oh oh keyfini sevsinler :))))))))
Maşallah kızına canım - sen artık 15 günde bir mi gitmeye başladın ? Beni hala ayda 1 çağırıyo benimki
Bu arada eyerki 1 saat kocandan kopabilirsen ben gezdirirm seni oturur laflarız biraz - bidahaki gelmende aklında olsun
dnzyldzı maşallah bebişine ne güzel bakmışsınnn annesi nazarldan saklasın rabbim
iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz
AIDAA, geçmişi okurken senin bi mesajını gördüm, psikiyatri raporuyla 180 gün izinli olabileceğini yazmışsın. ama benim bildiğim kadarıyla bu tür raporlar kariyer hayatına köstek vurabiliyoor. örneğin bizim banka her türlü sağlık giderini karşıladığı halde pek çok arkadaş psikolog ya da psikiyatr faturalarını kendileri öderler. bu tarz şeyler sicile eklenip sonradan karşına engel olarak çıkabiliyormuş. ben çok manalı bulmuyorum ama genelde üst yönetim psikolojik sorunu varmış gibi görüp aklında soru işareti kalıyormuş. bence 180 gün rapor verilmesi için ciddi bir depresyon olması gerekir ki bu da o kişinin pisikolojik sağlığının çok sağlam olmadığını gösterir. bence bu konuyu bir kez daha düşünmelisin canım. ücretsiz izin alman daha avantajlı olabilir.
dimi zor oluyoo bizde 10 gün sonra gidicez bakalım bende zorlanırım sanırım
siz nereye gittiniz?
yaa şu saç boyası hangisiydi fikri olan yok mu? bugün boyamak istiyorum ama ben ya mafoldumben
loreal in amonyaksız boyası var ben aldım ama boyamadım üzerinde amonyaksız olduğu yazıyor adını unuttum odada aslında ama koçişim uyuyor benim boya öyle dolabı bekliyor
cnm bebek önden gidiyo ama annesi dah önden gidiyo kaydirigubbakcemile3 birazdan göbişimi eklicem dev gibi oldum 172 boy 82 kilo dev gibiyim valla
deryacım evet bizim haftalar aynı ama sen benim aldığım kiloya bakma ben bu konuda hepinizi aştımmm 18 kilo aldımm senağlamaesar seninle aynı gidiyoruz hafta olarak kaç kilo aldın kuzu bebeşin gelişimi nasıl ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım oğluş nasıl izinde üşütmüşüm kaburga ağrısıyla doktora gitmiştim orda yüzünün resmini çok net yakaladı doktor onuda ekleyeceğim
doktroum çıkabilrisn dedi sordum..zaten benim doktora sorsan kilo içinde 3 kilo daha hakkın var dedi düşün yanii 11 kilo almışlar var burda ama doktorları kızıyo bizimkidie tam tersi nasıl iş anlamadım ben zaten onun yüzünden kilo aldım bu kadar serbest bırakılmaya gelirmi insan heleki hamileysee kaydirigubbakcemile3memlekte canım 3 saatlik yolda bile mahvoldum-tatlicadiarzu- kaldıki sahile filan gitsek hastanelikmi olurdum artık heryerim şişti ilk yolculuk gecesi ağrılardan ağaladım sabahı sabah ettim yolda bol su içtim ikidebir dur tuvaletim geldi dur ayağım şişti dur karnıma sancı girdi ay delirecektim doktoruna danış öyle yola çık esracım sıcakta daha b,i zor olur benim şansıma hava baya serindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?