2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu olursa bebek figürlü bir şeye gerek yok ben şahsen o bebek figürlü alçı bibloları sevmiyorum

evrim bencee çok sade yaa yanne bebek figürlü bişiler olsunnn yaa bebek şekeri olduğu belli olsun ne bilemmm
ya bencede bende cok süslü şeyşeri sefiiiyomm kanımızdamı var neee:1closedeyes:
Hay dedene rahmet.. hadı hatırla be annemm.. ondan yapiimm bende.. beni de kurtar...

anacım istersınde bulmamııııııı ben .buldum hemde okadar aradımkı nerdeydi die meger bizim birmax sitesındeymıs :mymeka: neyse ama bu senın azönce gösterdıgınle aynımı bılmem.5cm diyo çapı daneeeeside 0.55kuruşmus sekeım dur linkini atıyım hee buarada arkasıda magnetlıymıs ugrasmassın yane

kızlar selam ne var ne yok geçmiş almış başını gitmiş nsl okuyacağım geçmişi biri bana anlatsın varmı bi olay herkes iyi dimi keyifleriniz yerindemi bu arada banada bugün dalinden numune geldi

[/URL][/IMG]
evrim bu mu tül buysa çok güzel bundan yap

Efet kusum bu... kıyamam ben sanaaa... sevmez bole seylerı ama benım sös konusu olunda öneri de yaparmıs,ay ayayayayyaya,sen far yaa sen.. biliosun dı mı gerısını???

bu olursa bebek figürlü bir şeye gerek yok ben şahsen o bebek figürlü alçı bibloları sevmiyorum

Cok duzgun gelmöıyor bana baskıları.. o yuzden bende sıcak bakmıyorum onlara..

Cigeriimmmm benim beaaaa... hızır servisim... muck

hee buarada taze burcum deniz yıldızını kaca almıstıkineee.sitede aynısı var en buyuk boyunun 100 tanesı 18 liraymıs dıger boy 16 dıger boy 12 lira.inşalah burcumda cok kazıklanmamıstır şakkıdı

kızlar selam ne var ne yok geçmiş almış başını gitmiş nsl okuyacağım geçmişi biri bana anlatsın varmı bi olay herkes iyi dimi keyifleriniz yerindemi bu arada banada bugün dalinden numune geldi
sen 100 lük yüklemeni yaptırdınmı bakiim?? ayrıca şu numunelerde bi bana gelmiyo galibaa pehh
bende o alcı bibloları pek sevmıyom ama süslü olsun acuukkk,öle cokda sade olmasın ama dideeeeee
bendee sevmiyomm biblolarıı
ama emzik tulum patik gibi süslemeleri çok seviyorumm

evrim falla benim de aklıma sokuyorsunuz yaaa.elimden de gelir..ama kime vereceğim..arkadaşım gelecekti hasytaneye ziyaretime o da garanti değil artık..sefgili mefgili yapıyo kendine gidecek.sen tak ortaya güzel bir nazar moncuğu ya da böyle kumaştan şekiller var güzel onlardan ..çok güzel olur..içine ne koyacaksın draje va mı draje?

Tubam.. bunun arkası magnetlı ya.. nası arkasına tülü koycas.. olmadı kı baba bu.. ay fenalardayımm -tatlicadiarzu-

ay canım benim ya ben yazdım ya okudunmu bilmiyorum
benim sarjim sirkette kalmıstı acil hastaneye gidince alamadım tabi o aksamad çok komusma yaptım haliyle arayanlar falan sarjım bitti gece ve telefonumu esime yonlendirdimo actı tabi arayan kisi kaytılı olmadııgı için onun telefonunda kim aradı benim gorme bilme sansım olmadı. pazar aksamı bbabamın sarjını aldım da geç saatet telfonu actım mesajlarını gorudm gece yarısı diye yanıt yazmak istemedim.
mesgule alma falanda bilinclu değil her arayanla gorustuk yanlıs basmıstır esim pek telefon kullanma konusunda yetenekli değil konusunken calan ikinci hattı falan her zaman acmayı basaramaz pat kapatır insanların yuzune no ya basmıs gibi olur falan oyel bir anda aradın demekki. nazan aradı onla konustuk mesela denk gelmis hayatım kusura bakma.
korkutup duruyor benim kiz beni bakalım allah sonumuzu hayır etsinn

tatil tabiki hemen iptall

.ben o agrıları oralarda yada yollarda falan ceksem varya omrum den omur gider delimisin ne tatili ets de arkadasımızı vardı allahtan o kosulla yaptırdık iptal ettik hemen iade yaptı parayı da.
gunu birlik sile kilyos vs gezeceğiz arada havuza gideceğz falan yani asla sehir disi dusunmuyorum anlayacagın yemez artık her an risk altındayım

Ahh ben sana ne dıyımm.. üsülürüm.. kıyamam.. e sen gurbettesın ondan annemm.. bılıosun dı mı benım de arkadaslarım var etrafta.. akraba falan ne gezer.. akrabanın da etrafta gezmeyenı makbuldur zaten... sen de kızına dugun yaparken cıkarırsın acını.. her dogumgununu yaparken cıkarrırsın..

KIZLARRR

yarın sabah su meshur dr kontrolum var hani bir ay onceden randevu almıstım çok yogun bir hastane ve dr için . cumartesi gunu aradılar odum koput ameliyatlar falan çıktı randevumu iptal etcekler falan diye ama teyit etmek için aramıslar tabiki gelicem bir aydır bekliorum dedim . yarin sabah 10 da dr dayım çok heyecanlıyım insalah severim dr u o da beni sever. riskli gebeliklere sadece bakıyormus falan gibi laflar duydum normal takip yapmazmıs falan gibi adam beni geri cevirmez insalah diye dua ederek gidiorum hale bakın ne meshur dr mus :)))
iste boyle ogleden sonra sirketet olcam muhtemelen yazarım.

yap anacım yappp.kuzu ee tabee sen el memleketındesın galıba mevlütte yapamıycan.ee illa bıyerde dagıtmana gerek yokkı,sızın akrabalar esının ailesi falan hiç bırı gelmıcekmı bebek görmeye,gelmeslerse cok kınadım şimdi ben onları :dilcikar: ama eger gelceklerse gelenlere hatıra olarak verırsın canım
Tubam.. bunun arkası magnetlı ya.. nası arkasına tülü koycas.. olmadı kı baba bu.. ay fenalardayımm -tatlicadiarzu-

anacımm şincik atacam kendımı şurdan heeeee klava: fenalardaymıs asıl ben fenalardayımmm,şindii bayılıverecem şurda.yapma seker meker istemezzzz ben gelır dagıtırım sizinkilere bişelerÇok üzgünüm çoook anaaaa kuzu sen böle giderse bı pok yapamıcan ben sana sölimmmm :roflol:

gypsyesra yok canım henüz yaptırmadım 100 lük yüklemeyi bu hafta yaptırmam lazım bakalım çarşamba falan gitmeyi düşünüyom

Canlarım bizde nihayet badana işine girdik Ev darma duman izi fazla takip edemiyorum öyle üstten üstten okudum sayfaları atlayaatlaya (hoş beni de kimse özlememiş mirmirmirmir ) Şurda birkaç gün her badana evi gibi işim başımdan aşkın olacak
Bişey sormak istiyorum - farklı ürünler den numuneler gelmiş evinize - bu sitelere üye olunca sorusuz sualsiz yolluyolar mı yoksa istiyomusunuz - bi açın bana da bu işleri bende öğrenim alkisalkisalkis Çok öpüyorum hepinizi ara sıra bakarım yazdıklarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…