2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saol canım dün gittim drye haberler iide bugünde 4 boyutluya gel dedi inş yüzünü görürüz bu sefer dierinde elini yüzünden çekmemişti tam.. bencede erkekler her ayrıntıyı göremiolar bide daha heycanlı oluyorlar sanırımm nereye bakacaklarını şaşırıyorlarrhihoyyyt

Güzel haberlerle gel inşallah.

ESRAKO hala gelmedi değil mi? E sabah gitcekti dr a hadi gelde yas bize merakta bırakma yaw.

kolayyyy gelsinn uzun yorucu işler bunlar kendini çok yormadan derim ben çook yorulmuştum...
bu ne ya ortalık berbat tr nereye gidiyo hale bakın kızlar çok üzücü bir durum ...
hadi gözün aydın sende 60 lara geçmişin ama öncesinde zayıf oldugun için bu kiloyuda göstermediğine eminim ama yağlanmaya devam et çünkü çatladıgını baen anlamayabiliyosun sonradan çıkıyolar..
gözün aydın bebegini görmüşün maşallah nazar değmesin lorealin amonyaksız boyası bende onla boyuyorum ...
elbisende eceninde odası çok güzel canım güle güle kullanın ...
çok geçmiş olsun ...inşallah en kısa zamanda toparlanır bebişin iyi olmasıda en güzel yanı ...
hadi gözün aydınn sende bitirdin temizlik işini ..
süper şeyler var fiyatlarda iyi gibi ..sağol paylaşımın için..
gözün aydın canım göbegin büyüyo çünkü içerde bebekte hızla büyüyo bebeklerin kiloyu en hızlı aldıgı dönem bu....
bende bende ikizlerim tazeee 10 gün sonrada benim doğum günüm..:dance:

Gypsyesraaaaa doĞum gÜnÜn kutlu olsunnnnn bebeĞınle eŞınle daha nıce gÜzel yaŞlaraaaa sende ıkızlermıŞın bendeeee 10 gÜn sonrada benımm

çok güzel rüya inşallah öylede olur ama çok fazla söyleme göz değer nazara gelirsin....

inşallah bundada güzel haberler le gelirsin...

Eftelya sendemı o zaman ÇoĞunluk ıkızler mı ne bıldıĞım kadarıyla norada ıkızler taze maŞallah valla

yaa bu akşam olmaz artık kızımı görmeye gidicem ya ben sabırsızlandıkça zaman geçmiyoo gb deli tavuklar gb evde dönüp duruyorum toz bile aldım evi taopladım düzenledim makinayı yerleştirdim yetmedi bide elde yıkadımmm geçmiyoooo zaaman :1no2:

kızlar bir daha ki kontrolüm 31. haftada. o haftadan sonra ne kadar zaman da bir kontrol var.

Ben hamileliğimin başından beri hep 2 haftada 1 gidiyorum doktora.Şu ana kadar riskli,normalin dışında birşey olmamasına rağmen.

Herkes ayda 2 defa gidiyor diye düşünüyordum, öyle değilmiş.

Bundan sonra her hafta gel diyecek herhalde.

çok güzel rüya inşallah öylede olur ama çok fazla söyleme göz değer nazara gelirsin....

Sağol canım benim.. İnşallah! Nazara normalde pek inanmam ama, ne olur ne olmaz diyerek dışarda pek konuşmuyorum. Ama burası farklı !

Demek sen de ikizlersin? senden 2 gün sonra da benim o zaman =)

SİBELCİM...

10 TL tabanca 1 tane 10 TL
35 kr mavi tulum 50 tane 17,5 TL
50 tane organze tül 6 TL 50 6 TL
100 gr lavanta 1 TL 1 TL
kurdele 10 m 1,25 TL
10 kr magnet 50 tane 5 TL

Maksimum 45 TL ödersin 50 tane için. Tabii alacağın malzemeye göre değişir. Zaten ben de burko da zevk için aldık. Yazın zaman geçirelim diye... Hesaba vurunca çok fazla bişi oynamıyor...

Onu Norraa edıyordu cıcımm.. lüffenn alıntılarımızı dogru yapalım.. bastan sona falsosunuss sıs yaaa :))))

Oledır vesselam.. severım kendısını... :))))
yav bi sus yaaaa
teruklarınızı memnuniyetle kabul ederim didocum canım bu vistanın resim kırpma özelliği varmış ben yeni kullanmaya başladımda o açıdannnn ............
o vista zaten ömür törpüsüdür..hiç sevmem kendilerini
onu nurdan ediyoduuu tazeme mok atmaa
:mymeka:
sana atiyim ne dersin olma mı?:tomato:
ne meraklıymışın sen de teşhir olmaya ezikleyin sis yine benikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…