2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hmmm, teşekkür ederim. Bak bu önemli..

mevlutsuz olmass tabiii..herseyin hevsini almak gerek, her zamanin guzelligi ayri, insallah sunnetlerinide gorururuss..

[/URL][/IMG]
evrim bu mu tül buysa çok güzel bundan yap
cok guzelmis b tul, zaten bu olursa cok susede gerek yok, cok cici..
tatlim tam yerini tarif edebilirmisin?

masallah kuzuna iyi bakmissin...

teşekkür ederiz sengözlerimebaksanab

oh oh keyfini sevsinler :))))))))

Maşallah kızına canım - sen artık 15 günde bir mi gitmeye başladın ? Beni hala ayda 1 çağırıyo benimki
Bu arada eyerki 1 saat kocandan kopabilirsen ben gezdirirm seni oturur laflarız biraz - bidahaki gelmende aklında olsun

selamlarrr

iste benim terzi de diktirdigim elbise dun aldım terziden daha hiç giymedim isten geldim hemen elbiseyi giydim iboyada dedim cek poz poz resimlerimi kızlara atacagım guluyor adam artık :))) yanlız nası ama arkasınıda gorun diye arkamı dondumde poz verdim ozellikle :))))

iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz

evrimmm

cibinlik ustune ne konabilir sus falan diye sormustun yanlıs hatırlamıyorsam aklıma geldi makina elimde iken bizimcbinlik ustune yildiz ikonları koymuslar avizesinden falanda yildizlar sallanıyor kumastan yapılmıs slikonla tutturlums cibinlik ustune onlarıda çektim bu ne diye sasırmayın

iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz

evrimmm

cibinlik ustune ne konabilir sus falan diye sormustun yanlıs hatırlamıyorsam aklıma geldi makina elimde iken bizimcbinlik ustune yildiz ikonları koymuslar avizesinden falanda yildizlar sallanıyor kumastan yapılmıs slikonla tutturlums cibinlik ustune onlarıda çektim bu ne diye sasırmayın

bende profilime resim eklicektim - en son halimi - dev gibi olmuşum ama resimler çok büyük hata veriyo site yüklerken (((

vala jeny hemde ne rahat ama resimleri koyduktan sonra inceledim bacaklar kollar lop lop v e tabi beyaz beyaz ay aman allahım :) alısmam zor olcak bu elbise ile sokaga cıkmaya :)

ben her sene buzamanlarda solaryuma girer yaza hazırlanırdım hey gidi gunler:)))

esraaaaaa sepete bayildim:)) elbisede cok ama cok sik ...iyi gunlerde kullan canimm.

Esrako, Ece'nin odasına bayıldım. Çok güzel olmuş.. Güle güle kullansın, uyusun, büyüsün.. Elbisen de çok hoş olmuş, güle güle giy...

adaşımmm
hemendee kıznın odasında pozlar verirmişşş
ne güzel oda öylee sepet süperrr ayyy kız çocuğu başkaaa yaa ben neler hayal etmiştimmm kız olsaydı heralde gelinlik gibi yatağı olucaktııı
elbisende tiril tiril gözüküyorr güle güle giy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…