evrim bence de kalıcı bişi olmasında fayda var...
güzel haberler getir bizeeeneyse şekerler doktora çıkıyorum ben.allaha emanet olun hoşçakalın....
ayyy süper yaa sakın vermeyin onu bi yerlere bebişle büyüsün bak verirseniz konuşma senle ona göre :dilcikar:hah canim aynen oyle garfieldin krem renk modelikaydirigubbakcemile3sirt ustu yayip bacaklari ayirir uyur gorende butun gun iste cani cikti sanir:)))
yok bikaç gün geçsin sonra bakarıkk :CüvCüv:yok anam sen en geç akşam pasta yapar yarında gezmeye çıkarsın..ayıp olmasın diye de 30 dk deli danalar gibi koşturur 10 dkcık da dinlenirsin..kaydirigubbakcemile3
kuzumm gelemem valla aslında arabayı annemlerin kapıya bıraktım gidip onu almam gerek onu bile yapmıcam araba bile kullanamadım düşün halimi yani pedala basmaya bile gücüm yoktu kociş aldı beni haftaiçi bi ara arabayı almam gerek yarın pazara bile çıkamıcam araba olmadığından :1no2:eylemcim info@sebamed.com adresine mail yolla direk numune istityorum diye..
burkooo kuzu maile cvp vermiolar bende ümidimi kestiğim bi gun çatkapı geldi üstelik kargoyla değil distirubötr kız kendisi verdi..
gypsm esram nerdesiiiiiiiiiiin.. yarın gelcenmi benleeeeeeeeeeeeee
petrik yaa sen nerdesiiiiiiiiiiiiinn....
yattığımız yerden yazıyoz beaaa amuda kalkmıyoz heraldeeecevaplara bak hele..yorgunmuş ta bilmem neymiş delaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Evt bi foto çok işimize yarar esra süper olur.oyle rahat guzel hamile iken giyilebilcek elbise bende çok aradım ama bulamadım
sonra aklıma diktirmek geldi bizim orda uyugun bir terzi var 25 tl ye dikti penye kumasıda metresi 5 tl den aldım 10 milyonluk kumas 25 de terzi ile 35 milyona guzel bir elbisem oldu siyah atlet yaka gous altından fiyonk falan bir hareket olsun dedim çok cici birde fiyonk var nerdeyse elbiseyi gece bile biyere gitcek olsam giyerim . çok cici olmus.
resmini bir ara çekip atarım size :)
Tmm canım sağol.eylem metroda da gördüm mayo..bir de lcw ye de bak istersen...
:roflol::roflol:hadi sen hamilesin...tibet'le garfield a da bi test yapalım olmazsa..fisfisfis
Aslında şöle bısı daha cok zarıf... daha sade.. buzdolabı uzerıne de yapsıtırılır.. uygun fıyat nazar boncugu bulsam....
nemlendirici tamam duş illaki alırım damla işini deneyeyim..böyle olmayacak derin nefes almaktan başım dönüyor.Bende yok canım. Seninkide inşallah en kısa zamanda geçerr giderr. Bebişlerinin başı yukarda olan arkadaşlar bazen söylerler aldığım nefes yetmiyo yada nefes alamıyorum diye ama benim bebişin kafasıda hala yukarda olmasına rağmen şükür öyle bi durumda yok şu anda. aile.org sitesinde bi yazı buldum ordan alıntı yapıyorum. Kurumasından da bahsetmiş burda.
Hamilelikte burun kanaması ve burun tıkanıklığı
Hamilelik sırasında meydana gelen hormon değişiklikleri ve burun içindeki dokulara kan tedarikinin artışından kaynaklanan basınç bu dokuların şişmesi, kuruması ve sık sık kanamasına neden olabilir. Bu da nezle olmadığınız halde burnunuzun akıntılı veya dolu olmasına yol açar. Bu semptomlar genellikle ilk üç ayın sonlarına doğru ortaya çıkar ve doğuma kadar devam edebilir.
Aşağıdaki ipuçları tıkanıklık ve kuruluk konusunda rahatlamanıza yardımcı olabilir:
Evinizdeki havayı nemlendirmek için bir hava nemlendirici cihaz kullanın. Burun tıkanıklığının uykularınızı bölmesini önlemek için geceleri nemlendiriciyi yatak odanıza yerleştirin.
Bol bol sıvı tüketin. Bu burun yollarının nemlenmesine yardımcı olacaktır.
Buhardan faydalanın. Uykudan önce ılık bir duş alın. Bu burun tıkanıklığının gece uykunuzu bölmesini önlemenize yardımcı olur.
Burun yollarını nemlendirmek için tuzlu su damlası kullanın. Bu damlayı eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz. Doktorunuza danışmadan ilaçlı burun damlaları veya spreyler kullanmayın.
Burnunuzu nazikçe temizleyin. Burnunuzu sert bir şekilde ya da sık sık sümkürmeniz burun zarlarının daha da kötüleşmesine ve burnunuzun daha fazla akması ve kanamasına neden olabilir.
kaldır serçe parnağını ısırıcam onu ben...allahim bu nasil bir ruh hali degisimidir, sozde sabah super enerjik kalktim, kahvaltidan sonra yattigim yerden kalkamiyorum simdii, anlamadim gittiii???serce parmagimi kpirdaticak halim yok...
bi sus gadın bi sussss allasen yine geldin attırıyon sayfaları...:roflol: hay ağzını öpeyim benn
kaydirigubbakcemile3 kız didooo ne diyo sana tazee kaydirigubbakcemile3
lafta söletmez bi taraflarına ama bize gelince :mymeka: konuşş tazemm arkandayımm vereliniortak
maşallah canım bebişine boyunu boşver kilosu yerinde işte :teselli:
delikafadulden kıskanmaaa tazem yapmışş işte mis gibiiii yetenk var hatunda
bu arada tazem şekerler çok güzel olmuş eline sağlık ama bence tulumlu olan en güzeliii diğerleri değdin gibi nikah şekeri havası vermiş bebek şekeri olduğundan bebişle ilgili bi aksesuar olması daha hoş nacizane fikrim a.s.
çok motivasyonlu gördüm seni..izmire gelip şekerlerinden alasım geldi..benimkinin içinde lavanta falan olmasın badem draje osssun renkli osssun tercihen pembe mor ossun magneti olmasın yiyicem zaten..tülünü de atmam meraklanma..Annadım kuzu.. ben acele etmek ıstıyorum.. o da bıtsın kenara kaldırayım dıorum annem.. sıcaklar ıyıce bastırıp bızı ay sancım mı geldı telası sarmadan,kalksın aradan.. demam kuzum saolasın.. fıkır beyanını açar mısın bı zahmet.. ne sekıl ne vazıyette yapmayı dusunuyorsun.. bı de ben hastaneye gelenlere de anı olarak vermek ıstıyorum o yaptıklarımdan, cıkolata yanında.. nası fıkır.. fikirlerinizi alayım dostlar hepinisden..
Hanfendi, etrafta ne kadar ınsan varsa evlendırdı, sunnet ettırdı.. nişanladı.. evlerini gezdı.. sürttü geldi.. sımdıde agzı ıkı yana ayrık, evde yamulmuş vazıyetttee sıpanın!!
ben yapsam şu işi diline düşerdim pisssssiki dene olmus.. nası olmussaaa.. fardon...
evrim hepsini birarada mı yapıcan?? eğer öyleyse bana fazla geldi açıkcası..daha sade olsa..bir de kurdela olcak çünkü....
valla çok mırın kırın etti surat yaptııı ama ben gittim vallaaesraam yavrucum eşin valla izin vermiş tee maşukiyelre gitmene üstelik ortaolul arkadaşlarınla daha ne olsun hemde bu halde valla benm eşim izin vermez..
evet canımm ohh ne güzel gezdimm yorulsamda çok güzell geçtii turkbayragigypsyesra ohhh sefan olsun maşukiye falan
ama yine de dinlen artık
milupa ya da üye oldum bakalım promosyon gönderecekler mi??
yokkk sormammm sorarmıyımmm delümüyüm benn lülülülülülüSana neler neler soylemek ıstıyorum ama ben susuyorum.. nıye pekı sor.. hadı sorsana.. evladının hatrına sıpa!!!..
valla kınalar düğünler geziler vs şeklinde gezdimm ama çok keyifliydiiiigypsyesra nerelerdeydin sen????
:tomato: a.s.Hanfendi, etrafta ne kadar ınsan varsa evlendırdı, sunnet ettırdı.. nişanladı.. evlerini gezdı.. sürttü geldi.. sımdıde agzı ıkı yana ayrık, evde yamulmuş vazıyetttee sıpanın!!
ay senin kafanda varmı derken bi an yannış anladım :roflol: devamını yazmasan yane dicemki evrişin kafada bişi var :roflol:evrimim senın kafanda varmı kuzu,sen hangısıne karar verdın,biblomu alcan?
aynen öle vallaevrimim güzel özet için teşekkürler, bir musibet bin nasihatten iyidir sözünü bu vesileyle tüm
arkadaşlara hatırlatırım ,
gypsyesracım iyi dinlenmeler canım, gözlerinden öperimmm.
evrimcim sanırım şekerlemiz birbiirne cok benzıcek.ama ben o cıceklerle sepetı süslerim muhtemelen.ya o biberonlu tül cok güsell yaa.ondanmı alsam bilemedım şincik
o nazar boncuklusuda cok güselmıs.ya bı sitede görmüştüm nazar boncugu,dur hele aklıma gelırse nerde gördüğüm yazarım sana.ucuzdu bıde
Hay dedene rahmet.. hadı hatırla be annemm.. ondan yapiimm bende.. beni de kurtar..
Dıdom.. yanar döneri sana yan masadan gonderıyım ben.. olar mı annemm.. naniknanik
Marifet dile düşmeden toparlanmak cicimm bu arada kaydirigubbakcemile3
Arkadaslar.. ıste kafada tasarlamaya calısıyorum.. ondan sıse soruyorum.. ama o bıberonlu olan tülden ıstıyorum.. en guselı o..
Aslında şöle bısı daha cok zarıf... daha sade.. buzdolabı uzerıne de yapsıtırılır.. uygun fıyat nazar boncugu bulsam....
nemlendirici tamam duş illaki alırım damla işini deneyeyim..böyle olmayacak derin nefes almaktan başım dönüyor.
daldın şeker işlerine ilgi alaka yok hiç bise.varsa yokşa şeker tül moncuk..öle yan masadan falan kandıramazsın beni..marifetine tüpüreyim e mi?Çok üzgünüm çoook
evrim bencee çok sade yaa yanne bebek figürlü bişiler olsunnn yaa bebek şekeri olduğu belli olsun ne bilemmm
Evt çok güselll. Ama tabiki bebeşi çağrıştıran bi şeyler olursa o daha güsel olar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?