[/URL][/IMG]
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
bende sizleri çok özledim herkes iyi sanırım esra aida sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
iyi ama çok yorucuydu hamiş hamiş hiçde çekilmiyor muş kızlar
dünde oğluşun ytağını almaya gittik çok yoruldum ilk fırsatta resmini eklerim
merhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
Günaydın herkese
Evimizin boyası bitti temizliği bitti, güzel oldu yeni rengini çoook beğendim, boya kokusu var sadece kayınvalidemde kalıyoruz c.tesi gününden beri, yatagımı özledim, bebeğime kokusu zararlı diye biraz daha sabredicem...çok yorgunum işyapmadım ama ortada dolanmaktan birazda eğilip kalkmaktan yoruldum..
geçmişe hızlıca bakabildim
yoğunum sık sık uğrayamam beni merak etmeyin :)
bebeğimin odası gelince eklicem bende
Nurdan Bebeğinin odası güzel olmuş nevresimi uyumlu olmuş odayla güle güle uyusun Teoman
Esraako iyi olmanasevindim seni arıyamadım telefonum bozuldu, numaralar iiçinde bakamadım aklımdaydın kuzunun odasının resimlerini bile eklemiş:) çok güzel güle güle kullanın, beşiğide harika cibinliğin aynısından beğendim bende tabi mavisini :)
Burko bebek şekeri güzel olmuş eline sağlık
Gyps Esra doğumgünün kutlu olsun şekerim mutlu&huzurlu nice yıllara opuyorumnanaktan
Gülistan, canım bugün senle gelmek isterdim ama yerime hatun geldi işi öğretiyorum daha 2. günü bırakıp iizn alamam hemde çok yorgunum çook :)
kadın çok iyi temizliyor sağol tekrar tanıştıdıgın için opuyorumnanaktan, pazar günü onu yordum ama yine çağırsam gelir dimi :)
Melek biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıkla mutlulukla nice yıllara opuyorumnanaktan
günaydınn güzel anneler
geçmişi okuycam am esra o sigara paketini görünce yazayım dedim çook alemsin yaaaaa çok güldümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heheeee bende çok güldümm alkisalkisalkisgünaydınlar.... kız esra allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın emi sayfayı bi açtım senin şu koyduğun resim pat diye karşıma çıktı şaşırdım buda nerden çıktı acaba dedim... sabah sabah güldürdün beni ya allah senide güldürsünnaniknanik
merhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE...a.s.:1hug:hihoyyytŞeniz:teytey:alkisalkisalkis
GYPSM ESRAM NİCE MUTLU YILLARA KZUUUUUUUU..GERÇİ SANA KUZU DİMEK OLMAS TOSUUUUUUNN KUZUUUU:) SEVİOM SENİ KIZ.
RABBİM NİCE 26 YILLARI EŞİNLE VE COCUKLARINLA MUTLU HUZURLU GEÇİRMENİ NASİP EYLESİN....
nesrinn hadi gözünaydın kurtulmuşsun sende
biraz daha sabret hem hazır yemek felan daha ne istiyosun şimdi kaynanan ne yapıcanı şaşırmıştır buyrunnnnnnnnn
sağol tatlım güzel dileklerin içinesracım doğum gunun kutlu olsun canım,gelecek olan bebişinle daha coook mutlu yenı yaşlara inşallah...............
aaa olurrr yok demem valla kaydirigubbakcemile3sağol canım evt kurtuldum tertemiz oldu evim oğluşun odasıda boşaldı mobilyasını bekliyor :) hazır yemek güzel tabi amainsanın evi gibi yok, rahat uyuyamıyorum yerimi yagırgıyorum, birde benim diyetime alışamadı patatesli yemekler, pilavlar makarnalar, kekler kurabiyeler yemiyorum tabi bunları bulgur pilavı yedim şekerim 194 ü gördü :1shok:
aslında tam senlik kayınvelidem değişelim sana bol bol hamur işi yapar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?