ben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
ben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
Maşallah canıım, çok sevindim herşeyinin ii olmasına..ben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
serapcım bana daha cuma günü geldi promosyonlar.sanırım sanada bu hafta gelir.
sağolasın helincim bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum aslında tekrar artık ara vermeden gidicem merak ediyorum gelişimini sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bebişte fazla sıvı tamamen kaybolmuştur umarım..maşallah oğluşuna.geriden gelmesini sorun etme.ölçümler doktordan doktora değişiyor.arkadaşıma bi doktor 16 haftalık demiş.iki gün için üçlü test için başka bi doktora gitmiş 18 haftalık demiş.senin sat ne.günlerimiz yakın galiba.benim 28 ekim.yarın doktora gidiyorum.bakalım benim oğluşum ne kadar olmuş
maşallah canım bebişinee güzel haberle gel heppherkese hayırlı cumalar diliyorum bende dün dr gittim oğlum çok iyiydi bize güldü resmen sıpa kilosu 1400 olmuş boyuda 36 cm suyumuz iyi plesantamız iyi bir sorunumuz yokmuş gelişimi iyi ve haftasına göre uyumlu dedi artık
eylemcim seninde oğluşa maşallah yaaa o boy ne öylee uzun olcakk annesi babası nasıl uzunmu??kime çekicek acaba bu çocukkBizde dün dra gittik oğlum 1.115 gr olmuş maşşallah, boyuda yaklaşık 40 cm miş zor söylettim dr boyuna her şeyi normalse boyunu söylemenin gereği yok dedi ama söyledi sağolsun. Tam yakışıklı bi poz vermiştiki mürekkep bitmiş, mürekkep koyuldu ama bu arada bizimki coştu hareketli olduğundan yakalayamıyorum dedi dr 1 kaç dk 1 fotosunu alabildik beyimizin. Yukardada yazdığım gibi tekrar şeker için test istemedi.
ya varyaa al bendendeee o kadarr bizde diyoruz futbolcu olsun en iyi para futboldaa kaydirigubbakcemile3 küçük yaşta gönderelim şöleee 3-4 yaşında ayağı alışsın zaten ister oda erkek çocukları hep futbol meraklısıdır istisnalar çıkıyo sanatçı ruhluu delikafaduldenhihoyyyt. Sağol canım hepimizin bebişlerine maşşallah. Babası futbolcu olsun istiyo Galatasarayın minikler takımına filan göndericem diyo şimdiden:)) Belki çocuk futboldan hoşlanmıycak ama burasını düşünen yok:) Düşünüyorum bazen değil sık sık memleketin gidişatını, kötü maalesef. "futbolcu anası olsam fena olmaz " derken yakalıyorum kendimi :))) Sağ salim gelsinlerde ne olucaklarına kendileri karar verirler elbet.
hey maşallah çok pahalı anacım bi kanguruyaa 180 tl verilirmi yaaa sengözlerimebaksanabohhh maşallah size.ne mutlu size... gerçekten herşeyini tamamladınız mı? biz de dün KANGURU aldık kızıma. biraz fuzuli oldu galiba. çok az kullanılacak bişey ve biz 180tl verdik. ben de amorti etsin kendini diye hergün kanguruya koyup yürüyüşe çıkarırım artık.
lalcim bebişin kilosu nasılmş peki?? bu arada o doktoru çok sevdim bennn :1rolleyes:ağrılara gelince . benim çok ağrılarım oluyor yürürken ayakta kalınca filan. bunlar da normal dedi. rahim ağzım iimiş çünkü. yürü ve dinlen hep dinlenme zamanı ayır dedi. yürü derken 30 dk kızlar yani yürü ya kulum değil dedi. ve 15 kilo aldım 63 kiloyum. doktorum hiç kızmadı hatta dediki 2 gebeye aynı yemekleri yedir biri 10 kilo alır biri 20 kilo dedi. herkesin kan hacmi ödem tutumu su oranı farklıdır dedi tabi bunu demesinin sebebi aburcubursuz kilo aldığımı ve düzenli beslendiğimi söylememdi.
doktordan aldığım bilgiler bunlar. tahmini doğum tarihim de 15 ağustos kızlar.15 ağustos olarak beni deiştirin. daha önce de sölemiştim ama hala 27 ağustos yazıo (sezeryanım da ) ultrasona göre 20 ağustos normal doğum. 15 i sezoooo... sezo olucam da ben .
kedin kilolumu kız şöle garfiled tipi varmı belki sana baka baka benzemiştir ikinizde şişko bacaklar açıkk ay gözümde canlandı birden delikafaduldenkizlar bugun burasi dehset sicak, kedisim biyanda acti bacaklari yatiyor, ben bi yanda actim bacaklari yatiyorum, camasir astim bulasiklari yerlestirdim, yataklari topladim, bide acik supurge tuttum pilim bitti...sanki ustumden kamyon gecti...((
maşallahh canım yaa anası oğluna güzel bakıyo işte bizim gibi diilki ben ne yesem oğlumdan çok bana yarıyoo anasını satayım hayırlısı ile kolaylıkla ataltırsın son dönemlerini inşallah canım..Ben oglumu gordum geldım... tombul yanaklı oglum yandan bıze bı gosterdı kendını.. mutlu ettı bızı.. nst denen cıhaza bende gırmıs bulunuyorum.. doktorumun dedıgı su ara yalancı kasılmaların tek sebebı az su ıcmektır dedi.. adamın benımle bole bı sorunu yok tabıı.. 4.5 lıtre su ıcıyorumm gunde neredeyse...:))) oglum 1600 olmus teyzelerı.. artık kıloyu o alıyor, bundan dolayı da mutluyum.. daha da ne ısteyeyım ben bu hayattann :)))
EFTALYAcım süpeer haber maşallah bebeğine herşeyin yolunda olmasıda çok güzel sen bugün çok mutlusundur artık bebeğinide gördün ooohh
Tamam anlaştık :içelim:
Gözün aydın maşşallah bebeğine.
maşallah oğluna şekerim.gözün aydın....doğum pozisyonu almışmı?ya niye benimki almıyor acaba.sezeryan olmak istemiyorum...
maşallah nazar değmesin...kilo alamıyom diye hayıflanma işte..bebeğin gayet iyi nasılsa..
gozun aydin caniim, masllah tosuncuga..
alkisalkisalkisOy maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar. Darısı bekleyenlerin başına
canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederizzz allaha şükür sadece erken doğum ihtimeli var bide ağrıların olur dedi bebek başıyla baskı yapar dedi amann tek ağrı olsun bebeğim ii olsundaaMaşallah canıım, çok sevindim herşeyinin ii olmasına..
maşşşalah kuzuna,nekadarda büyümüş.ohh senın bey dogum pozisyonu almıs demek.zorlamıycak anneyı deseneben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
maşallah oğluna şekerim.gözün aydın....doğum pozisyonu almışmı?ya niye benimki almıyor acaba.sezeryan olmak istemiyorum...
canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederizzz allaha şükür sadece erken doğum ihtimeli var bide ağrıların olur dedi bebek başıyla baskı yapar dedi amann tek ağrı olsun bebeğim ii olsundaa
kedin kilolumu kız şöle garfiled tipi varmı belki sana baka baka benzemiştir ikinizde şişko bacaklar açıkk ay gözümde canlandı birden delikafadulden
..
neyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....
eylemcim seninde oğluşa maşallah yaaa o boy ne öylee uzun olcakk annesi babası nasıl uzunmu??kime çekicek acaba bu çocukk
ya varyaa al bendendeee o kadarr bizde diyoruz futbolcu olsun en iyi para futboldaa kaydirigubbakcemile3 küçük yaşta gönderelim şöleee 3-4 yaşında ayağı alışsın zaten ister oda erkek çocukları hep futbol meraklısıdır istisnalar çıkıyo sanatçı ruhluu delikafadulden
neyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....
saol cnm valla öle kilolara bile geçtik ben oğlumu 2 gidişimdede göremiorum doktorum oğluma hayran boyu uzun olduğu için kendi bakıo ama yarın 4 boyutluda görecem inşeftelya maşallah ogluna aman ya rabbim kilolara geçildi şükürler olsun valla bir kan pıhtısından ne hale geldiler..sonsuz şükürler olsun bakalım bizde bu cuma gidicez inş.:) özledim ogluma ya..
kayra cım sende umarım güzl haberlerle gelrisin doktordan.. bu arada benm oglanda nasıl geziniyor varya şekilden şekile giriyor gun içinde ama dun tam göbek deliğime tekmelerler karışık bi hareketlenme vardı ve cok cok acıttıı ben yapma oglum acıyo valla bak nolur dedikçe o hızlandı eşimde bana bunu sen istedin uslu duran çocugu hadi vur oglum baban görsun diye diye yaramaz oldu oglan diyor..
kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?
çok güzel isim..adıyla yaşasın..haşmetli haşmetli.oğlumuzun adı Atila Rüzgar olarak değişti..babamız babasının adını da koymak istedi önüne..ben de kırmak istemedim..
Allah hızını arttıesın nurdan..aventleri alınca eklemeyi unutma ha..bir de fiyatlarınıgunaydin minnoslarrrr...
dun gece uzun zamandir ilk defa elikdsiz uyudum, wcye bile kalkmadim, pencerede acikti, sabah kus sesleriyle uyandim bizim arka taraf bahce oldugu icin, civil civildi:))bugun tatil burasi esimle evdeyiz, biazdan guzel bir kahvalti hazirliycam, gune cok enerjik ve pozitif basladim:)))
yok anam sen en geç akşam pasta yapar yarında gezmeye çıkarsın..ayıp olmasın diye de 30 dk deli danalar gibi koşturur 10 dkcık da dinlenirsin..kaydirigubbakcemile3kızlar selam herkesee
inşallah iyisinizdir hepiniz
ben dökülüyorum doğal olarak..bu hafta sonu aklıma hep şu cümle geldi sizin söylediğiniz meşhur cümle ''ben hamileysem siz nesiniz siz hamileyseniz ben neyim'' mafoldumben aa yeni ikonlar gelmiş güzell artık hep bunu kullancam mafoldumben
ben bugün artık anca geçmiş okurum sanırım bu hafta yatıcam hiç kalkmadan sanırım anca toparlanırım..
maşallah eftelya..Gözün aydınben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?