2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet düşünüyorum ama encokda alacagım uyku setıne baglı,şu sıra kelebeklı seylere taktım yada papatyalı.meniiimki prenses olacagı için süsleme konusunda cok secenegım var ama yatakla uyku setı olmadan tam canlanmıyo kafamdamirmirmirmir ama ütüyle yapışan taşlar var onlar cok yakısıyo cibinliğe,yada arkasından iğnelı fügürler var odaya yada yataga uygun onlarda takılabılır.valla kafamda cok plan var yapmak istedıgım ama tıçımı kaldıramıyom şu günlerde cok tembelım coookkk
Tuba.. hade annem... bak hepimis sana mıyavlıyoruss... bi dötümüzden itiver bızı yukarı.. hade gözüm :))

ahh ahh benı kim itiversin,tam bır üzerimden tır gecmıs halim var aman görme benı mafoldumben mıyavla kuzu mıyavla,bakalım hangimiz ayılcasss öncemirmirmirmir

Annadım kuzu.. ben acele etmek ıstıyorum.. o da bıtsın kenara kaldırayım dıorum annem.. sıcaklar ıyıce bastırıp bızı ay sancım mı geldı telası sarmadan,kalksın aradan.. demam kuzum saolasın.. fıkır beyanını açar mısın bı zahmet.. ne sekıl ne vazıyette yapmayı dusunuyorsun.. bı de ben hastaneye gelenlere de anı olarak vermek ıstıyorum o yaptıklarımdan, cıkolata yanında.. nası fıkır.. fikirlerinizi alayım dostlar hepinisden..

gypsyesra nerelerdeydin sen????

Hanfendi, etrafta ne kadar ınsan varsa evlendırdı, sunnet ettırdı.. nişanladı.. evlerini gezdı.. sürttü geldi.. sımdıde agzı ıkı yana ayrık, evde yamulmuş vazıyetttee sıpanın!!

selam kızlar.son haftalar okulda sınavlarda yaklaştı iyice yoğunum.çok giremiyorum.

zehra
gözün aydın canım.artık 2 kilolardan bahsediyoruz

noraa
30.haftam hayırlı uğurlu olsun.40.haftaya yaklaştığımız günlerde gelecek inşallah

eylemcim

hamile mayosu alman sart değil buyuk beden mayolar ucuz oluyor pazarlarda falan hantal bedenler hani onlardan alabilirsin
ayrıca normal ayyıldızda falan geçen sene ablam almıstı kilolu oldugu için alt ust iki parca benim attıgım mayo resmini hatırlarmısın bilmem onnla aynı tarz idi iki parca mayo gibi dusun ayyıldızda vardı mesela onaların genis bedenini alabilirsin falan

bende bende,valla daha şimdiden bastı bızı bu psikolajı,engec haftaya elımde olması lazım benımde başlıyım yavas yavas.ama o kendınden büzgülü organze cok aradım bulamadım maalesef hiçbi sitede.hep burkonunkılerden var,ben yıne o taşlı olandan alcam.artıkın onları ben kuzenıme baglattırıtım kaydirigubbakcemile2 şiiiincik ben mevlüt için kelebeklı yapcam dedıgımız gıbı o tüğdende alcam, kelebegin arkasınada uzun kürdandan yapıştırcam tutmalı olsun bıde kelebegımin arkasında mıknatıs yapıştırcam isteyen buzdolabına takar cubugunu filan cıkarıp.böle anlatınca karman çorman oluyo ama bı yapıyım hemen resmını eklıycem evde zaten bı deneme yapmıstım onu bı yarın eklıyım size,
neyse bu hastanede dagıtma şeysini bende düşünüyom ama onlar daha özel olsun istiyom,o konuya giremedım henüz.yanı ondan fazla yapmam ama özel ve güzel olsunkı yakın cevrede kalcak hatıra olarak.muhtemelen buzdolabına yapışan güzel bişe düşünüyom

Bugün kimseden ses seda yokmafoldumbenAma ben SÜTAŞ OLDUUUM diyecektimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
hayırlı olsun sütaşın burkom
canım Allah korumuş yaa bi sadaka ver bir yerlere bizimde kaza sebebimiz arkadan bi arabnın freni patlaması olmuştu adamın freni tutmuyo ve 4 araba birden gümlemiştik resmen..
annenle konuşuyomusun burcum?yani böyle bize anlattığın gibi onada açık açık sıkıntını seni rahatsız eden durumları söylüyormusun??yani sen anlattığın kadarı ile çok anlayışlı gayet modern anne ve babanın kızısın ve oturup onunla açık açık konuşunca sorun çözümlenirmiş gibi geliyor bir nebzede olsa??yada babanla paylaşsan oda annene uygun dille çıtlatsa ne bileyim yani sonuçta insanın kendi annesii olunca iyi niyetli olduğunundan şüphe duymadığımız için boş yere kendini üzmüş oluyosun tatlım ??
geçmiş olsun canım yemene dikkat edicen yani sende
bu arada az kalmış hayırlısı ile bitsin tadilatın
banada geldi canım.milupadan huggiesten prima canbebeden.hepsine üyeydim.mamalar önlükler falan gelmiş...
bana gelmiyo yaaa bende üyeyim hatta bi kez istedim artıknumune göndermiyoruz diye mail geldi sadece canbebe yolladı -tatlicadiarzu-
Kızlar şu videoyu mutlaka ve mutlaka izlemelisiniz. Çoook etkilendim

yaşamak umutlarla güzeldir... Video by gezgin1990 - MySpace Video
süpermiş yaaaa inanamıyorum böylesine güçlü kişiliklerin olabildiğinee senağlama

evrimim güzel özet için teşekkürler, bir musibet bin nasihatten iyidir sözünü bu vesileyle tüm

arkadaşlara hatırlatırım ,

gypsyesracım iyi dinlenmeler canım, gözlerinden öperimmm.

Hay aklınla bin yaşa alkisalkisalkis

anladım canım..bu zımbırtılar tuhafiyelerde felan mı satılıyo acep? bi bilgin var mı..
en kalınından bi mavi kurdela alıp cibinliğin başına bi fiyonk-ortasına da dediğin gibi uyku setine uygun bi figür ya da süslü bi başharf olabilir aslında..ama diğer taraflarına da eteklerine felan da ufak ta olsa bişiler yapıştırılabilir aslında..

oyle rahat guzel hamile iken giyilebilcek elbise bende çok aradım ama bulamadım
sonra aklıma diktirmek geldi bizim orda uyugun bir terzi var 25 tl ye dikti penye kumasıda metresi 5 tl den aldım 10 milyonluk kumas 25 de terzi ile 35 milyona guzel bir elbisem oldu siyah atlet yaka gous altından fiyonk falan bir hareket olsun dedim çok cici birde fiyonk var nerdeyse elbiseyi gece bile biyere gitcek olsam giyerim . çok cici olmus.
resmini bir ara çekip atarım size :)

evet alabiliris foto..robadan bi model olsun istiyorum....cılkım çıktı elbise aramaktan..:bbo:

sonunda gerçekleri görebildin..:1closedeyes:
laelaelaelaelae
aldklarını güle güle kullan tatlımmm
evet yaaa kolbastı niyee yok yönetime söylimde bulsun koysunlarr delikafadulden
pil bitti ne demek oyy oyy -tatlicadiarzu- olivyumu bırak markete zor çıkarım sanırımmm
beşiğinde fotosunu bekliyozzz hayırlı olsun canımmm
selam kızlar
GPYRSESRA aferin sana bu kadar niye yoruyosun be güzelim kendini bu hafta bol bol dinlen bari
valla program öyle denk geldi üst üste e kanbersizde düğün olmazz yanee geziyide kaçıramazdım valaa
güle güle giy canım

sen mutant bir hamilesinnnnnn...bu hafta eve dur barii, dinlensin cocuk biraz..:ecrin_bebek:
iiii beaaa dinlencezz mecbur
bu arada teomuzun yatağı hayırlı olsun çok güzelmiş canım o yataktan sana bağırır inşallah inşallah anne karnım aç anne yatağa çişimi yaptım vs diyee zemuszemus
öle yaptım kelebeğim edicem telafiii a.s.
maşallah bebişine canım gözünaydın
nbb nin emzirme sütyeni var bu sitede..7,5 tl şaka mı ne
evet bende görmüştüm vericem sipariş bakalım nası bişi

evrimim senın kafanda varmı kuzu,sen hangısıne karar verdın,biblomu alcan?

Yok yafrum.. bıblo ıstemıyorum.. hastane olayını da aynı senın gıbı duusnuyorum... her ıkı sıtede o buzgulu tullerden var.. neden bulamadın kı... ama o bımaks denen sıtede evt sadece Furko nun kınden var.. ya gerekırse baglanır elımızle de, du bakalım.. dusunuyorum..

Bu arada allttakı cıcekler var ya.. onlar da aralara serpıstırılebılır dıe dusunuyorum.. kafamda tasarlayım sıparıs verecegım, bu arada o bırmaks mı nedır , o sıte daha ucuz annnemm dıgerlerıne gore.

evet evet ben zaten kalın pembe kurdelayla tepeye öle bişi düşünüyorum dedıgın gıbı ortaya bı kelebek,valla ben pazarda tezgah satıcılarında gördüm çeşit çeşit fügürler,pereye asmak için arkasını kilitli iğnelı yapmıslar.ama hiç bişi bulmaazsan kurdelalı seyı yaparsın bıde ara ara mavılı uygun renklı ütüyle yapışan büyük ama cok hafıf taşlar var.tüle bi hareket kata yane

cek cek resmını merak ettım

teyzelerii iste teo'mun yatagiii...
simdilik oylesine hazirladim, daha odasini yerlstirmedik, tadilattan sonra tam yerlesicek...

hayırlı olsun.Teoman içinde rahat rahat uyusun

evin hayırlı olsun.yeni doktorunu seversin inşallah canım.doktora güvenmek inanmak insanı rahatlatan bi durum

maşallah oğluna.gözü naydın .her şeyin iyi olması sevindirici

geceliğin hayırlı olsun

azönce baktım kuzu o begendıgımız biberonlu büzgülü tüle fiyat koymuslkar,100 daaaneeesi 20 liraymıs.epep fark var diğerile arada.evet evet o çiçeklerı bende cok begnedım onlarda acayip ucuz,onlarıda sepeti süslemek için düşünüyorum,bakalım bıraz daha çalışırsa saksım bişeler daha cıkar herrhaall.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…