kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?
Ben istedim ama gelmedi. Mailime cevap bile vermediler:çok üzgünüm:
laelaelaelaelae :mymeka:Eger sana benzeyecekse.. ben senı gordum.. sahane zarif bır yuzu olacak demektir...
bır nokta abartıyorsam gypsesra olayım..
inanma abartıyo ahanda benim gibi olucak inşallah zemuszemusama ben cok simardim simdi, o sisin zarifliginiz efenima.s.
başın sağolsun canım yaa Allah rahmet eylesin..Kızlar slm ben anneme geldım sabah tartıŞtık kaynanamla bıraz ama yolada amcamın vefat haberını aldım morelım cok bozuldu zaten bozuktu eŞİmde gİt annende az kafanı dınle demıstı geldım annemİ babamı amcamın cenazesıne kastamonuya yolcu ettım ablamdayım sımdıde bu arada sınav sonuclarımda bellı o9ldu 6 dersten gecmısım 2 sınden kalmısım
eline sağlık canım ne güzel olmuş ama genel olarak herşey hazır sanırım ??ttüllerin parçası bile hazırmı?yani sen kesmedin??İlk bebek şekeri denemem kızlar:
Ne dersiniz, ümit var mı?
evriş dide kılıklıı gelir senide yerim heee zaten bi tabak meyveyi bitirdim geniş çukur tabaklarda midem bi hal olduuu -tatlicadiarzu-gypsyim olsa onu da yerdikaydirigubbakcemile3
rüyalarında giricem yakında bilesinnnn :1ninca:esra mı girdi ruhuma ne oluyookafamçokkarıştı.
bencede bende inanmıyorum doğal olduğundan kesin tüp bebekkkeski sanırm. trt 4 konser.mucize insan tüp bebekleri kendiliğinden ikiz diye yutturuyor millete
canmmm benimmgünaydın herkese....bugünde benim günüm olsun...mutlu yıllar bana-tatlicadiarzu- yaşalnıyorum..eskisi gibi karşılamıyorum bu günü
Burko hangi adresten üye oldunda yazdın? Derken mailimi kurcaladım info@sebamed.com adresine mail atmışım ama geri dönüş yapmamışlar banada
kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?
cevaplara bak hele..yorgunmuş ta bilmem neymiş delaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae :mymeka:
inanma abartıyo ahanda benim gibi olucak inşallah zemuszemus
başın sağolsun canım yaa Allah rahmet eylesin..
eline sağlık canım ne güzel olmuş ama genel olarak herşey hazır sanırım ??ttüllerin parçası bile hazırmı?yani sen kesmedin??
evriş dide kılıklıı gelir senide yerim heee zaten bi tabak meyveyi bitirdim geniş çukur tabaklarda midem bi hal olduuu -tatlicadiarzu-
rüyalarında giricem yakında bilesinnnn :1ninca:
bencede bende inanmıyorum doğal olduğundan kesin tüp bebekkk
canmmm benimm
nice mutlu yılların olsun yeni yaşında eşinle ve bebişinle güzel bir yıl geçirmen dileğiyleee a.s.
Evet sadece birleştirdim hepsini. Bir esprisi yok yani. Aslında biblosunu fimoyla yapmaya niyetlenmiştim ama baktım astarı yüzünden pahalıya gelecek, vazgeçtim. Bu biblolar daha ucuz geldi (50 kuruş)eline sağlık canım ne güzel olmuş ama genel olarak herşey hazır sanırım ??ttüllerin parçası bile hazırmı?yani sen kesmedin??
arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.
Teşekkürler.
Bende diyorum bana niye bi şeyler gelmedi hala 1 kitaptan başka. Adamlar ne var ne yoksa sana göndermişler gözün doysunnnn :))) Anna milupadan bebek beklerken seti geldi yazmışsın ilahiii :))))pinkcim ben tüm bebek bez yerlerine üye oldum bana milupadan bebek beklerken seti geldi 2 tane huggies yenidoğan bez nivea ıslak mendil numune olarak bunlar bi buzdolabı yapıştırıcısı bide şampuan ve kitap buarada bide babystardan bebeğime web sitesi yapmıştım onlarada mail attım 2 bezde onlar göndermiş pinti şeyler
eylemcim info@sebamed.com adresine mail yolla direk numune istityorum diye..
o siteyii çoktan bi arkadaş vermişti topikte hatta bende sonradan yazmışttım çok güzel ucuz felan diyeeKız Allah seni bildiği gibi etsin. Daha önce gösterseydin ya şu siteyiklava:Hakkatten ucuzmuş. Ama bana 100 fazla gelirdi zaten:dilcikar:
Birkaçının arkasına magnet yapıştıracağım işte böyle. İsteyen dolap süsü olarak kullansın
9.ayınıda görürsün inşallah kuzummalkisalkisalkisBen de 7. aya geçmişim sonundaalkisalkisalkis
heh sen vermiştin dimee hatırlayamadım kim olduğunuuu :CüvCüv:kızlar o siteyi ben yaklasık 1,5 ay önce yazmıştım sanırım arada kaynadı
bende gelsemmmben bu perşembe inşallah bi aksilik çıkmazsa eminönune gidicem ordan herbişey alıcam malum çok eksik var. gitmişken şu şeker işlerinede bi bakıım.. kapı süsü falan aslında ben kapıya tülden kocaman bir kurdele yapmak istiyorum.kapılarım beyaz bende mavi tülden boydan boya hani oluyor ya öyle bir kurdele yaapmayı planlıyorum ne dersiniz..kurdelenin tam orta kısmınada araba yada bebek figürü ..
eylemciğim iyiyim be yavrum..yalnız bir şey sorucam ben de acayip bir burun kuruluğu var bir de çok zor nefes alıyorum sanki aldığım oksilen yetmiyor..boğulacak gibi oluyorum..sen de durum ne?Teşekkürler.
Bende diyorum bana niye bi şeyler gelmedi hala 1 kitaptan başka. Adamlar ne var ne yoksa sana göndermişler gözün doysunnnn :))) Anna milupadan bebek beklerken seti geldi yazmışsın ilahiii :))))
Yazmışım daha öncede ama ne gelen var ne giden . Bi daha yazdım şimdi.
Komşu komşu nasılsın?
neymiş senin usülun bir bakalımneyse ben gene cook acıktım kalkıp yemek yiyeyim
buarada bebek cicileri bölümüne sizin gb atamasamda kendi usulümce geceliklerimi ve kızımın 2 elbisesiyle eşofman takımını attım buarada ordaki malum netten gelen gecelik var ve pazardan 10 tl ye aldığım hastanede tam doğum sırasında giyeceğim gecelik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?