2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Dıdo bı kac tane gelecek ınsan ıcın gerek yok dıe dusunuoo hep.. ondan gerek gormuyor.. bılıyorum ben .

İyi beaaa... demam.. oleyse ole.. yaparım bende ınsallaahh kaydirigubbakcemile3 mafoldumben yaparım di mi???

yokk ben yastık yapcam kafaya koydum minik minik yastıklar üstündeki süs içinde eminönüne inicem buldum oralarda sağol yinede bebiş
tabiki kasıtlı birlşey yotur canım yaa ben çok kokrtum sadece bide meşgule verilince hep akşlımda senaryolar erken doğum oldu ameliyata alındı vs zaten hiç iyi düşünmem illa negatif düşünürüm mafoldumben
gypsyesra yok canım henüz yaptırmadım 100 lük yüklemeyi bu hafta yaptırmam lazım bakalım çarşamba falan gitmeyi düşünüyom
sakın ihmal etmeee sen gitmemeyi düşünüyodun çünküüü özellikle sordum klava:
ben hamile olmasam gelirdim

İyi beaaa... demam.. oleyse ole.. yaparım bende ınsallaahh kaydirigubbakcemile3 mafoldumben yaparım di mi???

temaaamm beaaah küsme hemen yaparsın inşallah,umudum pek kalmdıda neyseeeeee

ya kuzu sen bunu hastane içinmi istemiştin yoksa mevlüt içinmi bunu yapmaya karar verdindiii

Aslında şöle bısı daha cok zarıf... daha sade.. buzdolabı uzerıne de yapsıtırılır.. uygun fıyat nazar boncugu bulsam....

ama kuzu tamam işte,aynı burdakı gibi arkasına kordon yapıtırcan sonrada diğerlerını.ama senın magnet içerde kalıyo tabe o ayrı.olsun yapıştırmasınlar onlarda dolaplarına naniknanik

temaaamm beaaah küsme hemen yaparsın inşallah,umudum pek kalmdıda neyseeeeee

ya kuzu sen bunu hastane içinmi istemiştin yoksa mevlüt içinmi bunu yapmaya karar verdindiii

Ona da karar vermemıstım desem sana :)) ıkısının bırbırınden farklı olmasını ıstıyorum acıkcası.. hastanedekılerı daha ozenlı bısı ıstıyorum.. du bakalım.. ama mevlut ıcın kararımı verdım sanıyorum.. o begendıgımız tül ve kelebek yapıcam.. ıcıne de lavanta.. hastane ıcın dusunmeye devam..

ama kuzu tamam işte,aynı burdakı gibi arkasına kordon yapıtırcan sonrada diğerlerını.ama senın magnet içerde kalıyo tabe o ayrı.olsun yapıştırmasınlar onlarda dolaplarına naniknanik

Olmasssssssssssssssss.. yapıstırmaları lasım.. dısarıdan bı bakınımm ben ona en ıyısı..

kızlar bi mail gelmiş banaa sizinlede paylaşayımmm

Yaşamış bir olaymış..Bilginize arkadaşlar

-----------------------------------------------------
-Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan açılmamış sakızı okul masraflarım için satıyorum ihtiyacım var diyirek, kandırarak satmış. Bunlarda çiğnemişler. Kartal sapağına daha gelmeden arkadaşın gözleri kararmış kafasını dahi taşıyacak hali olmadan ancak sağ tarafa yanaşmış. Kız arkadaşı ile ikisi arabada sızmışlar. sonradan anlamışlar ki arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz edip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış duruyorlarmış. Kadın çıplak vaziyette. Ayıltmışlar. Jandarma bu gibi olayların son günlerde çoğaldığını ve yeni hırsızlık gasp ve tecavüz olaylarını bu şekilde işlediklerini bildirmişler. Görüyormusun dünyanın halini. Ağzımız açık kaldı. Arkadaşın kız arkadaşı bitmiş durumda. Ve adamları tabiki bulamıyorlar. Zaten hiçbirşey hatırlamıyorlar.

Yuh dıyorum artık... bu kadarına da pess dıyorum artık... ne dır bu yaa.. nereyee gıdıyor ınsanlık!!

EvrıŞ ve burko yada ızmırlı arkadŞlar dıyeyı bebek Şekerlerını ıstersenız Çınarlıda beyaz lale ÇıÇekÇılık yada buket ÇıÇekÇılık var ordan Çok ucuza mal edebılırsınız.ıstersenız hazırı ıstersenızde ayrı ayrı olan bıbloları var.

Sağol esracım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama aldım 10 tane falan.. onlarıda yapar, isteyenlere veririm olmazsa...

Annemle konuşup konuşmadığımı sormuşsun. Annem o cümleyi kurduktan sonra (bebiş doğsun, önünden tabakları alıcam) gerekli açıklamaları yaptım tabii ki. "Anne ben zaten dikkat ediyorum, her gün tartılıyorum, nutellayı sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum. Hem bak doktorun sözünden çıkmıyorum, ayda 2 kg dan fazla almıyorum. Benim derdim kilom değil, sağlıklı bir emzirme süreci geçirmek" vs vs..

Tamam, diyor, tabii ki bunlar güzel... Ama ben senin iyiliğin için söylüyorum, tombul teyze gibi dolaşma ortalıkta, diyor. Senin anlayacağın annemle farklı kaygılar yaşıyoruz. O inat ettikçe ben de ediyorum. Son kurduğum cümle "bana yememle, kilomla ilgi tek kelime etme " oldu. Bu yeni değil aslında. Annem bana liseden beri (49 - 50 kg iken) sürekli "göbeğin var, irisin, kalıplısın" diyip dururdu. Lise fotolarıma bakıyorum, hayır, gayet inceciktim. 34 - 36 beden giyiyordum. Sanırım annemin bu konuda bir tıkntısı mevcut. Hep söyler de söyler zaten...

Geçen sene mesela obez bir kadın gördük deniz kenarında. Kadın rahat 100 kg. Bana ne dese beğenirsin? " Sen doğumdan sonra böyle olursan dua et!! " Kardeşim de vardı yanımda. Yuhh anne artık, dedi. Düşün artık doğumda 150 kg olucam sanki de, verdikten sonra 100 kg olursam benim için iyi olacak...

Babam ise çok enteresan; normalde anneme karşı beni hep savunurdu. Hatta birkaç defa "çocuklara karışma" dediğini bile duydum. Ama dün yalnız kaldığımız bir ara "annene çok yüklenme" dedi. Dedim "baba, annem bana yükleniyor, haftada bir canımı sıkacak bişiler söylüyor, benim aklım yok mu? Ben kendim kendimi kontrol edemez miyim?" dedim. "Olsun, anne o! Bir bildiği vardır" deyip, kestirip attı. Hiiiç kusura bakmasın ama, 2 ay sonra oğlum geldiğinde daha büyük problemlerle karşılaşmamak için ben şimdiden önlem almalıyım. İlk fırsatta da konuşucam zaten annemle.. Dİycem anneannemin sana yaptığına kızardın, aynısını sen bana yapıyorsun...

hee buarada taze burcum deniz yıldızını kaca almıstıkineee.sitede aynısı var en buyuk boyunun 100 tanesı 18 liraymıs dıger boy 16 dıger boy 12 lira.inşalah burcumda cok kazıklanmamıstır şakkıdı

Canım 10 tanesini 2 TL ye aldım. Deniz atları çok pahalı, tanesi 1 TL. Deniz yıldızı ve istridyeler ucuz. 100 tane olsa 20 TL yapar, 2 TL için değmez..

Yuf yaaaa... İnanılır gibi değil.. Kimseye acıma, kimseye yardım etme. İnsanlık ölsün. Hep böyle insan müsvetteleri yüzünden.

ayy bunun bi degısıği benım kuzenıme olmustu gecen sene.istanbula gıdıyor otobüsle yanındada bırı oturuyor.eetabı yol uzun muhabbet muhabbetı acıyo derken çikolatamı sakızmı bilemedım şimdi bişe çıkarıyo cantasından adam kendıde yiyo(ama kendi yedıgı farklı tabi bizimki olaydan sonra ayılıyo) şahin e de verıyo.neyse gerısı karanlık tabe..ama hayal mayal hatırladıgını anlattı bi ağırlık çökmüş üstüne acamıyomus gözlerını,adam ceplerını falan boışaltmıs bizimkinin.düşünün yanı benım dedıgım bide otobüste oluyo adam bı güzel soyup soğana cevırmiş bizim oğlanı.tabi hareme gelınıyo ama bızımkı sızmıs sonra hemen hastaneye kaldırmıs şöferler ayılmayınca orda anlasılmıs etkılı bı maddeymıstı içindekı,ee tabı olan para ve tlfna oldu,adamı zaten arakı bulasın

Canım 10 tanesini 2 TL ye aldım. Deniz atları çok pahalı, tanesi 1 TL. Deniz yıldızı ve istridyeler ucuz. 100 tane olsa 20 TL yapar, 2 TL için değmez.

sende ucuza almıssın kuzu,gercı orda 3 boy vardı 12 liradan baslıyo.ama sende gayet ucuza almıssın,sen kac tane yaptın şekerleri kuzuuu.zatii bu bebek sekerı muhabbetı evrimle bizden başka herkezı baydı,baydırttık yaneee şakkıdı

Bizim komşumuz Osman amcaya da oldu benzer bişey - Osman amca camcı - Antalyaya gidiyo otobüsle bi iş için yanında da 1-2 haftalık para götürüyo - işi uzun sürecekmiş - otobüzstee koltıuk arkadaşı bişeyler ikram ediyo yiyolar - Sonra ağırlık çökmüş üstüne sonra uyumuş sanırım Uyandığında yanındaki adam yokmuş (inmiş ara duraklarda) tabi Osman amcanın parasını da götürmüş yanında
Osman amca borç para almış orda iş yaptığı yerden öyle döndü evine

jenny demekkı bunlar şebeke yani.bukadarda olmaz ama ne biçim insalar olduk artık,degerler falan kalmadı,insan babasına güvenemıyo ne duruma geldık millet olarak

selam arkadaşlar,
uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba. herhalde çok şey kaçırmışımdır. sadece son sayfayı okuduğum kadarıyla bebek şekerleri konuşulur yapılır olmuş. çok merak ettim TAZE ben de görmek isterim. resmi nerde?
buarada TAZE annen gerçekten müdahaleci bir tipmiş. iyi niyetli olduğu kesin. ama dayınılması da zor. benim de babam maalesef öyle bir tip. çok severim, çok iyidir, ama hep kusur görür, iyi şeyleri paylaşmak yerine kötü problemli şeyleri hep konuşmak paylaşmak ister.herşeyde hep kusur arar. yapıları öyle olunca ne yapsan da değiştiremiyorsun. bence sen de annenle ne kadar konuşursan konuş maalesef dökme suyla değirmen dönmez. annen kendisini en fazla 1-2 ay sıkar, sonra yine aynı kadın oluverir.

LALECE, ilk doktor muayeneniz nasıl geçti? 4 boyutlu gördün mü oğlunu? foto eklemedin herhalde. neler söyledi doktor yazsana.

yahu ben yokken herkes şekerlerden falan bahsetmiş....ayy ne guzel heycanlar...bende bi gidip bakmam lazım ama ben mevlütde dagıtamam ya çoooooook kişi çagırcas.. 150 kişilik bi liste var malum benm akrabalrım eşimin akrabaları hepsi burdalr o yuzden ben en samimi arkadaşlarıma ve en sevdiğim akrabalarıma dagıtırım onlarda ilk gunler gelirler zaten..ben şu çubuklu oluyor ya it s a boy yazıları oluyor onlardan yapmayı planlıyorum ..bu arada bebek sepetimi aldım ama perşembe eminönunden tul ve kurdelasınıda alıcam yapınca koyarım resmini..

bu arada bambu sepetimizn henuz örtüleri gelmedi.. eşimin amcakızından alıyoruzda malum maksimum 4 ay kullanacagımız bi şey için para vermedik.. bu sepet yatak odasında olcak hatta tekerlekli yani ben oturma odasındayken yanımada alabilirim...yatagı ve dolabı ise odasında olacak..:)

kapı süsüne gelince ben buyuk kurdele olayında karar kıldım.. yahu benm bildiğim özel hastaneler odalrımızın kapısına süs asmaları gerek ne bilimmm avıcenna da falan var karşıdaki şubesinde kuzenim dogum yaptıda hatta çıkışda hediye olarak verdiler...

kayra geldimi?doktora gitcekdi ömur bebek nasıl mış? dönmüşmü kerata?

gypsm esram sen şimdi yarın gelmiosun yani..hmm neyhse ben sevgili elticiğime bi teklif edeyim olmadı ögretmen arkadasıma bi sölerim oo hemen gelri kırmaz beni hem yalnızda kalmama razı olmaz....duyrulur....naniknanik

nazan nasılsın yahu göremiyoruz artık seni..annenler gittilermi?yogunluk bundanmı kaynaklanıyor?

esrakoooooooo umarım doktorunu seversiiinnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…