:ecrin_bebek: Bebek şekeri yapanlar bu linkteki modellere de bir bakın yerimseniben
EvrİŞ ve burko yada İzmİrlİ arkadŞlar dİyeyİ bebek Şekerlerİnİ İstersenİz Çınarlıda beyaz lale ÇİÇekÇİlİk yada buket ÇİÇekÇİlİk var ordan Çok ucuza mal edebİlİrsİnİz.İstersenİz hazırı İstersenİzde ayrı ayrı olan bİbloları var.
Kuzu.. ben sormamıstım.. ama olsun.. hepımıze fıkrı olsun, saolasın..iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz
evrimmm
cibinlik ustune ne konabilir sus falan diye sormustun yanlıs hatırlamıyorsam aklıma geldi makina elimde iken bizimcbinlik ustune yildiz ikonları koymuslar avizesinden falanda yildizlar sallanıyor kumastan yapılmıs slikonla tutturlums cibinlik ustune onlarıda çektim bu ne diye sasırmayın
buda benim çirkin oğlum telefondan aktardım çok net değil yoksa ağzı yüzü gözlerini doktor tek tek çizdi çok güzel görünüyor maşallah oğluma koca burunlu dedi doktor ama
merhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
:ecrin_bebek: Bebek şekeri yapanlar bu linkteki modellere de bir bakın yerimseniben
bu daha bir gizem oldu şimdi defneeeedeneyim didom ama beceremiyorummm
Canıım kızına söylermisin, İrem teyzen hamile diyee kaydirigubbakcemile3 Benim oğluşum olacağından herkes oğlan doğurcakmış gibi geliooo sanırım bana :1shok:teşekkür ederim cnm :1rolleyes: ama kızım bozuldu ben kızım erkek değilim diye zemuszemus
bu daha bir gizem oldu şimdi defneeee
evrişşşşhayırdır uyuyamadın mı balım? yoksa şeker aşkına mı aramızdasın
teruk ederim defne...bizim topikte teruk ediliyor biliyorsun..taze teruk ediyor bis de ediyoz
ohhh evrim keyfine diyecek yok..atraksiyonlu kayınvalide sahibi insansın canın da sıkılmaz..
Esramm;
Tatlı kuzumm benım, güzel arkadasım.. kıvırcık salatam,dobiğim,canım,ciğerim... sevdıgınle, evladınla.. nıce senelerını kutlayasın.. Allahım sana uzun omur versın.. sevdıklerını sana bagıslasın.. hep yuzun gülsün.. hep yuregının gusellıgı boyle satırlarına,hareketlerıne,sevdıklerıne yansısın.. senı hıc gormemıs olsam da.. senı cok sevdıgımı,kendını cok sevdırdığını bil.. ne mutlu bıze, senı tanımak nasıp oldu. Dogum gunun kutlu olsun güzel yureklımmm..
senağlama
sen ne güzel bir insansınn
yüreğinin güzelliği yüzüne yansımışş resmenn
canım arkadaşımm iyiki varsın ben çok ama çok şanslıyımmm
sırf tatile izmire gelicem sizinle görüşmek için
aslında süpriz yapmayı düşünüyodum ama bu hafta izmirden bi otelden yer ayırtıcaz 13-21 haziran arası orda olucam ve bi buluşma mutlaka istyiorum eğer buluşma olmazsa evinizi gelir basarım bilesnizzzz
AĞUSTOS ANNELERİ HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZZZZ
bide linki görebilsekkk delikafadulden
Ay şapşal kafam, linki yazmayı unutmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri-15.html
Ozy.. seyahatte.. o yuzden bende kayınvalıdemde tatılde gıbı bır seyım.. e sabah kalkıosun kahvaltı hazır, bısıye dokundurtmadan ıcerı gonderıyor falan.. halıyle erkenden gelebılırımm topıge boylece :)) senı o sekerlerın ıcıne gömücemm, as kaldı... sıpa senıı !!!
teruk ederim defne...bizim topikte teruk ediliyor biliyorsun..taze teruk ediyor bis de ediyoz
Ay şapşal kafam, linki yazmayı unutmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri-15.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?