2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ya kuzu.. uzerındekı baskılı ayı sekılerı degıstıkce fıyat artıyordu mothercare de, bu kadar salak bı yer.. ben ayı desenlısı en ucuz olanını almıstım.. güle güle kullanın yıne de kuzum.

Sana neler neler soylemek ıstıyorum ama ben susuyorum.. nıye pekı sor.. hadı sorsana.. evladının hatrına sıpa!!!

hangisinden aldın beyaz olanmı yoksa kırmızı mı* ayy o kırmızıdan bende istiyom yaa evriiiiiiiiiiişşşş nerdesn bana yer tarif edecektin...

Ahh evet ben sana tarıf edecektım.. bılıorum.. sös sana telefon numarasını bulup verecegım.. posetı arabada kalmıs. Halledıcem sana sös..

arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.

Bır de bunu utanmadan sıtede yazmıslar,ablam adına ıstedım,anam adına da ıstedım,komsu kızımız adına da yazdırdım.. dıye bır de anlatıp durmus.. ıkı uc kucuk numune parcası ıcın mılletın dustugu duruma bak.. bende agır dılle bısıler yazmıstım o konu adı altında orada.. cahil insanlar!!

Eftelyam.. hadı gozun aydın kuzum.. masallah evladına..

Kayracım gusel haberlerını beklıyoruss kuzum..

eylemciğim iyiyim be yavrum..yalnız bir şey sorucam ben de acayip bir burun kuruluğu var bir de çok zor nefes alıyorum sanki aldığım oksilen yetmiyor..boğulacak gibi oluyorum..sen de durum ne?

Bende yok canım. Seninkide inşallah en kısa zamanda geçerr giderr. Bebişlerinin başı yukarda olan arkadaşlar bazen söylerler aldığım nefes yetmiyo yada nefes alamıyorum diye ama benim bebişin kafasıda hala yukarda olmasına rağmen şükür öyle bi durumda yok şu anda. aile.org sitesinde bi yazı buldum ordan alıntı yapıyorum. Kurumasından da bahsetmiş burda.

Hamilelikte burun kanaması ve burun tıkanıklığı
Hamilelik sırasında meydana gelen hormon değişiklikleri ve burun içindeki dokulara kan tedarikinin artışından kaynaklanan basınç bu dokuların şişmesi, kuruması ve sık sık kanamasına neden olabilir. Bu da nezle olmadığınız halde burnunuzun akıntılı veya dolu olmasına yol açar. Bu semptomlar genellikle ilk üç ayın sonlarına doğru ortaya çıkar ve doğuma kadar devam edebilir.

Aşağıdaki ipuçları tıkanıklık ve kuruluk konusunda rahatlamanıza yardımcı olabilir:

Evinizdeki havayı nemlendirmek için bir hava nemlendirici cihaz kullanın. Burun tıkanıklığının uykularınızı bölmesini önlemek için geceleri nemlendiriciyi yatak odanıza yerleştirin.

Bol bol sıvı tüketin. Bu burun yollarının nemlenmesine yardımcı olacaktır.

Buhardan faydalanın. Uykudan önce ılık bir duş alın. Bu burun tıkanıklığının gece uykunuzu bölmesini önlemenize yardımcı olur.

Burun yollarını nemlendirmek için tuzlu su damlası kullanın. Bu damlayı eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz. Doktorunuza danışmadan ilaçlı burun damlaları veya spreyler kullanmayın.

Burnunuzu nazikçe temizleyin. Burnunuzu sert bir şekilde ya da sık sık sümkürmeniz burun zarlarının daha da kötüleşmesine ve burnunuzun daha fazla akması ve kanamasına neden olabilir.

allahim bu nasil bir ruh hali degisimidir, sozde sabah super enerjik kalktim, kahvaltidan sonra yattigim yerden kalkamiyorum simdii, anlamadim gittiii???serce parmagimi kpirdaticak halim yok...

ben bi yerde okumuştum anne babaalerjikse çocuğun alerjik olma ihitmali %50 miş yani %100 değil canım ??
kızlar işte ben böle düşünüyorum aynen bu şekılde kelebeklerı hazırlayıp köpüğe batırıcam kı cubuklar ayaykta dik durabılsın http://www.fiyojunior.com/File/?_Args=ProductImage,363,Fiyo,253
o köpüğü nerden bulucaz kuzum ben bi araştırayım bebek şekeri değilde bebek kurabiyesi için lazım bana böyle bir şey..
"teruk " degil tebrik etmeyi unuttum dicektimsırnaşık şey
buarad sutyeni bol alman iyi olmus, daha buyucek o sutaslar dogumdan hemen once...
kaydirigubbakcemile3 teruk ve tebrikde birbirine pek yakın sözcükler kaydirigubbakcemile3

canım benim öncelikle bebişin beklicek inşallah ve zamanında gelicek...
aslında benim kafama takılan bazı soru işaretlerim var..ben son yıllarda kalbimle ilgili sorunlar yaşamıştım ama hiç doktora gitmeyi düşünmedim iş ortamım çok stresliydi ve bende zaman zaman sol kolumda bir uyuşma oluyordu sanki koluma felç iniyordu ama bu ayda bir yada iki ayda bir tekrarlanıyodu bende gitmiyordum doktora sinirden stresten sanıyordum..acaba diyorum bu sorunla bağlantılı olablirmi diye düşünmeden edemiyorum..
benim doktorumda beslenme ile alakalı değil bu durum dedi ve banada aynı şekilde erken doğum riskin olabilir dedi ve bende sol tarafıma yatamıyorum resmen nefesim kesiliyor yatınca sağ tarafımda çok rahatım ama..
bende arayı uzatmadan gidicem doktora umarım şu son dönemleri sorunsuz atlatırız tatlım..
rabbim nazarlardan saklasınnn çok mutlu oluyorum böyle yüksek kiloları duyunca benim geriden sizin önden yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz..bu arada sormuşsun bana satımı benim 24 ekim satım erken ama aramızda bayağı bir gelişme farkı var ama diyorum oğlum sağlıkla gelsinde ben onu doğduktan sonra tosun yapıcam inşallah..umarım anasına çekerde midesinde düşkün olur opuyorumnanaktan

allahim bu nasil bir ruh hali degisimidir, sozde sabah super enerjik kalktim, kahvaltidan sonra yattigim yerden kalkamiyorum simdii, anlamadim gittiii???serce parmagimi kpirdaticak halim yok...

Valla ben her gun oyleyım.. sabah yataktan sole yapiimm bole edıımm dıe kalkıyorum.. kalkyıorummmmmm .. ogleden sonraya kalmadan.. yemek yapma dusuncesı bıle resmen ıskenceye donuyor..

neyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....

güzel haberler istiyoruz ona göre..

serapın verdiği avantajlı ürünler sitesinde gördüm canım..iç giyim bölümünde..

kız serap siz hangi siteye üye oldunuzda ne bekliyosunuz bakiim.. bu arada ben söyledikden sonra sebameddden numune isteyen oldumu geldimi hiç?

istedim de bekledim de gelmedi..(

arkadaşlar millet sırf beleş mal için o kadar çok numune istemiş ki gelmez artık numune falan..bizim gibi denemek ve karar vermek isteyenler de arada kaynıyor böylece.

alkisalkisalkis..aynen ben de yazdımıdı daha önce oraya böle bişiler..ama tınn..

evet kuzu aynen dediğin gibiydi...hatta çıkıyomu diye de kontrol etmiştim çok garip geldi bana da..baskı diil bişi diil..bi sticker sadece...en ucuz olan seti aldık biz de..ayılı olandı..

Son düzenleme:
Hmm, senin ayaklar antika o zamn :)))
:roflol: hay ağzını öpeyim benn
Tamam işte hem küçük hem biçimsiz -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kız didooo ne diyo sana tazee kaydirigubbakcemile3
ülen taze foto koydurtturup dudağını uçuklatacaksın illa de mi? en beğendiğim yerim ayaklarımdır lennn.herşeye laf söyletirim onlara asla
lafta söletmez bi taraflarına ama bize gelince :mymeka: konuşş tazemm arkandayımm vereliniortak
merhaba arkadaşlar,benim oğlumda büyümüş 2000gr.ama boyunu bilmiyorm dr tam olarak bilemeyiz diyor.ama siz biliyorsunuz anlamadım ben yaa.
maşallah canım bebişine boyunu boşver kilosu yerinde işte :teselli:
bir "a" harfi için miydi bu yaygara..taze ben yaptım diye o şekerleri düdüklüyo ona bişe diyen yok
delikafadulden kıskanmaaa tazem yapmışş işte mis gibiiii yetenk var hatunda

bu arada tazem şekerler çok güzel olmuş eline sağlık ama bence tulumlu olan en güzeliii diğerleri değdin gibi nikah şekeri havası vermiş bebek şekeri olduğundan bebişle ilgili bi aksesuar olması daha hoş nacizane fikrim a.s.

off esimi de yattigi yerden kaldirabilirsem bi cikip hava alayim bari, yoksa yat yat nereye kadar...suan o kadar komik bi tablo varkii, ben bi yerde elimde lap tp yazmaya bile mecalim yok yayilmisim, tibet bbi yanda kucaginda laptop internette belgesel izliyor ama gozler yarim acik, kediss ortamizda acmis bacaklari sirtustu yatiyorrr(arada horluyor), gorende ustumuzen kamyon gecti sanir:))))))))))

hadi sen hamilesin...tibet'le garfield a da bi test yapalım olmazsa..fisfisfis

süper ya çok güzel anlatmışsın ya inan bayıldım anlatmana:roflol: bencede en iyisi siz bir çıkıp hava alın açılın biraz....aynı anlattığın şeyler bizdede mevcut gün içinde plan yapıyorum yarın şunu yaparım bunu yaparım diye ama akşam eve bir gidiyorum herşey boş oturduğum yerde kalıyorum sanırım son aylar böyle geçecek biran önce şu işleri falan bitirip çantamı hazırlamam lazımmirmirmirmir

o köpüğü nerden bulucaz kuzum ben bi araştırayım bebek şekeri değilde bebek kurabiyesi için lazım bana böyle bir şey..
vall bılmıyorum kuzu yaa,hiç bulamazsam bıldiğimiz beyaz köpüğü boyarım zaten sepetin içinde gözükmez.ben kurabıyeler için daha eksantrik bişe düşünmedim hala.bitek kurabıyelerı hazırlayıp jelatinlemek var aklımda okadar.ama bebk sekeri konusunda cok heveslıyım,o siteyı buldum dünyalar benım oldu.ben bıde pazardan 50 tanesı 20 liraya alırım belkı adamdan diyodum anacım kazıklancaktım nerdeyse,şimdi 100 tanesını alcam 20liraya,valla hesap yaptım kapı süsüyle birlikte 50 lira tutuyo.kapı süsüleride cok ucuz orda
Valla ben her gun oyleyım.. sabah yataktan sole yapiimm bole edıımm dıe kalkıyorum.. kalkyıorummmmmm .. ogleden sonraya kalmadan.. yemek yapma dusuncesı bıle resmen ıskenceye donuyor..

bende yaaa,özellıkle 1 haftadır.sabah gayet iyiyim şunları bunları yaparım diom,anacım aksam olacak nerdeyse hala elimi bişeye sürmüş degılım.helekı yemek yapmak demen gibi tam bi işgence sankı.az pc basında duruyom az uzanıyom yatıyom kalkıyom anam saat 3 buluyo.elim heeeçç bişeye gitmiyo

Hakaten anlatım sahane... kaydirigubbakcemile3 kamyon lastıklerını saklayın barı.. belkı ılerıde lazım olur kaydirigubbakcemile3

Bende de aynı durum var. Uyuyamamamın en büyük nedenlerinden biri hatta. Yatakları bilem ayırdık kocacığımlamafoldumbenAma şu buhar işi iyi fikir. Neden daha önce düşünemedim ki:sm_confused:
hadi sen hamilesin...tibet'le garfield a da bi test yapalım olmazsa..fisfisfis

:hooray::roflol::roflol:

off demekkkı hepimiz aynı dertten müzdaribizzzzzzzzz.valla işlerim bitse bebegın yatagı gelse uyku setını alsam yıkınsa ütülense o yerlesse,daha cibinlik tülü ve süslemesı yapılcak kıyafetler yıkanıp ütülense ve artık cantamızda hazırlansa hiç fena olmıycak.daha önümüzde koca yaz var anacımm netcez bi bı psikolojiyleee ve yatak temmuzda evde kısmetse mirmirmirmir

TUBAM.. seker konusunda ne karar verdın.. ne yaptın.. baska sıte arastırması yapacagım demıstın.. bıras o konu ıle ıglılı dökülür musun annem??

tubacım bişi yakaladım sankim yukarda..cibinlik tülü süslemesi giib bişi demişsin...benim alacağım yerde de yatakla beraber cibinlik veriyolar..o da sade tül..üstüne neler yapabilirm acaba bi fikrin var mı sen ne düşünüyon??*

Tuba.. hade annem... bak hepimis sana mıyavlıyoruss... bi dötümüzden itiver bızı yukarı.. hade gözüm :))

TUBAM.. seker konusunda ne karar verdın.. ne yaptın.. baska sıte arastırması yapacagım demıstın.. bıras o konu ıle ıglılı dökülür musun annem??

evrişim baktım anacım 2 tane daha site bulmustum ama gıcıkalar fiyatları yazmamıslar,cok cesıt var ordada,özellıkle bıblolalar magnetlıler falan ama numaralarını yazmıslar bizle iletişime gecın fiyat için demısler.bende öle onları mı arıycam boyna,yıne ben o baktıgımız siteden alcam muhtemelen.bilmiyom belkı yıne karsıma yenı bıyer cıkar dıe acele etmıyom olmazsa haftaya sipariş vercem :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…