2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim bence de kalıcı bişi olmasında fayda var...

Tubam - Mercimekim gördüm kuzum.. ondan alsam.. beyas kelebekten alsam.. bır de o mavı tuyden alsamm.. asagıdakı beyas tomurcuk cıceklerden alsam.. magnetle de arkasına yapıstırsam... dıye dusunuyorum.. nası olur??

neyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....
güzel haberler getir bizeee
hah canim aynen oyle garfieldin krem renk modelikaydirigubbakcemile3sirt ustu yayip bacaklari ayirir uyur gorende butun gun iste cani cikti sanir:)))
ayyy süper yaa sakın vermeyin onu bi yerlere bebişle büyüsün bak verirseniz konuşma senle ona göre :dilcikar:
yok anam sen en geç akşam pasta yapar yarında gezmeye çıkarsın..ayıp olmasın diye de 30 dk deli danalar gibi koşturur 10 dkcık da dinlenirsin..kaydirigubbakcemile3
yok bikaç gün geçsin sonra bakarıkk :CüvCüv:
kuzumm gelemem valla aslında arabayı annemlerin kapıya bıraktım gidip onu almam gerek onu bile yapmıcam araba bile kullanamadım düşün halimi yani pedala basmaya bile gücüm yoktu kociş aldı beni haftaiçi bi ara arabayı almam gerek yarın pazara bile çıkamıcam araba olmadığından :1no2:
cevaplara bak hele..yorgunmuş ta bilmem neymiş delaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
yattığımız yerden yazıyoz beaaa amuda kalkmıyoz heraldeee
laelaelaelaelae

Aslında şöle bısı daha cok zarıf... daha sade.. buzdolabı uzerıne de yapsıtırılır.. uygun fıyat nazar boncugu bulsam....

Evt bi foto çok işimize yarar esra süper olur.

eylem metroda da gördüm mayo..bir de lcw ye de bak istersen...
Tmm canım sağol.

Arkadaşlar bugün 5 de doktorla dolayısıyla oğluşumla randevum var umarım herşey yolundadır çok heycanlıyım:bbo:

evrim hepsini birarada mı yapıcan?? eğer öyleyse bana fazla geldi açıkcası..daha sade olsa..bir de kurdela olcak çünkü....

nemlendirici tamam duş illaki alırım damla işini deneyeyim..böyle olmayacak derin nefes almaktan başım dönüyor.
allahim bu nasil bir ruh hali degisimidir, sozde sabah super enerjik kalktim, kahvaltidan sonra yattigim yerden kalkamiyorum simdii, anlamadim gittiii???serce parmagimi kpirdaticak halim yok...
kaldır serçe parnağını ısırıcam onu ben...
bi sus gadın bi sussss allasen yine geldin attırıyon sayfaları...
çok motivasyonlu gördüm seni..izmire gelip şekerlerinden alasım geldi..benimkinin içinde lavanta falan olmasın badem draje osssun renkli osssun tercihen pembe mor ossun magneti olmasın yiyicem zaten..tülünü de atmam meraklanma..
iki dene olmus.. nası olmussaaa.. fardon...
ben yapsam şu işi diline düşerdim pisssss
evrim hepsini birarada mı yapıcan?? eğer öyleyse bana fazla geldi açıkcası..daha sade olsa..bir de kurdela olcak çünkü....

yapar o hepsi bir arada da yapar ortaya yanar döner bişeler de yapar ne desen yapar o..

evrimcim sanırım şekerlemiz birbiirne cok benzıcek.ama ben o cıceklerle sepetı süslerim muhtemelen.ya o biberonlu tül cok güsell yaa.ondanmı alsam bilemedım şincik

o nazar boncuklusuda cok güselmıs.ya bı sitede görmüştüm nazar boncugu,dur hele aklıma gelırse nerde gördüğüm yazarım sana.ucuzdu bıde

esraam yavrucum eşin valla izin vermiş tee maşukiyelre gitmene üstelik ortaolul arkadaşlarınla daha ne olsun hemde bu halde valla benm eşim izin vermez..
valla çok mırın kırın etti surat yaptııı ama ben gittim vallaa
gypsyesra ohhh sefan olsun maşukiye falan
ama yine de dinlen artık
milupa ya da üye oldum bakalım promosyon gönderecekler mi??
evet canımm ohh ne güzel gezdimm yorulsamda çok güzell geçtii turkbayragi
Sana neler neler soylemek ıstıyorum ama ben susuyorum.. nıye pekı sor.. hadı sorsana.. evladının hatrına sıpa!!!..
yokkk sormammm sorarmıyımmm delümüyüm benn lülülülülülü
gypsyesra nerelerdeydin sen????
valla kınalar düğünler geziler vs şeklinde gezdimm ama çok keyifliydiiii
Hanfendi, etrafta ne kadar ınsan varsa evlendırdı, sunnet ettırdı.. nişanladı.. evlerini gezdı.. sürttü geldi.. sımdıde agzı ıkı yana ayrık, evde yamulmuş vazıyetttee sıpanın!!
:tomato: a.s.
evrimim senın kafanda varmı kuzu,sen hangısıne karar verdın,biblomu alcan?
ay senin kafanda varmı derken bi an yannış anladım :roflol: devamını yazmasan yane dicemki evrişin kafada bişi var :roflol:
evrimim güzel özet için teşekkürler, bir musibet bin nasihatten iyidir sözünü bu vesileyle tüm

arkadaşlara hatırlatırım ,

gypsyesracım iyi dinlenmeler canım, gözlerinden öperimmm.
aynen öle valla
bende öpüyorum sayın müdürüm ellerinde opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Hay dedene rahmet.. hadı hatırla be annemm.. ondan yapiimm bende.. beni de kurtar..

Dıdom.. yanar döneri sana yan masadan gonderıyım ben.. olar mı annemm.. naniknanik
Marifet dile düşmeden toparlanmak cicimm bu arada kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar.. ıste kafada tasarlamaya calısıyorum.. ondan sıse soruyorum.. ama o bıberonlu olan tülden ıstıyorum.. en guselı o..

esraaamm esrakoooomm adaşşşşımmm
seç beğen alll hangisi istersennn
sen varyaa benim ödümü mokuma karştırma başarısında bulundun seni tebrik ederim yaneee..
cebini aradık meşgulee verdin msj attık cvp vermedinnn
bide sitedeki hatunlara dedimkiii esradan haber gelince bana haber verin vs diyeee hiiç kimse tınlamadı bilemmmm
bende cumartesi geziden nesrini aradım sordumm öyle öğrendim iyi olduğunuu
büyük geçmiş olsun arkadaşımmhayılrısı ile zamanında yaparsın inşallah doğumuunuu
tatile gitme planları devam ediyormu??yoksa bu durum planlarınızı değiştridimii?
çok dikkat et kendinee bidahada habersiz bırakma bizi benim rüyalarıma girdin resmen mafoldumben

daldın şeker işlerine ilgi alaka yok hiç bise.varsa yokşa şeker tül moncuk..öle yan masadan falan kandıramazsın beni..marifetine tüpüreyim e mi?Çok üzgünüm çoook

evrim bencee çok sade yaa yanne bebek figürlü bişiler olsunnn yaa bebek şekeri olduğu belli olsun ne bilemmm

Aslında şöle bısı daha cok zarıf... daha sade.. buzdolabı uzerıne de yapsıtırılır.. uygun fıyat nazar boncugu bulsam....

Evt çok güselll. Ama tabiki bebeşi çağrıştıran bi şeyler olursa o daha güsel olar.

nemlendirici tamam duş illaki alırım damla işini deneyeyim..böyle olmayacak derin nefes almaktan başım dönüyor.

Dr a gitcen ya bu hafta bunu sormayı unutma sakın.

bu arada geziii çok güzel geçtii yaa
maşukiyeyide geçtik kartepede kuzu yaylasına gittikk
anamm bi yedim yedimm tabee hamileyim yaa hep öncelik benim olduu mangallar felan ilk pişen tüm etleri ben yedim önüme kadar getirildi ayss ne güzel şu son aylarımı çok iyi değerlendirmem gerekk vereliniortak
bissürü fotom olduu kına gezi düğünn koyucam albümüme bi araa
topiğin en şişkosu ben olaraktann
yanii en çok kiloyuu ben aldımm öncesinde şişko olupta hamile kalanl arkadaşları saymıyorum :))

ayrıca didooo yazarımmm aaa sayfalara özel paramı sayıyosun varsın ilerlesinnn üç günün acısını çıkarıyorummm :mymeka:

daldın şeker işlerine ilgi alaka yok hiç bise.varsa yokşa şeker tül moncuk..öle yan masadan falan kandıramazsın beni..marifetine tüpüreyim e mi?Çok üzgünüm çoook

Ya dur beaaaa... bıs de heves etttık.. dedıler mevlutsuz olmaz,aslında aklımda mevlut falan yoktu... baktım kuzen dıo ben varım yanında,iki kanka dıo bızde snaa yardım ederıs.. halıyle ben de sardım.. bunu halledıp kenara koymam lasım Dıdoo... fecbur iş yine başta.. sanki başka nereme indiyse...

evrim bencee çok sade yaa yanne bebek figürlü bişiler olsunnn yaa bebek şekeri olduğu belli olsun ne bilemmm

Evt çok güselll. Ama tabiki bebeşi çağrıştıran bi şeyler olursa o daha güsel olar.

Demam miyavlamayın.. userınde calısmaya devamm... şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…