saol canım dün gittim drye haberler iide bugünde 4 boyutluya gel dedi inş yüzünü görürüz bu sefer dierinde elini yüzünden çekmemişti tam.. bencede erkekler her ayrıntıyı göremiolar bide daha heycanlı oluyorlar sanırımm nereye bakacaklarını şaşırıyorlarrhihoyyyteftalyacım hayırlı haberlerle gel inşallah. eşlerimiz bizden daha heycanlı ve daha toy oluyorlar bu konularda galiba. bu arada eşin her ayrıntıyı göremeyebilir ben erkeklerin detayı görememe yeteneklerini anlamıorum. cidden göremiolar. açıklama yapman gerekebilir bol bol
slm kızlar ben bugün de oğlumu görmeye gideceğim 4 boyutluyaa 14:30 da bugün ilk defa gökhanda görecek benden heycanlı napacaz dio dedim sen bişi yapmıosun dr gösterio şurası burası die sende bakıon dedim garibim pek bişi bilmiokaydirigubbakcemile3 dünde drye gitmiştik kadın doğumun polikinliğin önündeyiz işte orda genç kızlarda var gökhan dioki ee bunlar nie gelmişki dio evli deil hamile deil dioo ayy nasıl güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim bi hamilelerle evlilermi gelio bu dr yaa dedim bakalım oğlum büyümüşmü gelince yine yazarım:sm_cool::dance:
kızlar siz hastane için çantanızı ayarladınız mı?
kolayyyy gelsinn uzun yorucu işler bunlar kendini çok yormadan derim ben çook yorulmuştum...Canlarım bizde nihayet badana işine girdik Ev darma duman izi fazla takip edemiyorum öyle üstten üstten okudum sayfaları atlayaatlaya (hoş beni de kimse özlememiş mirmirmirmir ) Şurda birkaç gün her badana evi gibi işim başımdan aşkın olacak
Bişey sormak istiyorum - farklı ürünler den numuneler gelmiş evinize - bu sitelere üye olunca sorusuz sualsiz yolluyolar mı yoksa istiyomusunuz - bi açın bana da bu işleri bende öğrenim alkisalkisalkis Çok öpüyorum hepinizi ara sıra bakarım yazdıklarınıza
bu ne ya ortalık berbat tr nereye gidiyo hale bakın kızlar çok üzücü bir durum ...kızlar bi mail gelmiş banaa sizinlede paylaşayımmm
Yaşamış bir olaymış..Bilginize arkadaşlar
-----------------------------------------------------
-Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan açılmamış sakızı okul masraflarım için satıyorum ihtiyacım var diyirek, kandırarak satmış. Bunlarda çiğnemişler. Kartal sapağına daha gelmeden arkadaşın gözleri kararmış kafasını dahi taşıyacak hali olmadan ancak sağ tarafa yanaşmış. Kız arkadaşı ile ikisi arabada sızmışlar. sonradan anlamışlar ki arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz edip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış duruyorlarmış. Kadın çıplak vaziyette. Ayıltmışlar. Jandarma bu gibi olayların son günlerde çoğaldığını ve yeni hırsızlık gasp ve tecavüz olaylarını bu şekilde işlediklerini bildirmişler. Görüyormusun dünyanın halini. Ağzımız açık kaldı. Arkadaşın kız arkadaşı bitmiş durumda. Ve adamları tabiki bulamıyorlar. Zaten hiçbirşey hatırlamıyorlar.
hadi gözün aydın sende 60 lara geçmişin ama öncesinde zayıf oldugun için bu kiloyuda göstermediğine eminim ama yağlanmaya devam et çünkü çatladıgını baen anlamayabiliyosun sonradan çıkıyolar..arkadaşlar, ben de nihayet 62 KİLO olmuşum. bu sabah 61,7 çıktım ama yarın sabah garanti 62 yaparım ben onu. az önce 80gr lık damak çikolata yedim. karşı koyamıyorum çikolataya. sanki bana hayat veriyor. göbeğimi yağlamayı da bıraktım 10 gündür. birara her gün yağlamaya başlamıştım ama çok sürmedi hemen pes ettim. ama kurumuyor ki.... hiç kurulukmuş kaşıntıymış hissetmiyorum. görünürde de bi gariplik yok, çatlağa benzer. e durum böle olunca da işin hala ciddiyetini kavrayamadım galiba. acaba çaktırmadan da gelebiliyor mu bu çatlaklar? yani hiçbir belirti olmuyor ama belki de içten içe deli gibi çatlıyordur ve hepsi göbeğim sönünce ortaya çıkacaktır. uffff ya , hiç hazetmiyorum şu krem olaylarından. yüzüm kırış kırış oldu nemlendirici nedir bilmediğim için. sprey yağlar olsa, elimi değmeden fışkırtsam göbeğime ve cildim de hemen emse, sanki hafif su serpilmiş gbi olsa....
gözün aydın bebegini görmüşün maşallah nazar değmesin lorealin amonyaksız boyası bende onla boyuyorum ...merhaba kızlar ben bugün doktora gittim jenny dedğin yere uğrayamadık uyuz kocam yüzünden gezmeyi hiç sevmez mafoldumben bebişim gayet sağlıklı bugün 27+6 yız ve 1380 g olmuşuz alkisalkisalkissaçboyama işinden korkuyordum ama bu defa sordum boyayabilirsin :dance: dedi evriş daha önce defalarca söylemişti ama unuttum hangi boyaydı güvenilir olan yarın belki boyarım şişko halimle çok çirkin görünüyorum biraz adama benzeyeyim
elbisende eceninde odası çok güzel canım güle güle kullanın ...iste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz
evrimmm
cibinlik ustune ne konabilir sus falan diye sormustun yanlıs hatırlamıyorsam aklıma geldi makina elimde iken bizimcbinlik ustune yildiz ikonları koymuslar avizesinden falanda yildizlar sallanıyor kumastan yapılmıs slikonla tutturlums cibinlik ustune onlarıda çektim bu ne diye sasırmayın
çok geçmiş olsun ...inşallah en kısa zamanda toparlanır bebişin iyi olmasıda en güzel yanı ...merhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
hadi gözün aydınn sende bitirdin temizlik işini ..Günaydın herkese
Evimizin boyası bitti temizliği bitti, güzel oldu yeni rengini çoook beğendim, boya kokusu var sadece kayınvalidemde kalıyoruz c.tesi gününden beri, yatagımı özledim, bebeğime kokusu zararlı diye biraz daha sabredicem...çok yorgunum işyapmadım ama ortada dolanmaktan birazda eğilip kalkmaktan yoruldum..
geçmişe hızlıca bakabildim
yoğunum sık sık uğrayamam beni merak etmeyin :)
bebeğimin odası gelince eklicem bende
Nurdan Bebeğinin odası güzel olmuş nevresimi uyumlu olmuş odayla güle güle uyusun Teoman
Esraako iyi olmanasevindim seni arıyamadım telefonum bozuldu, numaralar iiçinde bakamadım aklımdaydın kuzunun odasının resimlerini bile eklemiş:) çok güzel güle güle kullanın, beşiğide harika cibinliğin aynısından beğendim bende tabi mavisini :)
Burko bebek şekeri güzel olmuş eline sağlık
Gyps Esra doğumgünün kutlu olsun şekerim mutlu&huzurlu nice yıllara opuyorumnanaktan
Gülistan, canım bugün senle gelmek isterdim ama yerime hatun geldi işi öğretiyorum daha 2. günü bırakıp iizn alamam hemde çok yorgunum çook :)
kadın çok iyi temizliyor sağol tekrar tanıştıdıgın için opuyorumnanaktan, pazar günü onu yordum ama yine çağırsam gelir dimi :)
Melek biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıkla mutlulukla nice yıllara opuyorumnanaktan
süper şeyler var fiyatlarda iyi gibi ..sağol paylaşımın için..Ay şapşal kafam, linki yazmayı unutmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri-15.html
gözün aydın canım göbegin büyüyo çünkü içerde bebekte hızla büyüyo bebeklerin kiloyu en hızlı aldıgı dönem bu....slm kızlar.
esracım doğumgünün kutlu olsun.. daha nice senelere inşallah eşinle bebişinle sağlık ve mutlulukla inşallah.
esracım :) odan çok şık , kızın çok sevicek bu odayı çok çok kokoşşşş....allah ii günlerde kullandırsın.
denişzyıldızı bebişine maşallah hayırlı haberlerle gelmişsin ve
sakaleyncim snein de bebişine maşallah kocaman olmuştur kesin senin bebiş önden önden gidior.ayrıca bebeğin burnu nassı büyük olurmuş ben büyük burunlu bebek görmedim. ergenlik döneminde başlar burun deişmeye. her bebeğin aynıdır hemen hemen burnu. yazık doğmadan bebetona neler demiş asıl o koca burunlu kaydirigubbakcemile2
helincim sen de gitmiştin dimi doktora. alıntı yapmayı unuttum geçmişi okurken. maşallah bebişine. temmuz ayında doğurcak kaç kişi var topikte kızlar. nazan var sakaleyn ve helin var dimi. ama nazan baya bi temmuz sonu oluor.
kasılmalarıma gelince azaldı tabi magnezyumdan olabilir. bebişim doğum pozisyonunda ayaklar göğsümde minik oğlum.ve kızlar göbişim her hafta büyüor. farkedilir şekilde. sanki haftada bir boy atıor. korkuorum bunun sonu nereye varacak :)
bende bende ikizlerim tazeee 10 gün sonrada benim doğum günüm..:dance:ESRAAAA... Kız ben de bu yakınlık nereden diyordum. Demek sen de ikizlersin kaydirigubbakcemile5 İkizler insanının farkı hemen çıkıyor canım :) Nice mutlu ve sağlıklı senelere, çoluğunla, çocuğunla, sevişgen kocanla inşallahh :)
3. İZMİR BULUŞMASI için hazırlıklara başlayalım derim ben.. LAL de geldi, sen de gelirsin. Bir tek NOORRAAm eksik ama, napalım. Öpüyorum onu buradan kocaman :1hug:
Loreal casting :)
İyi de aidacım oraya "lohusa depresyonu" yazılırsa, lohusalık bittikten sonra problem ortadan kalkmış olur. Çocuk 5 yaşına gelince de lohusa depresyonu devam ediyor olacak değil ya :)
Ben de ben deeeee... fazla su içmeden yatarsam gene bir derece ama.. Gene de sağda çok daha rahatım.
PINAR geçmiş olsun. Bu sıcakta da davuk yenir miymiş.. sakın ha!
Gülmekten sonraki sayfa butonuna basamadım. allah sizi davul etsin e mi :)))
DİDEEEE, beni döt etmeye çalışıp duracağına şu ayak fotonu koy da görelim. kaydirigubbakcemile3 Deli gadın... Bakalım kim haklıymış. Kırmızı oce sür de koy ama. -tatlicadiarzu-
Gördüğün gibi ben olmasam da, allah razı olsun, arkadaşlar hakkımı yedirmiyorlar. zemuszemus
Hmmm ben bu sitede resmen "şarz" oluyorum yaa.. İyi ki varsınız kızlar. a.s.
Bugün sıcak ama... Normaldir. klima sana direkt gelmediği sürece bişi olmaz. Bi de oda ısısını 17 derece yapma ama...
Ayrıca, geceliğini güle güle giy. Sayemde falan değil, est! Sana markasını bile bulup söyleyemedim. Bulduğumda sen zaten bulmuştun. Eh, bi fotosunu çekip koyarsın artık..
saol canım benimGüzel haberlerle gel inşallah.
ESRAKO hala gelmedi değil mi? E sabah gitcekti dr a hadi gelde yas bize merakta bırakma yaw.
benim hazır bi bebeğin bezi yok gerisi tamamçantam hazır sadece ama içi boşşş..
güzel haberlerle gel tatlım..
bende bende ikizlerim tazeee 10 gün sonrada benim doğum günüm..:dance:
çok güzel rüya inşallah öylede olur ama çok fazla söyleme göz değer nazara gelirsin....bu arada dün gene oğlumu emzirdiğimi gördüm rüyamda. çok güzeldi... Ben böyle süt geliyor mu, diye bakıp duruyordum -ilk defa emziriyormuşum- bir baktım ağzından taşıyor. Oh oh diyorum, şükürler olsun... Allahım hepimize inşallh...
slm kızlar ben bugün de oğlumu görmeye gideceğim 4 boyutluyaa 14:30 da bugün ilk defa gökhanda görecek benden heycanlı napacaz dio dedim sen bişi yapmıosun dr gösterio şurası burası die sende bakıon dedim garibim pek bişi bilmiokaydirigubbakcemile3 dünde drye gitmiştik kadın doğumun polikinliğin önündeyiz işte orda genç kızlarda var gökhan dioki ee bunlar nie gelmişki dio evli deil hamile deil dioo ayy nasıl güldümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim bi hamilelerle evlilermi gelio bu dr yaa dedim bakalım oğlum büyümüşmü gelince yine yazarım:sm_cool::dance:
benimkide 16 haziran doğum günüm 21 haziranda evlilik yıl dönümümüz 1 sene olacak:sm_cool:haziranda doğanlar çoğunlukta galiba..eşim 10 haziran ben de 22 haziran..
SANIRIM BENDE 12 HAZİRANIM CANIMhaziranda doğanlar çoğunlukta galiba..eşim 10 haziran ben de 22 haziran..
kızlar bir daha ki kontrolüm 31. haftada. o haftadan sonra ne kadar zaman da bir kontrol var.
kızlar bir daha ki kontrolüm 31. haftada. o haftadan sonra ne kadar zaman da bir kontrol var.
Eftelya sendemİ o zaman ÇoĞunluk İkİzler mİ ne bİldİĞİm kadarıyla norada İkİzler taze maŞallah valla
çok güzel rüya inşallah öylede olur ama çok fazla söyleme göz değer nazara gelirsin....
yav bi sus yaaaaOnu Norraa edıyordu cıcımm.. lüffenn alıntılarımızı dogru yapalım.. bastan sona falsosunuss sıs yaaa :))))
Oledır vesselam.. severım kendısını... :))))
o vista zaten ömür törpüsüdür..hiç sevmem kendileriniteruklarınızı memnuniyetle kabul ederim didocum canım bu vistanın resim kırpma özelliği varmış ben yeni kullanmaya başladımda o açıdannnn ............
sana atiyim ne dersin olma mı?:tomato:onu nurdan ediyoduuu tazeme mok atmaa
:mymeka:
ne meraklıymışın sen de teşhir olmaya ezikleyin sis yine benikafamçokkarıştıgunaydin fistiklarr...
Esram catal karam cingenem nice mutlu guzel saglikli yillara, torunlarinin cocuklarini gorurusun insallah....Şeniz
comelyy cok gecmis olsun..umarim en kisa zamanda toparlarsin...
kayinvalideni arada odunc verir misin bizeee, biz de hamileyizz, bizimde sevkate ihtiyacimiz varr, ellerinden operim ben boyle kayinvalidenin...
yaa o benim repligim bi keremmm, karistirmayalimm
Eftelya sendemİ o zaman ÇoĞunluk İkİzler mİ ne bİldİĞİm kadarıyla norada İkİzler taze maŞallah valla
ben haziranım ama yengecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?