2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende sizleri çok özledim herkes iyi sanırım esra aida sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
iyi ama çok yorucuydu hamiş hamiş hiçde çekilmiyor muş kızlar
dünde oğluşun ytağını almaya gittik çok yoruldum ilk fırsatta resmini eklerim

evet cnm beni artık 15 günde bir çağırıyor eşim bir an önce çıksın sevelim modunda gidip gelmekte bayağı yorucu bu sıcakta ama değdi kızım cici pozlar verdi :teytey: sana bir gün uğrayacağım ama dur bakalım ne zaman önmüzdeki sefer geldiğimizde yaşlı bir teyze var onunda işleri varmış rica etti onuda getireceğiz bu defa uğramam zor yani annem zaten hep geliyor ama birgün mutlaka hiç olmadı hastane odalarında karşılaşırız :jeyyar: bir de sizin orayı bulsam bile ki daha adını bilmiyorum eşin biliyor mu girdiğini ben jenny i arıyorum mu diyeceğim kaydirigubbakcemile3

esar seninle aynı gidiyoruz hafta olarak kaç kilo aldın kuzu bebeşin gelişimi nasıl ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım oğluş nasıl izinde üşütmüşüm kaburga ağrısıyla doktora gitmiştim orda yüzünün resmini çok net yakaladı doktor onuda ekleyeceğim

dnzyldzı maşallah bebişine ne güzel bakmışsınnn annesi nazarldan saklasın rabbim

teşekkür ederim cnm boğaz durmuyor ki ! dün hastaneçıkışı yemeğe gittik önce kocamın tabağına saldırdım sonra kendi tabağımı yetmedi annem rejimde onun tabağın yarısını da götürdüm ama çok acıkmıştım sabah 9 da yemiştim akşam 6 ya kadar canavara dönüştüm tabii kaydirigubbakcemile3

iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz

Esrako çooook tatlı, beşiği de cibinliği de çok güzel olmuş. Sen de yeni cicini güle güle giy canım. Çok yakışmış.

Nazancım ben 180 günün tamamını kullanmayı düşünmedim zaten. Haklısın o kadar uzun psikiyatrik rapor sorun olabilir. Ama sanırım benim 15-20 gün rapora ihtiyacım olacak. Onu tamamlamak için kullanabilirim. Belki gerek bile kalmaz. Doğumun ne zaman olacağına bağlı.

dimi zor oluyoo bizde 10 gün sonra gidicez bakalım bende zorlanırım sanırım
siz nereye gittiniz?

memlekte canım 3 saatlik yolda bile mahvoldum-tatlicadiarzu- kaldıki sahile filan gitsek hastanelikmi olurdum artık heryerim şişti ilk yolculuk gecesi ağrılardan ağaladım sabahı sabah ettim yolda bol su içtim ikidebir dur tuvaletim geldi dur ayağım şişti dur karnıma sancı girdi ay delirecektim doktoruna danış öyle yola çık esracım sıcakta daha b,i zor olur benim şansıma hava baya serindi

yaa şu saç boyası hangisiydi fikri olan yok mu? bugün boyamak istiyorum ama ben ya mafoldumben

loreal in amonyaksız boyası var ben aldım ama boyamadım üzerinde amonyaksız olduğu yazıyor adını unuttum odada aslında ama koçişim uyuyor benim boya öyle dolabı bekliyor

cnm bebek önden gidiyo ama annesi dah önden gidiyo kaydirigubbakcemile3 birazdan göbişimi eklicem dev gibi oldum 172 boy 82 kilo dev gibiyim valla

kuzu senın boy iyimiş yine ben napıyım.162 boy 86 kilodayım -tatlicadiarzu- neyse artık dogumdan sonra veırırız inşallah

ESRA canım beişğe bayıldım cok güzel mışıl mışıl uyusun bebişin.odan zaten güzel onu sölemiştim yerimseniben elbisede güzel olmus tam yazlık ifil ifil giyersın

oy oy maşallah ne güzelsin esra odanızda çok güzel kızl odası süslemek çok güzel oluyor ve zevkli tabiki değilmi güle güle yatsın kuzun içinde sağlıkla büyüsün yavrun esracım elbisende çok hoş tril tril kaydirigubbakcemile5

deryacım evet bizim haftalar aynı ama sen benim aldığım kiloya bakma ben bu konuda hepinizi aştımmm 18 kilo aldımm senağlama
bende 10 gün önce gittim doktora 31 haftalıksın ama bebek 29 haftalık dedi geriden geliyor dedi 1,5 kg dedi tabii benim moralim bozuldu ama kızlardan başkada geri gelenler varmış şimdi rahatladım biraz bu hafta yine doktora gitmeyi düşünüyorum paso süt yumurta meyveyeye dadandım oğlum gelişsin başka birşey istemiyorum ne yesem bana yarıyor deli olucam bu kadar sebze et vs yiyiyorum topikte en çok yiyen benimmm ama oğluşuma yaramıyoo maalesef senağlama
doktroum çıkabilrisn dedi sordum..zaten benim doktora sorsan kilo içinde 3 kilo daha hakkın var dedi düşün yanii 11 kilo almışlar var burda ama doktorları kızıyo bizimkidie tam tersi nasıl iş anlamadım ben zaten onun yüzünden kilo aldım bu kadar serbest bırakılmaya gelirmi insan heleki hamileysee kaydirigubbakcemile3

buarada günaydın herkeze,ben kendımı erkencı sanırdım ama herkez burda -tatlicadiarzu- düngece baya erken yatmıstım saat 11de ve uzun zamandır ilk defa saat 11den sabah 5e kadar heççç tuvalet yada su için uyandmadım.sabah 5de uyandıgımda nasıl mutluydum anlatamam.çünkü saat 5e kadar illakı 2 kere tuvalate kalkardım.demek bebişimde fazla mesaneye dogru tepinmedi bende uyanmdım.ama 5dede bı basladı kıpırdamaya aman Allah ım uyumak ne mümkün,saga dönüyom yok sola dönüyom yok.taklalar atıyodu kuzum içerde(maşşalah)sonra enson 6da uyumusum heralde sonra 7.5da tekrar kalktım dahada uyuyamadım yatakta pinekledim öyle

GıZZEEEE GıZZZEEEEE GıZZZEEEEE
napıyosunnn böylee okuyup okuyup çıkıyosunnn ses ver artıkk arkadaşımmm

buda benim çirkin oğlum telefondan aktardım çok net değil yoksa ağzı yüzü gözlerini doktor tek tek çizdi çok güzel görünüyor maşallah oğluma koca burunlu dedi doktor ama

aa gizze bende tam senı sorcaktım kızlara gizze uzun zamandır girmiyomu yoksa benmı denk gelmıyom die.kız nerelerdesın bi ara eşin gelmıtı hatırladım ama o gelelı cok olmadımı ya,doyamadınız birbirinize dimikaydirigubbakcemile3

kelebeğim bende bıktım artık yaa gece wcye kalkmaktann bu gece tam 3 kez kalktım sabahta 6 adan sonra 2 kez yaptım bide yatarken yani saat gece 1 den bu zamana kadar 6 kez işedimmm gündüzleri zaten hiç saymıyorum saat başıı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…