kuzum deme öyle yaaa bak yorgunluktan ziyade yarınnki mazeretimi biliyosun tatlımm şimdi kocişe olive gidim dersemm heptenn suratlar asılırrr bidahakine sözz kaldıki beni biliyosun kaçırırmıydım gezmeleriii ama üst üstüe böylee gelinceegypsm esram sen şimdi yarın gelmiosun yani..hmm neyhse ben sevgili elticiğime bi teklif edeyim olmadı ögretmen arkadasıma bi sölerim oo hemen gelri kırmaz beni hem yalnızda kalmama razı olmaz....duyrulur....naniknanik
istanbul buluşması ayarlandı mı kızlar ben yokken?
sende ucuza almıssın kuzu,gercı orda 3 boy vardı 12 liradan baslıyo.ama sende gayet ucuza almıssın,sen kac tane yaptın şekerleri kuzuuu.zatii bu bebek sekerı muhabbetı evrimle bizden başka herkezı baydı,baydırttık yaneee şakkıdı
selam arkadaşlar,
uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba. herhalde çok şey kaçırmışımdır. sadece son sayfayı okuduğum kadarıyla bebek şekerleri konuşulur yapılır olmuş. çok merak ettim TAZE ben de görmek isterim. resmi nerde?
buarada TAZE annen gerçekten müdahaleci bir tipmiş. iyi niyetli olduğu kesin. ama dayınılması da zor. benim de babam maalesef öyle bir tip. çok severim, çok iyidir, ama hep kusur görür, iyi şeyleri paylaşmak yerine kötü problemli şeyleri hep konuşmak paylaşmak ister.herşeyde hep kusur arar. yapıları öyle olunca ne yapsan da değiştiremiyorsun. bence sen de annenle ne kadar konuşursan konuş maalesef dökme suyla değirmen dönmez. annen kendisini en fazla 1-2 ay sıkar, sonra yine aynı kadın oluverir.
AIDAA, geçmişi okurken senin bi mesajını gördüm, psikiyatri raporuyla 180 gün izinli olabileceğini yazmışsın. ama benim bildiğim kadarıyla bu tür raporlar kariyer hayatına köstek vurabiliyoor. örneğin bizim banka her türlü sağlık giderini karşıladığı halde pek çok arkadaş psikolog ya da psikiyatr faturalarını kendileri öderler. bu tarz şeyler sicile eklenip sonradan karşına engel olarak çıkabiliyormuş. ben çok manalı bulmuyorum ama genelde üst yönetim psikolojik sorunu varmış gibi görüp aklında soru işareti kalıyormuş. bence 180 gün rapor verilmesi için ciddi bir depresyon olması gerekir ki bu da o kişinin pisikolojik sağlığının çok sağlam olmadığını gösterir. bence bu konuyu bir kez daha düşünmelisin canım. ücretsiz izin alman daha avantajlı olabilir.
ayy valla nazancım,ben banyodan banyoya yaglıyorum göbişimi bazense unutuyorum haftalarca yaglanmamaıs oluyor.valla sadece bı yan tarafta 3 kırmızı çizik bıde öbür tarafta 2 kırmızı cizikten baska heççç bişemm yok cok şükür.yanı o çiziklerde sırtıma dogru baya karın boslugumdan daha ötede.göbişte herhangı bı çatlat yok henuz ve ben j.baby nın vazelınını kullanıyorum süper bişi gercekten cok nemli tutuyorarkadaşlar, ben de nihayet 62 KİLO olmuşum. bu sabah 61,7 çıktım ama yarın sabah garanti 62 yaparım ben onu. az önce 80gr lık damak çikolata yedim. karşı koyamıyorum çikolataya. sanki bana hayat veriyor. göbeğimi yağlamayı da bıraktım 10 gündür. birara her gün yağlamaya başlamıştım ama çok sürmedi hemen pes ettim. ama kurumuyor ki.... hiç kurulukmuş kaşıntıymış hissetmiyorum. görünürde de bi gariplik yok, çatlağa benzer. e durum böle olunca da işin hala ciddiyetini kavrayamadım galiba. acaba çaktırmadan da gelebiliyor mu bu çatlaklar? yani hiçbir belirti olmuyor ama belki de içten içe deli gibi çatlıyordur ve hepsi göbeğim sönünce ortaya çıkacaktır. uffff ya , hiç hazetmiyorum şu krem olaylarından. yüzüm kırış kırış oldu nemlendirici nedir bilmediğim için. sprey yağlar olsa, elimi değmeden fışkırtsam göbeğime ve cildim de hemen emse, sanki hafif su serpilmiş gbi olsa....
maşşalah tütütüttüüü nazar degmesınn.valla bende 7.ayıma kadar nerdeyse sıfır şikayetle geldım ama 7.ayımda anladım haile oldugumu.yalancı kasılma dedıklerı şey oldu bı kac gun ama oda cok yorulmusum bıde bırascık susuz bırakmısım kendımı ayrıca kramp girmiyo die magnezyumuda içmiyordum dinlenınce bol su içmeye devam edınce ve magnezyuma baslıyınca kasılma falan kalmadı.cok şükür benımde şikayetlerım yok ama ilk 3 ay bulanmayan midem arada bulanıyor.özellıkle gecelerı su içmeye kalktıgımda bişe yok suyu içip yatınca o nası bı yanma onası bı acı su agzıma gelıyo fena oluyom.hemen gaviskon içip yatıyom yoksa uyuyamam.bugunde bıraz tostları falan fazla kacırdım sanırım midem agzımda suan.kırkyılınbaşı topiğe girelim dedik rahat rahat, kimsecikler yok, kendim çalıp kendim oynuyorum. neyse hepinize biraz nisbet yaptım... ohhhhhhh..... çok iyiyim çooook..... allahıma şükürler kazasız belasız hatta şikayetsiz bir şekilde bugünleri de gösterdi.... şaka bir yana, şikayeti olan, rahatsızlığı olan tüm ağustos annelerine çooook şifa diliyorum. inşallah bebeklerimiz bütün sıkıntılarımızı unutturacak. onu kucaklayacak olduğum anı öylesine hayal ediyorum ki.... inanın her sıkıntısına razıyım. ilk 4 ay her sabah içim dışıma çıkarcasına kusunca bile mutlu oluyordum; sebebi bebeğim diye... bana onun iyi olduğunu hissettiriyor diye... şimdi ise onu göbeğimde dalga dalga görebiliyorum. hatta dokunabiliyorum ona....
geçen gün annemin aldığı oyuncak bebeğe kızımın kıyafetlerini giydirdim. sanki evcilik oynayan küçük kız çocukları gibiydim. ayyyy ama ne tatlı oldu o bodyler bi görmeliydiniz. allahım inşallah gerçek sahibine de giydirmeyi nasip eder sağlıkla....
herkese iyi geceler dileyip çıkayıyorum ben. birazdan eşim gelir.
merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
Evet, aynısını ben de duydum. Öğretmenlikte problem çıkarmaz diye düşünüyorum. O nedenle bir yolunu bulabilirsem alırım.
canım asıl öğretmenlikte sorun çıkıyor banim çalıştığım okulda öğretmenin biri pskolojik sorunlardan rapor almış memurluğa çevirmişler öğretmenin görevini. AFTABRU arkadaşımın da dediği gibi sicile işleniyor. aklında bulunsun da alma .başka seylerden almaya çalış.
ayy valla nazancım,ben banyodan banyoya yaglıyorum göbişimi bazense unutuyorum haftalarca yaglanmamaıs oluyor.valla sadece bı yan tarafta 3 kırmızı çizik bıde öbür tarafta 2 kırmızı cizikten baska heççç bişemm yok cok şükür.yanı o çiziklerde sırtıma dogru baya karın boslugumdan daha ötede.göbişte herhangı bı çatlat yok henuz ve ben j.baby nın vazelınını kullanıyorum süper bişi gercekten cok nemli tutuyor
maşşalah tütütüttüüü nazar degmesınn.valla bende 7.ayıma kadar nerdeyse sıfır şikayetle geldım ama 7.ayımda anladım haile oldugumu.yalancı kasılma dedıklerı şey oldu bı kac gun ama oda cok yorulmusum bıde bırascık susuz bırakmısım kendımı ayrıca kramp girmiyo die magnezyumuda içmiyordum dinlenınce bol su içmeye devam edınce ve magnezyuma baslıyınca kasılma falan kalmadı.cok şükür benımde şikayetlerım yok ama ilk 3 ay bulanmayan midem arada bulanıyor.özellıkle gecelerı su içmeye kalktıgımda bişe yok suyu içip yatınca o nası bı yanma onası bı acı su agzıma gelıyo fena oluyom.hemen gaviskon içip yatıyom yoksa uyuyamam.bugunde bıraz tostları falan fazla kacırdım sanırım midem agzımda suan.
neyse sekerım anneneın aldıklarını cekte eklee,merak ettım.bende istabuldan baya tamamladım eksıklerımı artık üşenmeden ekledım bidee.artıkın buyuk seyler kaldı yatagı uyku setı vs.onlarıda alıyım sonra bebekımı beklıycez oturup inşalah.
ohh maşşalah canmım nekadarda kocaman olmuss..ben 27+2de gıttıgımde 1040 grdı tam gunude demıstı doktorum demek senınkı bıras önden gıdıyo.maşşalah ona maşşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?