onu nurdan ediyoduuu tazeme mok atmaa
:mymeka:
aidaa gönderdiğin link te süper şekerler sepetler var fiyatlarda normal gibi sepetleri beğendim en çok 25 tl hem dedelikafadulden
Ay şapşal kafam, linki yazmayı unutmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri-15.html
yaa şu saç boyası hangisiydi fikri olan yok mu? bugün boyamak istiyorum ama ben ya mafoldumben
Tazecim 180 günün 30 günden fazlasını psikiyatrik rapor için kullanma bence. Arkadaşlar da yazmışlar, belki sorun olabilir. Öğretmenlikte 30 günlük rapor sorun çıkarmaz. Gerçi 180 günün tamamını kullansan da seni geri hizmete alamazlar çünkü geri hizmet için heyet raporu gerek, onda da bir sorunun olmadığı, sağlıklı olduğun (yada sağlığına kavuştuğun) ortaya çıkar. Geri hizmete almak o kadar kolay değil. Ne psikotik öğretmenler var, hezeyanlar görüyorlar ama hala sınıfta ders veriyorlar. Beni takip ediyorlar diye dersi bırakıp çıkan öğretmen biliyorum yıllardır görevde.
Ama böyle bir rapor farklı şekillerde aleyhine kullanılabilir mi, gelecekte bir sorun ortaya çıkarır mı, adli bir davada aleyhine kullanılabilir mi, benim aklıma bunlar takıldı. Onun için çok uzun süreli psikiyatrik rapor kullanmamalı diye düşünüyorum.
sola yatmak işkence benim için.uyurken sola diye yatıyorum her uyanışımda kendimi sağa yatmış buluyorum.en rahat sağ taraf benim için
teruk ederim defne...bizim topikte teruk ediliyor biliyorsun..taze teruk ediyor bis de ediyoz
teruklarınızı memnuniyetle kabul ederim didocum canım bu vistanın resim kırpma özelliği varmış ben yeni kullanmaya başladımda o açıdannnn ............
onu nurdan ediyoduuu tazeme mok atmaa
:mymeka:
niye oyle dedin simdi , teruk etmek kotu bisey degildi; cok "tesaduf" ettim sana...kaydirigubbakcemile
yaaa bugün çok bunalıyorummmmm duş alıcam birazdan klimayıda acamıyorum çarpar die...
benim gibi olsunnn alkisalkisalkisGel yafrum gel.. sen gel buluşmayan ne olsun.. hade sole ne olsun, ne olsun... kaydirigubbakcemile3
sağolasınnn şekerrEsraaa doğum günün mü, :1hug:büzüşük beynim açılmadı hala. Yeni dank ediyor. Nice mutlu, sağlıklı yıllara sevdiklerinle ve bebişinle kavuşmanı dilerim canım.opuyorumnanaktan a.s.
çingenenn seni yerrrr yerrr sağol kuzummm opuyorumnanaktanEsram catal karam cingenem nice mutlu guzel saglikli yillara, torunlarinin cocuklarini gorurusun insallah....Şeniz
:
niye oyle dedin simdi , teruk etmek kotu bisey degildi; cok "tesaduf" ettim sana...kaydirigubbakcemile
slm kızlar ben bugün de oğlumu görmeye gideceğim 4 boyutluyaa 14:30 da bugün ilk defa gökhanda görecek benden heycanlı napacaz dio dedim sen bişi yapmıosun dr gösterio şurası burası die sende bakıon dedim garibim pek bişi bilmiokaydirigubbakcemile3 dünde drye gitmiştik kadın doğumun polikinliğin önündeyiz işte orda genç kızlarda var gökhan dioki ee bunlar nie gelmişki dio evli deil hamile deil dioo ayy nasıl güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim bi hamilelerle evlilermi gelio bu dr yaa dedim bakalım oğlum büyümüşmü gelince yine yazarım:sm_cool::dance:
sağol tatlım güzel haberlerle gel sendeegypsyesra :1hug:a.s.nice senelere canımma.s.
evet onlarda özel bir körlük durumu var Allah tarafından verilmiş bi özellik sanırım :1ninca:eftalyacım hayırlı haberlerle gel inşallah. eşlerimiz bizden daha heycanlı ve daha toy oluyorlar bu konularda galiba. bu arada eşin her ayrıntıyı göremeyebilir ben erkeklerin detayı görememe yeteneklerini anlamıorum. cidden göremiolar. açıklama yapman gerekebilir bol bol
diomki gökhan annen seni kadın doğuma hiç getirmedi az bişiler öğrenirdin diom şaşırdınmı napımm burda diookaydirigubbakcemile3aslında herşeyi bilir benden ii bilir kadının özelliklerinide bundan geri kalmışkaydirigubbakcemile3:)))) Çok güldüm eftelyam.. Kız senin koca da bir hoşmuş.. Hayrılısıyla gidin gelin bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
inş canım bakalım neler diecekksağol tatlım güzel haberlerle gel sendee
evet onlarda özel bir körlük durumu var Allah tarafından verilmiş bi özellik sanırım :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?