ya bencede bende cok süslü şeyşeri sefiiiyomm kanımızdamı var neee:1closedeyes:evrim bencee çok sade yaa yanne bebek figürlü bişiler olsunnn yaa bebek şekeri olduğu belli olsun ne bilemmm
Hay dedene rahmet.. hadı hatırla be annemm.. ondan yapiimm bende.. beni de kurtar...
bu olursa bebek figürlü bir şeye gerek yok ben şahsen o bebek figürlü alçı bibloları sevmiyorum
[/URL][/IMG]
evrim bu mu tül buysa çok güzel bundan yap
bu olursa bebek figürlü bir şeye gerek yok ben şahsen o bebek figürlü alçı bibloları sevmiyorum
ya bencede bende cok süslü şeyşeri sefiiiyomm kanımızdamı var neee:1closedeyes:
anacım istersınde bulmamııııııı ben .buldum hemde okadar aradımkı nerdeydi die meger bizim birmax sitesındeymıs :mymeka: neyse ama bu senın azönce gösterdıgınle aynımı bılmem.5cm diyo çapı daneeeeside 0.55kuruşmus sekeım dur linkini atıyım hee buarada arkasıda magnetlıymıs ugrasmassın yane
buyur evrişim nikah şekeri figürleri - birmax bıde o sayfada sey var kristal ugur böcüğü cok güzel duruyo ama baya tuzlu daaanessiiiii 1.5 liraymıs orta boyun
sen 100 lük yüklemeni yaptırdınmı bakiim?? ayrıca şu numunelerde bi bana gelmiyo galibaa pehhkızlar selam ne var ne yok geçmiş almış başını gitmiş nsl okuyacağım geçmişi biri bana anlatsın varmı bi olay herkes iyi dimi keyifleriniz yerindemi bu arada banada bugün dalinden numune geldi
bendee sevmiyomm biblolarııbende o alcı bibloları pek sevmıyom ama süslü olsun acuukkk,öle cokda sade olmasın ama dideeeeee
Buldum canım :))
bendee sevmiyomm biblolarıı
ama emzik tulum patik gibi süslemeleri çok seviyorumm
esraaamm esrakoooomm adaşşşşımmm
seç beğen alll hangisi istersennn
sen varyaa benim ödümü mokuma karştırma başarısında bulundun seni tebrik ederim yaneee..
cebini aradık meşgulee verdin msj attık cvp vermedinnn
bide sitedeki hatunlara dedimkiii esradan haber gelince bana haber verin vs diyeee hiiç kimse tınlamadı bilemmmm
bende cumartesi geziden nesrini aradım sordumm öyle öğrendim iyi olduğunuu
büyük geçmiş olsun arkadaşımmhayılrısı ile zamanında yaparsın inşallah doğumuunuu
tatile gitme planları devam ediyormu??yoksa bu durum planlarınızı değiştridimii?
çok dikkat et kendinee bidahada habersiz bırakma bizi benim rüyalarıma girdin resmen mafoldumben
evrim falla benim de aklıma sokuyorsunuz yaaa.elimden de gelir..ama kime vereceğim..arkadaşım gelecekti hasytaneye ziyaretime o da garanti değil artık..sefgili mefgili yapıyo kendine gidecek.sen tak ortaya güzel bir nazar moncuğu ya da böyle kumaştan şekiller var güzel onlardan ..çok güzel olur..içine ne koyacaksın draje va mı draje?
yap anacım yappp.kuzu ee tabee sen el memleketındesın galıba mevlütte yapamıycan.ee illa bıyerde dagıtmana gerek yokkı,sızın akrabalar esının ailesi falan hiç bırı gelmıcekmı bebek görmeye,gelmeslerse cok kınadım şimdi ben onları :dilcikar: ama eger gelceklerse gelenlere hatıra olarak verırsın canımevrim falla benim de aklıma sokuyorsunuz yaaa.elimden de gelir..ama kime vereceğim..arkadaşım gelecekti hasytaneye ziyaretime o da garanti değil artık..sefgili mefgili yapıyo kendine gidecek.sen tak ortaya güzel bir nazar moncuğu ya da böyle kumaştan şekiller var güzel onlardan ..çok güzel olur..içine ne koyacaksın draje va mı draje?
Tubam.. bunun arkası magnetlı ya.. nası arkasına tülü koycas.. olmadı kı baba bu.. ay fenalardayımm -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?