yap anacım yappp.kuzu ee tabee sen el memleketındesın galıba mevlütte yapamıycan.ee illa bıyerde dagıtmana gerek yokkı,sızın akrabalar esının ailesi falan hiç bırı gelmıcekmı bebek görmeye,gelmeslerse cok kınadım şimdi ben onları :dilcikar: ama eger gelceklerse gelenlere hatıra olarak verırsın canım
anacımm şincik atacam kendımı şurdan heeeeeklava: fenalardaymıs asıl ben fenalardayımmm,şindii bayılıverecem şurda.yapma seker meker istemezzzz ben gelır dagıtırım sizinkilere bişelerÇok üzgünüm çoook anaaaa kuzu sen böle giderse bı pok yapamıcan ben sana sölimmmm :roflol:
yokk ben yastık yapcam kafaya koydum minik minik yastıklar üstündeki süs içinde eminönüne inicem buldum oralarda sağol yinede bebişevet bı sitede var bak sen onları sevrsın ozaman,tulumlu falan bişeler var,bıde kristal emzık var,
Deto Süs Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemeleri - Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Yılbaşı Süsleri Kına Gecesi Düğün Hastane Süsü süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri şekerci
tabiki kasıtlı birlşey yotur canım yaa ben çok kokrtum sadece bide meşgule verilince hep akşlımda senaryolar erken doğum oldu ameliyata alındı vs zaten hiç iyi düşünmem illa negatif düşünürüm mafoldumbenay canım benim ya ben yazdım ya okudunmu bilmiyorum
benim sarjim sirkette kalmıstı acil hastaneye gidince alamadım tabi o aksamad çok komusma yaptım haliyle arayanlar falan sarjım bitti gece ve telefonumu esime yonlendirdimo actı tabi arayan kisi kaytılı olmadııgı için onun telefonunda kim aradı benim gorme bilme sansım olmadı. pazar aksamı bbabamın sarjını aldım da geç saatet telfonu actım mesajlarını gorudm gece yarısı diye yanıt yazmak istemedim.
mesgule alma falanda bilinclu değil her arayanla gorustuk yanlıs basmıstır esim pek telefon kullanma konusunda yetenekli değil konusunken calan ikinci hattı falan her zaman acmayı basaramaz pat kapatır insanların yuzune no ya basmıs gibi olur falan oyel bir anda aradın demekki. nazan aradı onla konustuk mesela denk gelmis hayatım kusura bakma.
korkutup duruyor benim kiz beni bakalım allah sonumuzu hayır etsinn
tatil tabiki hemen iptall
.ben o agrıları oralarda yada yollarda falan ceksem varya omrum den omur gider delimisin ne tatili ets de arkadasımızı vardı allahtan o kosulla yaptırdık iptal ettik hemen iade yaptı parayı da.
gunu birlik sile kilyos vs gezeceğiz arada havuza gideceğz falan yani asla sehir disi dusunmuyorum anlayacagın yemez artık her an risk altındayım
sakın ihmal etmeee sen gitmemeyi düşünüyodun çünküüü özellikle sordumgypsyesra yok canım henüz yaptırmadım 100 lük yüklemeyi bu hafta yaptırmam lazım bakalım çarşamba falan gitmeyi düşünüyom
ben hamile olmasam gelirdimevrim falla benim de aklıma sokuyorsunuz yaaa.elimden de gelir..ama kime vereceğim..arkadaşım gelecekti hasytaneye ziyaretime o da garanti değil artık..sefgili mefgili yapıyo kendine gidecek.sen tak ortaya güzel bir nazar moncuğu ya da böyle kumaştan şekiller var güzel onlardan ..çok güzel olur..içine ne koyacaksın draje va mı draje?
İyi beaaa... demam.. oleyse ole.. yaparım bende ınsallaahh kaydirigubbakcemile3 mafoldumben yaparım di mi???
Aslında şöle bısı daha cok zarıf... daha sade.. buzdolabı uzerıne de yapsıtırılır.. uygun fıyat nazar boncugu bulsam....
temaaamm beaaah küsme hemen yaparsın inşallah,umudum pek kalmdıda neyseeeeee
ya kuzu sen bunu hastane içinmi istemiştin yoksa mevlüt içinmi bunu yapmaya karar verdindiii
ama kuzu tamam işte,aynı burdakı gibi arkasına kordon yapıtırcan sonrada diğerlerını.ama senın magnet içerde kalıyo tabe o ayrı.olsun yapıştırmasınlar onlarda dolaplarına naniknanik
kızlar bi mail gelmiş banaa sizinlede paylaşayımmm
Yaşamış bir olaymış..Bilginize arkadaşlar
-----------------------------------------------------
-Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan......................r.
delikafadulden kıskanmaaa tazem yapmışş işte mis gibiiii yetenk var hatunda
bu arada tazem şekerler çok güzel olmuş eline sağlık ama bence tulumlu olan en güzeliii diğerleri değdin gibi nikah şekeri havası vermiş bebek şekeri olduğundan bebişle ilgili bi aksesuar olması daha hoş nacizane fikrim a.s.
hee buarada taze burcum deniz yıldızını kaca almıstıkineee.sitede aynısı var en buyuk boyunun 100 tanesı 18 liraymıs dıger boy 16 dıger boy 12 lira.inşalah burcumda cok kazıklanmamıstır şakkıdı
-Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan açılmamış sakızı okul masraflarım için satıyorum ihtiyacım var diyirek, kandırarak satmış. Bunlarda çiğnemişler. Kartal sapağına daha gelmeden arkadaşın gözleri kararmış kafasını dahi taşıyacak hali olmadan ancak sağ tarafa yanaşmış. Kız arkadaşı ile ikisi arabada sızmışlar. sonradan anlamışlar ki arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz edip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış duruyorlarmış. Kadın çıplak vaziyette. Ayıltmışlar. Jandarma bu gibi olayların son günlerde çoğaldığını ve yeni hırsızlık gasp ve tecavüz olaylarını bu şekilde işlediklerini bildirmişler. Görüyormusun dünyanın halini. Ağzımız açık kaldı. Arkadaşın kız arkadaşı bitmiş durumda. Ve adamları tabiki bulamıyorlar. Zaten hiçbirşey hatırlamıyorlar.
-Şimdi arkadaşlardan öğrendim..................................................
Canım 10 tanesini 2 TL ye aldım. Deniz atları çok pahalı, tanesi 1 TL. Deniz yıldızı ve istridyeler ucuz. 100 tane olsa 20 TL yapar, 2 TL için değmez.
ayy bunun bi degısıği benım kuzenıme olmustu gecen sene.istanbula gıdıyor otobüsle yanındada bırı oturuyor.eetabı yol uzun muhabbet muhabbetı acıyo derken çikolatamı sakızmı bilemedım şimdi bişe çıkarıyo cantasından adam kendıde yiyo(ama kendi yedıgı farklı tabi bizimki olaydan sonra ayılıyo) şahin e de verıyo.neyse gerısı karanlık tabe..ama hayal mayal hatırladıgını anlattı bi ağırlık çökmüş üstüne acamıyomus gözlerını,adam ceplerını falan boışaltmıs bizimkinin.düşünün yanı benım dedıgım bide otobüste oluyo adam bı güzel soyup soğana cevırmiş bizim oğlanı.tabi hareme gelınıyo ama bızımkı sızmıs sonra hemen hastaneye kaldırmıs şöferler ayılmayınca orda anlasılmıs etkılı bı maddeymıstı içindekı,ee tabı olan para ve tlfna oldu,adamı zaten arakı bulasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?