merhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
ESRACIM doğum günün kutlu olsun nice bebeğinle ve eşinle geçireceğin mutlu ve sağlıklı senelere inşallah:içelim:
ben sola yata yata kolum omzum cok berbat oldu yaa sağa yatsam kalca kemiğim acıyo sola yatsam kolum omzum ooff nasıl yatıcağımı şaşırdmevet sol yana yatış bebeği besliyor haberin olsun
ben çıkıyorum kahvaltı hazırlayacağım sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile3
ohhh maşallahh canım bende bu akşam gidicem kızımı görmeye aayy çok heyecanlıyımmm bakalım bizimki ne kadarlk olmuşşmerhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
çook gecmiş olsun ya yazık kıyamam hemen düzelir inş..merhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
[Gypsy Esraam, tüm sevdiklerinle NiCe GüZeL SeNeLeRe inşallah.. Doğum günün kutlu olsun.. Seviyorum dediğin herkes ve herşey yeni yaşında seninle olsun opuyorumnanaktan
Comely, çoook çook geçmiş olsun cnm.. şükür ki şimdi iyimişsin.
unutmadan ESRACIMM nice nice sağlıklı uzun mutlu ailenle gecireceğin yıllara
kızzlarrr hepiniz çok sağolunnn siz kutladıkça ben duygulanıyorumm hormonlar sağolsunnn ne şanslı hatunum ben yaa bissürü d.günümü kutlayan varr kaydirigubbakcemile5ESRA arkadaşım doğum günün kutlu olsun..
ben sola yata yata kolum omzum cok berbat oldu yaa sağa yatsam kalca kemiğim acıyo sola yatsam kolum omzum ooff nasıl yatıcağımı şaşırdm
ohhh maşallahh canım bende bu akşam gidicem kızımı görmeye aayy çok heyecanlıyımmm bakalım bizimki ne kadarlk olmuşş
çook gecmiş olsun ya yazık kıyamam hemen düzelir inş..
ESRAko elbisende ccok süper bebeğin odasıda cok harika olmuşşş bayıldımmm gelip yatasım geldii
Nazancımm, aileni yolcu etmişsin Allah kavuştursun canım.. Daha sık girersin bundan sonra yerimseniben
Denizyıldızı, çok güzel görünüyosun cnm.. hiç de dev gibi fln değil.. Sana da oğluşuna da maşallah
Petrik, boya işi temizlik fln bitmiş.. hadi geçmiş olsun..
Esrakoom, Ece'nin odası da senin elbisende tek kelime ile harika.. Ana-kız ii günlerde kullanın inşallah :Saruboceq:
Nurdancıım, aynı şekilde Teo'nun da odasına ve yatağına bayıldım.. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün o odada inş :Saruboceq:
Gypsy Esraam, tüm sevdiklerinle NiCe GüZeL SeNeLeRe inşallah.. Doğum günün kutlu olsun.. Seviyorum dediğin herkes ve herşey yeni yaşında seninle olsun opuyorumnanaktan
Comely, çoook çook geçmiş olsun cnm.. şükür ki şimdi iyimişsin.
sola yatmak işkence benim için.uyurken sola diye yatıyorum her uyanışımda kendimi sağa yatmış buluyorum.en rahat sağ taraf benim için
helin ben de öyleyim..bu şart mı acaba? doktoruma soracağım gittiğimde..sola yatınca çok daralıyorum çok çabalıyorum ama senin gibi ben de kendimi sağda buluyorum.sırtüstü zaten mümkün değil..nefes alamıyoru
gel canım bir bakım çekeyim sana aklın hayalin şaşsın..didooo çatlak didooo aslında engel diilde kociş batmanlara yollamaz yoksa birlikte doğururduk artık hatta ben senden önce doğururdum sen bana bakardın lülülülülülü
KIZLARRR
yarın sabah su meshur dr kontrolum var hani bir ay onceden randevu almıstım çok yogun bir hastane ve dr için . cumartesi gunu aradılar odum koput ameliyatlar falan çıktı randevumu iptal etcekler falan diye ama teyit etmek için aramıslar tabiki gelicem bir aydır bekliorum dedim . yarin sabah 10 da dr dayım çok heyecanlıyım insalah severim dr u o da beni sever. riskli gebeliklere sadece bakıyormus falan gibi laflar duydum normal takip yapmazmıs falan gibi adam beni geri cevirmez insalah diye dua ederek gidiorum hale bakın ne meshur dr mus :)))
iste boyle ogleden sonra sirketet olcam muhtemelen yazarım.
sende ucuza almıssın kuzu,gercı orda 3 boy vardı 12 liradan baslıyo.ama sende gayet ucuza almıssın,sen kac tane yaptın şekerleri kuzuuu.zatii bu bebek sekerı muhabbetı evrimle bizden başka herkezı baydı,baydırttık yaneee şakkıdı
çok yakın bi arkadaşım vardııı az önce doğum yapmıış hatta mayıs annelerine takılıyoduuu şükürler olsunnn sevinçten ağlıyorum yaa bizide kurtarsın rabbim hayırlısı ile kızlarrrn:a015:
merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
selamlarrr
iste benim terzi de diktirdigim elbise dun aldım terziden daha hiç giymedim isten geldim hemen elbiseyi giydim iboyada dedim cek poz poz resimlerimi kızlara atacagım guluyor adam artık :))) yanlız nası ama arkasınıda gorun diye arkamı dondumde poz verdim ozellikle :))))
yatağından banane banane ben de isitorummmmmmmm..çok güzelll..
elbiseni de beğendim güle güle giyin, ben de diktiricem fikir oldu saolasın..çeker koyarım ben de inşallah..
[/URL][/IMG]
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bence de delikafadulden.....biz marketlerde bilem dönüp bakmayalım paketlere..
çok geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış...geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen sevinirim.
meltemcim nesrinim sağolun kızlarr
yaşlandık artıkın
delikafadulden
oğlunla ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yaşlara...opuyorumnanaktan
oğlunla ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yaşlara...opuyorumnanaktan
[gpyesra burdanda kutlim ..cnm nice mutlu yıllara inşallah :içelim:
gel canım bir bakım çekeyim sana aklın hayalin şaşsın..
bu arada mutlu güzel senelere yavrunla eşinle....a.s.
DOğum günün kutlu olsunnn. a.s.
gypsyesra nice mutlu yıllara a.s.
gypsyesracımmm doğum günün kutlu olsun, ne kadar özel değilmi, bebeğinle karşılamak yeni yaşını, daha nice özel ve mutlu yılların olsun...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?