2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tazecim 180 günün 30 günden fazlasını psikiyatrik rapor için kullanma bence. Arkadaşlar da yazmışlar, belki sorun olabilir. Öğretmenlikte 30 günlük rapor sorun çıkarmaz. Gerçi 180 günün tamamını kullansan da seni geri hizmete alamazlar çünkü geri hizmet için heyet raporu gerek, onda da bir sorunun olmadığı, sağlıklı olduğun (yada sağlığına kavuştuğun) ortaya çıkar. Geri hizmete almak o kadar kolay değil. Ne psikotik öğretmenler var, hezeyanlar görüyorlar ama hala sınıfta ders veriyorlar. Beni takip ediyorlar diye dersi bırakıp çıkan öğretmen biliyorum yıllardır görevde.
Ama böyle bir rapor farklı şekillerde aleyhine kullanılabilir mi, gelecekte bir sorun ortaya çıkarır mı, adli bir davada aleyhine kullanılabilir mi, benim aklıma bunlar takıldı. Onun için çok uzun süreli psikiyatrik rapor kullanmamalı diye düşünüyorum.

deryaaaa maşallah canım yaa uyuyomuu gözler kapalı dimii
ay burnu büyük sankim gerçekten yaa
e kime benziyo senin burnun büyük diilki babasımı öyle??

bizmki iki hafta ileride hala bol su iç esra ve proteinli besinler tüket bende 15 kilo aldım doktor çok demeye başladı bile 12 kilo bizim için ideal dedi ama sen 2 kilo aşmışsın bile dedi ki ondan sonra 1 kilo daha aldım -tatlicadiarzu-

yok tubişimm
gizze öyle okuyo okuyo çıkıyo her sabah
yada okuyamıyo otomatik kk sı açılmıyo heralde msn diil ya bu bende anlamadım gitti valla kocişi geldi bi haller oldu hatunaa

GİZZEEEEE ordamısınnnn

deryaaaa maşallah canım yaa uyuyomuu gözler kapalı dimii
ay burnu büyük sankim gerçekten yaa
e kime benziyo senin burnun büyük diilki babasımı öyle??

babanında benimde çok düzgün ve küçük burnu var halamızın birisini azcık genişçe ama bukadar geniş olabileceğini sanmıyorum ailemizde övünmek gibi olmasın çirkin yoktur biz amca çocuklarıyız eşimle buarada yarın gidersem 4 boyutluya girmeyi düşünüyorum sanırım orda daha net belli olur koca tosun yavrum ya tarayıcıdan aktarsam okadar netki aslında gözleri kapalı

tüketiyorum deryamm suyudu zaten abartıyorum 4 lt bulduğu günler oluyorr
ama zaten doktor geri kalmasının sebebi beslenmenden değil dedi bizim damarlarda tıkanıklık vardı kan akışı ile ilgili hatırlarsan bundan kaynaklanıyor dedi tek yapılabilicek şey sol tarafına yatmak dedi bende yatıyorum elimden geldiğincee
yane en azından bu hafta yatcamm

derya kg nasıl boyu felan söyledimi doktor?

kilosu boyu çok iyi dedi ikihafta ileride gözüküyor dedi ama bizim için problem değil dedi ama açıklama yapmadı rahatsızlandığım için orda bi özel hastaneye gittik hava baya serindi cereyanda kalmışsın kaburga arasındaki kasların ağrı yapıyor dedi asıl rahatsız ben olduğum için ve bebek çok iyi olduğu için detaylarını sormadım açıkcası çünkü nefes aldıkça kaburgam batıyordu baya rahtsızdım çocuktan olmadığını öğrenince benlen ilgili konuştuk canım

evet sol yana yatış bebeği besliyor haberin olsun
ben çıkıyorum kahvaltı hazırlayacağım sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
esrako ece nin odası çok güzel olmuş sağlıkla doğsun büyüsün inşallah, elbisen de bu arada güzel olmuş .
ist buluşması için gün belirlensin müsait olan gelir başka türlü herkesin bir programı oluyor sizler ne dersiniz
gypsy bende zorla da olsa sola yatmaya çalışıyorum belki işe yarar yumurta yemek de iyi gelebilir

günaydın bi cee deyip kaçıcam...
gypsm esram kızz 7 55 de nettesn senn eşin ne zaman gidiyor işe.. ben eşim gitmeden girmem sabahları...

bu arada kayra geldimi geçmişi okumadım hiç...derya gelmiş hoşgelmiş.:)

esrako odanıza bayıldım sepette de çok güzel özendim valla ama erkek çocuguna okadar caf caf olmas dimi...
esrako umarım doktor randevun guzel gecer...memnun kalırsın inş.

ben bugun malum zeytinburnuna gidicem elticiğimle..:)bakalaım neler bulcas..çiçek exporta da gitcem oglum için bişeyler alıırım..:)

ayy canım senın durumun bendende fenaymıs.benım normal zamanlarda eger 12den gec yattıysam bı kere kalkıyom bıde namaz için kalktıgımda oturuyom bıde tekrar uyanınca ama eger 11de falan yattıysam 2 kere kalkıyom bıde 5 de kalkıyom bıde uyanınca gırıyom 4 kere yanı.
yok tubişimm
gizze öyle okuyo okuyo çıkıyo her sabah
yada okuyamıyo otomatik kk sı açılmıyo heralde msn diil ya bu bende anlamadım gitti valla kocişi geldi bi haller oldu hatunaa
aaa gitmiş yine cvp yazmadan.acaba kocasımı girip okuyokı nevar bu kk da die kaydirigubbakcemile3 kendı koçiimden bılıyomda kaydirigubbakcemile3
ama şaka bıyana nıye hiç cvp vermıyokı merak ettım iyicene heeee gizze kız oklava geliyo oklava klava:
GİZZEEEEE ordamısınnnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ohhh ne güzel, yatakta pineklemek nasıl birşeydi yahu, ben unuttum :1no2:

mirmirmirmir valla süper bişi aiidacım.özendirmke gibinnn olmasın ama öle yanı,ister uyu ister kalk ister televizyon karsında uyukla ne bilimmm işte kaydirigubbakcemile3 sende izne ayrılınca pineklersın kuzu

gelecek kişi sayısı 3-4 kişiyi geçmez ya.onlara da bebekli çikolata veririm artık.

engel mi gadın sana hamile olmak?????????????
korku filmi gibi...
Allah Korusun nutkum tutuluyor böyle şeyleri öğrenince
amin nazan ..inşallah sağlıkla güzellikle kolaylıkla gelir bebişlerimiz de giydiririz cicilerini.
loreal amonyaksız..ama yazan olmuş zaten aşağıda eksik kalmayayım.

esra elbiseni çooook beğendim çok şirin durmuş üstünde..güle güle giy hem rahat hem şık..sepet gördüklerim içinde en güzeli..

HERKESE GÜNAYDIN

sola yatmak işkence benim için.uyurken sola diye yatıyorum her uyanışımda kendimi sağa yatmış buluyorum.en rahat sağ taraf benim için

derya
oğlun çok büyümüştür.ben üç gün önce gittim 2180 gr 44 cm idi.sen benden biraz daha öndesin hemde doktora gittiğim üç gün olduğundan oğlun daha büyük olacaktır.

7 buçukta gidiyo tatlım
git bakalımm gitt ama geç kalma bişi kalmıyo sonraa
benim içinde gez cicimm

didooo çatlak didooo aslında engel diilde kociş batmanlara yollamaz yoksa birlikte doğururduk artık hatta ben senden önce doğururdum sen bana bakardın lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…