah 7 de kalktım uyuyamadım bidahada...
banada geldi canım.milupadan huggiesten prima canbebeden.hepsine üyeydim.mamalar önlükler falan gelmiş...

canım banada gelmişti çok güzel bide buzdolabı resim yapıştırıcısı var cok şeker ayrıca nivea ıslak medilin kokusu sarmış paketi çok beğendim ondan alıcam...
kayracım bende hepsine üyeyim ama bana milupa hariç başka yerden gelmedi prima falan üyeyim aslında yaaa bende istiyorumm

maşallah helinim çok güzel haberler bunlar..çok heyecanlandım..ilk doğuran olcan galiba..allaamm bi garip oldum..

günaydın herkese

henuz geçmişi okumadım ama biraz önce son ögrencimde gitti..artık özgüürm kızlar. oleyyyyyyyy
bugun biraz ev temislicem dün bambu sepetimiz geldi.. örtüsünü ütüleyip koyunca resmini çekerim.. ayhh çok heycanlı ya evemize bebek havsı girdi sanki şimdiden..:)

haftasonu epey yorulmusum sabah aklktıgımda direncim pek yokdu ama mecburen 8.30 çocukderse geldiği için cin gibi oldum birden..:)

herkese güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum...

dün antalya 5m migros turu yaptık ve 1 tane bile giyebileceğim şöle tiril tiril elbise bulamadımmm..gez gez ayaklarım koptu..bi ara herkesin garip garip bakacağını düşünmesem ayakkabılarımı elime alıp öyle yürüycektim..daldım bi ayakkabı mağazasına alıım bi sandalet diye malesef ayak numaram kalmamış..bi daha siinir oldum..(
mothercare daldım tabiki...allam yarabbim o cicileri doğuma kadar okşayı sevebilirim..harika şeyler ama acayip pahalı yaa...netle ne kadar fark var arasında...boşuna gitmemiş olmayalı diye evirim küvetli-döt çanaklı setiinden aldık..içinde banyo termometresi-süngeri ve havlusu da var..2.bi havlu almayı düşünüyodum zaten..komple seti 100 liraya aldık..ayrı ayrı da satılıyodu ama daha pahalıya denk geliyodu...evrim küvete 40 demiş burda 45 lira, döt çanağına 10 demiş burda 13 liraydı..şehirler arasında bile fark var..napalım göz göre göre kazıklandık ama 1 kere de olsun dimi ama..
içime sindi ama, teşekkür edrim evrim paylaşamın için, gayet kaliteli ve düzgün..
bi tanede kendime tüylü müylü kırmızı saç bandı aldım hastane için, kokoş bişiii..:))

oğlumuzun adı Atila Rüzgar olarak değişti..babamız babasının adını da koymak istedi önüne..ben de kırmak istemedim..

gunaydin minnoslarrrr...
dun gece uzun zamandir ilk defa elikdsiz uyudum, wcye bile kalkmadim, pencerede acikti, sabah kus sesleriyle uyandim bizim arka taraf bahce oldugu icin, civil civildi:))bugun tatil burasi esimle evdeyiz, biazdan guzel bir kahvalti hazirliycam, gune cok enerjik ve pozitif basladim:)))

mercimekim iyi gunlerde kullan kuvetini ve dotmatikini:))ben ctsi dondun durdum ayaklimi ayaksizmi alayim diye, karar veremedim..

hayırlı olsun sepetiniz fotolarını bekliyorum

Kızlar cumartesi annemdeydik kızıma kocaman bir hurç hazırlamış içinde yok yoktu uyku seti, elbise,çorap,tulum,yorgan,bana pijama, nevresim takımı vb. yeni eve taşıdı eşim artık taşınınca çekip fotoları koyarım arkadaşlar
bu arada piyasadaki uyku setlerinin çoğu 70*130 ölçüsündeymiş benim bebek karyolam 60*120 güzel markalardan bir tek çilek de 60*125 uyku seti var funnababy de acayip pahalı 170-230 tl arası o kadar para vermiycem inat etim ikea dan beyaz cibinlik aldım üstüne pembe pullar taşlarla işletmeyi düşünüyorum anneme, perde ve uyku setini de pembe beyaz iki renkli diktirmeyi düşünüyorum zaten rustik mekanizma var

kızlar selam herkesee
inşallah iyisinizdir hepiniz
ben dökülüyorum doğal olarak..bu hafta sonu aklıma hep şu cümle geldi sizin söylediğiniz meşhur cümle ''ben hamileysem siz nesiniz siz hamileyseniz ben neyim'' mafoldumben aa yeni ikonlar gelmiş güzell artık hep bunu kullancam mafoldumben
ben bugün artık anca geçmiş okurum sanırım bu hafta yatıcam hiç kalkmadan sanırım anca toparlanırım..

Canım çok geçmiş olsun. Şükür hiç bi şey olmadan atlatmışsınız. Denize girememene de çok üsüldüm bende bu hafta niyetliyim girmeye ama hamile mayoları çok pahalı ayyıldızda 178 liraymış, amanın, bebeğimin yatağını o paraydı yahu nasıl iş anlamadım. Eşime dedim beni kimsenin olmadığı bi yere götür ben tişört şort girerim veremem o kadar para yaww.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi kötü niyetli olma ihtimali tabiki sıfır, seni düşünerek söylüyo ama söyleyiş tarzı sanırım seni sinir ediyo. Anacım diye al karşına sen anneni anlat anneannen ve dedenden yakınmalarındanda bi fasıl geç anlıyacaktır eminim.

Ne içten söylüyo kaptırıyo kendini müziğe e tabi bende dinlerken kaptırıyorum kendini hele o şirleri arada doğaçlama yapıyor ya süper..

İnşallah çok memnun kalırsın yeni dr dan.

Ne diyoruz... Allah dermansız dert vermesin. Başımıza bi iş geliyo hemen yakınıyoruz ( ben öyle yapıyodum önceden ) hooop arkasından daha büyük bi sorun daha, önceki problem hiçmiş geliyo insana. E boşuna demiyolar şükür bu günümüze.

Yatağı pek güzelmiş Teomanın. Güsel güsel uyusun içinde.
Ben 6. ayın içindeyken kayınvalidemlerin bi komşusuyla karşılaştım. Doğumun yakın herhalde ağustos diyolardı ama dedi evet dedim ağustos. E karnın büyük yanlış hesapladılar herhalde dedi. He yanlış hesapladılar sen dr dan daha ii biliyon bundan sonra her ay sana kontrole geliyim diycem olmuycak. Cevap bilemek vermedim. Kendileri söyleyip dinlesinler.

Evin mis gibi olmuştur ohh ne güselll.
Şekerinde inşallah normale döner canım.

Seni kokoş seniiiii:CüvCüv:Güle güle kullanın aldıklarınızı.

Konser şahaneydi ayaklarım tutmaz olmaya başladı ama ben yinede konser sonuna kadar durdum. 2 saat sürdü zaten. İstanbula yolum düşerse mekanına gidip dinlemeyi düşünüyodum o buraya gelmiş bırakılır mı hiç :)) Kadın ve memleket sevgisini nasılda güzel anlatıyor. Oğlumda uslu uslu dinledi,bazen dayadı kafasını karnıma herhalde o aralarda müziği pek duyamadı duymaya çabaladı kuzucum :)) Sürekli elim karnımdaydı çünkü ritm tuttum oğlum da öğrensin,müzik kulağı gelişsin diye.E belediyenin parası çok kullansın başkan. Bi Zülfü Livaneliyi getirdiğinde mutlu etmişti beni, bide Volkanı getirdi sağolsun. Keşke hep böyle ii şeylere harcansa belediyelerin paraları.

sonunda gerçekleri görebildin..:1closedeyes:

nurdan cım yatagınız hayırlı olsun..:)çok güzel ve turuncu renk çok etkili..akıllı insanlar turuncu kullanırmış.. benm edebiyatcı bir arkadasım hep bu tezi savurnurdu..

esrako umarım doktorundan iyi bir elektrik alırsında birdaha değiştirmek zorunda kalmazsın...

geypsm esram ahh be kuzuu demek sennde pilin bitti... zatn belliydi sabah erkenden yokdun..:) yeni smiller çok hoş bide kolbastı oynayan olsa dimi..zemuszemusopuyorumnanaktansositososito

petrikk nesrinim nerdesn ayol.. tertemiz mis gibi evinde mutlumusun.. yarın gelcekmisinn olivyuma........gypsmesram kesin gelmes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…