2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylem sen hiç elbise felan bulabildinmi buralardan

Yok canım. Bi Osmanlı Marketin oradaki yer var hamile kıyafeti satan yani ben orayı biliyorum oranın vitrininede ya düğünlük elbiseler koyuyolar yada günlük bile giymeyeceğin kıyafetler. Geçen sene doğum yapan hocamız vardı o bi kaç parça getirmişti sağolsun e artıkın onlarda olmuyor. 3 hamile pantolonum var onların üstüne tunik arıycam.

selam kızlar
BAŞAK gözün aydın evin bitmiş artık sefasını sürme zamanı güle güle otur
SAKALEYN hoşgeldin özledik seni
GPYRSESRA aferin sana bu kadar niye yoruyosun be güzelim kendini bu hafta bol bol dinlen bari

yaa kızlar benim netten sipariş ettiğim geceliğim geldi ayyy cook hooş bayıldım TAZECİM saol valla birzda senin sayende hemen denedim kumaşı kaliteside süpermişşş iiiki almışımm çok sevindimmm :sm_cool:

evet güzelim bi orası var..hep klasik şeyler var orda da dediğin gibi..kumaş alıp diktircem artık napıiim..

senin beşikten de vardı nurdan..400 tl idi..
burada sadece besik 175 euro icinin zimbirtilarini alinca onada bi 75 euro bayiliyorsun, 250 euro, ama ben intenetten aldim, cok uygun fiyata hepsinicinde...:)))

sen mutant bir hamilesinnnnnn...bu hafta eve dur barii, dinlensin cocuk biraz..:ecrin_bebek:

gule gule giy, hangi siteden aldin..

hangisinden aldın beyaz olanmı yoksa kırmızı mı* ayy o kırmızıdan bende istiyom yaa evriiiiiiiiiiişşşş nerdesn bana yer tarif edecektin...

gule gule giy, hangi siteden aldin..

hangisinden aldın beyaz olanmı yoksa kırmızı mı* ayy o kırmızıdan bende istiyom yaa evriiiiiiiiiiişşşş nerdesn bana yer tarif edecektin...

canım ben beyaz olandan aldım düğmeleride inci çok şık duruyo uçuk pembesini ama cidden çok gzelmişşş alcaklar varsa tavsiye ederim avantajlı ürünler sitesinden aldım 50 ytl ye normalde mağazalarda fiyatlar daha pahalı hatta burcunun anneside 70 tl ye almış

aferım kuzum sana iyicene yordun cocugu,neyse evde bol bol dinlende telafi et bare durumu.bazen benımde böle 2 gun üstüste gelınce fean oluyodum zaten ozamanlardan berı bıdaha o hataya düşmüyom,çünkü kasılmalarım o yorucu günlerın ardından geldı.şimdi paşa paşa oturuyom evımde:1closedeyes: gezıyom aam sınırlı artıkınnnnnn

evet güzelim bi orası var..hep klasik şeyler var orda da dediğin gibi..kumaş alıp diktircem artık napıiim..

En iyisi öyle yapmak. İyi bi terzi biliyomusun . Bizim dershanenin yanındaki binada bi kadın var ona çok rağbet var bize gelip soran çok oluyoda ondan biliyorum veliden çok kadının müşterileri geliyo nerdeyse:)) Damlataş Caddesinde Odeon müziğin üstünde. Aklında olsun. Oraya gelirsen uğrarsın belki yanıma.:jeyyar:

bilmiyorum onu ama çok rağbet görüyosa fiyatı uçuktur onun..yine bi fiyat sorarım..ama sös doğumdan önce uğrıycam sana..vereliniortak

ben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii

EFTALYAcım süpeer haber maşallah bebeğine herşeyin yolunda olmasıda çok güzel sen bugün çok mutlusundur artık bebeğinide gördün ooohh

bilmiyorum onu ama çok rağbet görüyosa fiyatı uçuktur onun..yine bi fiyat sorarım..ama sös doğumdan önce uğrıycam sana..vereliniortak

Tamam anlaştık :içelim:

Gözün aydın maşşallah bebeğine.

maşallah oğluna şekerim.gözün aydın....doğum pozisyonu almışmı?ya niye benimki almıyor acaba.sezeryan olmak istemiyorum...

serapcım bana daha cuma günü geldi promosyonlar.sanırım sanada bu hafta gelir.

maşallah nazar değmesin...kilo alamıyom diye hayıflanma işte..bebeğin gayet iyi nasılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…