selam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
bu arada bende şeker kız oldum arkadaşlar yine yüksek çıktı ama burçini etkilememiş yani fazla büyümemiş şekerden dolayı.biraz zaman geçsin tekrar şekerim ölçülcek artrık dahiliye dr umda takip edecek ama dogum dr degiştiricem başka bir dr çok tavsiye ettiler gittigim merkezde birdahaki randevumu ona alıcam
kızlar benim kız hala ters duruyor dr pozisyonunu begenmedi dinlenmem gerektigini söyledi eger doguma kadar dönmesse sezeryanla alacagını ekledi ben belki döner dedim ama dönse 2 aydır dönerdi dedi bende biran yusuf yusuf halleri oldu valla
Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe gittik. Bikinimi aldım, denize giricem diye, bir gittik ki, bir rüzgar, bir rüzgar.. bu kadar olur. Havluya sarınıp oturdum çünkü resmen serindi.
Sonra annemle kapıştık gene. Gene benim yemek yememle ilgili bir laf etti, moralim de çok bozuldu, sinirlerim de... Bana kilomla ya da yememle ilgili laf ettiğinde (bunu çok sık yapıyor) kendimi iğrenç hissediyorum. Yani Onur da bazen bir şeyler söylüyor. Söylenmeyecek gibi de değiliz tamam ama, annemin söyleyiş biçiminden çok rahatsız oluyorum. Kaldı ki ben sadece sabah kahvaltıda kendimi frenlemiyorum. Her sabah tartılıyorum, azcık kaçırsam, dondurmayı, nutellayı kesiyorum. Nutellayı da gene sadece kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum. Öyle gün içinde alayım, kaşıklayayım gibi bir durumum yok. Bana şimdiden "önümüzdeki sene tabakları alıcam önünden" diyor. Sanki ben şimdi oburluktan yiyormuşum gibi davranıyor. 11 kg aldım şimdiye kadar. 15 - 16 ile kapatmak istiyorum. Kendisi bir oturuşta 1 bütün karpuz yemiş bir keresinde.. Bana yaptığı muameleye bakın yaa... Ben de tepki koydum, dedim bana karışma, kilomla, yememle ilgili tek kelime etme. Yani çok üzüldüm sonradan. Onu üzmek istemiyorum ama karışmasın bana yaa.. Ben zaten çoğu zamn sofradan tam doymadan kalkıyorum.
Son zamanlarda moralimi bozan, beni ağlatan şeyler hep annemden kaynaklanıyor. Canımı bir sıkıyor, sonra bütün hafta zor atlatıyorum. Tam geçiyor, hooop başka bir laf ediyor (karışıyor bir şeylerime) haydaa gene her şey başa dönüveriyor.
Hani annesiyle küsen, kavgalı olan insanları hiç anlamazdım. Anlamaya başladım diyebilirim. Hayır, tabii ki küsmem ama, anladım yani... Bır insanın hamilelik boyunca moralini bozan tek kişi annesi olabilir mi yaaa? Normal mi bu? Kendisi de farklı olsa....
Bütün gün ağlayıp durdum.
Sonra dönüşte arabayı ben kullanıyordum.Gayet güzel sürüyordum hiç bir problem yoktu. Bir kavşaktan sağa dönecektim, frene basıyorum, tutmuyor.. Basıyorum, tutmuyor. Allahtan hızım azalmaya başlamıştı da toparlayabildim. Kaza yapmadan atlattık. Ama işin moktan yanı el freni de tutmadı. :1shok: hemen sağa çektik. Babam bir kaç fişi soktu çıkardı vs.. Sonra tuttu gene fren.. Verilmiş sadakamız varmış. Allahtan hızın yüksek olduğu yerlerde frene ihtiyacım olmadı :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun.annen olayında bende varım.annem bana bakmaya geldi bir aydır ama beni çok geriyor çokkk...
off hemde nasılç güçlü tekmeler atıyo.ki benı göbekte epey yaglıdır yaneeekaydirigubbakcemile3 ona ragmen nasıl dalgalanıyor karnım durup durup nasılda sert vuruyor kuzum.ama cok mutlu oluyorum.valla şekerim senın acıyodur muhtemlen ama benım hava yastıklarım var kaydirigubbakcemile3bu şımarık kız artık bende güç denemelerine başladı sizdede oluyormu son zamanlarımız rahat gecmiycek gb
ohhhhhhh maşşalah başakacım.evi akladın pakladın tadılattında bıttı,güle güle otur evınde kuzu.ama bol bol dinlen.3 günde bıtecek işin 5 günde bitsin varsın,yeterkı bebiş yorulmasınselam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
bu arada bende şeker kız oldum arkadaşlar yine yüksek çıktı ama burçini etkilememiş yani fazla büyümemiş şekerden dolayı.biraz zaman geçsin tekrar şekerim ölçülcek artrık dahiliye dr umda takip edecek ama dogum dr degiştiricem başka bir dr çok tavsiye ettiler gittigim merkezde birdahaki randevumu ona alıcam
artık kızım karnımı acayip dalgalandırıyor eşim gördü ve korktu çok güçlü vuruyor artık normal mi???
Kızlar bu arada ... ben milupanın sitesinde anne bebek kulübüne üye olmuştum. Numunelerim gelmiş. Çok güzel yaa.. Güzel olan ne mi? Ben bebek bezi almamıştım, 2 tane numune yollamışlar yeni doğan için.. Ay sarılıp öpesim geldi bezleri. Allaam çok heyecanlanıyorum....
Bİr de huggies - nivea ve milupa ürünleri için tansaş ve migroslarda kullanmak üzere %25 indirim kuponları yollamışlar. Başka niveanın bir yığın güdük güdük numuneleri...
banada geldi canım.milupadan huggiesten prima canbebeden.hepsine üyeydim.mamalar önlükler falan gelmiş...
DOKTORDAN GELDıM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
Efeeet, bunlar da Burko'dan gazlanan taze burcu'nun malları... bakın bakeeeem :)
eline sağlık değişik ve hoş zarif bişi olmuş bence.:)
Evrriim, bunlar da terliklerim işte. Kemeraltından 15 TL ye aldık..
çok güzel ama ben de barnak arası giyemiyenlerdenim...parmaklarım çok uzun ve iğreeeeenç duruyor...pörtlüyorlar önden önden..
Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
gözün aydın darısı başımıza artık ne diyelim:::)
Biz bugün konsere gitcez teyzeleri oğluşumla. Eşimde gelecek. Üçümüzün ilk konseri olucak. Volkan Konak geliyor hihoyyyt Hem sesini hemde karakterini çok seviyorum. Her gün dinliyoruz zaten oğluşumla aşina olduğu ses yani inşallah akşam eşlik eder Volkan amcasına :teytey:alkisalkisalkis
ama ama bis antalyaya dittik ve kaçırdım adamı...oofffffffff..((((...geçen akşam da sıla vardı..uzaktan şöle bi sesini duyduk..bazı parçalarını beğeniyorum..ama havai fişek gösterisi muhteşemdi yaa..bu sene iyi para dökmüş başkan..:))
teyzelerii iste teo'mun yatagiii...
simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...
güle güle yatsın nurdanım..çok güsel..işesin, sıçsın sen temizle bol bol..
Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe oturuşta 1 bütün karpuz yemiş bir keresinde.. Bana yaptığı muameleye bakın yaa... Ben de tepki koydum, dedim bana karışma, kilomla, yememle ilgili tek kelime etme. Yani çok üzüldüm sonradan. Onu üzmek istemiyorum ama karışmasın bana yaa.. Ben zaten çoğu zamn sofradan tam doymadan kalkıyorum.
Ayy, ızmir'de de var konseri.. Ben de çok sevdim kendisini, sevdim diyorum çünkü yeni dinlemeye başladım. Bu haftasonu da Sezen AKSU konseri var ama, sen paradan haber ver... mafoldumben
allah korumuş tazem..verilmiş sadakanız varmış hakkaten..
annenle de oturup bi konuşsan, üzülüyorum, oğlum da bu durumdam etkileniyordur mutlaka, kilo önemli değil sağlığımızı etkilemediği sürece v.s v.s desen anlamazmı ki...
fasulyem yaa
sizlere takılamayabilirim bilginiz olsun arada yine tabiki bakarım amabolbol yazamayabilirim
salı gunu zaten sumeshur yeni dr uma gidiyorum dun aradılar hastaneden hatırlarsanız bir ayevelden randevu alınaın çokyogun meshur uygun fiyatlı birhastaneye gideceğim insalah
amanın dedim ameliyatf alan çıktı randevumu iptalmi etcekler panik oldum meger randevunuza gelceekmisiniz diye teyit etmek için arıyorlarmıs demek gelmeme durumunu boyle egale ediyorlar dedim guzel uygulama ama yerbos yere tutmamıs oluyorboylelikle insanlar sanırım iste oyle
salı dr dan donuste vaktimolursa sizlere yazarım çok heyecanlıyım aklıma geldikce panikliyorum yeni dr a ısıncakmıyım ısınmassam napcam nerde dogurcam kime guvencem of yaniheycanbasıyor umarım olumlu hislerle ayrılırım dr unyanından
esraaa..bizi merakta bırakma sakın..!!!
kızlar ben geldim şehir dışından geldik 1 gece dinlendik tekar şehir dışına çıktık o yüzden katılamadım.
detaylı bakamıyorum şimdilik
tazecik boş ver ben bu ay tam 3 kilo aldım toplam 15 oldu canını sıkma doğum sonrası veriliyor moralini boşuna bozmasınlar
helin gözün aydın maşallah oğluna
esrako ne güzel yarım kilo bu arada geçmiş olsun tam anlamadım ama hastanede yatmışssın sanırım aman kendine dikkat et
hoşgeldin derya..nası geçti tatil...anlat neler yaptın?
selam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
güle güle otur evinde...
kızlar benim kız hala ters duruyor dr pozisyonunu begenmedi dinlenmem gerektigini söyledi eger doguma kadar dönmesse sezeryanla alacagını ekledi ben belki döner dedim ama dönse 2 aydır dönerdi dedi bende biran yusuf yusuf halleri oldu valla
benimki de ters..inat etti dönmemeye..
kızlar ya çok enteresan sizler normal dogum dusuunoyrsunuz bebekler donmuyor bizimkide bir aydır falan donmus durumda bas asagı duruyor bos yere bekliyor oyle garibim oysa normal dogmayacak :) ama en rahat oldukları pozisyon bu imis tam cenin pozisyonunda bizmiki bas asagı eller suratının onunde
normal istiyoruz da işte benim sıpa istemiyo..
nurdan valla ben sure yaklastıkca yusuflanmıyorum tabi biliyorum neler yasayacagımı ondan içim heyecandan nasıl titriyor sana anlatamam oyle garpi geliyoki hala esimle evde bir bebek olcakya inanılmaz falan diyoruz, hele sezaryandan falan hiç mi hiç korkmuyorum biliyorumki en agrılı donemi bile benim su son çektigim agrılardan daha hafif
bir kere geçen senelerde kum doktum bi o birde bu safra tası sezaryandan bin beterdi normal dogumu bilmiyorum tabi ama sezaryan olcaklar için konusabilirim en azından yani olan biten agrı carsaf yoldurcak mahiyette falan asla değil kum tas agrısı çekenler bilir o agrı daha korkunç .
sezaryandan çıkınca insan biraz acı cekiyor tamam ama uç bes saatcik sonra aksamına azalıyor gunden gune azalıyor durulmayacak bir agrı değil hele hareketsiz kaldıkca agrı geçiyor gibi birsey tamamane kımıldandıkca acıyor falan
evet ben de bi dönem kum ve taş dökenlerdenim..hatta bi ara yaz dönemine denk geldi..temmuz alanya sıcağı..küveti doldurdum sıcak suyla oturdum içine..ayağa kalıyorum ağrıyo, oturuyorum geçiyo, dökmüşüm böle böle...sürekli wc ye gidiyodum..banyoya tv taşımıştık, napiim vakit geçmiyodu..zor günlerdi vesselam, allah sabır versin şu an yaşayanlara ama iki büklüm kalıyodum, feciiiydi...taş olduğu teşhis edilmeden önce bi apandisit dendi (nerdeyse ameliyat oluyodum) bi gaz sıkışması dendi, sonunda 3 hastanede kum olduğu belirlendi..allahım kabus dolu günlerdi..en zor sancı olduğu söyleniyor..regl dönemlerimde de mutlaka hastaneye uğrarım, ters rahimli olduğum için çok sancı çekiyorum...ve bu durum düzelmeyecekmiş..bunları yaşadığım için ağrı eşiğimin yüksek olduğuna inanıyorum ve bu yüzden normal doğum sancısından korkmuyorum..allah hayırlısını versin en önce ama oğlum ters pozisyonda rahatı iyi galiba kıpırdadığı yok bi türlü...
günaydın herkese
henuz geçmişi okumadım ama biraz önce son ögrencimde gitti..artık özgüürm kızlar. oleyyyyyyyy
bugun biraz ev temislicem dün bambu sepetimiz geldi.. örtüsünü ütüleyip koyunca resmini çekerim.. ayhh çok heycanlı ya evemize bebek havsı girdi sanki şimdiden..:)
haftasonu epey yorulmusum sabah aklktıgımda direncim pek yokdu ama mecburen 8.30 çocukderse geldiği için cin gibi oldum birden..:)
herkese güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum...
mercimekim iyi gunlerde kullan kuvetini ve dotmatikini:))ben ctsi dondun durdum ayaklimi ayaksizmi alayim diye, karar veremedim..
Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe gittik. Bikinimi aldım, denize giricem diye, bir gittik ki, bir rüzgar, bir rüzgar.. bu kadar olur. Havluya sarınıp oturdum çünkü resmen serindi.
Ayy, İzmir'de de var konseri.. Ben de çok sevdim kendisini, sevdim diyorum çünkü yeni dinlemeye başladım. Bu haftasonu da Sezen AKSU konseri var ama, sen paradan haber ver... mafoldumben
salı gunu zaten sumeshur yeni dr uma gidiyorum dun aradılar hastaneden hatırlarsanız bir ayevelden randevu alınaın çokyogun meshur uygun fiyatlı birhastaneye gideceğim insalah
amanın dedim ameliyatf alan çıktı randevumu iptalmi etcekler panik oldum meger randevunuza gelceekmisiniz diye teyit etmek için arıyorlarmıs demek gelmeme durumunu boyle egale ediyorlar dedim guzel uygulama ama yerbos yere tutmamıs oluyorboylelikle insanlar sanırım iste oyle
salı dr dan donuste vaktimolursa sizlere yazarım çok heyecanlıyım aklıma geldikce panikliyorum yeni dr a ısıncakmıyım ısınmassam napcam nerde dogurcam kime guvencem of yaniheycanbasıyor umarım olumlu hislerle ayrılırım dr unyanından
DİYETİSYEN KONTROLUM
uçbes gun eveline kadar tek derdim biraz dondurma karpuz vs yemekti seker çıkmasa çikolatalar yesem falan derdinde idim simdi gozumde yiycek falan zerre onemli değil yeterki bebegim saglıkılı dogsun ve benimagrım sızımolmasın
allahım beterin beteri var derler ya nekadarguzel birlaff
di miii bizde dun tibetle yerlestiriken onu konustuk, aneeee babaaaa diye bagiriyor:)) yerim ben onu:ecrin_bebek:
sikma canini burcum ya anneler boyle ne onlarla ne onlarsiz bizde annnmle uzaktayken ozlesiriz, yakin mesafede max. 1 hft tahammul, herseye karisir kendisi:)))simdi dogumdan 3 hafta once gelip sonrasinda 1 ay kalicak, kavga cikmaz insallah:))
off bende mi diyetisyene baslasam nee, artik tartilmak istemiyorumm..
bu arada her goren aa ayaklarin cok sismess tuz yemeeee, diyor ya bizim evde yilardir yemek tuzsuz piser, isteyen yerken ekler...aaa cok kilo almissin, ekmek makarna pilav yemeeeeeee, bla bla blaaa.. ay herkes ne cok sey biliyor, yemek listemi boynuma takip dolasicam, ben normal yiyorum diye...
dün antalya 5m migros turu yaptık ve 1 tane bile giyebileceğim şöle tiril tiril elbise bulamadımmm..gez gez ayaklarım koptu..bi ara herkesin garip garip bakacağını düşünmesem ayakkabılarımı elime alıp öyle yürüycektim..daldım bi ayakkabı mağazasına alıım bi sandalet diye malesef ayak numaram kalmamış..bi daha siinir oldum..(
mothercare daldım tabiki...allam yarabbim o cicileri doğuma kadar okşayı sevebilirim..harika şeyler ama acayip pahalı yaa...netle ne kadar fark var arasında...boşuna gitmemiş olmayalı diye evirim küvetli-döt çanaklı setiinden aldık..içinde banyo termometresi-süngeri ve havlusu da var..2.bi havlu almayı düşünüyodum zaten..komple seti 100 liraya aldık..ayrı ayrı da satılıyodu ama daha pahalıya denk geliyodu...evrim küvete 40 demiş burda 45 lira, döt çanağına 10 demiş burda 13 liraydı..şehirler arasında bile fark var..napalım göz göre göre kazıklandık ama 1 kere de olsun dimi ama..
içime sindi ama, teşekkür edrim evrim paylaşamın için, gayet kaliteli ve düzgün..
bi tanede kendime tüylü müylü kırmızı saç bandı aldım hastane için, kokoş bişiii..:))
kızlar selam herkesee
inşallah iyisinizdir hepiniz
ben dökülüyorum doğal olarak..bu hafta sonu aklıma hep şu cümle geldi sizin söylediğiniz meşhur cümle ''ben hamileysem siz nesiniz siz hamileyseniz ben neyim'' mafoldumben aa yeni ikonlar gelmiş güzell artık hep bunu kullancam mafoldumben
ben bugün artık anca geçmiş okurum sanırım bu hafta yatıcam hiç kalkmadan sanırım anca toparlanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?