canım asıl öğretmenlikte sorun çıkıyor banim çalıştığım okulda öğretmenin biri pskolojik sorunlardan rapor almış memurluğa çevirmişler öğretmenin görevini. AFTABRU arkadaşımın da dediği gibi sicile işleniyor. aklında bulunsun da alma .başka seylerden almaya çalış.
mevlutsuz olmass tabiii..herseyin hevsini almak gerek, her zamanin guzelligi ayri, insallah sunnetlerinide gorururuss..Ya dur beaaaa... bıs de heves etttık.. dedıler mevlutsuz olmaz,aslında aklımda mevlut falan yoktu... baktım kuzen dıo ben varım yanında,iki kanka dıo bızde snaa yardım ederıs.. halıyle ben de sardım.. bunu halledıp kenara koymam lasım Dıdoo... fecbur iş yine başta.. sanki başka nereme indiyse...
cok guzelmis b tul, zaten bu olursa cok susede gerek yok, cok cici..[/URL][/IMG]
evrim bu mu tül buysa çok güzel bundan yap
tatlim tam yerini tarif edebilirmisin?EvrİŞ ve burko yada İzmİrlİ arkadŞlar dİyeyİ bebek Şekerlerİnİ İstersenİz Çınarlıda beyaz lale ÇİÇekÇİlİk yada buket ÇİÇekÇİlİk var ordan Çok ucuza mal edebİlİrsİnİz.İstersenİz hazırı İstersenİzde ayrı ayrı olan bİbloları var.
merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
mevlutsuz olmass tabiii..herseyin hevsini almak gerek, her zamanin guzelligi ayri, insallah sunnetlerinide gorururuss..
cok guzelmis b tul, zaten bu olursa cok susede gerek yok, cok cici..
tatlim tam yerini tarif edebilirmisin?
masallah kuzuna iyi bakmissin...
kırkyılınbaşı topiğe girelim dedik rahat rahat, kimsecikler yok, kendim çalıp kendim oynuyorum. neyse hepinize biraz nisbet yaptım... ohhhhhhh..... çok iyiyim çooook..... allahıma şükürler kazasız belasız hatta şikayetsiz bir şekilde bugünleri de gösterdi.... şaka bir yana, şikayeti olan, rahatsızlığı olan tüm ağustos annelerine çooook şifa diliyorum. inşallah bebeklerimiz bütün sıkıntılarımızı unutturacak. onu kucaklayacak olduğum anı öylesine hayal ediyorum ki.... inanın her sıkıntısına razıyım. ilk 4 ay her sabah içim dışıma çıkarcasına kusunca bile mutlu oluyordum; sebebi bebeğim diye... bana onun iyi olduğunu hissettiriyor diye... şimdi ise onu göbeğimde dalga dalga görebiliyorum. hatta dokunabiliyorum ona....
geçen gün annemin aldığı oyuncak bebeğe kızımın kıyafetlerini giydirdim. sanki evcilik oynayan küçük kız çocukları gibiydim. ayyyy ama ne tatlı oldu o bodyler bi görmeliydiniz. allahım inşallah gerçek sahibine de giydirmeyi nasip eder sağlıkla....
herkese iyi geceler dileyip çıkayıyorum ben. birazdan eşim gelir.
merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?