evet düşünüyorum ama encokda alacagım uyku setıne baglı,şu sıra kelebeklı seylere taktım yada papatyalı.meniiimki prenses olacagı için süsleme konusunda cok secenegım var ama yatakla uyku setı olmadan tam canlanmıyo kafamdamirmirmirmir ama ütüyle yapışan taşlar var onlar cok yakısıyo cibinliğe,yada arkasından iğnelı fügürler var odaya yada yataga uygun onlarda takılabılır.valla kafamda cok plan var yapmak istedıgım ama tıçımı kaldıramıyom şu günlerde cok tembelım coookkktubacım bişi yakaladım sankim yukarda..cibinlik tülü süslemesi giib bişi demişsin...benim alacağım yerde de yatakla beraber cibinlik veriyolar..o da sade tül..üstüne neler yapabilirm acaba bi fikrin var mı sen ne düşünüyon??*
Tuba.. hade annem... bak hepimis sana mıyavlıyoruss... bi dötümüzden itiver bızı yukarı.. hade gözüm :))
evrişim baktım anacım 2 tane daha site bulmustum ama gıcıkalar fiyatları yazmamıslar,cok cesıt var ordada,özellıkle bıblolalar magnetlıler falan ama numaralarını yazmıslar bizle iletişime gecın fiyat için demısler.bende öle onları mı arıycam boyna,yıne ben o baktıgımız siteden alcam muhtemelen.bilmiyom belkı yıne karsıma yenı bıyer cıkar dıe acele etmıyom olmazsa haftaya sipariş vercem :1closedeyes:
gypsyesra nerelerdeydin sen????
Annadım kuzu.. ben acele etmek ıstıyorum.. o da bıtsın kenara kaldırayım dıorum annem.. sıcaklar ıyıce bastırıp bızı ay sancım mı geldı telası sarmadan,kalksın aradan.. demam kuzum saolasın.. fıkır beyanını açar mısın bı zahmet.. ne sekıl ne vazıyette yapmayı dusunuyorsun.. bı de ben hastaneye gelenlere de anı olarak vermek ıstıyorum o yaptıklarımdan, cıkolata yanında.. nası fıkır.. fikirlerinizi alayım dostlar hepinisden..
!!
hayırlı olsun sütaşın burkomBugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım Allah korumuş yaa bi sadaka ver bir yerlere bizimde kaza sebebimiz arkadan bi arabnın freni patlaması olmuştu adamın freni tutmuyo ve 4 araba birden gümlemiştik resmen..Selam kızlar.. Çok atraksiyonlu bir gün geçirdim. Pikniğe gittik. Bikinimi aldım, denize giricem diye, bir gittik ki, bir rüzgar, bir rüzgar.. bu kadar olur. Havluya sarınıp oturdum çünkü resmen serindi.
Sonra annemle kapıştık gene. Gene benim yemek yememle ilgili bir laf etti, moralim de çok bozuldu, sinirlerim de... Bana kilomla ya da yememle ilgili laf ettiğinde (bunu çok sık yapıyor) kendimi iğrenç hissediyorum. Yani Onur da bazen bir şeyler söylüyor. Söylenmeyecek gibi de değiliz tamam ama, annemin söyleyiş biçiminden çok rahatsız oluyorum. Kaldı ki ben sadece sabah kahvaltıda kendimi frenlemiyorum. Her sabah tartılıyorum, azcık kaçırsam, dondurmayı, nutellayı kesiyorum. Nutellayı da gene sadece kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum. Öyle gün içinde alayım, kaşıklayayım gibi bir durumum yok. Bana şimdiden "önümüzdeki sene tabakları alıcam önünden" diyor. Sanki ben şimdi oburluktan yiyormuşum gibi davranıyor. 11 kg aldım şimdiye kadar. 15 - 16 ile kapatmak istiyorum. Kendisi bir oturuşta 1 bütün karpuz yemiş bir keresinde.. Bana yaptığı muameleye bakın yaa... Ben de tepki koydum, dedim bana karışma, kilomla, yememle ilgili tek kelime etme. Yani çok üzüldüm sonradan. Onu üzmek istemiyorum ama karışmasın bana yaa.. Ben zaten çoğu zamn sofradan tam doymadan kalkıyorum.
Son zamanlarda moralimi bozan, beni ağlatan şeyler hep annemden kaynaklanıyor. Canımı bir sıkıyor, sonra bütün hafta zor atlatıyorum. Tam geçiyor, hooop başka bir laf ediyor (karışıyor bir şeylerime) haydaa gene her şey başa dönüveriyor.
Hani annesiyle küsen, kavgalı olan insanları hiç anlamazdım. Anlamaya başladım diyebilirim. Hayır, tabii ki küsmem ama, anladım yani... Bİr insanın hamilelik boyunca moralini bozan tek kişi annesi olabilir mi yaaa? Normal mi bu? Kendisi de farklı olsa....
Bütün gün ağlayıp durdum.
Sonra dönüşte arabayı ben kullanıyordum.Gayet güzel sürüyordum hiç bir problem yoktu. Bir kavşaktan sağa dönecektim, frene basıyorum, tutmuyor.. Basıyorum, tutmuyor. Allahtan hızım azalmaya başlamıştı da toparlayabildim. Kaza yapmadan atlattık. Ama işin moktan yanı el freni de tutmadı. :1shok: hemen sağa çektik. Babam bir kaç fişi soktu çıkardı vs.. Sonra tuttu gene fren.. Verilmiş sadakamız varmış. Allahtan hızın yüksek olduğu yerlerde frene ihtiyacım olmadı :Saruboceq:
mafoldumben
geçmiş olsun canım yemene dikkat edicen yani sendeselam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
bu arada bende şeker kız oldum arkadaşlar yine yüksek çıktı ama burçini etkilememiş yani fazla büyümemiş şekerden dolayı.biraz zaman geçsin tekrar şekerim ölçülcek artrık dahiliye dr umda takip edecek ama dogum dr degiştiricem başka bir dr çok tavsiye ettiler gittigim merkezde birdahaki randevumu ona alıcam
bana gelmiyo yaaa bende üyeyim hatta bi kez istedim artıknumune göndermiyoruz diye mail geldi sadece canbebe yolladı -tatlicadiarzu-banada geldi canım.milupadan huggiesten prima canbebeden.hepsine üyeydim.mamalar önlükler falan gelmiş...
süpermiş yaaaa inanamıyorum böylesine güçlü kişiliklerin olabildiğinee senağlamaKızlar şu videoyu mutlaka ve mutlaka izlemelisiniz. Çoook etkilendim
yaşamak umutlarla güzeldir... Video by gezgin1990 - MySpace Video
eylemcim
hamile mayosu alman sart değil buyuk beden mayolar ucuz oluyor pazarlarda falan hantal bedenler hani onlardan alabilirsin
ayrıca normal ayyıldızda falan geçen sene ablam almıstı kilolu oldugu için alt ust iki parca benim attıgım mayo resmini hatırlarmısın bilmem onnla aynı tarz idi iki parca mayo gibi dusun ayyıldızda vardı mesela onaların genis bedenini alabilirsin falan
evet düşünüyorum ama encokda alacagım uyku setıne baglı,şu sıra kelebeklı seylere taktım yada papatyalı.meniiimki prenses olacagı için süsleme konusunda cok secenegım var ama yatakla uyku setı olmadan tam canlanmıyo kafamdamirmirmirmir ama ütüyle yapışan taşlar var onlar cok yakısıyo cibinliğe,yada arkasından iğnelı fügürler var odaya yada yataga uygun onlarda takılabılır.valla kafamda cok plan var yapmak istedıgım ama tıçımı kaldıramıyom şu günlerde cok tembelım coookkk
ahh ahh benı kim itiversin,tam bır üzerimden tır gecmıs halim var aman görme benı mafoldumben mıyavla kuzu mıyavla,bakalım hangimiz ayılcasss öncemirmirmirmir
oyle rahat guzel hamile iken giyilebilcek elbise bende çok aradım ama bulamadım
sonra aklıma diktirmek geldi bizim orda uyugun bir terzi var 25 tl ye dikti penye kumasıda metresi 5 tl den aldım 10 milyonluk kumas 25 de terzi ile 35 milyona guzel bir elbisem oldu siyah atlet yaka gous altından fiyonk falan bir hareket olsun dedim çok cici birde fiyonk var nerdeyse elbiseyi gece bile biyere gitcek olsam giyerim . çok cici olmus.
resmini bir ara çekip atarım size :)
laelaelaelaelaesonunda gerçekleri görebildin..:1closedeyes:
evet yaaa kolbastı niyee yok yönetime söylimde bulsun koysunlarr delikafaduldengeypsm esram ahh be kuzuu demek sennde pilin bitti... zatn belliydi sabah erkenden yokdun..:) yeni smiller çok hoş bide kolbastı oynayan olsa dimi..zemuszemusopuyorumnanaktansositososito
petrikk nesrinim nerdesn ayol.. tertemiz mis gibi evinde mutlumusun.. yarın gelcekmisinn olivyuma........gypsmesram kesin gelmes...
valla program öyle denk geldi üst üste e kanbersizde düğün olmazz yanee geziyide kaçıramazdım valaaselam kızlar
GPYRSESRA aferin sana bu kadar niye yoruyosun be güzelim kendini bu hafta bol bol dinlen bari
güle güle giy canımyaa kızlar benim netten sipariş ettiğim geceliğim geldi ayyy cook hooş bayıldım TAZECİM saol valla birzda senin sayende hemen denedim kumaşı kaliteside süpermişşş iiiki almışımm çok sevindimmm :sm_cool:
iiii beaaa dinlencezz mecbursen mutant bir hamilesinnnnnn...bu hafta eve dur barii, dinlensin cocuk biraz..:ecrin_bebek:
öle yaptım kelebeğim edicem telafiii a.s.aferım kuzum sana iyicene yordun cocugu,neyse evde bol bol dinlende telafi et bare durumu.bazen benımde böle 2 gun üstüste gelınce fean oluyodum zaten ozamanlardan berı bıdaha o hataya düşmüyom,çünkü kasılmalarım o yorucu günlerın ardından geldı.şimdi paşa paşa oturuyom evımde:1closedeyes: gezıyom aam sınırlı artıkınnnnnn
maşallah bebişine canım gözünaydınben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
evet bende görmüştüm vericem sipariş bakalım nası bişinbb nin emzirme sütyeni var bu sitede..7,5 tl şaka mı ne
evrimim senın kafanda varmı kuzu,sen hangısıne karar verdın,biblomu alcan?
evet evet ben zaten kalın pembe kurdelayla tepeye öle bişi düşünüyorum dedıgın gıbı ortaya bı kelebek,valla ben pazarda tezgah satıcılarında gördüm çeşit çeşit fügürler,pereye asmak için arkasını kilitli iğnelı yapmıslar.ama hiç bişi bulmaazsan kurdelalı seyı yaparsın bıde ara ara mavılı uygun renklı ütüyle yapışan büyük ama cok hafıf taşlar var.tüle bi hareket kata yaneanladım canım..bu zımbırtılar tuhafiyelerde felan mı satılıyo acep? bi bilgin var mı..
en kalınından bi mavi kurdela alıp cibinliğin başına bi fiyonk-ortasına da dediğin gibi uyku setine uygun bi figür ya da süslü bi başharf olabilir aslında..ama diğer taraflarına da eteklerine felan da ufak ta olsa bişiler yapıştırılabilir aslında..
oyle rahat guzel hamile iken giyilebilcek elbise bende çok aradım ama bulamadım
sonra aklıma diktirmek geldi bizim orda uyugun bir terzi var 25 tl ye dikti penye kumasıda metresi 5 tl den aldım 10 milyonluk kumas 25 de terzi ile 35 milyona guzel bir elbisem oldu siyah atlet yaka gous altından fiyonk falan bir hareket olsun dedim çok cici birde fiyonk var nerdeyse elbiseyi gece bile biyere gitcek olsam giyerim . çok cici olmus.
resmini bir ara çekip atarım size :)
hayırlı olsun.Teoman içinde rahat rahat uyusun
evin hayırlı olsun.yeni doktorunu seversin inşallah canım.doktora güvenmek inanmak insanı rahatlatan bi durumselam kızlar keyifler iyi herkesin çok güzel aranızda olmaya az kaldı bir kaç günlük işim kaldı ama evi baştan aşşagı degiştirdim harika oldu eski evi yeniden adam etttim kızların odası hazırlandı boyandı parkeler döşendi banyo halledildi sadece yarın biraz karo fayans işim ve mutfak selflör döşencek bahçemide bugün bitirdik oda gibi döşedim orayıda oh bütün gün orada otururum artık.
bu arada bende şeker kız oldum arkadaşlar yine yüksek çıktı ama burçini etkilememiş yani fazla büyümemiş şekerden dolayı.biraz zaman geçsin tekrar şekerim ölçülcek artrık dahiliye dr umda takip edecek ama dogum dr degiştiricem başka bir dr çok tavsiye ettiler gittigim merkezde birdahaki randevumu ona alıcam
maşallah oğluna.gözü naydın .her şeyin iyi olması sevindiriciben geldimmm ben bugün doktora gittim oğluşum 1470 kg suyu filan herşeyi iimiş başını kasığımdan almış tam ortaya rahmin oraya koymuş yarında 4 boyutluya gireceğiz suyu kilosu gelişimi herşeyi çok ii dedii
geceliğin hayırlı olsunyaa kızlar benim netten sipariş ettiğim geceliğim geldi ayyy cook hooş bayıldım TAZECİM saol valla birzda senin sayende hemen denedim kumaşı kaliteside süpermişşş iiiki almışımm çok sevindimmm :sm_cool:
Yok yafrum.. bıblo ıstemıyorum.. hastane olayını da aynı senın gıbı duusnuyorum... her ıkı sıtede o buzgulu tullerden var.. neden bulamadın kı... ama o bımaks denen sıtede evt sadece Furko nun kınden var.. ya gerekırse baglanır elımızle de, du bakalım.. dusunuyorum..
Bu arada allttakı cıcekler var ya.. onlar da aralara serpıstırılebılır dıe dusunuyorum.. kafamda tasarlayım sıparıs verecegım, bu arada o bırmaks mı nedır , o sıte daha ucuz annnemm dıgerlerıne gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?