eylem sen hiç elbise felan bulabildinmi buralardan
Yok canım. Bi Osmanlı Marketin oradaki yer var hamile kıyafeti satan yani ben orayı biliyorum oranın vitrininede ya düğünlük elbiseler koyuyolar yada günlük bile giymeyeceğin kıyafetler. Geçen sene doğum yapan hocamız vardı o bi kaç parça getirmişti sağolsun e artıkın onlarda olmuyor. 3 hamile pantolonum var onların üstüne tunik arıycam.
burada sadece besik 175 euro icinin zimbirtilarini alinca onada bi 75 euro bayiliyorsun, 250 euro, ama ben intenetten aldim, cok uygun fiyata hepsinicinde...:)))senin beşikten de vardı nurdan..400 tl idi..
kızlar selam herkesee
inşallah iyisinizdir hepiniz
ben dökülüyorum doğal olarak..bu hafta sonu aklıma hep şu cümle geldi sizin söylediğiniz meşhur cümle ''ben hamileysem siz nesiniz siz hamileyseniz ben neyim'' mafoldumben aa yeni ikonlar gelmiş güzell artık hep bunu kullancam mafoldumben
ben bugün artık anca geçmiş okurum sanırım bu hafta yatıcam hiç kalkmadan sanırım anca toparlanırım..
yaa kızlar benim netten sipariş ettiğim geceliğim geldi ayyy cook hooş bayıldım TAZECİM saol valla birzda senin sayende hemen denedim kumaşı kaliteside süpermişşş iiiki almışımm çok sevindimmm :sm_cool:
hangisinden aldın beyaz olanmı yoksa kırmızı mı* ayy o kırmızıdan bende istiyom yaa evriiiiiiiiiiişşşş nerdesn bana yer tarif edecektin...yaa kızlar benim netten sipariş ettiğim geceliğim geldi ayyy cook hooş bayıldım TAZECİM saol valla birzda senin sayende hemen denedim kumaşı kaliteside süpermişşş iiiki almışımm çok sevindimmm :sm_cool:
gule gule giy, hangi siteden aldin..
hangisinden aldın beyaz olanmı yoksa kırmızı mı* ayy o kırmızıdan bende istiyom yaa evriiiiiiiiiiişşşş nerdesn bana yer tarif edecektin...
kızlar selam herkesee
inşallah iyisinizdir hepiniz
ben dökülüyorum doğal olarak..bu hafta sonu aklıma hep şu cümle geldi sizin söylediğiniz meşhur cümle ''ben hamileysem siz nesiniz siz hamileyseniz ben neyim'' mafoldumben aa yeni ikonlar gelmiş güzell artık hep bunu kullancam mafoldumben
ben bugün artık anca geçmiş okurum sanırım bu hafta yatıcam hiç kalkmadan sanırım anca toparlanırım..
evet güzelim bi orası var..hep klasik şeyler var orda da dediğin gibi..kumaş alıp diktircem artık napıiim..
En iyisi öyle yapmak. İyi bi terzi biliyomusun . Bizim dershanenin yanındaki binada bi kadın var ona çok rağbet var bize gelip soran çok oluyoda ondan biliyorum veliden çok kadının müşterileri geliyo nerdeyse:)) Damlataş Caddesinde Odeon müziğin üstünde. Aklında olsun. Oraya gelirsen uğrarsın belki yanıma.:jeyyar:
bilmiyorum onu ama çok rağbet görüyosa fiyatı uçuktur onun..yine bi fiyat sorarım..ama sös doğumdan önce uğrıycam sana..vereliniortak
ben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
ben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?