2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Saol kuzu.. bılıyorum orayı.. benım dogum yapacagım hastanenın tam karsısında o dedıgın yer.. ama ben oranın oldukca tuzlu bır yer oldugunu duymustum..

Ay ayyayaya.. artısımm benım.. Ece nın odasının gusellıgınden bende dahıl herkes once Ece nın odasını yorumlayıp durmus :)) nıce gusel gunlerde gıy ınsallah.

Kuzu.. ben sormamıstım.. ama olsun.. hepımıze fıkrı olsun, saolasın..

buda benim çirkin oğlum telefondan aktardım çok net değil yoksa ağzı yüzü gözlerini doktor tek tek çizdi çok güzel görünüyor maşallah oğluma koca burunlu dedi doktor ama

Yerim ben onun burnunu.. saglıklı sıhhatlı olsun da.. aman gectık ayrıntıları zaten.. bır de zamanında gelsınler, daha ne ısterıs onlardan...

Pembe göbek, bı hayırlısıyla dogursa.. cok gecmıs olsun Pınarım.. Evladını sana bagıslasın Rabbım..

:ecrin_bebek: Bebek şekeri yapanlar bu linkteki modellere de bir bakın yerimseniben

Linkin gusel olduguna emınım.. :)))

teşekkür ederim cnm :1rolleyes: ama kızım bozuldu ben kızım erkek değilim diye zemuszemus
Canıım kızına söylermisin, İrem teyzen hamile diyee kaydirigubbakcemile3 Benim oğluşum olacağından herkes oğlan doğurcakmış gibi geliooo sanırım bana :1shok:klava: Özür dilerimm prensesdeenn

Esramm;

Tatlı kuzumm benım, güzel arkadasım.. kıvırcık salatam,dobiğim,canım,ciğerim... sevdıgınle, evladınla.. nıce senelerını kutlayasın.. Allahım sana uzun omur versın.. sevdıklerını sana bagıslasın.. hep yuzun gülsün.. hep yuregının gusellıgı boyle satırlarına,hareketlerıne,sevdıklerıne yansısın.. senı hıc gormemıs olsam da.. senı cok sevdıgımı,kendını cok sevdırdığını bil.. ne mutlu bıze, senı tanımak nasıp oldu. Dogum gunun kutlu olsun güzel yureklımmm..

bu daha bir gizem oldu şimdi defneeee

evrişşşşhayırdır uyuyamadın mı balım? yoksa şeker aşkına mı aramızdasın

Ozy.. seyahatte.. o yuzden bende kayınvalıdemde tatılde gıbı bır seyım.. e sabah kalkıosun kahvaltı hazır, bısıye dokundurtmadan ıcerı gonderıyor falan.. halıyle erkenden gelebılırımm topıge boylece :)) senı o sekerlerın ıcıne gömücemm, as kaldı... sıpa senıı !!!

teruk ederim defne...bizim topikte teruk ediliyor biliyorsun..taze teruk ediyor bis de ediyoz

ohhh evrim keyfine diyecek yok..atraksiyonlu kayınvalide sahibi insansın canın da sıkılmaz..

teruk ederim defne...bizim topikte teruk ediliyor biliyorsun..taze teruk ediyor bis de ediyoz

Onu Norraa edıyordu cıcımm.. lüffenn alıntılarımızı dogru yapalım.. bastan sona falsosunuss sıs yaaa :))))

ohhh evrim keyfine diyecek yok..atraksiyonlu kayınvalide sahibi insansın canın da sıkılmaz..

Oledır vesselam.. severım kendısını... :))))

teruklarınızı memnuniyetle kabul ederim didocum canım bu vistanın resim kırpma özelliği varmış ben yeni kullanmaya başladımda o açıdannnn ............

senağlama
sen ne güzel bir insansınn
yüreğinin güzelliği yüzüne yansımışş resmenn
canım arkadaşımm iyiki varsın ben çok ama çok şanslıyımmm
sırf tatile izmire gelicem sizinle görüşmek için
aslında süpriz yapmayı düşünüyodum ama bu hafta izmirden bi otelden yer ayırtıcaz 13-21 haziran arası orda olucam ve bi buluşma mutlaka istyiorum eğer buluşma olmazsa evinizi gelir basarım bilesnizzzz

AĞUSTOS ANNELERİ HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZZZZ

Gel yafrum gel.. sen gel buluşmayan ne olsun.. hade sole ne olsun, ne olsun... kaydirigubbakcemile3

Esraaa doğum günün mü, :1hug:büzüşük beynim açılmadı hala. Yeni dank ediyor. Nice mutlu, sağlıklı yıllara sevdiklerinle ve bebişinle kavuşmanı dilerim canım.opuyorumnanaktan a.s.

gunaydin fistiklarr...

Esram catal karam cingenem nice mutlu guzel saglikli yillara, torunlarinin cocuklarini gorurusun insallah....Şeniz

comelyy cok gecmis olsun..umarim en kisa zamanda toparlarsin...

kayinvalideni arada odunc verir misin bizeee, biz de hamileyizz, bizimde sevkate ihtiyacimiz varr, ellerinden operim ben boyle kayinvalidenin...

yaa o benim repligim bi keremmm, karistirmayalimm

Ay kıslar Milupanın sitesine üye olmuştum, kargoyla numune göndermişler. Şaşırdım birden bire. Sevindirik oldum. :sm_cool: Bir cd, hamilelik rehber kitabı, bir adet yeni doğan bebiş bezi, Nivea numuneleri falan yollamışlar alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…