2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gozun aydin caniim, masllah tosuncuga..

alkisalkisalkisOy maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar. Darısı bekleyenlerin başına

Maşallah canıım, çok sevindim herşeyinin ii olmasına..

sağolasın helincim bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum aslında tekrar artık ara vermeden gidicem merak ediyorum gelişimini sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bebişte fazla sıvı tamamen kaybolmuştur umarım..
maşallah canım bebişinee güzel haberle gel hepp
eylemcim seninde oğluşa maşallah yaaa o boy ne öylee uzun olcakk annesi babası nasıl uzunmu??kime çekicek acaba bu çocukk
ya varyaa al bendendeee o kadarr bizde diyoruz futbolcu olsun en iyi para futboldaa kaydirigubbakcemile3 küçük yaşta gönderelim şöleee 3-4 yaşında ayağı alışsın zaten ister oda erkek çocukları hep futbol meraklısıdır istisnalar çıkıyo sanatçı ruhluu delikafadulden
hey maşallah çok pahalı anacım bi kanguruyaa 180 tl verilirmi yaaa sengözlerimebaksanab
lalcim bebişin kilosu nasılmş peki?? bu arada o doktoru çok sevdim bennn :1rolleyes:
kizlar bugun burasi dehset sicak, kedisim biyanda acti bacaklari yatiyor, ben bi yanda actim bacaklari yatiyorum, camasir astim bulasiklari yerlestirdim, yataklari topladim, bide acik supurge tuttum pilim bitti...sanki ustumden kamyon gecti...((
kedin kilolumu kız şöle garfiled tipi varmı belki sana baka baka benzemiştir ikinizde şişko bacaklar açıkk ay gözümde canlandı birden delikafadulden
maşallahh canım yaa anası oğluna güzel bakıyo işte bizim gibi diilki ben ne yesem oğlumdan çok bana yarıyoo anasını satayım hayırlısı ile kolaylıkla ataltırsın son dönemlerini inşallah canım..

EFTALYAcım süpeer haber maşallah bebeğine herşeyin yolunda olmasıda çok güzel sen bugün çok mutlusundur artık bebeğinide gördün ooohh

Tamam anlaştık :içelim:

Gözün aydın maşşallah bebeğine.

maşallah oğluna şekerim.gözün aydın....doğum pozisyonu almışmı?ya niye benimki almıyor acaba.sezeryan olmak istemiyorum...

maşallah nazar değmesin...kilo alamıyom diye hayıflanma işte..bebeğin gayet iyi nasılsa..

gozun aydin caniim, masllah tosuncuga..

alkisalkisalkisOy maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar. Darısı bekleyenlerin başına

Maşallah canıım, çok sevindim herşeyinin ii olmasına..
canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederizzz allaha şükür sadece erken doğum ihtimeli var bide ağrıların olur dedi bebek başıyla baskı yapar dedi amann tek ağrı olsun bebeğim ii olsundaa

maşşşalah kuzuna,nekadarda büyümüş.ohh senın bey dogum pozisyonu almıs demek.zorlamıycak anneyı desene
maşallah oğluna şekerim.gözün aydın....doğum pozisyonu almışmı?ya niye benimki almıyor acaba.sezeryan olmak istemiyorum...

canım son pozisyonu 32.haftanın sonunda alıyormus bbekler genelde,ama hala almamaıssa 36.haftada sonkez bakıyomus doktorlar.bazı bebekler gec alırmıs pozisyonu.senınkıde alır merak etme canım.karnında döndügünü hissedıyormusun,yoksa 1aydır falan aynı yerdemı.mesela benım prenses gunde bı kackez yer degıstırıyo kımı zamn tekmeler mıdemde kımı zaman yan duruyo kımı zaman asagıya dogru vuruyo.doktorum busekılde dogum pozisyonunu bulcak dedı.ama uzun zaman aynı pozisyonda kalırsa bebek dönmesı bıraz gec olabılıyormus.bakalım bızım prenses ne yaptı haftaya görcez inşallah:1rolleyes:

canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederizzz allaha şükür sadece erken doğum ihtimeli var bide ağrıların olur dedi bebek başıyla baskı yapar dedi amann tek ağrı olsun bebeğim ii olsundaa

canım her hamilede risk söz konusudur.sen dikkat ettiğin sürece birşey olmaz allahın izniyle.biz elimizden geleni yapalım allaha emanet.rabbim korur onları...

minikcim çok dönüyor hemde.karnım nasıl şekilden şekile giriyor bir bilsen.ama en son tekrar sağa göbek deliğimin hizasına gelip uyuyor.sonra tekrar başlıyor yer değiştirip kaymalara.bakalım bugün gideceğim doktora hayırlısı.sağlıkla gelsinde sorun değil...

kedin kilolumu kız şöle garfiled tipi varmı belki sana baka baka benzemiştir ikinizde şişko bacaklar açıkk ay gözümde canlandı birden delikafadulden
..

hah canim aynen oyle garfieldin krem renk modelikaydirigubbakcemile3sirt ustu yayip bacaklari ayirir uyur gorende butun gun iste cani cikti sanir:)))

Ben 1.68 im eşim de 1.75 selvi boylu sayılmayız ama bilmiyomki banada uzun geldi arkadaş doğum yaptı nisanda 43 cm di bebeği. Bilemiyorum artıkın.

neyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....

İyi haberlerle gel annesi.

MERCİMEKİM hani nerde emzirme sütyeniii

eftelya maşallah ogluna aman ya rabbim kilolara geçildi şükürler olsun valla bir kan pıhtısından ne hale geldiler..sonsuz şükürler olsun bakalım bizde bu cuma gidicez inş.:) özledim ogluma ya..
kayra cım sende umarım güzl haberlerle gelrisin doktordan.. bu arada benm oglanda nasıl geziniyor varya şekilden şekile giriyor gun içinde ama dun tam göbek deliğime tekmelerler karışık bi hareketlenme vardı ve cok cok acıttıı ben yapma oglum acıyo valla bak nolur dedikçe o hızlandı eşimde bana bunu sen istedin uslu duran çocugu hadi vur oglum baban görsun diye diye yaramaz oldu oglan diyor..

kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?

saol cnm valla öle kilolara bile geçtik ben oğlumu 2 gidişimdede göremiorum doktorum oğluma hayran boyu uzun olduğu için kendi bakıo ama yarın 4 boyutluda görecem inş

selam kızlar,
haftasonu giremedim ama okudum geçmişi,bir şeyler yazmak istediğim o kadar çok kişi var ki,umarım hiç birini unutmam.
öncelikle ESRA,geçmiş olsun.kızının odası da hayırlı olsun,güle güle kullanın.(geç oldu ama günlerdir ilk kez yazabiliyorum.)
HELıN,EFTELYA ve doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözü aydın.
KADRıYE,güle güle otur evinde,Allah içine sindirsin.
NURDAN,yatağınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
BURCULAR,bebek şekerleriniz çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.ayrıca taze burcum,araba konusunda geçmiş olsun.annen konusunda da kendini fazla üzmemeye çalış.biz yepyeni bir hayatın eşiğinde olduğumuzdan gerginiz malum,sinirlerimiz hassas.belki annelik gibi anneannelik de ruh halini etkiliyordur,belki anneanne olmaya hazır değildir annen,gerginliğini senden çıkarıyordur.tabi ki benim de tavsiyem onu kırmadan halini anlatıp anlayışlı olmasını istemen.(kilo konusunda da beni örnek ver,hala 5 kilo alma hakkım var)
herkese sevgiler,görüşmek üzere...

oğlumuzun adı Atila Rüzgar olarak değişti..babamız babasının adını da koymak istedi önüne..ben de kırmak istemedim..
çok güzel isim..adıyla yaşasın..haşmetli haşmetli.
Allah hızını arttıesın nurdan..aventleri alınca eklemeyi unutma ha..bir de fiyatlarını
yok anam sen en geç akşam pasta yapar yarında gezmeye çıkarsın..ayıp olmasın diye de 30 dk deli danalar gibi koşturur 10 dkcık da dinlenirsin..kaydirigubbakcemile3
maşallah eftelya..Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…