dün antalya 5m migros turu yaptık ve 1 tane bile giyebileceğim şöle tiril tiril elbise bulamadımmm..gez gez ayaklarım koptu..bi ara herkesin garip garip bakacağını düşünmesem ayakkabılarımı elime alıp öyle yürüycektim..daldım bi ayakkabı mağazasına alıım bi sandalet diye malesef ayak numaram kalmamış..bi daha siinir oldum..(
mothercare daldım tabiki...allam yarabbim o cicileri doğuma kadar okşayı sevebilirim..harika şeyler ama acayip pahalı yaa...netle ne kadar fark var arasında...boşuna gitmemiş olmayalı diye evirim küvetli-döt çanaklı setiinden aldık..içinde banyo termometresi-süngeri ve havlusu da var..2.bi havlu almayı düşünüyodum zaten..komple seti 100 liraya aldık..ayrı ayrı da satılıyodu ama daha pahalıya denk geliyodu...evrim küvete 40 demiş burda 45 lira, döt çanağına 10 demiş burda 13 liraydı..şehirler arasında bile fark var..napalım göz göre göre kazıklandık ama 1 kere de olsun dimi ama..
içime sindi ama, teşekkür edrim evrim paylaşamın için, gayet kaliteli ve düzgün..
bi tanede kendime tüylü müylü kırmızı saç bandı aldım hastane için, kokoş bişiii..:))
kızlar selam herkesee
inşallah iyisinizdir hepiniz
ben dökülüyorum doğal olarak..bu hafta sonu aklıma hep şu cümle geldi sizin söylediğiniz meşhur cümle ''ben hamileysem siz nesiniz siz hamileyseniz ben neyim'' mafoldumben aa yeni ikonlar gelmiş güzell artık hep bunu kullancam mafoldumben
ben bugün artık anca geçmiş okurum sanırım bu hafta yatıcam hiç kalkmadan sanırım anca toparlanırım..
hangisinden aldın beyaz olanmı yoksa kırmızı mı* ayy o kırmızıdan bende istiyom yaa evriiiiiiiiiiişşşş nerdesn bana yer tarif edecektin...
arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.
klava:Beleş kamyon lastiği bulsalar atlayacaklar. Ne milletiz ya!
eylemciğim iyiyim be yavrum..yalnız bir şey sorucam ben de acayip bir burun kuruluğu var bir de çok zor nefes alıyorum sanki aldığım oksilen yetmiyor..boğulacak gibi oluyorum..sen de durum ne?
ben bi yerde okumuştum anne babaalerjikse çocuğun alerjik olma ihitmali %50 miş yani %100 değil canım ??tatlim bu kotu dusunmek degil, allerji genetiktir, allrjik anne babanin cocugu kesin allrjik olur..zaten anne sutu diye yirtinmamin en onemli sebebi de bu, anne sutu allrjiyi onleyen bir suru antikor iceriyor, ben hic alamamaisim o antikolari,annemde babamda allrjiktir yani genetik akyorlerde olunca, en ufak polen , ev tozu, hatta kedimin tuyu, cim, daha bi suru seye allrjim var benim, esiminde...bahar aylri kabustur benim icin(
o köpüğü nerden bulucaz kuzum ben bi araştırayım bebek şekeri değilde bebek kurabiyesi için lazım bana böyle bir şey..kızlar işte ben böle düşünüyorum aynen bu şekılde kelebeklerı hazırlayıp köpüğe batırıcam kı cubuklar ayaykta dik durabılsın http://www.fiyojunior.com/File/?_Args=ProductImage,363,Fiyo,253
kaydirigubbakcemile3 teruk ve tebrikde birbirine pek yakın sözcükler kaydirigubbakcemile3"teruk " degil tebrik etmeyi unuttum dicektimsırnaşık şey
buarad sutyeni bol alman iyi olmus, daha buyucek o sutaslar dogumdan hemen once...
canım benim öncelikle bebişin beklicek inşallah ve zamanında gelicek...Merhaba Güzel Annişleeerrr...
GYPSYESRA ve BAŞAK,
Benim de bu aralar moralim bozuktu. Ayın 25'inde doktora gittim. 29+4 iken bebişimin kilosu 1,170 kg çıktı. Gelişimi çok geri kalmış ama yemenden kaynaklanmıyor, muhtemelen kullandığın kalp ilaçları bebeğin gelişimini etkiliyor dedi. Şimdi o ilaçları kesmeni de isteyemem dedi. Artık her hafta gitmemi istedi. Her hafta takip edelim, bebek için içerdeki şartlar dışarıya göre daha kötü olmaya başlarsa hemen alırız bebeği dedi. Senin kalbin bebeği ancak bu kadar besleyebiliyor dedi. Ama benim isteğimle biraz da kalp ilacını yarıya düşürdük. Çünkü bebeğimin gelişmesini istiyorum.
Bir de GYPSYESRA, doktor bana da devamlı dinlenmem gerektiğini ve sol tarafa yatmamı istedi. Ama ben kesinlikle soluma yatamam hemen kalbim çarpmaya başlar dedim.Peki o zaman dedi. Sonra gene de bebişim için denedim eve gelince, ama malesef yatamadım.
HEPİNİZİ GÜZEL YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM.
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.bugün doktora gittim ve oğlum çok büyümüş.2180 gr ve 44 cm boyunda.maşallah çok hızlı büyümüş.tabii en güzel haber beyindeki sıvı tamamen kaybolmuş.zaten doktorda korkulacak bi şey yoktu.beyin gelişiminde protein eksikliğinden kaynaklanan çok olağan olan geçici bi durumdu.ve protein aldıkça da geçmiş dedi.içim çok rahatladı.ben bu sevinçle oğlumu bi sürü alışveriş yaptım.bide sat'a göre 31+0 ultrasona göre 32+6 günlük oğlum.ben sat'ı baz alıyorum.doktoruma da sordum doğum tarihini neye göre ayarlayacağız diye.sat'ının ve ultrason ölçümlerinin ortalamasına göre belirleyeceğiz dedi.tekrardan ayrıntılı olarak tüm organlarını inceledi.dalak mide kalp beyin gibi iç organlarını kol bacak yapısını inceledi ve bebeğiniz sağlıklı gözüküyor dedi.bide doğum öncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasına eklediğini belirten raporuda yazdı sevkimin üstüne.benden bu kadar biraz geçmişe göz atayım
allahim bu nasil bir ruh hali degisimidir, sozde sabah super enerjik kalktim, kahvaltidan sonra yattigim yerden kalkamiyorum simdii, anlamadim gittiii???serce parmagimi kpirdaticak halim yok...
neyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....
Ben 1.68 im eşim de 1.75 selvi boylu sayılmayız ama bilmiyomki banada uzun geldi arkadaş doğum yaptı nisanda 43 cm di bebeği. Bilemiyorum artıkın.
ıyi haberlerle gel annesi.
MERCıMEKıM hani nerde emzirme sütyeniii
kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?
arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.
Ya kuzu.. uzerındekı baskılı ayı sekılerı degıstıkce fıyat artıyordu mothercare de, bu kadar salak bı yer.. ben ayı desenlısı en ucuz olanını almıstım.. güle güle kullanın yıne de kuzum.
Kayracım gusel haberlerını beklıyoruss kuzum..
:roflol: hay ağzını öpeyim bennHmm, senin ayaklar antika o zamn :)))
kaydirigubbakcemile3 kız didooo ne diyo sana tazee kaydirigubbakcemile3Tamam işte hem küçük hem biçimsiz -tatlicadiarzu-
lafta söletmez bi taraflarına ama bize gelince :mymeka: konuşş tazemm arkandayımm vereliniortakülen taze foto koydurtturup dudağını uçuklatacaksın illa de mi? en beğendiğim yerim ayaklarımdır lennn.herşeye laf söyletirim onlara asla
maşallah canım bebişine boyunu boşver kilosu yerinde işte :teselli:merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
delikafadulden kıskanmaaa tazem yapmışş işte mis gibiiii yetenk var hatundabir "a" harfi için miydi bu yaygara..taze ben yaptım diye o şekerleri düdüklüyo ona bişe diyen yok
off esimi de yattigi yerden kaldirabilirsem bi cikip hava alayim bari, yoksa yat yat nereye kadar...suan o kadar komik bi tablo varkii, ben bi yerde elimde lap tp yazmaya bile mecalim yok yayilmisim, tibet bbi yanda kucaginda laptop internette belgesel izliyor ama gozler yarim acik, kediss ortamizda acmis bacaklari sirtustu yatiyorrr(arada horluyor), gorende ustumuzen kamyon gecti sanir:))))))))))
off esimi de yattigi yerden kaldirabilirsem bi cikip hava alayim bari, yoksa yat yat nereye kadar...suan o kadar komik bi tablo varkii, ben bi yerde elimde lap tp yazmaya bile mecalim yok yayilmisim, tibet bbi yanda kucaginda laptop internette belgesel izliyor ama gozler yarim acik, kediss ortamizda acmis bacaklari sirtustu yatiyorrr(arada horluyor), gorende ustumuzen kamyon gecti sanir:))))))))))
vall bılmıyorum kuzu yaa,hiç bulamazsam bıldiğimiz beyaz köpüğü boyarım zaten sepetin içinde gözükmez.ben kurabıyeler için daha eksantrik bişe düşünmedim hala.bitek kurabıyelerı hazırlayıp jelatinlemek var aklımda okadar.ama bebk sekeri konusunda cok heveslıyım,o siteyı buldum dünyalar benım oldu.ben bıde pazardan 50 tanesı 20 liraya alırım belkı adamdan diyodum anacım kazıklancaktım nerdeyse,şimdi 100 tanesını alcam 20liraya,valla hesap yaptım kapı süsüyle birlikte 50 lira tutuyo.kapı süsüleride cok ucuz ordao köpüğü nerden bulucaz kuzum ben bi araştırayım bebek şekeri değilde bebek kurabiyesi için lazım bana böyle bir şey..
Valla ben her gun oyleyım.. sabah yataktan sole yapiimm bole edıımm dıe kalkıyorum.. kalkyıorummmmmm .. ogleden sonraya kalmadan.. yemek yapma dusuncesı bıle resmen ıskenceye donuyor..
Bende de aynı durum var. Uyuyamamamın en büyük nedenlerinden biri hatta. Yatakları bilem ayırdık kocacığımlamafoldumbenAma şu buhar işi iyi fikir. Neden daha önce düşünemedim ki:sm_confused:eylemciğim iyiyim be yavrum..yalnız bir şey sorucam ben de acayip bir burun kuruluğu var bir de çok zor nefes alıyorum sanki aldığım oksilen yetmiyor..boğulacak gibi oluyorum..sen de durum ne?
neymiş senin usülun bir bakalım
hadi sen hamilesin...tibet'le garfield a da bi test yapalım olmazsa..fisfisfis
gün içinde plan yapıyorum yarın şunu yaparım bunu yaparım diye ama akşam eve bir gidiyorum herşey boş oturduğum yerde kalıyorum sanırım son aylar böyle geçecek biran önce şu işleri falan bitirip çantamı hazırlamam lazımmirmirmirmir
off demekkkı hepimiz aynı dertten müzdaribizzzzzzzzz.valla işlerim bitse bebegın yatagı gelse uyku setını alsam yıkınsa ütülense o yerlesse,daha cibinlik tülü ve süslemesı yapılcak kıyafetler yıkanıp ütülense ve artık cantamızda hazırlansa hiç fena olmıycak.daha önümüzde koca yaz var anacımm netcez bi bı psikolojiyleeeve yatak temmuzda evde kısmetse mirmirmirmir
TUBAM.. seker konusunda ne karar verdın.. ne yaptın.. baska sıte arastırması yapacagım demıstın.. bıras o konu ıle ıglılı dökülür musun annem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?