2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?

Ben sebamede bakınmıştım çok oluyo ama, ürünlerini satan siteleri buldum sadece. Kendi sitesi yok diğerleri gibi üye olabileceğimiz. Eğer bulan varsa yazsın bi zahmet arkadaşlarrr.

Hay maşallah! 20 kişi var şu anda topiktealkisalkisalkisDün neydi öyle. İnlerle cinler top oynuyordumirmirmirmir

ETELYA maşallah kuzuna tosuncuk geliyo desene bebgin aşagıdaysa bol bol dinlenmelisin o zaman rahatsız olmazsın

Eger sana benzeyecekse.. ben senı gordum.. sahane zarif bır yuzu olacak demektir...
bır nokta abartıyorsam gypsesra olayım..
laelaelaelaelae :mymeka:
ama ben cok simardim simdi, o sisin zarifliginiz efenima.s.
inanma abartıyo ahanda benim gibi olucak inşallah zemuszemus
başın sağolsun canım yaa Allah rahmet eylesin..
İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?
eline sağlık canım ne güzel olmuş ama genel olarak herşey hazır sanırım ??ttüllerin parçası bile hazırmı?yani sen kesmedin??
gypsyim olsa onu da yerdikaydirigubbakcemile3
evriş dide kılıklıı gelir senide yerim heee zaten bi tabak meyveyi bitirdim geniş çukur tabaklarda midem bi hal olduuu -tatlicadiarzu-
esra mı girdi ruhuma ne oluyookafamçokkarıştı.
rüyalarında giricem yakında bilesinnnn :1ninca:
eski sanırm. trt 4 konser.mucize insan tüp bebekleri kendiliğinden ikiz diye yutturuyor millete
bencede bende inanmıyorum doğal olduğundan kesin tüp bebekkk
günaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
canmmm benimm
nice mutlu yılların olsun yeni yaşında eşinle ve bebişinle güzel bir yıl geçirmen dileğiyleee a.s.

arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.

kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?

pinkcim ben tüm bebek bez yerlerine üye oldum bana milupadan bebek beklerken seti geldi 2 tane huggies yenidoğan bez nivea ıslak mendil numune olarak bunlar bi buzdolabı yapıştırıcısı bide şampuan ve kitap buarada bide babystardan bebeğime web sitesi yapmıştım onlarada mail attım 2 bezde onlar göndermiş pinti şeyler

ya kızlar çok kötüyüm ben yavvv

iş yerindeyim şuan ve lavabolarda arıza varmış ve bugün bütün gün kullanılmayacakmış altıma etcem ya böyle saçmalık olur ya.... hayır merkezede uzağız evimede uzagız etrafta ne çarşı pazar var ne başka birşey merkezde olsa en azından bi camiye gideriz ama burda mahrumiyet bölgesi allahım yardım et ya.....

eylemcim info@sebamed.com adresine mail yolla direk numune istityorum diye..

burkooo kuzu maile cvp vermiolar bende ümidimi kestiğim bi gun çatkapı geldi üstelik kargoyla değil distirubötr kız kendisi verdi..

gypsm esram nerdesiiiiiiiiiiin.. yarın gelcenmi benleeeeeeeeeeeeee

petrik yaa sen nerdesiiiiiiiiiiiiinn....

cevaplara bak hele..yorgunmuş ta bilmem neymiş delaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

eline sağlık canım ne güzel olmuş ama genel olarak herşey hazır sanırım ??ttüllerin parçası bile hazırmı?yani sen kesmedin??
Evet sadece birleştirdim hepsini. Bir esprisi yok yani. Aslında biblosunu fimoyla yapmaya niyetlenmiştim ama baktım astarı yüzünden pahalıya gelecek, vazgeçtim. Bu biblolar daha ucuz geldi (50 kuruş)
arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.

klava:Beleş kamyon lastiği bulsalar atlayacaklar. Ne milletiz ya!

didecim haklısın isteyen halasına daysısına anasına kızna beleş diye abartarak herseferinde farklı insanların isminde istemişler malum bizim insanımız böyle iyi niyeti süistimal kon usunda bir numaradır...

Teşekkürler.
Bende diyorum bana niye bi şeyler gelmedi hala 1 kitaptan başka. Adamlar ne var ne yoksa sana göndermişler gözün doysunnnn :))) Anna milupadan bebek beklerken seti geldi yazmışsın ilahiii :))))

eylemcim info@sebamed.com adresine mail yolla direk numune istityorum diye..

Yazmışım daha öncede ama ne gelen var ne giden . Bi daha yazdım şimdi.

Komşu komşu nasılsın?

Son düzenleme:
neyse ben gene cook acıktım kalkıp yemek yiyeyim
buarada bebek cicileri bölümüne sizin gb atamasamda kendi usulümce geceliklerimi ve kızımın 2 elbisesiyle eşofman takımını attım buarada ordaki malum netten gelen gecelik var ve pazardan 10 tl ye aldığım hastanede tam doğum sırasında giyeceğim gecelik var

o siteyii çoktan bi arkadaş vermişti topikte hatta bende sonradan yazmışttım çok güzel ucuz felan diyee
alkisalkisalkisBen de 7. aya geçmişim sonundaalkisalkisalkis
9.ayınıda görürsün inşallah kuzumm
kızlar o siteyi ben yaklasık 1,5 ay önce yazmıştım sanırım arada kaynadı
heh sen vermiştin dimee hatırlayamadım kim olduğunuuu :CüvCüv:
bende gelsemmm
hemide dinlenmişte olurummm og üne kadar ama kocam bu sefer kesin yollamaz zaten sıyırdı adam cumartesi gezilere gitmemeee bu hafta evdeyim maalesef :a015:
ayrıca kurdale olayı çok güzel olur hatta bendemi öyle yapsamm çünkü bitane kapı süsü yaptım onuda hastaneye koyucam sonrada bebişin odasının kapısına ama dış kapıda yok orayada öyle bi kurdela yapabilirm bende sağol bebiş fikr için opuyorumnanaktan

esraam yavrucum eşin valla izin vermiş tee maşukiyelre gitmene üstelik ortaolul arkadaşlarınla daha ne olsun hemde bu halde valla benm eşim izin vermez..

gypsyesra ohhh sefan olsun maşukiye falan
ama yine de dinlen artık
pinky çalışmıyor olsaydım ben gelirdim olivium a ay süper de olurdu.
arkadaşlar doktordan güzel haberler alanlar çok sevindim her biriniz için

sebamed e şimdi mail attım deneme boyları için bakalım cevap gelecek mi??
milupa ya da üye oldum bakalım promosyon gönderecekler mi??

eylemciğim iyiyim be yavrum..yalnız bir şey sorucam ben de acayip bir burun kuruluğu var bir de çok zor nefes alıyorum sanki aldığım oksilen yetmiyor..boğulacak gibi oluyorum..sen de durum ne?
neymiş senin usülun bir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…