2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok üzüldüm canım geçmiş olsun ya bir türlü aksilikler yakasını bırakmıyor canım senin... neyse çok zor şeyler yaşamışsın okurken ben bile o anın sahnesi geldi gözüme rabbim kimsenin başına vermesin.... şuan bebeğinin ve senin iyi olmana sevindik dualarımız seninle.... kendine ve bebeğine iyi bak çok çok geçmiş olsun a.s.

ESRACIM doğum günün kutlu olsun nice bebeğinle ve eşinle geçireceğin mutlu ve sağlıklı senelere inşallah:içelim:

herkese günaydın arkadaşlar.
ESRA arkadaşım doğum günün kutlu olsun.
comely arkadaşım sana da çok geçmiş olsun.

evet sol yana yatış bebeği besliyor haberin olsun
ben çıkıyorum kahvaltı hazırlayacağım sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile3
ben sola yata yata kolum omzum cok berbat oldu yaa sağa yatsam kalca kemiğim acıyo sola yatsam kolum omzum ooff nasıl yatıcağımı şaşırdm
ohhh maşallahh canım bende bu akşam gidicem kızımı görmeye aayy çok heyecanlıyımmm bakalım bizimki ne kadarlk olmuşş
çook gecmiş olsun ya yazık kıyamam hemen düzelir inş..

ESRAko elbisende ccok süper bebeğin odasıda cok harika olmuşşş bayıldımmm gelip yatasım geldii

Nazancımm, aileni yolcu etmişsin Allah kavuştursun canım.. Daha sık girersin bundan sonra yerimseniben
Denizyıldızı, çok güzel görünüyosun cnm.. hiç de dev gibi fln değil.. Sana da oğluşuna da maşallah
Petrik, boya işi temizlik fln bitmiş.. hadi geçmiş olsun..
Esrakoom, Ece'nin odası da senin elbisende tek kelime ile harika.. Ana-kız ii günlerde kullanın inşallah :Saruboceq:
Nurdancıım, aynı şekilde Teo'nun da odasına ve yatağına bayıldım.. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün o odada inş :Saruboceq:
Gypsy Esraam, tüm sevdiklerinle NiCe GüZeL SeNeLeRe inşallah.. Doğum günün kutlu olsun.. Seviyorum dediğin herkes ve herşey yeni yaşında seninle olsun opuyorumnanaktan
Comely, çoook çook geçmiş olsun cnm.. şükür ki şimdi iyimişsin.

unutmadan ESRACIMM nice nice sağlıklı uzun mutlu ailenle gecireceğin yıllara

ESRA arkadaşım doğum günün kutlu olsun..
kızzlarrr hepiniz çok sağolunnn siz kutladıkça ben duygulanıyorumm hormonlar sağolsunnn ne şanslı hatunum ben yaa bissürü d.günümü kutlayan varr kaydirigubbakcemile5

gypsyesracımmm doğum günün kutlu olsun, ne kadar özel değilmi, bebeğinle karşılamak yeni yaşını, daha nice özel ve mutlu yılların olsun...

nazanım allah kavuştursun..

pınarrr çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim.

cnm inş. sağlıklı kocaman olmuştur kızın
defne damla sanada teşekkür ederiz kocaman olduk artık kıvranıp duruyor içerde kızım kaydirigubbakcemile3
esrako kızının odası ve elbisen çok cici güle güle kullanın
gypsyesra nice mutlu yıllara a.s.
dide teşekkür ederim boya hakkında bilgilendirdiğin için buyrunnnnnnnnn

Çok geçmiş olsunn. Allahtan atlatmışsınız.

DOğum günün kutlu olsunnn. a.s.

ESRAKO merakla dr kontrolunun sonuçlarını bekliyorum. Ece nin odası çok güsel olmuş, elbisende çok yakışmış ikinizde güle güle kullanın

teşekkür ederim cnm :1rolleyes: ama kızım bozuldu ben kızım erkek değilim diye zemuszemus

didooo çatlak didooo aslında engel diilde kociş batmanlara yollamaz yoksa birlikte doğururduk artık hatta ben senden önce doğururdum sen bana bakardın lülülülülülü
gel canım bir bakım çekeyim sana aklın hayalin şaşsın..
bu arada mutlu güzel senelere yavrunla eşinle....a.s.

yv defne müdürüm şu fotoğrafını değiştirsene yüzünü görelim accık böyle çok gizem insanı oluyorsun ona göre

serapkarakoylu, Aidaa, comely_08, defnedamla, dide, eeylem2007, emrem1997, evriş, fasulyeko, gypsyesra , helin hivda, irem34, mercimekim, milkshake, tuana3434, zehraa084
oooo maşallah site dolu gene huuuuuuu hanımlarrr

tüm ii dilklerde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum

,esrako çok yakıştı elbise terzide güsel dikmiş..ii günlrde giyersein inş...ecenin sepetide çok güsel ..mışıl mışıl uyusunda orda sağlıkla inşallah

gpyesra burdanda kutlim ..cnm nice mutlu yıllara inşallah :içelim:

seni sevmesin de kimi sevsin..güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım..

arkadan arkadan takipteyim..baymadı valla..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................

hey maşallah..tü tütü..

oğlunla ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yaşlara...opuyorumnanaktan

[gpyesra burdanda kutlim ..cnm nice mutlu yıllara inşallah :içelim:

gel canım bir bakım çekeyim sana aklın hayalin şaşsın..
bu arada mutlu güzel senelere yavrunla eşinle....a.s.

DOğum günün kutlu olsunnn. a.s.

gypsyesra nice mutlu yıllara a.s.

gypsyesracımmm doğum günün kutlu olsun, ne kadar özel değilmi, bebeğinle karşılamak yeni yaşını, daha nice özel ve mutlu yılların olsun...
.

hepinizz çok sağolunnn kızlarr
defnem hemde ne özell harika bi duyguu karnımda tepikliyooo ondan güzel bi hediye olurmuu hiçç rabbime şükürler olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…