Evet, aynısını ben de duydum. Öğretmenlikte problem çıkarmaz diye düşünüyorum. O nedenle bir yolunu bulabilirsem alırım.
Bir de ÖĞRETMEN KISLAR... Benim müdür dedi ki bugün; "öğretmenler yaz tatilinde izinde olduğu için yaza denk gelen doğumlarda 3 + 13 izin kullanamazlar. 31. haftada gidin, çalışabilir raporu alın, biz de size 10 temmuza sınav görevi koyalım, çalıştığınız belgelenmiş olur. Ancak 10 temmuzdan doğum yapacağınız tarihe kadar zaten izinli oluyorsunuz." dedi. Bilginize.
deryacım evet bizim haftalar aynı ama sen benim aldığım kiloya bakma ben bu konuda hepinizi aştımmm 18 kilo aldımm senağlama
bende 10 gün önce gittim doktora 31 haftalıksın ama bebek 29 haftalık dedi geriden geliyor dedi 1,5 kg dedi tabii benim moralim bozuldu ama kızlardan başkada geri gelenler varmış şimdi rahatladım biraz bu hafta yine doktora gitmeyi düşünüyorum paso süt yumurta meyveyeye dadandım oğlum gelişsin başka birşey istemiyorum ne yesem bana yarıyor deli olucam bu kadar sebze et vs yiyiyorum topikte en çok yiyen benimmm ama oğluşuma yaramıyoo maalesef senağlama
doktroum çıkabilrisn dedi sordum..zaten benim doktora sorsan kilo içinde 3 kilo daha hakkın var dedi düşün yanii 11 kilo almışlar var burda ama doktorları kızıyo bizimkidie tam tersi nasıl iş anlamadım ben zaten onun yüzünden kilo aldım bu kadar serbest bırakılmaya gelirmi insan heleki hamileysee kaydirigubbakcemile3
aa gizze bende tam senı sorcaktım kızlara gizze uzun zamandır girmiyomu yoksa benmı denk gelmıyom die.kız nerelerdesın bi ara eşin gelmıtı hatırladım ama o gelelı cok olmadımı ya,doyamadınız birbirinize dimikaydirigubbakcemile3
7.5da tekrar kalktım dahada uyuyamadım yatakta pinekledim öyle
deryaaaa maşallah canım yaa uyuyomuu gözler kapalı dimii
ay burnu büyük sankim gerçekten yaa
e kime benziyo senin burnun büyük diilki babasımı öyle??
bizmki iki hafta ileride hala bol su iç esra ve proteinli besinler tüket bende 15 kilo aldım doktor çok demeye başladı bile 12 kilo bizim için ideal dedi ama sen 2 kilo aşmışsın bile dedi ki ondan sonra 1 kilo daha aldım -tatlicadiarzu-
derya kg nasıl boyu felan söyledimi doktor?
tüketiyorum deryamm suyudu zaten abartıyorum 4 lt bulduğu günler oluyorr
ama zaten doktor geri kalmasının sebebi beslenmenden değil dedi bizim damarlarda tıkanıklık vardı kan akışı ile ilgili hatırlarsan bundan kaynaklanıyor dedi tek yapılabilicek şey sol tarafına yatmak dedi bende yatıyorum elimden geldiğincee
yane en azından bu hafta yatcamm
günaydın kızlar
ayy canım senın durumun bendende fenaymıs.benım normal zamanlarda eger 12den gec yattıysam bı kere kalkıyom bıde namaz için kalktıgımda oturuyom bıde tekrar uyanınca ama eger 11de falan yattıysam 2 kere kalkıyom bıde 5 de kalkıyom bıde uyanınca gırıyom 4 kere yanı.kelebeğim bende bıktım artık yaa gece wcye kalkmaktann bu gece tam 3 kez kalktım sabahta 6 adan sonra 2 kez yaptım bide yatarken yani saat gece 1 den bu zamana kadar 6 kez işedimmm gündüzleri zaten hiç saymıyorum saat başıı -tatlicadiarzu-
aaa gitmiş yine cvp yazmadan.acaba kocasımı girip okuyokı nevar bu kk da die kaydirigubbakcemile3 kendı koçiimden bılıyomda kaydirigubbakcemile3yok tubişimm
gizze öyle okuyo okuyo çıkıyo her sabah
yada okuyamıyo otomatik kk sı açılmıyo heralde msn diil ya bu bende anlamadım gitti valla kocişi geldi bi haller oldu hatunaa
Ohhh ne güzel, yatakta pineklemek nasıl birşeydi yahu, ben unuttum :1no2:
gelecek kişi sayısı 3-4 kişiyi geçmez ya.onlara da bebekli çikolata veririm artık.yap anacım yappp.kuzu ee tabee sen el memleketındesın galıba mevlütte yapamıycan.ee illa bıyerde dagıtmana gerek yokkı,sızın akrabalar esının ailesi falan hiç bırı gelmıcekmı bebek görmeye,gelmeslerse cok kınadım şimdi ben onları :dilcikar: ama eger gelceklerse gelenlere hatıra olarak verırsın canım
engel mi gadın sana hamile olmak?????????????yokk ben yastık yapcam kafaya koydum minik minik yastıklar üstündeki süs içinde eminönüne inicem buldum oralarda sağol yinede bebiş
tabiki kasıtlı birlşey yotur canım yaa ben çok kokrtum sadece bide meşgule verilince hep akşlımda senaryolar erken doğum oldu ameliyata alındı vs zaten hiç iyi düşünmem illa negatif düşünürüm mafoldumben
sakın ihmal etmeee sen gitmemeyi düşünüyodun çünküüü özellikle sordumklava:
ben hamile olmasam gelirdim
korku filmi gibi...kızlar bi mail gelmiş banaa sizinlede paylaşayımmm
Yaşamış bir olaymış..Bilginize arkadaşlar
-----------------------------------------------------
-Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan açılmamış sakızı okul masraflarım için satıyorum ihtiyacım var diyirek, kandırarak satmış. Bunlarda çiğnemişler. Kartal sapağına daha gelmeden arkadaşın gözleri kararmış kafasını dahi taşıyacak hali olmadan ancak sağ tarafa yanaşmış. Kız arkadaşı ile ikisi arabada sızmışlar. sonradan anlamışlar ki arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz edip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış duruyorlarmış. Kadın çıplak vaziyette. Ayıltmışlar. Jandarma bu gibi olayların son günlerde çoğaldığını ve yeni hırsızlık gasp ve tecavüz olaylarını bu şekilde işlediklerini bildirmişler. Görüyormusun dünyanın halini. Ağzımız açık kaldı. Arkadaşın kız arkadaşı bitmiş durumda. Ve adamları tabiki bulamıyorlar. Zaten hiçbirşey hatırlamıyorlar.
Allah Korusun nutkum tutuluyor böyle şeyleri öğreninceayy bunun bi degısıği benım kuzenıme olmustu gecen sene.istanbula gıdıyor otobüsle yanındada bırı oturuyor.eetabı yol uzun muhabbet muhabbetı acıyo derken çikolatamı sakızmı bilemedım şimdi bişe çıkarıyo cantasından adam kendıde yiyo(ama kendi yedıgı farklı tabi bizimki olaydan sonra ayılıyo) şahin e de verıyo.neyse gerısı karanlık tabe..ama hayal mayal hatırladıgını anlattı bi ağırlık çökmüş üstüne acamıyomus gözlerını,adam ceplerını falan boışaltmıs bizimkinin.düşünün yanı benım dedıgım bide otobüste oluyo adam bı güzel soyup soğana cevırmiş bizim oğlanı.tabi hareme gelınıyo ama bızımkı sızmıs sonra hemen hastaneye kaldırmıs şöferler ayılmayınca orda anlasılmıs etkılı bı maddeymıstı içindekı,ee tabı olan para ve tlfna oldu,adamı zaten arakı bulasın
amin nazan ..inşallah sağlıkla güzellikle kolaylıkla gelir bebişlerimiz de giydiririz cicilerini.kırkyılınbaşı topiğe girelim dedik rahat rahat, kimsecikler yok, kendim çalıp kendim oynuyorum. neyse hepinize biraz nisbet yaptım... ohhhhhhh..... çok iyiyim çooook..... allahıma şükürler kazasız belasız hatta şikayetsiz bir şekilde bugünleri de gösterdi.... şaka bir yana, şikayeti olan, rahatsızlığı olan tüm ağustos annelerine çooook şifa diliyorum. inşallah bebeklerimiz bütün sıkıntılarımızı unutturacak. onu kucaklayacak olduğum anı öylesine hayal ediyorum ki.... inanın her sıkıntısına razıyım. ilk 4 ay her sabah içim dışıma çıkarcasına kusunca bile mutlu oluyordum; sebebi bebeğim diye... bana onun iyi olduğunu hissettiriyor diye... şimdi ise onu göbeğimde dalga dalga görebiliyorum. hatta dokunabiliyorum ona....
geçen gün annemin aldığı oyuncak bebeğe kızımın kıyafetlerini giydirdim. sanki evcilik oynayan küçük kız çocukları gibiydim. ayyyy ama ne tatlı oldu o bodyler bi görmeliydiniz. allahım inşallah gerçek sahibine de giydirmeyi nasip eder sağlıkla....
herkese iyi geceler dileyip çıkayıyorum ben. birazdan eşim gelir.
loreal amonyaksız..ama yazan olmuş zaten aşağıda eksik kalmayayım.merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
esra elbiseni çooook beğendim çok şirin durmuş üstünde..güle güle giy hem rahat hem şık..sepet gördüklerim içinde en güzeli..iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz
evrimmm
cibinlik ustune ne konabilir sus falan diye sormustun yanlıs hatırlamıyorsam aklıma geldi makina elimde iken bizimcbinlik ustune yildiz ikonları koymuslar avizesinden falanda yildizlar sallanıyor kumastan yapılmıs slikonla tutturlums cibinlik ustune onlarıda çektim bu ne diye sasırmayın
günaydın bi cee deyip kaçıcam...
gypsm esram kızz 7 55 de nettesn senn eşin ne zaman gidiyor işe.. ben eşim gitmeden girmem sabahları...
bu arada kayra geldimi geçmişi okumadım hiç...derya gelmiş hoşgelmiş.:)
esrako odanıza bayıldım sepette de çok güzel özendim valla ama erkek çocuguna okadar caf caf olmas dimi...
esrako umarım doktor randevun guzel gecer...memnun kalırsın inş.
ben bugun malum zeytinburnuna gidicem elticiğimle..:)bakalaım neler bulcas..çiçek exporta da gitcem oglum için bişeyler alıırım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?