2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aidaa gönderdiğin link te süper şekerler sepetler var fiyatlarda normal gibi sepetleri beğendim en çok 25 tl hem dedelikafadulden

Yes canım, ben de çok beğendim. Galiba oradan sipariş vereceğim. Kendim becerebileceğimden şüpheliyim.

Evrişim ben de seni seviyorum tatlişkom.

aidaa cok cici bu sekerler yaa..
ben su cubuklu olanlari da cok begendim, it'a boy olanlar...karar vermek ne kadar zor....

slm kızlar.
esracım doğumgünün kutlu olsun.. daha nice senelere inşallah eşinle bebişinle sağlık ve mutlulukla inşallah.

esracım :) odan çok şık , kızın çok sevicek bu odayı çok çok kokoşşşş....allah ii günlerde kullandırsın.

denişzyıldızı bebişine maşallah hayırlı haberlerle gelmişsin ve

sakaleyncim snein de bebişine maşallah kocaman olmuştur kesin senin bebiş önden önden gidior.ayrıca bebeğin burnu nassı büyük olurmuş ben büyük burunlu bebek görmedim. ergenlik döneminde başlar burun deişmeye. her bebeğin aynıdır hemen hemen burnu. yazık doğmadan bebetona neler demiş asıl o koca burunlu kaydirigubbakcemile2

helincim sen de gitmiştin dimi doktora. alıntı yapmayı unuttum geçmişi okurken. maşallah bebişine. temmuz ayında doğurcak kaç kişi var topikte kızlar. nazan var sakaleyn ve helin var dimi. ama nazan baya bi temmuz sonu oluor.

kasılmalarıma gelince azaldı tabi magnezyumdan olabilir. bebişim doğum pozisyonunda ayaklar göğsümde minik oğlum.ve kızlar göbişim her hafta büyüor. farkedilir şekilde. sanki haftada bir boy atıor. korkuorum bunun sonu nereye varacak :)

ESRAAAA... Kız ben de bu yakınlık nereden diyordum. Demek sen de ikizlersin kaydirigubbakcemile5 İkizler insanının farkı hemen çıkıyor canım :) Nice mutlu ve sağlıklı senelere, çoluğunla, çocuğunla, sevişgen kocanla inşallahh :)

3. İZMİR BULUŞMASI için hazırlıklara başlayalım derim ben.. LAL de geldi, sen de gelirsin. Bir tek NOORRAAm eksik ama, napalım. Öpüyorum onu buradan kocaman :1hug:

yaa şu saç boyası hangisiydi fikri olan yok mu? bugün boyamak istiyorum ama ben ya mafoldumben

Loreal casting :)

İyi de aidacım oraya "lohusa depresyonu" yazılırsa, lohusalık bittikten sonra problem ortadan kalkmış olur. Çocuk 5 yaşına gelince de lohusa depresyonu devam ediyor olacak değil ya :)

sola yatmak işkence benim için.uyurken sola diye yatıyorum her uyanışımda kendimi sağa yatmış buluyorum.en rahat sağ taraf benim için

Ben de ben deeeee... fazla su içmeden yatarsam gene bir derece ama.. Gene de sağda çok daha rahatım.

PINAR geçmiş olsun. Bu sıcakta da davuk yenir miymiş.. sakın ha!

teruk ederim defne...bizim topikte teruk ediliyor biliyorsun..taze teruk ediyor bis de ediyoz

teruklarınızı memnuniyetle kabul ederim didocum canım bu vistanın resim kırpma özelliği varmış ben yeni kullanmaya başladımda o açıdannnn ............

Gülmekten sonraki sayfa butonuna basamadım. allah sizi davul etsin e mi :)))

onu nurdan ediyoduuu tazeme mok atmaa
:mymeka:

DİDEEEE, beni döt etmeye çalışıp duracağına şu ayak fotonu koy da görelim. kaydirigubbakcemile3 Deli gadın... Bakalım kim haklıymış. Kırmızı oce sür de koy ama. -tatlicadiarzu-

Gördüğün gibi ben olmasam da, allah razı olsun, arkadaşlar hakkımı yedirmiyorlar. zemuszemus

niye oyle dedin simdi , teruk etmek kotu bisey degildi; cok "tesaduf" ettim sana...kaydirigubbakcemile

Hmmm ben bu sitede resmen "şarz" oluyorum yaa.. İyi ki varsınız kızlar. a.s.

yaaa bugün çok bunalıyorummmmm duş alıcam birazdan klimayıda acamıyorum çarpar die...

Bugün sıcak ama... Normaldir. klima sana direkt gelmediği sürece bişi olmaz. Bi de oda ısısını 17 derece yapma ama...

Ayrıca, geceliğini güle güle giy. Sayemde falan değil, est! Sana markasını bile bulup söyleyemedim. Bulduğumda sen zaten bulmuştun. Eh, bi fotosunu çekip koyarsın artık..

Bu arada dün gene oğlumu emzirdiğimi gördüm rüyamda. Çok güzeldi... Ben böyle süt geliyor mu, diye bakıp duruyordum -ilk defa emziriyormuşum- bir baktım ağzından taşıyor. Oh oh diyorum, şükürler olsun... allahım hepimize inşallh...

Gel yafrum gel.. sen gel buluşmayan ne olsun.. hade sole ne olsun, ne olsun... kaydirigubbakcemile3
benim gibi olsunnn alkisalkisalkis
Esraaa doğum günün mü, :1hug:büzüşük beynim açılmadı hala. Yeni dank ediyor. Nice mutlu, sağlıklı yıllara sevdiklerinle ve bebişinle kavuşmanı dilerim canım.opuyorumnanaktan a.s.
sağolasınnn şekerr
Esram catal karam cingenem nice mutlu guzel saglikli yillara, torunlarinin cocuklarini gorurusun insallah....Şeniz
:
çingenenn seni yerrrr yerrr sağol kuzummm opuyorumnanaktan
niye oyle dedin simdi , teruk etmek kotu bisey degildi; cok "tesaduf" ettim sana...kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile2 tesadüfünü sevsinler senin

slm kızlar ben bugün de oğlumu görmeye gideceğim 4 boyutluyaa 14:30 da bugün ilk defa gökhanda görecek benden heycanlı napacaz dio dedim sen bişi yapmıosun dr gösterio şurası burası die sende bakıon dedim garibim pek bişi bilmiokaydirigubbakcemile3 dünde drye gitmiştik kadın doğumun polikinliğin önündeyiz işte orda genç kızlarda var gökhan dioki ee bunlar nie gelmişki dio evli deil hamile deil dioo ayy nasıl güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim bi hamilelerle evlilermi gelio bu dr yaa dedim bakalım oğlum büyümüşmü gelince yine yazarım:sm_cool::dance:

lalcim sağol tatlımmm
bende varımmm temmuzda doğurucaklrın içindeee -tatlicadiarzu-

tazemmm canımm benim ben tipik bi ikizlerimdirrr maalesef kötü yönlerinide taşırım amaa
sağolasın güzel dileklerin için en çokta sevişgen koca kısmını sevdim delikafadulden
buluşma istiyorum mutlakaa :CüvCüv:

bebek şekeri yapan arkadaşlar size birşey sormak istiyorum....

50 tane bebek şekeri aşağı yukarı bütün malzemeler dahil size nekadara mal oldu..... yani hazır yapılmışla almakla aynı parayamı geliyor yoksa kendin yapınca biraz daha karlımı oluyor bilgi verirseniz sevinirim... hoş burda malzeme satan biyer yok ama en azından fiyat hakkında bilgi edinmiş olurum.....

eftalyacım hayırlı haberlerle gel inşallah. eşlerimiz bizden daha heycanlı ve daha toy oluyorlar bu konularda galiba. bu arada eşin her ayrıntıyı göremeyebilir ben erkeklerin detayı görememe yeteneklerini anlamıorum. cidden göremiolar. açıklama yapman gerekebilir bol bol

:)))) Çok güldüm eftelyam.. Kız senin koca da bir hoşmuş.. Hayrılısıyla gidin gelin bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

gypsyesra :1hug:a.s. nice senelere canımma.s.
sağol tatlım güzel haberlerle gel sendee
evet onlarda özel bir körlük durumu var Allah tarafından verilmiş bi özellik sanırım :1ninca:

burcum bende seni opuyorum, kulaklarimi cinlativerin yeter bana:))) ama icim gidicek bulustugunuzda soyliyeyim...birde esra da yaninizda olursa siz tam kadroo oh masallahh...neyse eylul'de insallah bende olurum, belki bebislerinizin mevlutune yetisirim:)))

:)))) Çok güldüm eftelyam.. Kız senin koca da bir hoşmuş.. Hayrılısıyla gidin gelin bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
diomki gökhan annen seni kadın doğuma hiç getirmedi az bişiler öğrenirdin diom şaşırdınmı napımm burda diookaydirigubbakcemile3aslında herşeyi bilir benden ii bilir kadının özelliklerinide bundan geri kalmışkaydirigubbakcemile3
sağol tatlım güzel haberlerle gel sendee

evet onlarda özel bir körlük durumu var Allah tarafından verilmiş bi özellik sanırım :1ninca:
inş canım bakalım neler diecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…